Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 11:07   #301
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Cudnie
I tak ma myślec i mówić juz zawsze

Zaszalałaś z jedzonkiem
Zawsze nie, bo za rok, to już będzie mógł mówić, że jestem najlepszą żoną na świecie

No z jedzeniem faktycznie zaszalałam... TŻ był najbardziej zachwycony z powodu camamberta z żurawiną i tiramisu.. Jeszcze mu została jedna miseczka na dziś

Cytat:
Też to wczoraj zauważyłam

Wiem że czasu potrzeba...z tym że ja strasznie niecierpliwa jestem

Co tu taka cisza ...przed weekendowa??

Ja, mimo zbliżającego się weekendu, mam masę roboty... Już mnie wykańcza ta praca...fizycznie i psychicznie... za dużo stresu mam...który się potem odbija na TŻ. Nie wiem jak przeżyje te 5 godzin jeszcze do weekendu

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 11:27   #302
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Niektórzy tak reagują na kawę Ja nie mogę pić na czczo, bo sie bardzo źle czuję.Dobrze, że nie muszę całkowicie z niej rezygnować, bo cieżko by było

Melodio do kwietnia już niedaleko właściwie to pół roku, ale życzę ci żeby bardzo szybko minęło.Fajnie, że już macie jakieś wspólne plany na przyszłość i związek prze do przodu

Taaa babskie ploty, to super sprawa

cześć
Goosiu, no ja rezygnuję z kawy niestety prawie w 100% Czasem wypiję, a potem cierpię Raz jak wypiłam wielkie cafe latte w kawiarni to potem 3 dni wyjęte z życiorysu

W sumie niecałe pół roku Prze do przodu, a nie stoi w miejscu jak te ponad pięć lat z eksem Już nigdy w życiu przechodzonych związków Wóz albo przewóz Po jakimś czasie się już wie, czy to jest TO, czy trza się pożegnać ze sobą i tyle

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć, wreszcie piątek

Świnoujście się dość mocno zmieniło w ostatnich latach, sporo odnowili, sporo wybudowali. Jest kawałek promenady naprawdę ładny i elegancki, są bardzo szerokie plaże tutaj, ale też sporo starszych ludzi, szczególnie Niemców. Warto się wybrać i zahaczyć sobie po drodze o kilka ciekawych miejsc

ciężarówki czekają, ale te najpilniejsze przepływają małym promem, więc tak źle nie jest. Miasto nie będzie odcięte od świata, cofki się zdarzają, czasem nawet kilka razy w roku a teraz zaczęli to jakoś strasznie rozdmuchiwać chyba ze względu na całą sytuację nie tylko nad morzem. Owszem, ciężko przejechać samochodem, często w ogóle nie można, bo poziom wody jest za wysoki i nie ma szans wjechać na prom, ale miasto żyje normalnym życiem, ludzie pracują, żyją, a pogoda ma się poprawiać. Najważniejsze, żeby wiatr ucichł
Miskowa, no TŻ stwierdził, że w Świnoujściu nie ma nic ciekawego, ale muszę go spacyfikować i zaciągnąć na wycieczkę Ja tam pojadę dla samego tego uroczego wiatraka A co to za "kilka ciekawych miejsc"?

A tak nawiasem mówiąc to nic ciekawego to jest w Szczecinie Co za paskudne miasto

No właśnie racja Media to rozdmuchały i zrobiły z tego nie wiadomo co Tak jak mało nie dostałam zawału z obawy o TŻta przez nagłówek "Niszczycielska wichura na Pomorzu"

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Tak, wczoraj
Było bardzo miło. Nagotowałam masę jedzenia, TŻ był zachwycony, jak smażyłam camemberta w kuchni, to przylazł i powiedział 'Mysza Ty wiesz, że ja Cię tak strasznie kocham? Mam najlepszą narzeczoną na świecie' Hihihi... Ale wszystko było pyszne.. A potem zobaczyliśmy jedną z naszych ulubionych komedii Fajny wieczór... Tylko gotować tak na co dzień, to masakra (bo zrobiłam dwie przystawki, danie główne i deser )
Butter, no super, że wieczór Wam się udał A która to rocznica?

Cytat:
Napisane przez mykmyk Pokaż wiadomość
Czesc

Mieszka sie bajecznie Probuje wyciskac z naszego czasu tyle ile sie da..bo TZ ma taka prace, ze czesto wyjezdza na tygodniowe projekty a ja jest w wawie, to i tak wraca z pracy kolo 21-22.. no coz,trzeba przyzwyczic sie. Do tego w koncu nie musze wszystkiego robic sama, bo TZ wie, jak dziala pralka, jak sie zmywa, gotuje (a jak gotuje ) .. Wszystko gra

Ja tez nie lubie wyrzucac jedzenia, dlatego teraz kupuje male porcje
Mykmyk!Wow! Super Zazdroszcze tego wspólnego mieszkanka No mój TŻ też w sumie w domu wszystko potrafi zrobić Najfajniejsze jest to, że uwielbia gotować, czego ja nienawidzę

Cytat:

No Diano to tempo szybsze od naszego

Super że już jakieś konkrety sie pojawiły
Teraz będzie łatwiej bo masz do czego odliczać dni.

Zapowiada Ci sie super weekend

No wiesz co...guganie codziennie to już przesada

Haniu, a to Wy jakie mieliście tempo?

No właśnie Cieszę się bardzo z tych konkretów Już zaczynam odliczać

A guganie na co dzień powinno być w związkowym pakiecie

Ja się powoli szykuję na koncert Póki co się nastrajam Słucham ich muzy sobie ehhh Nareszcie nadszedł ten dzień Jeszcze autograf, by się przydał, ale wątpię, że się dopcham

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 11:34   #303
ButterBear
Zakorzenienie

Melodio, to nasza 3 rocznica.
Życzę udanego koncertu!! Baw się dobrze

Hania

Stary 2009-10-16, 11:41   #304
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Miskowa, no TŻ stwierdził, że w Świnoujściu nie ma nic ciekawego, ale muszę go spacyfikować i zaciągnąć na wycieczkę Ja tam pojadę dla samego tego uroczego wiatraka A co to za "kilka ciekawych miejsc"?

A tak nawiasem mówiąc to nic ciekawego to jest w Szczecinie Co za paskudne miasto
co do Szczecina, to miasto ogólnie jest szare i nie robi wrażenia, można się spodziewać więcej, ale jak się chce, to można znaleźć też parę ciekawych miejsc i tu.

jak juz się wybierzecie do Świnoujścia, to ci powiem, co to za miejsca. Naprawdę można sobie zrobić fajną wycieczkę całodzienną z Koszalina w tą stronę - zwłaszcza, że jest fajna trasa przez wszystkie nadmorskie miejscowości. No ale oczywiście zależy co kto lubi i czego oczekuje

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

a mój tż ma za dość niedługi juz czas 30 urodziny. chcę wymyślić coś super, ale nie wiem jeszcze konkretnie, jakby to miało wyglądać.

Najlepiej by się cieszył z dużej imprezy, ale niestety znajomi zostali w innych miastach, rodzina daleko a my nawet nie mamy warunków na przenocowanie wszystkich u siebie.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 12:03   #305
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze nie, bo za rok, to już będzie mógł mówić, że jestem najlepszą żoną na świecie

No z jedzeniem faktycznie zaszalałam... TŻ był najbardziej zachwycony z powodu camamberta z żurawiną i tiramisu.. Jeszcze mu została jedna miseczka na dziś

Ja, mimo zbliżającego się weekendu, mam masę roboty... Już mnie wykańcza ta praca...fizycznie i psychicznie... za dużo stresu mam...który się potem odbija na TŻ. Nie wiem jak przeżyje te 5 godzin jeszcze do weekendu
Ah...no tak .

Nawet mi nie pisz nic o tiramisu...masz straszna fazę na słodkie

Przeżyjesz....to tylko 5 godzin do lenienia się przez 2 dni.
Mi sie zacznie weekend jutro po 14

Cytat:

Haniu, a to Wy jakie mieliście tempo?
Data zaklepana po roku i 7 miesiącach

A można powiedzieć że oświadczyliśmy się sobie po niecałych 2 miesiącach

Cytat:
c

a mój tż ma za dość niedługi juz czas 30 urodziny. chcę wymyślić coś super, ale nie wiem jeszcze konkretnie, jakby to miało wyglądać.

Najlepiej by się cieszył z dużej imprezy, ale niestety znajomi zostali w innych miastach, rodzina daleko a my nawet nie mamy warunków na przenocowanie wszystkich u siebie.
Może jednak pokombinuj z zaproszeniem znajomych
Może wystarczy dwujka najważniejszych kumpli. Wiadomo ze wszystkich znajomych nie zaprosisz...ale ze 2 pary czemu nie.
Wesoło taką ekipa nocować na kilku metrach kwadratowych
Może u rodziców zrobić imprezę...z Twoimi dobrze zyjesz..jak mają jakiś większy dom lub mieszkanie można by pokombinować

A może znajomi mają ochotę na np weekendowy wypad gdzieś..wystarczy wynająć jakiś domek, kwatery i wszyscy są zadowoleni...bo i krotki urlop i spotkanie z przyjaciółmi.

Nie wiem jakie masz możliwości organizacyjne więc trudno doradzić..kombinuj i rozmawiaj ze znajomymi

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Sorry za męczenie tymi soczewkami..ale dla mnie to duże przeżycie.
Melduję że zdjęłam soczewki w 2 sekundy...mam patent..na stojąco z lusterkiem położonym na płasko na stole.
Czuję dyskomfort bo już mam suche oko- przynajmniej tak mi się wydaje.
Po pracy kupię kropelki
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 12:14   #306
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ah...no tak .

Nawet mi nie pisz nic o tiramisu...masz straszna fazę na słodkie

Przeżyjesz....to tylko 5 godzin do lenienia się przez 2 dni.
Mi sie zacznie weekend jutro po 14

Data zaklepana po roku i 7 miesiącach

A można powiedzieć że oświadczyliśmy się sobie po niecałych 2 miesiącach

Może jednak pokombinuj z zaproszeniem znajomych
Może wystarczy dwujka najważniejszych kumpli. Wiadomo ze wszystkich znajomych nie zaprosisz...ale ze 2 pary czemu nie.
Wesoło taką ekipa nocować na kilku metrach kwadratowych
Może u rodziców zrobić imprezę...z Twoimi dobrze zyjesz..jak mają jakiś większy dom lub mieszkanie można by pokombinować

A może znajomi mają ochotę na np weekendowy wypad gdzieś..wystarczy wynająć jakiś domek, kwatery i wszyscy są zadowoleni...bo i krotki urlop i spotkanie z przyjaciółmi.

Nie wiem jakie masz możliwości organizacyjne więc trudno doradzić..kombinuj i rozmawiaj ze znajomymi

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Melduję że zdjęłam soczewki w 2 sekundy...mam patent..na stojąco z lusterkiem położonym na płasko na stole.
Po pracy kupię kropelki
masz rację, że pokombinuję. Imprezę na kilka osób mogę spokojnie zrobić. Najgorzej zawsze z dograniem terminów, bo to jednak ciężej niż latem, zwłaszcza jeśli chodzi o namówienie kogoś na wyjazd.
Jeśli nie, to spróbuję wykombinować jakąś mega atrakcję - mój tż się bardzo samolotami jara, więc może jakieś loty szybowcem czy coś takiego, zobaczymy jeszcze. Zobaczę, ile mi się uda kasy na to przyoszczędzić
Stary 2009-10-16, 12:50   #307
mykmyk
Raczkowanie

Cytat:

Mykmyk!Wow! Super Zazdroszcze tego wspólnego mieszkanka No mój TŻ też w sumie w domu wszystko potrafi zrobić Najfajniejsze jest to, że uwielbia gotować, czego ja nienawidzę
Ja nawet lubie gotowac, ale tylko w normalnej kuchni, w ktorej mam duzo miejsca, normalny stol, blat, piekarnik etc.. 3 lata mieszkalam w kawalerce, gdzie kuchnia miescila 1 osobe na raz. Teraz natomiast odkrywam uroki gotowania i coz, dobrze mi idzie

Cytat:

Po pracy kupię kropelki
Eee, chyba nie masz suchego oka :P To by bylo dziwne mysle, ze sie musisz przyzwyczaic do szkiel i bedzie dobrze Szkla, ktore nosisz, sa najlepsze na rynku.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-16, 13:05   #308
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
masz rację, że pokombinuję. Imprezę na kilka osób mogę spokojnie zrobić. Najgorzej zawsze z dograniem terminów, bo to jednak ciężej niż latem, zwłaszcza jeśli chodzi o namówienie kogoś na wyjazd.
Jeśli nie, to spróbuję wykombinować jakąś mega atrakcję - mój tż się bardzo samolotami jara, więc może jakieś loty szybowcem czy coś takiego, zobaczymy jeszcze. Zobaczę, ile mi się uda kasy na to przyoszczędzić
O taki lot szybowcem to byłoby dla niego nie lada przeżycie

Ile masz jeszcze czasu??

Mój małżon na 30 urodziny nawet prezentu nie dostał.
Nawet nie pamiętam co wtedy robiliśmy
Ale za to na 29 zabrałam go do Zakopanego, a na 31 zrobiłam mu mega imprezę..no i dostał zegarek z wyższej półki.
Matko za pół roku będzie miał 32 urodziny-

Cytat:
Napisane przez mykmyk Pokaż wiadomość
Eee, chyba nie masz suchego oka :P To by bylo dziwne mysle, ze sie musisz przyzwyczaic do szkiel i bedzie dobrze Szkla, ktore nosisz, sa najlepsze na rynku.
Mówisz..to może i nie mam.
Zaraz spróbuję założyć raz jeszcze

Się domyślam że najlepsze- patrząc po cenie
Stary 2009-10-16, 13:10   #309
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
O taki lot szybowcem to byłoby dla niego nie lada przeżycie

Ile masz jeszcze czasu??

Mój małżon na 30 urodziny nawet prezentu nie dostał.
Nawet nie pamiętam co wtedy robiliśmy
Ale za to na 29 zabrałam go do Zakopanego, a na 31 zrobiłam mu mega imprezę..no i dostał zegarek z wyższej półki.
Matko za pół roku będzie miał 32 urodziny-

Mówisz..to może i nie mam.
Zaraz spróbuję założyć raz jeszcze

Się domyślam że najlepsze- patrząc po cenie
3 miesiące mam jeszcze, niby czas, ale wolę się szybciej zainteresować, żeby pomyśleć dokładnie, co i jak
ja staram się zawsze coś z okazji urodzin wykombinować - nawet jeśli by to miało być wyjście tylko na kolację
tym razem widzę, że on tą 30 przeżywa, dlatego zaszalejemy jakoś
zegarek z grawerką dostał właśnie na ostatnie urodziny, teraz chcę coś bardziej na zasadzie jakiegoś wydarzenia
Stary 2009-10-16, 13:17   #310
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
3 miesiące mam jeszcze, niby czas, ale wolę się szybciej zainteresować, żeby pomyśleć dokładnie, co i jak
ja staram się zawsze coś z okazji urodzin wykombinować - nawet jeśli by to miało być wyjście tylko na kolację
tym razem widzę, że on tą 30 przeżywa, dlatego zaszalejemy jakoś
zegarek z grawerką dostał właśnie na ostatnie urodziny, teraz chcę coś bardziej na zasadzie jakiegoś wydarzenia
Zdecydowanie lepiej już myśleć..szczególnie ze to nie ma być tylko prezent i kolacja.
Ja osobiście wolę właśnie wydarzenia urodzinowe niż prezenty.
Stary 2009-10-16, 13:18   #311
ButterBear
Zakorzenienie

Haniu, no to co za problem? Rób tiramisu. Jest przecież banalne. A w końcu raz na jakiś czas można sobie pozwolić

Mykmyk, ja też uwielbiam gotować w mojej nowej kuchni. Co prawda zawsze lubiłam, ale teraz to już w ogóle..

Wczoraj, jak wróciliśmy z zakupów, wparzyłam do kuchni i było mi tam super A dlaczego najbardziej lubię gotować? Dla takich reakcji, jak TŻ wczoraj..

Misku, ja myślę, że taka impreza na okrągłe urodziny to fajna sprawa. TŻ na pewno się ucieszy, a logistycznie i noclegowo na pewno się uda wszystko załatwić

Hania

Stary 2009-10-16, 13:28   #312
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu, no to co za problem? Rób tiramisu. Jest przecież banalne. A w końcu raz na jakiś czas można sobie pozwolić

Mykmyk, ja też uwielbiam gotować w mojej nowej kuchni. Co prawda zawsze lubiłam, ale teraz to już w ogóle..

Wczoraj, jak wróciliśmy z zakupów, wparzyłam do kuchni i było mi tam super A dlaczego najbardziej lubię gotować? Dla takich reakcji, jak TŻ wczoraj..

Misku, ja myślę, że taka impreza na okrągłe urodziny to fajna sprawa. TŻ na pewno się ucieszy, a logistycznie i noclegowo na pewno się uda wszystko załatwić
Zrobiłabym dzisiaj..ale dla samej siebie to mi się nie chce
Może jutro z bratem zrobimy.

Ja tez głównie dla zachwyconej minki i komplementów męża
I jak kiedyś nastanie taki czas że przestanie zauważać i doceniać moje starania przestaną gotować.

A tak w ogóle to zauważyłam ostatnio że dobrze go czasem wypościć obiadowo. W zeszlym tygodniu jakos mało gotowałam..to w piatek już prawie płakał i błagał żebym zrobiła coś pysznego, więc jak zrobiałam w sobotę tą wołowinę w piwie i pomidorówkę to prawie mnie na rękach nosił
Stary 2009-10-16, 14:54   #313
ButterBear
Zakorzenienie

Haniu, zrób dla siebie samej. Czasem dobrze porozbieszczać siebie samą.
Ja kupiłam mascarpone w Lidlu i powiem Ci, pierwsza klasa. Serio Polecam

ale tu przedweekendowa cisza, faktycznie

Hania

Stary 2009-10-16, 23:27   #314
asiuk
Zakorzenienie

Subskrybuję!

Melduję, że skończyłam projekt na konkurs i go wysłałam. Trzymac teraz kciuki!

Zmykam do wanny.
Dobranoc!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 09:01   #315
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Subskrybuję!

Zmykam do wanny.
Dobranoc!

To czekam na wizażowe oblewanie sukcesu

Oczywiście tylko ja w sobotni poranek na warcie
Stary 2009-10-17, 09:11   #316
carmelova
Zakorzenienie

jeszcze ja jestem Haniu. Ale pewnie Ty piszesz z pracy, a ja z łóżka ;-)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 09:18   #317
asiuk
Zakorzenienie

Hej!

Haniu, trzymaj, trzymaj. Na pewno się przydadzą

Za chwilę jedziemy z T. i z przyszłą szwagierką do Wrocławia (T. ich zaprosił, będzie razem weselej). Nie tak to miało wyglądac: miała byc fajna pogoda, T. miał nie miec skręconej nogi, ja miałam nie miec uczulenia na powiekach A I. miała byc gotowa na 10:15, a dopiero je śniadanie Brat T. dojedzie do nas wieczorem, czyli cały dzień spędzimy we trójkę - cudownie po prostu!

Nie narzekam już, nie warto.
Życzę Wam miłego weekendu!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 09:30   #318
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
jeszcze ja jestem Haniu. Ale pewnie Ty piszesz z pracy, a ja z łóżka ;-)
Ja oczywiście z pracy

Cytat:
Hej!

Haniu, trzymaj, trzymaj. Na pewno się przydadzą

Za chwilę jedziemy z T. i z przyszłą szwagierką do Wrocławia (T. ich zaprosił, będzie razem weselej). Nie tak to miało wyglądac: miała byc fajna pogoda, T. miał nie miec skręconej nogi, ja miałam nie miec uczulenia na powiekach A I. miała byc gotowa na 10:15, a dopiero je śniadanie Brat T. dojedzie do nas wieczorem, czyli cały dzień spędzimy we trójkę - cudownie po prostu!

Nie narzekam już, nie warto.
Życzę Wam miłego weekendu!
A w jakim celu jedziecie do Wrocławia..tak sobie połazić, pozwiedzać??
(jak tu łazić jak TŻ ma skręcona nogę)

-------------
Byłam wczoraj na pilatesie. Zajęcia prowadziła inna babeczka i dała nam taki wycisk że dziś każdy mięsień czuję. MASAKRA.
Po pilatesie pojechałyśmy z przyjaciółka do mnie na winko. Skubana zasnęła na kanapie o 23
Zgarnął ją mąż o 3 nad ranem bo wracał z Warszawy.
Ona się wyspała, ja nie spałam do 3 bo non stop telefon jej pikła że bateria wyładowana
Ledo żyję.

Soczewek dzień trzeci..założyłam w 3 min
Jest coraz lepiej
Stary 2009-10-17, 10:19   #319
miskowa
Zakorzenienie

cześć,
ja dziś też jeszcze w piżamce, czyli leniwy weekend u rodziców

Tż miał jechać do swoich, umówił się z kolegą na transport, ale tamten chyba zrezygnował zapominając powiedzieć o tym mojemu tż i wygląda na to, że tż tu dziś do mnie jednak dojedzie. I tak by w sumie mi pasowało, bo dla odmiany u mnie dziś ładna pogoda, słońce świeci - można by się więc wybać na jakiś dłuższy spacer na plażę. No i jak tż przyjedzie, to nie muszę jutro wracać jakimiś busami, bo zostawiłam mu auto

Cytat:
Subskrybuję!

Zmykam do wanny.
Dobranoc!
to trzymam kciuki za konkurs.

Haniu, współczuję, że musisz w pracy siedzieć, mam nadzieję, że ci szybko czas zleci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-17, 10:30   #320
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Subskrybuję!

asiuk a co można wygrać?

Cytat:

Oczywiście tylko ja w sobotni poranek na warcie

Cytat:

Jest coraz lepiej
jak czytałam Twoje wcześniejsze opisy to gdybym musiała to chyba jednak zdecydowała się na okulary a tu proszę jaka dziś niespodzianka

kurcze u mnie dziś znów zimno i ponuro a miałam taką ochotę pojechać na spacer nad wodę
Stary 2009-10-17, 10:35   #321
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
cześć,
ja dziś też jeszcze w piżamce, czyli leniwy weekend u rodziców

Tż miał jechać do swoich, umówił się z kolegą na transport, ale tamten chyba zrezygnował zapominając powiedzieć o tym mojemu tż i wygląda na to, że tż tu dziś do mnie jednak dojedzie. I tak by w sumie mi pasowało, bo dla odmiany u mnie dziś ładna pogoda, słońce świeci - można by się więc wybać na jakiś dłuższy spacer na plażę. No i jak tż przyjedzie, to nie muszę jutro wracać jakimiś busami, bo zostawiłam mu auto

to trzymam kciuki za konkurs.

Haniu, współczuję, że musisz w pracy siedzieć, mam nadzieję, że ci szybko czas zleci
Słonko mówisz..superowo.
U nas szaro buro i ponuro.

Jakoś przetrwam w sumie jeszcze tylko 2,5 godziny.
A po pracy jadę do brata...i zostaję u niego na noc
A nasze mieszkanie dalej będzie zarastać brudem.
Jak dzisiaj z domu wychodziła to był sajgon..gary z 3 dni, kłęby kurzy na podłodze, wszędzie ciuchy....chyba będę cały dzień jutro sprzątała
Stary 2009-10-17, 10:35   #322
twin--maid
Zakorzenienie

Asiuk

Cytat:
Jest coraz lepiej

a tak w ogóle cześć pochmurno za oknem znowu a ja 3 dzień zasmarkania mam i nos mi już odpada
Stary 2009-10-17, 10:38   #323
jodie
Zakorzenienie

twin zdrówka życzę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-17, 10:44   #324
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość

jak czytałam Twoje wcześniejsze opisy to gdybym musiała to chyba jednak zdecydowała się na okulary a tu proszę jaka dziś niespodzianka

kurcze u mnie dziś znów zimno i ponuro a miałam taką ochotę pojechać na spacer nad wodę
Nie jest źle skoro już 3 dnia tak szybko mi poszło...zaczynam wierzyć że da sie to zrobić bez lusterka za pierwszym podejściem
A wygoda niesamowita. Nic nie paruje, nic nie przeszkadza.
Mąż mówi że teraz to jest zupełnie inna jakość przytulania

Co u Ciebie Jodie??
Gdzie teraz jesteś, gdzie mieszkasz co z TŻ??

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

a tak w ogóle cześć pochmurno za oknem znowu a ja 3 dzień zasmarkania mam i nos mi już odpada

Nienawidzę kataru.
Oby szybko przeszło.
Stary 2009-10-17, 10:56   #325
jodie
Zakorzenienie

Haniu jestem u rodziców w domu, mama idzie 2.11. na operację po której będzie musiała leżeć więc pobędę trochę z nią.
o TŻ nie chce pisać zwłaszcza że nadal nie wiem czy nie podczytuje
ale że tak powiem mi coraz lepiej , przeżywam trochę upadków, gorszych dni ale staram się cały czas iść do przodu. mam parę kryzysów bo dziadka brak i tak mi smutno z tą myślą..ale tego się zmienić nie da. został tylko grobowiec i pusty dom

z milszych rzeczy schudłam po chwilowym przybraniu na wadze, i rozmiar 34 jest mój
Stary 2009-10-17, 11:22   #326
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu jestem u rodziców w domu, mama idzie 2.11. na operację po której będzie musiała leżeć więc pobędę trochę z nią.
ale że tak powiem mi coraz lepiej , przeżywam trochę upadków, gorszych dni ale staram się cały czas iść do przodu. mam parę kryzysów bo dziadka brak i tak mi smutno z tą myślą..ale tego się zmienić nie da. został tylko grobowiec i pusty dom

z milszych rzeczy schudłam po chwilowym przybraniu na wadze, i rozmiar 34 jest mój

Z każdym dniem będzie coraz lepiej..najgorsze już za Tobą.

34.....ostro. To przez stresy zapewne

Ja do 34 muszę schudnąć jeszcze ze 3 kg..albo nie schudnąć, a bardziej się wysmuklić....ale da sie zrobić..jeszcze 3 miesiące chodzenia do fitnessu i będzie gites

Z tym że jeszcze zależy o jakim 34 mówimy
Bo ciuchy z H&M od zawsze noszę 34..jak byłam przy tuszy nosiłam 36
Stary 2009-10-17, 11:36   #327
jodie
Zakorzenienie

Haniu w większości sklepów idealny dla mnie jest 34 teraz , w h&m nie kupuję ciuchów, bałagan mnie od zawsze przerażał a teraz to się wycfaniłam i kupuję na allegro ale jakby nie było zgubiłam 20 kg od stycznia i jestem z siebie dumna a co , było naprawdę ciężko.
a na fitnes to i ja muszę wrócić , w rze miałam super ofertę i fajne trenerki chociaż ja wolę szybsze zajęcia niż pilates , stepy i takie takie.
Stary 2009-10-17, 11:55   #328
carmelova
Zakorzenienie

jeju, 20 kilo! jak Ty to zrobiłaś? Ja się czuję jak wieloryb, a tylko jem i siedzę na dupci...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 11:57   #329
jodie
Zakorzenienie

carmelova u mnie zadziałały trzy czynniki - odstawiłam hormony ( tarczycowe antykonepcja) , dieta i ćwiczenia.
Stary 2009-10-17, 12:08   #330
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
twin zdrówka życzę
dzięki

Cytat:
Nie jest źle skoro już 3 dnia tak szybko mi poszło...zaczynam wierzyć że da sie to zrobić bez lusterka za pierwszym podejściem
A wygoda niesamowita. Nic nie paruje, nic nie przeszkadza.
Mąż mówi że teraz to jest zupełnie inna jakość przytulania

Nienawidzę kataru.
Oby szybko przeszło.
Dzięki ja też nie lubię przytulania w okularach. Dlatego zawsze ściągam je TŻowi

Cytat:

Cytat:

Z każdym dniem będzie coraz lepiej..najgorsze już za Tobą.

34.....ostro. To przez stresy zapewne

Ja do 34 muszę schudnąć jeszcze ze 3 kg..albo nie schudnąć, a bardziej się wysmuklić....ale da sie zrobić..jeszcze 3 miesiące chodzenia do fitnessu i będzie gites

Z tym że jeszcze zależy o jakim 34 mówimy
Bo ciuchy z H&M od zawsze noszę 34..jak byłam przy tuszy nosiłam 36

Jodie 20 kg? nieźle... mnie by się z 5 przydało schudnąć ale, ze uwielbiam jeść to raczej ciężko będzie
W H&M górę nosiłam swojego czasu 38 a dół 34. Dół został mi 34 a góra spadła na 36. Chyba jakiś czas temu zaczęli w rozmiar 38 wszywać metki 36...

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości