![]() |
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Hej nic za Kenzo Le monde est beau nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj po długaśnej przerwie w wizażowaniu zastanawiałyśmy się z dziewczynami z wątku książkowego gdzie nam przepadłaś.
![]() Mnie interesują tylko książki, na razie nie wypatrzyłam nic dla siebie, ale będę zaglądać i czekać na dokładki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, zajrzę wieczorkiem, a wstępnie rezerwuję dla Ciebie Paris Hilton
![]() A czy byłaby możliwość wymiany puderku Bluffdust na Paris Hilton + rzeczy które byś sobie ode mnie dobrała? ![]()
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Jasne, że zauważyłyśmy, jak wrzuciłabyś w wątkową wyszukiwarkę z tej wcześniejszej części swój nick to byś znalazła posty o treści "Czy wiecie co z Protką".
![]() Pochwal sie jak odwyk, bo tez tak powoli przymierzam się do przejścia na stronę kupujących rozsądnie i z umiarem. ![]() Na Tigenę byłabym chętna jak to ta Maga, bo mam już Ysabel (wprawdzie nie przeczytana, ale co tam)i by ładnie razem wyglądały. Jakbyś chciała najpierw przeczytać Tiganę to też byłoby ok, bo czytasz wręcz bezdotykowo, a chyba troszkę szkoda wysyłać w świat tak dobrą książkę bez zajrzenia do środka. ![]() Tak poza tym to zaraziłaś mnie Cohenem jak masz coś tego pana to bym zaczęła przeczesywać półki, żeby wzbogacić swoja ofertę wymiankową. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
To już wszystko. Zapraszam do wymianki
![]()
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowały mnie:
cień MAC Black Tied, kod AC6, ubytek niezauważalny, kartonik, odsypki srebrne Maca, czy chciałabyś wymienić je na żel Paris Hilton +coś drobnego ode mnie? ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- EDM są oryginalne, sama zamawiałam je w tamtym miesiącu ![]() ![]() A powiedz mi jeszcze czy rzeczy które wymieniłaś chciałabyś wymienić na czarny cień Maca + 2 srebrne odsypki pigmentów? ![]() ![]() A Mazidła i Biochemia Urody (BU) to sklepy z półproduktami naturalnymi, na początek polecam Biochemię Urody, wejdź i zobacz co mają ciekawego ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-06-08 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Rozeznanie
|
pytałaś u mnie o azzaro-raczej już wymienione
![]() ale też o extrafirming-nadal jest ![]() mnie interesuje cień mac i mała paletka maca ![]() ![]() co byś dała? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337737&page=2 Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-08 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zadomowienie
|
witaj, coś za pryzmy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Rozeznanie
|
odpowiedz u mnie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337737&page=2 jak chcesz to ci zarezerwuje krem extra firming ![]() jestem chętna na maca ![]() Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-08 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
rozumiem
![]() ![]() a dołożyłabyś do niego odsypkę srebrnego pigmentu? ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-06-08 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
To super
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-06-08 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
daj znać jestem chętna na oba cienie maca
![]() napisz czy możesz mi zarezerwowac oba cienie? ja tobie krem+ angel azzaro chrome też moge oddać-to coś dobiore ![]() odpisz u mnie ale gapa jestem-napisałaś juz ,ze mi zarezerwujesz maca ![]() ![]() miałam napisać co jeszcze-też jestem chetna na większą wymianke ![]() więc tak Bluffdust, puder na zaczerwienienia,żel do brwi Benefit-no generalnie benefit ... zegarek też ładny ![]() a co Ty chcesz krem ,azzaro,angel-mam jeszcze 2x alien-cos jeszcze? jeszcze Kerastase Brume Nutri-Sculpt 250 ml (2 razy psiknięty), nabłyszczacz do włosów, kod BB003 (będę bardzo wybredna) Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-08 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekam w takim razie na decyzję puder z odsypkami czy bez, no i potem na PW ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-06-09 o 08:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Rozeznanie
|
to mnie interesuje
Bluffdust, puder na zaczerwienienia, 2 x przetestowany, puszek, kartonik, kod 6K1B - dr feelgood, ubytek niewielki, kod 7H02, kartonik - HollywoodGlo, rozświetlacz, ubytek ok.1/7 z 30 ml, w kartoniku, kod 7K1B - Eyebright -żel do brwi Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-08 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Benetint, bez kartonika, ubytek 3-4 kropelki Clinique All about eyes, korektor pod oczy, jasny, kod słabo czytelny, ale chyba jest to A47, pozostało ok. połowy (sądzę, że jest więcej) - Clinique paletka Strawberry Fudge, kod K97, mały ubytek - Mary Kay, 2 różowe cienie Cranberry ICE (ciemny róż) kod 4V04 Heather Rose (jasny róż) kod 5R12 / Oba z kartonikami, niewielkie ubytki. mała paletka MAC kod M68, raz testowana, brak kartonika to mi się bardzo spodobało ![]() ![]() ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-06-09 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Taka wymianka by mi pasowała:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za puder na zaczerwienienia i 2 odsypki srebrnych pigmentów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Prawie wszystkie próbeczki dostałam tej wiosny w aptekach więc nie są stare ![]() A zarówno puder bambusowy jak i Dry Flo nadają się do matowania filtrów, są bezbarwne ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-06-09 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Protko, wszystkie próbki mnie interesuja
![]() Może zrobimy wymiane próbkowa? ![]() ![]() np: L'Artisan Parfumeur: -Patchouli Patch 1ml -Fou d'Absinthe 0,9ml -Verte Violette 1ml -The Pour un Ete 0,9ml -Navegar 1ml -Ambre Extreme 0,8ml -Mimosa pour moi 1ml Bond no 9 Eau de New York 1,7ml New York Fling 1 ml Chelsea Flowers 1,3ml Chinatown 1,6m West Side 0,8ml Annick Goutal: - Les Nuits D'Hadrien 0,8ml - Quel Amour 0,8ml - Eau du Sud 0,6ml - Ce Soir Ou Jamais 0,7ml
wróciłam do perfum ![]() sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-06-09 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Akurat samej maski tsubaki nie używałam w ogóle - wystrzegam się wszelkich masek, bo mam cieniutkie włosy i za bardzo mnie obciążają. Ale z szamponu i odżywki jestem bardzo zadowolona - jeszcze żadna linia do włosów mi tak nie odpowiadała
![]() ![]() ![]() wysłałam Ci linka na PW do maski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowało mnie:
- Naked (naturalny beż z delikatnymi, rozświetlającymi drobinkami) - Chocolate Brown (intensywny brąz) - Verte Violette 1ml Dolce&Gabbana - Sicily 1,1ml i moze Benetint ale zalezy za co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
a co chcialabys za to, co wymienilam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.