Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-23, 14:35   #301
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

zizuś miło Cię widzieć

Hosenko, droga A nie pomyślałam o takim zastosowaniu szamponów Chyba będę musiała wypróbować
Stary 2008-07-23, 14:47   #302
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ziz, witaj.

Mam w końcu lakier w kolorze czerwonego wina z nutką fioletu. Maybelline Colorama w odcieniu Blackberry. I jeszcze jeden Bell do frencha, może odcień bez drobinek będzie lepszy niż z drobinkami.

Widziałam ładną fuksję od Vipery ale miała datę do końca tego roku, tak mi się jakoś wydało, że to mało na lakier i nie wzięłam, żeby się nie okazało, że to nieświeży staroć. Poza tym chyba IsaDora ładniejsza jednak.

Na czerwień nie mam pomysłu chwilowo.

Idę dzisiaj do kina z siostrą na "Seks w wielkim mieście".

A, no i zapomniałabym, widziałam tą osławioną ekskluzywną kolorówkę Joko. Niedaleko mnie mają całą szafę. Nic mi się nie podobało tak na pierwszy krótki rzut oka. Chciałam obejrzeć perełki brązujące i rozświetlające, ale tester był zafoliowany i nie bardzo miałam jak się do nich dobrać.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 15:33   #303
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A, no i zapomniałabym, widziałam tą osławioną ekskluzywną kolorówkę Joko. Niedaleko mnie mają całą szafę. Nic mi się nie podobało tak na pierwszy krótki rzut oka. Chciałam obejrzeć perełki brązujące i rozświetlające, ale tester był zafoliowany i nie bardzo miałam jak się do nich dobrać.
A możesz zdradzić gdzie widziałaś to Joko?

Mama kupiła Waxa, chyba dziś wieczorem zastosuję, bo rano mi się nie będzie chciało paradować 30 minut z ręcznikiem na głowie
Widziałam prognozę pogody...w Krakowie ma być jutro nadal pochmurno I nie wiem w takim razie czy pojadę do tej Natury, bo niecierpię deszczu

EDIT: Nałożyłam Waxa i czekam

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2008-07-23 o 16:16
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 15:47   #304
zizou
Zakorzenienie

wstalam ide sie kapac i bede nadrabiac zaleglosci

od razu mam pytnaie: uzywala ktoras gloriuos mascary od helenki?
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 16:26   #305
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A możesz zdradzić gdzie widziałaś to Joko?
Mogę. Na placu targowym na osiedlu Prokocim Nowy w jednej z budek.

Cytat:
Widziałam prognozę pogody...w Krakowie ma być jutro nadal pochmurno I nie wiem w takim razie czy pojadę do tej Natury, bo niecierpię deszczu
Ja już mam dość tej wstrętnej pogody. Boli mnie głowa od tego absurdalnego ciśnienia. Brakuje mi słońca, dlatego właśnie zrobiłam peeling i wysmarowałam się pierwszy raz balsamem brązującym Nivea - nie ma słońca, to niech chociaż będzie opalenizna (byle równa w ładnym odcieniu).

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
od razu mam pytnaie: uzywala ktoras gloriuos mascary od helenki?
Chyba nikt się nią tu nie chwalił.

A mój lakier jest jednak idealnym odcieniem, chociaż w sklepie miałam wątpliwości. Wcale nie tak trudno znaleźć czerwone wino za mniej niż 10zł jak się okazało.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-23, 16:42   #306
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
W takim razie umówimy się na priv w przyszłym tygodniu, dobrze ?

Dasz radę
Bardzo chętnie Już się cieszę

Cytat:
Napisane przez droga A Pokaż wiadomość
Można też zastosować resztki jako płyn do kąpieli. Te szamponowe zazwyczaj bardzo się pienią
Ja szampony zużywam regularnie jako środek do prania bielizny, rajstop albo delikatnej dzieży, sprawdza się rewelacyjnie

Cytat:
Ja już mam dość tej wstrętnej pogody. Boli mnie głowa od tego absurdalnego ciśnienia. Brakuje mi słońca, dlatego właśnie zrobiłam peeling i wysmarowałam się pierwszy raz balsamem brązującym Nivea - nie ma słońca, to niech chociaż będzie opalenizna (byle równa w ładnym odcieniu).
Ja też mam dość tej szaroburej ponurej aury, właśnie u mnie leje jak z cebra
Ponoć od jutra ma być lepiej
Balsam Nivei miałam, super był, nie robił plam i dawał przyjemny biszkoptowy kolor

Witaj Zizuś Mnie się Bułgaria bardzo podobała
Ja w tym roku nigdzie na wakacje nie jadę ale za rok zaszaleję i chcem Majorkę
Stary 2008-07-23, 16:44   #307
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę. Na placu targowym na osiedlu Prokocim Nowy w jednej z budek.

Dziękuję, choć to trochę nie w moim kierunku, ale jakbym czasem tam gdzies w okolicy była...

U mnie leje właśnie jak z cebra i to tak od godziny jak nie dłużej
A na pocieszenie wszamam sobie kawał arbuza

Zmyłam Waxa iiiii....jakie ja mam puszyste włosy!
Podkreśliło mi strasznie moje cieniowanie na włosach(jak w reklamie Pantene podkreślone cieniowanie ) Są uniesione, ale nie suche i takie leciutkie jak piórko.
Normalnie, już kocham tą odżywkę
Stary 2008-07-23, 16:52   #308
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja też mam dość tej szaroburej ponurej aury, właśnie u mnie leje jak z cebra
Ponoć od jutra ma być lepiej
Balsam Nivei miałam, super był, nie robił plam i dawał przyjemny biszkoptowy kolor
Biszkoptowa to ja już jestem po dwóch opalaniach w zeszłym tygodniu. Mam nadzieję, że kolor się pogłębi.

Cytat:
U mnie leje właśnie jak z cebra i to tak od godziny jak nie dłużej
A na pocieszenie wszamam sobie kawał arbuza
U mnie też leje. Już ładnych kilka godzin, a mamy przecież lipiec - powinno świecić gorące słońce na czystym niebieskim niebie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-23, 17:28   #309
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Zizuś Mnie się Bułgaria bardzo podobała
najbardziej negatywne wrazenie wywarla na mnie sofia - paskudne, smutne miasto. a na przyklad typowe nadmorskie miasteczka jak sozopol czy nesebar urzekly mnie na tyle, ze kiedys wybiore sie tam znowu [za to sloneczny brzeg jest masakrycznie okropny - betonowe getto dla turystow, a fe]

zapomnialam napisac - pierwszego dnia oparzylo mi plecy posmarowane... spf50 drugiego dnia nie wychodzilam na slonce, a trzeciego opalalam sie juz normalnie, stosujac na cale cialo filtr 50. jestem pieknie opalona, nie jakas czekolada czy heban ale mam piekny, zlocisty odcien skory, widac, ze juz nie jestem corka mlynarza slicznie tez rozjasnilo mi kudly, sa teraz takie anielskie
oczywiscie wzielam za duzo ciuchow i kosmetykow tuszem do rzes pomalowalam sie RAZ regularnie uzywalam za to brazera, zeby wyrownac koloryt cery i dekoltu.
poznalam tez bratnia dusze, ktora bez obawy moge nazwac przyjaciolka - piekna sprawa

przyznam sie, ze kliknelam brazer chanel, baze pod tusz lancome i bambusa dla przyjaciolki jutro musze kupic jakis tani tusz [mysle o tym nowym astorze] a jakis drozszy kupie na tru albo all
Stary 2008-07-23, 18:02   #310
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

zizku witaj

ja tylko na moment po powrocie z plaży

buziaki dla wszystkich
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 18:07   #311
zizou
Zakorzenienie

nosku zazdroszcze ile bym dala, by byc na plazy [rano w krakowie przywital mnie deszcz i przejmuajcy chlod a kupilam sobie cztery pary pieknych sandalkow... i kiedy bede je nosic? ]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-23, 18:14   #312
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
zizku witaj

ja tylko na moment po powrocie z plaży

buziaki dla wszystkich
Ładnie to tak? Narobić ochoty na gorący piaseczek i plażę i morze ??
Zazdraszczam

Na mnie za to negatywne wrażenie wywarła Grecja - brudny i biedny to kraj
Stary 2008-07-23, 18:21   #313
zizou
Zakorzenienie

a mnie grecja urzekla i ta kontynentalna i ta wyspowa - piekny kraj, piekniejszy niz bulgaria bieda widoczna ale na pewno nie tak, jak w bulgarii
Stary 2008-07-23, 18:30   #314
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

ziz a jak polowania na bezcłówkach?
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 18:33   #315
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
ziz a jak polowania na bezcłówkach?
nie bylo polowania po drodze byl jeden sklep, z papierosami i procentami, kosmetyklow brak barakow DF duzo, ale wszystkie puste
Stary 2008-07-23, 19:19   #316
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gayenko, będę w samym centrum
Może wizażanki byłyby chętne poimprezować na dyskotece w Rybnickiej Plazie w Sobotę

Zajrzę do tego sklepu
Vibesko kochana wlasnie mialam zaproponowac spotkanie.Tylko wieczor mam raczej juz zaplanowany (Krecio mi glowe odgryzie jak sie wzmigam wiec...).Ale chetnie spotkam sie na kawe czy cus moze byc Plaza i tak tam bede
Cytat:
Ja jak najbardziej byłabym chętna, tyle, ze siedzę w Opolu
Miałam pojechać w ub. tyg., ale koniec końców po raz setny musiałam przełożyć wyjazd .
W Rybniku będę na 100% od 31.07 do 04.08. Jeśli będzie któraś, to zapraszam na kawkę i wspólne buszowanie po sklepach (i mam nadzieję, że do tego czasu poschodzą mi już jakieś płatności ).
Ja tez w sumie moglabym przyjechac Tylko sie ogranicze w buszowaniu..chyba ze nagle mi splynie kasa

Jak tu paaaaadaaaaa wrocilam sobie do Czeladzi i ugotowalam mnostwozupy pomidorowej przynajmniej sie rozgrzalam bo zimno mnie ogarnelo wielkie..
AAAA i kupilam mnostwo materialow na sliczne kolczyki i nie tylko. W przyszlym tzgodniu bede robic i robic bo zostawilam u rodzicow moje klamociki do robienia (ich jest caala skrzynia) i muszem jeszcze obfocic to ,co mam tu.

Isus..polski wax czy ten zagramaniczny?Ile kosztuje to cudo?

Nosus
Zizek witaj po powrocie
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 19:39   #317
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
MagJu droga
I spoznione wszystkiego co najlepsze z okazji imienin
A taki sok imbirowy litrowy widzialam w selgrosie (takie cus jak makro ale inne )
Dziękuję
Selgrosa znam i wiem, że tam sok imbirowy jest, a przynajmniej te 3l widywałam, ale do najbliższego Selgrosa mam jeszcze dalej niż do makro W mojej mieścinie tylko Tesco, Carrefoury Express i inne Biedronki są.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Sie robi

Kurcze, migało wczoraj na wizażu że Magdaleny było i zpaomniało mi sie spytać

Spóżnione, ale szczere
Dziękuję

Cytat:

Magju, trzymam zatem kciuki nadal , za gratulacje dziękuję. Składam też spóźnione życzenia imieninowe - wszystkiego naj, naj
Dziękuję

Cytat:
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Dołączam się do życzeń

A właśnie, czy któraś z Was przypadkiem też nie miała wczoraj imienin madziarra? Estella?

Cytat:
Ja jadę w sierpniu. Mam zamiar przyjrzeć się pielęgnacji do włosów Guhl i Ultra Doux (jeżeli w Niemczech występują te drugie). No i coś z kolorówki na pewno, a poza tym to będę improwizować.
Powinny być Ultra Doux, bo sama kupowałam rok temu na Kazimierzu na targu żydowskim w niedzielę szampon i odżywkę na stoisku z kosmetykami z Niemiec I były różne rodzaje, ale ja z sentymentu wzięłam dostępną kiedyś u nas cytrynę z oliwą

Cytat:
Muszę też przyznać, że pielęgnacyjna "asceza", którą zawdzięczam krytyce dziewcząt na wątku z oceną pielęgnacji oraz fakt, że UWAGA, UWAGA (mogę się już chyba oficjalnie pochwalić) NIE PALĘ OD MIESIĄCA wpłynęły rewelacyjnie na stan mojej cery. Zniknęły problemy z podrażnieniami i zmorą rozszerzonych porów .
Gratuluję
A ja dziś doszłam do wniosku, że odkąd wyprowadziłam się z Krakowa moja cera też jakaś taka ładniejsza jest. I problemów z nią mniej. W sumie co się dziwić i zanieczyszczenie tu mniejsze, i woda w kranie lepsza, no i stresów mam mniej

Cytat:
przyznam sie, ze kliknelam brazer chanel, baze pod tusz lancome i bambusa dla przyjaciolki jutro musze kupic jakis tani tusz [mysle o tym nowym astorze] a jakis drozszy kupie na tru albo all
Witamy z powrotem Widzę, że od razu nadrabiasz zaległości zakupowe skoro na DF nie było jak przyszaleć...

Miała któraś z Was Sweet Balma czekoladowego ;> Bo na Tru jest tanio i mnie korci, zwłaszcza, że i tak chciałam kliknąć podobnego JT. Tylko właśnie poza jedną opinią z KWC nic o nim nie wiem, a chciałabym się upewnić czy on aby na pewno jest delikatnie brązowy na ustach i czy ma złote drobinki? Ktoś wie?

A w temacie zakupów, to dziś kupiłam w końcu ten masujący limonkowy kremowy olejek pod prysznic Nivea i tą nową emulsję do demakijażu oczu z Daxa. Chciałam jeszcze jakiś krem na noc, ale pomysłu nie miałam, a spieszyłam się na stepa. No i nie wiem co kupić

Z pracą jeszcze co innego wyszło W Dominecie dowiedziałam się tyle, co i nic, więc po rozmowie z Hexx, która dała mi do myślenia, stwierdziłam, że wezmę tego Lukasa. I co? I dzwoni babka i mówi, że na razie i tak mam przyjść na próbę, więc idę w poniedziałek. Zobaczymy co to będzie. Jak nic nie wypali, to trudno, ale może w międzyczasie w końcu wyjaśni się Dominet.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 19:45   #318
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Vibesko kochana wlasnie mialam zaproponowac spotkanie.Tylko wieczor mam raczej juz zaplanowany (Krecio mi glowe odgryzie jak sie wzmigam wiec...).Ale chetnie spotkam sie na kawe czy cus moze byc Plaza i tak tam bede
No to super, ja chętnie się spotkam na kawkę

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A w temacie zakupów, to dziś kupiłam w końcu ten masujący limonkowy kremowy olejek pod prysznic Nivea i tą nową emulsję do demakijażu oczu z Daxa. Chciałam jeszcze jakiś krem na noc, ale pomysłu nie miałam, a spieszyłam się na stepa. No i nie wiem co kupić

Z pracą jeszcze co innego wyszło W Dominecie dowiedziałam się tyle, co i nic, więc po rozmowie z Hexx, która dała mi do myślenia, stwierdziłam, że wezmę tego Lukasa. I co? I dzwoni babka i mówi, że na razie i tak mam przyjść na próbę, więc idę w poniedziałek. Zobaczymy co to będzie. Jak nic nie wypali, to trudno, ale może w międzyczasie w końcu wyjaśni się Dominet.
kocham ten żel, jest przecudny
Za pracę trzymam kciukole, coby wypaliło
Stary 2008-07-23, 19:51   #319
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dziś doszłam do wniosku, że odkąd wyprowadziłam się z Krakowa moja cera też jakaś taka ładniejsza jest. I problemów z nią mniej. W sumie co się dziwić i zanieczyszczenie tu mniejsze, i woda w kranie lepsza, no i stresów mam mniej
moja cera po powrocie znad morza to istny klejnocik - nie uzywam pudru, korektora a cera promienieje od dawna wiem, ze krakowskie powietrze mi szkodzi, ale co poradzic

ja do niemiec wybieram sie pod koniec sierpnia i mam zamiar przywiezc sobie zapas kosmetykow balea, zwlaszcza mydelek w plynie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-23, 19:57   #320
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
No to super, ja chętnie się spotkam na kawkę

Cytat:
moja cera po powrocie znad morza to istny klejnocik - nie uzywam pudru, korektora a cera promienieje od dawna wiem, ze krakowskie powietrze mi szkodzi, ale co poradzic

ja do niemiec wybieram sie pod koniec sierpnia i mam zamiar przywiezc sobie zapas kosmetykow balea, zwlaszcza mydelek w plynie
Ja tez musze sobie Balee nawiezc z Czech.Z tym ,ze ja tam jade oczywiscie w celach czysto naukowych
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 20:00   #321
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

A ja wyczaiłam kosmetyki Balea u mnie w aptece
Mam zamiar przetestować szczególnie balsamy.

Dzisiaj kupiłam odżywkę - maskę do włosów Gloria [kolejny hit wizażu]
Zobaczymy co to cudo będzie warte, po pierwszym myciu włosy mam gładkie, sypkie i lśniące
Stary 2008-07-23, 21:08   #322
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

raany jakie DUKA ma wyprzedaze dorwałam wielki młynek do pieprzu (tak z pół metra wysokosci ) za 79,90 zamiast 159,90 a tymczasem wracam do rozleniwionego TŻta, który każe mi iść się myć

PS. obtarłam sobie stopy założyłam nowe piptoły z ecco i umieram
Stary 2008-07-23, 21:43   #323
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
jutro musze kupic jakis tani tusz [mysle o tym nowym astorze]
LookOut? Czekam na wrażenia

Cytat:
Oni coś kręcą...

Ja też muszę znaleźć robotę, ech

Najlepsze życzenia dla Magd Urodzinowych i imieninowych

Jaki TŻ milutki był dziś, no miodzio po prostu
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 21:54   #324
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
LookOut? Czekam na wrażenia
yhy. jak tylko zdolam sie wyrzucic za prog jutro to go kupie. zastanawiam sie nad miniaturkami glorious i magnascopic... hmmmm.
Stary 2008-07-23, 22:03   #325
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
yhy. jak tylko zdolam sie wyrzucic za prog jutro to go kupie. zastanawiam sie nad miniaturkami glorious i magnascopic... hmmmm.
Ja tez liczę na dobra pogodę, czeka mnie wycieczka do Huty po błyszczyk Vipery i na Borek F. po Nowości z Essence
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 22:07   #326
zizou
Zakorzenienie

ja jutrzejszy dzien, a raczej jego plan, uzalezniam od tego, o ktorej wstane musze odespac. a na pogode licze swoja droga, przyzwyczailam sie do temperatury 50*C w sloncu...
Stary 2008-07-23, 22:09   #327
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
A mój lakier jest jednak idealnym odcieniem, chociaż w sklepie miałam wątpliwości. Wcale nie tak trudno znaleźć czerwone wino za mniej niż 10zł jak się okazało.
Gratuluję i dziękuję za info, jutro się przejdę do Galerii Centrum
Cytat:
Ja szampony zużywam regularnie jako środek do prania bielizny, rajstop albo delikatnej dzieży, sprawdza się rewelacyjnie
Potwierdzam, dodatkowo można szampon przelać do butelki po mydle w płynie i myć nim ręce - w ten sposób dokończylam dużą butlę Palmolive

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 22:26   #328
Rani Mukheriee
Raczkowanie

Czytając te wszystkie posty, ku mojemu przerażeniu dochodzę do wniosku, że również jestem kosmetykoholiczką....:eek :
Te cienie muszę kupić, bo będą mi pasowały do tamtej bluzki (mimo że w tej bluzce i tak nigdzie nie chodzę), a ten lakier KIEDYŚ na pewno się przyda....A potem muszę go wyrzucić, bo okazuje się że nie używałam go i jest zaschnięty....Więc trzeba kupić nowy.....
O zgrozo......Nigdy nie myślałam o tym w TEN sposób.....
Rani Mukheriee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 22:59   #329
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Powinny być Ultra Doux, bo sama kupowałam rok temu na Kazimierzu na targu żydowskim w niedzielę szampon i odżywkę na stoisku z kosmetykami z Niemiec I były różne rodzaje, ale ja z sentymentu wzięłam dostępną kiedyś u nas cytrynę z oliwą
Ja sama jeszcze nie wiem, co wezmę. Z dostępnych kiedyś u nas pamiętam szampon waniliowy i morelowy dla dzieci, pozostałych nie. Oczywiście to wszystko to będzie czyste wariactwo, bo biorąc pod uwagę to, że po niemiecku nie rozumiem prawie nic, więc jak pójdę do sklepu i wezmę butelkę to tylko rysunki na opakowaniu powiedzą mi co to za cudo.

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Gratuluję i dziękuję za info, jutro się przejdę do Galerii Centrum
Życzę owocnych łowów.

Cytat:
Napisane przez Rani Mukheriee Pokaż wiadomość
Czytając te wszystkie posty, ku mojemu przerażeniu dochodzę do wniosku, że również jestem kosmetykoholiczką....:eek :
Te cienie muszę kupić, bo będą mi pasowały do tamtej bluzki (mimo że w tej bluzce i tak nigdzie nie chodzę), a ten lakier KIEDYŚ na pewno się przyda....A potem muszę go wyrzucić, bo okazuje się że nie używałam go i jest zaschnięty....Więc trzeba kupić nowy.....
O zgrozo......Nigdy nie myślałam o tym w TEN sposób.....
Witamy, ale udanej terapii nie obiecujemy.

---

Byłam na "Seksie..." - całkiem fajny i uśmiałam się, ale spodziewałam się, że będzie na poziomie serialu, a tymczasem był znacznie łagodniejszy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-23, 23:22   #330
Rani Mukheriee
Raczkowanie

Dziękuję za przyjęcie mnie
No może i sukcesu nie odniosę, ale w sumie to jestem dumna z mojej kolekcji kosmetyków...kusi mnie żeby ją jeszcze powiększyć....hihi:rolley es:

Chyba z terapii nici......
Rani Mukheriee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości