![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Zawsze nie, bo za rok, to już będzie mógł mówić, że jestem najlepszą żoną na świecie
![]() No z jedzeniem faktycznie zaszalałam... TŻ był najbardziej zachwycony z powodu camamberta z żurawiną i tiramisu.. ![]() ![]() Cytat:
Ja, mimo zbliżającego się weekendu, mam masę roboty... Już mnie wykańcza ta praca...fizycznie i psychicznie... za dużo stresu mam...który się potem odbija na TŻ. Nie wiem jak przeżyje te 5 godzin jeszcze do weekendu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W sumie niecałe pół roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak nawiasem mówiąc to nic ciekawego to jest w Szczecinie ![]() ![]() No właśnie racja ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Haniu, a to Wy jakie mieliście tempo? ![]() No właśnie ![]() ![]() ![]() A guganie na co dzień powinno być w związkowym pakiecie ![]() ![]() Ja się powoli szykuję na koncert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Melodio, to nasza 3 rocznica.
Życzę udanego koncertu!! Baw się dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak juz się wybierzecie do Świnoujścia, to ci powiem, co to za miejsca. Naprawdę można sobie zrobić fajną wycieczkę całodzienną z Koszalina w tą stronę - zwłaszcza, że jest fajna trasa przez wszystkie nadmorskie miejscowości. No ale oczywiście zależy co kto lubi i czego oczekuje ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- a mój tż ma za dość niedługi juz czas 30 urodziny. chcę wymyślić coś super, ale nie wiem jeszcze konkretnie, jakby to miało wyglądać. Najlepiej by się cieszył z dużej imprezy, ale niestety znajomi zostali w innych miastach, rodzina daleko a my nawet nie mamy warunków na przenocowanie wszystkich u siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet mi nie pisz nic o tiramisu...masz straszna fazę na słodkie ![]() Przeżyjesz ![]() Mi sie zacznie weekend jutro po 14 ![]() Data zaklepana po roku i 7 miesiącach ![]() A można powiedzieć że oświadczyliśmy się sobie po niecałych 2 miesiącach ![]() Cytat:
![]() Może wystarczy dwujka najważniejszych kumpli. Wiadomo ze wszystkich znajomych nie zaprosisz...ale ze 2 pary czemu nie. Wesoło taką ekipa nocować na kilku metrach kwadratowych ![]() Może u rodziców zrobić imprezę...z Twoimi dobrze zyjesz..jak mają jakiś większy dom lub mieszkanie można by pokombinować ![]() A może znajomi mają ochotę na np weekendowy wypad gdzieś..wystarczy wynająć jakiś domek, kwatery i wszyscy są zadowoleni...bo i krotki urlop i spotkanie z przyjaciółmi. Nie wiem jakie masz możliwości organizacyjne więc trudno doradzić..kombinuj i rozmawiaj ze znajomymi ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Sorry za męczenie tymi soczewkami..ale dla mnie to duże przeżycie ![]() Melduję że zdjęłam soczewki w 2 sekundy...mam patent..na stojąco z lusterkiem położonym na płasko na stole. Czuję dyskomfort bo już mam suche oko ![]() Po pracy kupię kropelki ![]()
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie, to spróbuję wykombinować jakąś mega atrakcję - mój tż się bardzo samolotami jara, więc może jakieś loty szybowcem czy coś takiego, zobaczymy jeszcze. Zobaczę, ile mi się uda kasy na to przyoszczędzić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile masz jeszcze czasu?? Mój małżon na 30 urodziny nawet prezentu nie dostał ![]() Nawet nie pamiętam co wtedy robiliśmy ![]() Ale za to na 29 zabrałam go do Zakopanego, a na 31 zrobiłam mu mega imprezę..no i dostał zegarek z wyższej półki ![]() Matko za pół roku będzie miał 32 urodziny- ![]() Cytat:
![]() Zaraz spróbuję założyć raz jeszcze ![]() Się domyślam że najlepsze- patrząc po cenie ![]()
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja staram się zawsze coś z okazji urodzin wykombinować - nawet jeśli by to miało być wyjście tylko na kolację tym razem widzę, że on tą 30 przeżywa, dlatego zaszalejemy jakoś zegarek z grawerką dostał właśnie na ostatnie urodziny, teraz chcę coś bardziej na zasadzie jakiegoś wydarzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja osobiście wolę właśnie wydarzenia urodzinowe niż prezenty ![]()
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Haniu, no to co za problem? Rób tiramisu. Jest przecież banalne. A w końcu raz na jakiś czas można sobie pozwolić
![]() Mykmyk, ja też uwielbiam gotować w mojej nowej kuchni. Co prawda zawsze lubiłam, ale teraz to już w ogóle.. Wczoraj, jak wróciliśmy z zakupów, wparzyłam do kuchni i było mi tam super ![]() ![]() Misku, ja myślę, że taka impreza na okrągłe urodziny to fajna sprawa. TŻ na pewno się ucieszy, a logistycznie i noclegowo na pewno się uda wszystko załatwić ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jutro z bratem zrobimy. ![]() Ja tez głównie dla zachwyconej minki i komplementów męża ![]() I jak kiedyś nastanie taki czas że przestanie zauważać i doceniać moje starania przestaną gotować. A tak w ogóle to zauważyłam ostatnio że dobrze go czasem wypościć obiadowo. W zeszlym tygodniu jakos mało gotowałam..to w piatek już prawie płakał i błagał żebym zrobiła coś pysznego, więc jak zrobiałam w sobotę tą wołowinę w piwie i pomidorówkę to prawie mnie na rękach nosił ![]()
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Haniu, zrób dla siebie samej. Czasem dobrze porozbieszczać siebie samą.
Ja kupiłam mascarpone w Lidlu i powiem Ci, pierwsza klasa. Serio ![]() ![]() ale tu przedweekendowa cisza, faktycznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Subskrybuję!
![]() Melduję, że skończyłam projekt na konkurs i go wysłałam. Trzymac teraz kciuki! ![]() Zmykam do wanny. Dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To czekam na wizażowe oblewanie sukcesu ![]() Oczywiście tylko ja w sobotni poranek na warcie ![]()
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
jeszcze ja jestem Haniu. Ale pewnie Ty piszesz z pracy, a ja z łóżka ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Haniu, trzymaj, trzymaj. Na pewno się przydadzą ![]() Za chwilę jedziemy z T. i z przyszłą szwagierką do Wrocławia (T. ich zaprosił, będzie razem weselej). Nie tak to miało wyglądac: miała byc fajna pogoda, T. miał nie miec skręconej nogi, ja miałam nie miec uczulenia na powiekach ![]() ![]() Nie narzekam już, nie warto. Życzę Wam miłego weekendu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(jak tu łazić jak TŻ ma skręcona nogę ![]() ------------- Byłam wczoraj na pilatesie. Zajęcia prowadziła inna babeczka i dała nam taki wycisk że dziś każdy mięsień czuję. MASAKRA. Po pilatesie pojechałyśmy z przyjaciółka do mnie na winko. Skubana zasnęła na kanapie o 23 ![]() Zgarnął ją mąż o 3 nad ranem bo wracał z Warszawy. Ona się wyspała, ja nie spałam do 3 bo non stop telefon jej pikła że bateria wyładowana ![]() Ledo żyję. Soczewek dzień trzeci..założyłam w 3 min ![]() Jest coraz lepiej ![]()
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
cześć,
ja dziś też jeszcze w piżamce, czyli leniwy weekend u rodziców Tż miał jechać do swoich, umówił się z kolegą na transport, ale tamten chyba zrezygnował zapominając powiedzieć o tym mojemu tż i wygląda na to, że tż tu dziś do mnie jednak dojedzie. I tak by w sumie mi pasowało, bo dla odmiany u mnie dziś ładna pogoda, słońce świeci - można by się więc wybać na jakiś dłuższy spacer na plażę. No i jak tż przyjedzie, to nie muszę jutro wracać jakimiś busami, bo zostawiłam mu auto Cytat:
Haniu, współczuję, że musisz w pracy siedzieć, mam nadzieję, że ci szybko czas zleci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak czytałam Twoje wcześniejsze opisy to gdybym musiała to chyba jednak zdecydowała się na okulary a tu proszę jaka dziś niespodzianka ![]() kurcze u mnie dziś znów zimno i ponuro ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas szaro buro i ponuro. Jakoś przetrwam w sumie jeszcze tylko 2,5 godziny ![]() A po pracy jadę do brata...i zostaję u niego na noc ![]() A nasze mieszkanie dalej będzie zarastać brudem. Jak dzisiaj z domu wychodziła to był sajgon..gary z 3 dni, kłęby kurzy na podłodze, wszędzie ciuchy....chyba będę cały dzień jutro sprzątała ![]()
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Asiuk
![]() ![]() a tak w ogóle cześć ![]() ![]()
#323 |
Zakorzenienie
|
twin zdrówka życzę
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wygoda niesamowita. Nic nie paruje, nic nie przeszkadza. Mąż mówi że teraz to jest zupełnie inna jakość przytulania ![]() Co u Ciebie Jodie?? Gdzie teraz jesteś, gdzie mieszkasz co z TŻ?? ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() Nienawidzę kataru. Oby szybko przeszło.
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Haniu jestem u rodziców w domu, mama idzie 2.11. na operację po której będzie musiała leżeć więc pobędę trochę z nią.
o TŻ nie chce pisać zwłaszcza że nadal nie wiem czy nie podczytuje ![]() ale że tak powiem mi coraz lepiej , przeżywam trochę upadków, gorszych dni ale staram się cały czas iść do przodu. mam parę kryzysów bo dziadka brak i tak mi smutno z tą myślą..ale tego się zmienić nie da. został tylko grobowiec i pusty dom ![]() z milszych rzeczy schudłam po chwilowym przybraniu na wadze, i rozmiar 34 jest mój ![]()
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z każdym dniem będzie coraz lepiej..najgorsze już za Tobą. 34 ![]() ![]() Ja do 34 muszę schudnąć jeszcze ze 3 kg ![]() ![]() Z tym że jeszcze zależy o jakim 34 mówimy ![]() Bo ciuchy z H&M od zawsze noszę 34 ![]() ![]()
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Haniu w większości sklepów idealny dla mnie jest 34 teraz , w h&m nie kupuję ciuchów, bałagan mnie od zawsze przerażał a teraz to się wycfaniłam i kupuję na allegro
![]() ![]() a na fitnes to i ja muszę wrócić , w rze miałam super ofertę i fajne trenerki ![]()
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
jeju, 20 kilo! jak Ty to zrobiłaś? Ja się czuję jak wieloryb, a tylko jem i siedzę na dupci...
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
carmelova u mnie zadziałały trzy czynniki - odstawiłam hormony ( tarczycowe antykonepcja) , dieta i ćwiczenia.
![]() |
#330 | |||
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jodie 20 kg? nieźle... mnie by się z 5 przydało schudnąć ale, ze uwielbiam jeść to raczej ciężko będzie ![]() W H&M górę nosiłam swojego czasu 38 a dół 34. Dół został mi 34 a góra spadła na 36. Chyba jakiś czas temu zaczęli w rozmiar 38 wszywać metki 36...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.