|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W wolnym czasie rzucam szklankami - czyli wspólne picie meliski. Część 3
ehhhh wy tu o tancu, a ja jestem sztywna jak kij od szczoty
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
#302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do jazzu chyba trzeba byc bardzo rozciagnietym a ja ledwo glowa do kolana dotkne a co tu dopiero jakis szpagat zrobic czy cos... napisz jak bylo,ile kosztowaly te zajecia i w ogole jak Ci szlo
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
wicza
jak siedzisz w domu to jak masz nie być sztywna, jakbyś gdzieś chodziła to by się zmieniło!
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
nie... ja zawsze taka bylam. lubie tanczyc, ale to nie dla mnie i juz... chyba zebym sie naprawde zaparla i cwiczyla i cwiczyla i cwiczyla...
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
intruś - hmm, ja płaciłam 35 zł ale to jest ewenement w moim mieście, zazwyczaj kosztują lekcję 60/mc.. no, najpierw ćwiczyliśmy samą technikę, żadnych układów nam nie robiła babka na początku. Czyli obroty, potem obroty na jednej nodze...
brzmi prosto, ale od iluśtam obrotów już się zaczyna we łbie kręcić i nie wygląda to tak zgrabnie jakby się chciało mieliśmy lekcję z afro jazzu i brodway-u, choć tego ostatniego nienawidzę a, i ćwiczenia na rozciągnięcie przy drążku nam robiła, bo się załamała-także tym akurat się nie martw, może 1 osoba/10 była rozciągnięta.
|
|
|
|
#306 | |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie kosztuje chyba ok 11 zł za godzine (ale w karnecie), wiec chyba nie tak zle? w niedziele sa jakies darmowe zajecia,moze sie przejde by zobaczyc jak to wyglada
bo mnie zachecilas... a umiesz robic szpagat? co do rozciagania to u nas nie ma drazkow bo to raczej klub fitness (zajecia sa taneczne,ale rzadziej)...wicza - ja tez jestem sztywna, juz pisałam o tym,moje ruchy taneczne wygladaja strasznie ale trzeba cos robic, moze akurat mi sie uda rozciagnac ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
mimo, że mi słabo idzie
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
yay, chyba jutro idę się zapisać, znalazłam szkołę gdzie od jutra są zajęcia
tylko kurde nie wiem jak się płaci, jest tylko numer konta podany, ale trochę dziwne to żeby przelewem płacić za zajęcia ![]() też mi się wydaje że jak ktoś lubi daną rzecz to nie ma co się powstrzymywać, bo się "nie umie". Każdy kiedyś zaczyna, a jeśli chodzi o taniec to mało osób rzeczywiście nie ma do niego zdolności, w sensie nie slyszy muzyki, nie czuje rytmu. A nawet jeśli, to i tak da się to wyćwiczyć
|
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
super Kawa, gratuluje
ja to jeszcze nie wiem czy się zapisywać, bo nie wiem jaki bede miec rozklad zajęć ![]() boję się poprawki kurna jak bede musiała powtarzać rok to padne :/ już tak blisko konca jestem... a jak u Was z egzaminami?
Edytowane przez intransitive Czas edycji: 2009-09-08 o 15:14 |
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie wiem, ale na 5 roku nie mam ćwiczeń, więc teoretycznie nie powinno być problemu, a praktycznie pewnie uczelnia jakieś stworzy
![]() weź nic mi nie mów, ja już mam wizję, że będę powtarzać rok, i jeszcze trwam w zawieszeniu z tą zaginioną pracą, ta uczelnia mnie do zawału doprowadzi. |
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa nie uwierzycie - mam małe jeżyki tzn. dokłądnej to było tak, że miałam na podwórku w takiej starej szopie jęża - ogromnego, wszyscy się dziwiliśmy co on taki duży, a jak sie okazało to jest ona i dziś pojawiły się 4 malutkie jeżyki, na przesłodkie są
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
muszą być słodkie
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
bubuś,zrób fotki i wrzuć!
jeżyki są słodkieale dziewczyny motywujecie.. chyba pójdę się znów zapisać na taniec,ciekawe czy bym teraz szpagat zrobiła.. ![]() spadam umyć łeb i po jakieś lody może..
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-09-08 o 16:34 |
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Lena Ty też tańczyłaś?
![]() Rany jakie Wy sprawne jesteście ja to sport czy taniec jedynie w telewizji
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
ja to najbardziej wysportowana po jodze byłam, w tańcu za bardzo się nie rozciąga, chyba że w jazz-ie ale to też po pewnym czasie.
No i pewnie do towarzyskiego trzeba mieć niezłą krzepę
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
no,tańczyłam,tańczyłam.. ahh.. marzy mi się to znów..
grr.. trzeba coś robić..
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
oddajcie mi swoją motywację, bo ja mojej nie mam
tak w ogóle to kurde... oglądałam film, jakiś taki denny, był fragment jak jakaś laska sobie używała życia w LA, wiecie randki, imprezy, spotkania z ludźmi... i zawsze uważałam że takie życie jest płytkie, bezsensowne.. ale jakoś uświadomiłam sobie że moje jest bardziej
Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2009-09-08 o 18:35 Powód: dopisek |
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jak ja bym chciala tanczyc. Nie znaczy to, ze potrafie albo co, ale zawsze lubilam, nawet raz zapisalam sie na tance nowoczesne (mialam jakos 12 lat), ale tato mi nie pozwolil kontynuowac, czego oczywiscie nie pamieta.
Czemu ja sie tak zasiedzialam. Kiedys biegalam na treningi kilka razy w tygodniu, a teraz z ledwoscia z lozka wstaje. Jest mi dzisiaj tak niedobrze, ze nie wiem juz co mam zrobic. Dalej mam taki bol jakbym glodna byla i zgage mam i ogolnie jest mi fatalnie .
|
#318 | ||
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Niestety najgorsze rzeczy mowie jemu... Cytat:
![]() LAcey i Cameron sa piekni
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa..... lenka, posluchalam twojej opinii i sie robie na rudawo
juz sie boje zaraz ide zmywac farbe. a kolorek taki, (znaczy podobny, bo to ta sama firma i ta sama nazwa koloru, tylko inna odmiana farby):
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
O dzizas, ale miałam właśnie atak nerwowy, nie no w darciu gęby to mnie nikt nie pobije
![]() wicza powodzenia! |
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki. ide zmywac. jeszcze tylko olejki (byly dolaczone - szokers) i bedzie po sprawie.
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
a ojciec (biologicznie mówiąc, bo jest niegodny nazywania go tak
) zaczął się do mnie rzucać, że mam się uczyć, LOL sorry, /ze względu na mój wiek nie muszę tłumaczyć jego żałosnego myślenia, że może mi coś nakazać/ no i powiedzmy że uświadomiłam go jakim zerem dla mnie jest, o
|
|
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
Witch- mozesz sie pocieszyc, ze nie jestes sama sztywna. Ja sie do tanca tez nie nadaje, chociaz, nie powiem, chodzilam swego czasu na kurs tanca.... Ale dla mnie to tylko stres byl.
Chociaz ze sportu to uwielbiam grac z siatkowke. Teraz strasznie mi tego brakuje.... Intra, Kawa- mam nadzieje, ze jednak nie bedziecie powtarzac roku. Wiem jaki to stres tak czekac na wyniki, przezylam kiedys podobny koszmar. A przede mna niestety jeszcze obrona mgr..... Gonka- moze jestes przeziebiona? Teraz taka pogoda przejsciowa- z lata robi sie jesien, latwo cos zlapac... A jak Twoja terapia przeciwtradzikowa? Pisz jakie sa postepy !!! ![]() Bubu- a czy Hasz sie znalazl....? Nic nie pisalas, podejrzewam, ze niestety nie......... ![]() Kawa- rodzice chyba zawsze tak gadaja. Ze mamy sie uczyc i juz.... Mnie moi tez gonia do pisania pracy......... Nie przejmuj sie tym.
MY LIFE = MY LOVE Edytowane przez Karla1983 Czas edycji: 2009-09-08 o 20:43 |
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
karlus, ja wogole za sportami nie przepadam, we wszystkim bylam ostatnia.
zmylam farbe. bardzo, bardzo mi sie podoba kolorek. szkoda tylko, ze zlapal na odrostach i tej czesci wlosow "nowszej", rzadziej farbowanej, a im blizej koncowek, to juz nie... chyba juz nic nie ruszy moich czarnych koncowek ![]() dzis sie zastanawialam nad zakupem rozjasniacza czy tego, no, odbarwiacza czy jak to sie zwie (takie cus, co sie naklada przed farba, jak sie wlosy chce rozjasnic). ale obawiam sie, ze nawet to nie ruszy tego czarnego koloru, albo mi zrobi tecze na glowie chyba musze sciac sie na krotko i bedzie po klopocie
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2009-09-08 o 20:45 |
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też mam taką nadzieję Karluś, tym bardziej że bym spadła na licencjata teraz
czyli w sumie 2 lata zmarnowane by były .
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
Wiczus- koniecznie zapodaj fotki
![]() Boszzz, ja tez musze zrobic cos z wlosami, mam farbowane jakims tam blondem, ale moje naturalne wlosy chyba sciemnialy od tego farbowania i wydaje mi sie, ze odrosty mam prawie czarne ![]() Cholera, a nie chce teraz farbowac wlosow, bo i tak mam juz oslabione.... Moze jakis szampon koloryzujacy i powrot do ciemniejszego koloru....? Nie wiem.... ![]() Kawcia- ja np. nie rozumiem ludzi, ktorzy twierdza, ze okres studiow to najpiekniejszy czas w zyciu czlowieka.... Moze to przez moje doswiadczenia, pobyt w obcym panstwie i miescie.... ale dla mnie to jak dotad cos najgorszego co przezylam.....
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze jakas farba ziolowa? one chyba tak nie niszcza wlosow...
|
|
|
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
To, ze odrosty kontrastuja to jedno, ale wlosy podobno ciemnieja , bo to jest ich naturalna reakcja obronna jakby przed rozjasnianiem....
Sama nie wiem co zrobic, ale juz nie moge patrzec na te wlosy... Chyba musze sie po prostu przejsc do fryzjera i niech mi poradzi....
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
Karla - ja też mam nadzieje,ze nie bedzie mi dane powtarzac roku... cuzje sie taka bezsilna,nauka nic mi nie da,jedynie kaprys wykladowcy
![]() witch - mnie tez tak farba łapie,teraz mam na odrostach jaśniejszy niż na reszcie włosów, żeby się tego pozbyć musisz podcinać regularnie włosy no i caly czas farbowac jasniejszym odcieniem... tak mi sie wydaje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

a trudna gadzina do zatańczenia 

.
juz sie boje 

) zaczął się do mnie rzucać, że mam się uczyć, LOL sorry, /ze względu na mój wiek nie muszę tłumaczyć jego żałosnego myślenia, że może mi coś nakazać/ no i powiedzmy że uświadomiłam go jakim zerem dla mnie jest, o 
czyli w sumie 2 lata zmarnowane by były
.