![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
czasami zły wybór może być najlepszy.
i tak cholernie za Tobą tęsknię, że nie potrafię sobie z tym poradzić!
![]() |
#302 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Odwzajemniam Twoją miłość bejbe. <3 ![]() _________________________ ___ jeszcze do mnie wrócisz galopem na mlecznobiałym rumaku w łososiowych kalesonach.
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za pamięć.
![]() ___ Cześć. Chętnie opowiem Ci co dzieje się w mojej głowie. Masz ochotę się przejść? Noc na moim podwórku, pizza z biedronki popijana wodą z kranu. Wybieram Ciebie. Chociażby nasza randka miałaby wyglądać właśnie tak. Obecnie nawet w pokoju mam większy porządek niż w głowie. I nie znałam siebie spokojnej tak. Osobiście wolałabym pocałować żabę niż Ciebie. Przynajmniej mam jakąś szansę, że żaba zamieni się w księcia ![]() Uśmiech proszę.
#304 |
Raczkowanie
|
witajcie, czytam Was już dłuższy czas... pora otworzyć swój notatnik i podzielić się z Wami swoimi słowami : ) budzi nas obawa, że kiedyś skończy się ten sen.
a niewinność? ponoć ona z czasem ustępuje winie... karmiąc się tym, co sumienie wyrzuci. mów do mnie! najbardziej nie chcę słyszeć ciszy... z czasem łzy przestają bruździć kręte ścieżki w twarzach z porcelany to tak, jakbyś parasolką chciał sprawić, aby deszcz przestał padać jak oddychać mam, skoro jesteś mym powietrzem, a nie otaczasz mnie?! prostytuując własne marzenia ciszę zabić dzikim wrzaskiem. dzień, gdy sensu szukać próżno. nawet noc nie jest w stanie nas przysłonić. my = chęć posiadania + potrzeba przynależenia i nie pozwolę Cię skrzywdzić, nikomu! już nigdy... dopiero zrozumiałam, że nie byłeś wart tych szaleństw. nie chcę taniej imitacji uczucia! rozpacz jest głupia, lecz czasami łatwiej rozpaczać. oddaj mi tylko te kilka oddechów, niewysłowionych krzyków i gestów, na które nie pozwoliłeś. moje łzy są dziełem Twojego życia. wymiociny na ulicy, tępym śmiechem zakrwawione.
![]() |
#305 |
Zadomowienie
|
bo dziś uśmiech schowałam do słoika, który szczelnie zakręciłam. Może kiedyś go uwolnię...
#306 |
Raczkowanie
|
pędze z wiatrem po pustych przestrzeniach
Kieruj się na księżyc!Nawet jeżeli tam nie dotrzesz znajdziesz się wśród gwiazd... sufit się zakołysał, pokój zawirował, temperatura gwałtownie podskoczyła. Nastrój ci spada szybciej od ciśnienia Będziemy razem tysiąc lat, do końca świata Ty i ja święty bałagan i błogosławiony zamęt "Przysiegam kochać cię całą wieczność - każdego dnia wieczności z osobna." Jadłam przełykając łzy na przemian ze słodkim ciastkiem.
#307 |
Przyczajenie
|
`ej, odłóżmy życie na potem, co? `zapominam, ze istnieją ludzie, do których można mówić. zapomniałam. `Powiedz, że kochasz mnie, jak kochasz to będzie prościej. `ja też sprawiam ból, bo każdy go sprawia. ale na pewno nie w takiej ilości, jak Ty. `Miłość to jedyna gra w którą możesz przegrać, nie stając do walki. `nie chcę już samotnie jeść czekolady. bez Ciebie nie smakuje tak samo. w ogóle nie smakuje. `i chcę z Tobą odpłynąć.. `pusta drogą gnać przed siebie aż po świt. z głową w chmurach łapać życie. `w myślach błądząc ku najdalszym krainom. ` oni nawet mówią do siebie w ten sam sposób. `Dla Ciebie żyję, marzę, tęsknię. Dla Ciebie kocham, płaczę, jestem. `..Nadzieja nie ma końca, choć rwie się bez przerwy. ` Krawędzią dnia na przekór własnym pragnieniom. `miałam pójść spać, ale znowu zapomniałam. `Świat iluzji i złudzeń. Teatr umysłu, burdel podświadomości na najwyższym piętrze abstrakcji. `. i z dumą patrzeć w kalendarz . nie lubić . nie kochać . nikogo nie żegnać . `mam to coś, co omamia Twoje receptory. `i będą ostre słowa . `wylećmy w przestworza, rozpal uczuć pożar . `Zastrzel teraz. chciałabym dla Ciebie zginąć dziś. ` Kochaj swoje życie mówię Ci, ej. Słuchaj tego co mówię, to są słowa mądrości . `znowu w****iam, znowu rozczulam, znowu szukam pocieszenia w gwiazdach .. `Gdy poczujesz ból nie będziesz się bać, nic nie będziesz czuć, odrodzisz się na nowo. `jesteś jasnym słońcem, całym życiem < 3 To zabawne, ale nigdy nie popadałam w depresję w dni takie jak ten, zachmurzone, szare, zimne. Wtedy czułam, że natura współgra ze mną i odzwierciedla moją duszę. Lecz kiedy pokazywało się słońce, kiedy dzieci zaczynały się bawić na podwórkach i wszyscy cieszyli się piękną pogodą, ja czułam się fatalnie. Jakby mnie spotkała jakaś niesprawiedliwość, że nie uczestniczę w tym wszystkim. Teraz się pozbierałam . nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej , nie potrafię już tak pięknie żyć , nie potrafię szczerze się śmiać . ale jestem . wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień . nie utrudniaj mi tego . nie wracaj . Od dnia dzisiejszego koniec z plastikowym uśmiechem. od dziś, będę naturalna. z drżącymi wargami, lodowatymi dłońmi i mokrymi oczami, ze śladami rozmazanego tuszu |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() + kolejnych 100 tak wspaniałych postów życzę ![]() Nałogowo mi miło ![]() Słoneczko ![]() _______________
Nadal tam jestem. Nadal stoję w tamtym miejscu i ściskam jej dłonie. Nadal wierze że to jednak ma jakiś sens. doszukuje się prawdy. świat krzyczy o miłość a gdy ta nadchodzi chowa się przed jej mocą ! Jej ciało wydawało się być troszke wyrwane z innego życia. I nie chodziło o to że nie jest do niej podobne, jest idealne, wokół strefy "T" słodkie piegi, zielone - kocie oczy, usta miały barwe najprawdziwszej czerwieni , cera kaszmirowa, włosy czarne. Te same rany na łokciach i kolanach, te same blizny na sercu i umyśle. Daty, wspomnienia, wydarzenia były identyczne. Oczy mialy zakodowane tych samych ludzi, serce kochało tego jedynego . Tylko odbicie w lustrze było dla niej opce, widziała ciało w którym nie mieszkała. Nie żyła, nie czuła, nie funkcjonowała normalnie. Jej cień wił się po posarzałych ścianach domu, identycznie jak ona.Niemy krzyk brzmiał po posackach podłogi, bordowe zasłony wołały echo wieczności. Ona tylko istniała nic więcej.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zadomowienie
|
w moich żyłach płyną czerwone krwinki naiwności
uwielbiali ją wszyscy, kochał nikt 160 cm miłości której nie mam komu dać pomyliłeś się! jestem z tych "z którymi trzeba chodzić" to wszystko było tak piękne,że nie mogła w to uwierzyć, gdy odważyła się na to otworzyć, prysło...tak to znów było tylko złudzenie w poprzednim życiu byłam tą Julią potrzebuje nowego wkładu do serca
#310 |
Zadomowienie
|
dzięki, dzięki
![]() _______ świeże ślady miłości na szyi może trwać do końca, ten najsłodszy stan kuszę Cię odkrytymi nogami, zwiewną lekko opadającą na uda sukienką, kuszę Cię otwartym sercem na Twoje chore paranoje Twoje słowa ociekały lukrem, mieniły się złotem, z czasem lukier stracił słodki smak, złoto straciło na wartości trzy bezwartościowe słowa - możesz mi zaufać
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
to lepsze od mojego "160 cm zepsucia" : )
_________________________ _________ a ja wdycham wspólną błogość. razem rozchmurzymy niebo. ja jednak wysiadam. chcę siebie się wyrzec, by podarować Ci całość. pamiętasz, kiedy to Ty trzymałeś przy mojej szyi nóż?! siadaj. siadaj i korzystaj. to był moment, w którym ich drogi się rozeszły. cała afera o kilka Twoich złudzeń... słońce nie przestało świecić. świat się nie skończył. nałogowcy w niewoli pragnień. i jakoś mniej w mojej wyobraźni wstydu, pruderii w głosie i w myślach... tak łatwo nie zniknę - diabli złego wziąć nie zechcą. ...zmysłowo współgrając z przyspieszonym oddechem. coraz mniej mnie samej w oczach noszę
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
akwem - opisy ładne, a podpis już w ogólę boski. <3 !
![]() milulu - boski ten ~ ' dziś zrozumiałam,że ona kaleczy swoje ciało, by zabić to co jest w duszy ' <3 . ! ![]() * * * * * * * *
idę na twój mecz, grasz w drużynie z ładnymi chłopakami, przeciw równie ładnym chłopakom. ! a ja patrze tylko na Ciebie <3 . siłą wyrywałam z serca miłosc bez sensu ! Kocham Cię < 3 ! zabiłabym za Ciebie, Ty zabiłbyś za mnie. ! za 5 lat gdy Cię spotkam, nadal Cię będę kochac. Nie zostawiaj mnie, nie chcę później żebyśmy żałowali że nie byliśmy razem . B a r c e l o n a MISTRZEM ! 4:1 ![]() ![]() w sercu? aktualnie robię porządki. czarujesz oczkami misiek <3
![]() |
#313 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Gratuluję talentu i mam nadzieje że mnie jakoś zmotywujecie ; ) No to może dodam coś od siebie . ' Widzisz tą dziewczynkę? Ona uwierzyła w swe marzenia i doczekała ich spełnienia! "k"<33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
![]() chcę być drogą w twoich myślach Tobą oddycham płonę i znikam, chodź ze mną.. Dziś już wiem, zawsze będziesz blisko mnie Poprowadzisz mnie w krainę miłości i źródłem się staniesz mojej radości w jego czułych ramionach być jesteś moim ukojeniem, spełniasz moje sny mocno tuląc Go w ramionach skrzydeł mi dodajesz będąc blisko mnie ![]() Z Tobą się budzić, w Tobie oddychać, Tobą się poić i w Tobie zasypiać. chcę byś przy mnie był ![]() Chcę tylko ciepła twych rąk
![]() Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-04-07 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zadomowienie
|
ciutblizej- dziękuje
![]() ![]() Zagubiona w twoich objęciach słonce zachodzi na moim pustym sercu Podróżuję na niewybrukowanej drodze Wczorajsze uczucia
I need your love http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png Moje Serduszko bije już http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png Edytowane przez __Fallen Angel__ Czas edycji: 2010-04-07 o 18:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Konto usunięte
|
I love 3 things. The sun, the moon and you. the sun for the day, the moon for the night and you forever.
(ang.kocham 3 rzeczy: słońce, księżyc i Ciebie. słońce przez dzień, księżyc przez noc, a Ciebie zawsze.) |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Przyczajenie
|
; ))
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Przyczajenie
|
Hey Jestem tu nowa
![]() ![]() Ty nie chciałbyś, widzieć mojego serca, gdy dowiaduję się że masz k0lejną dziewczynę, zaczynam wariować! Wpadam w szał,histerię.Serce łamie mi się na milion małych kawałków.Nie wiem co ze sobą zrobić Ty nawet nie widzisz jak mocno cię kocham. Nie wiesz jak ją skrzywdziłeś gdy poprosiłeś kolejną o chodzenie.! Edytowane przez wychowanaWCosmopolitanie Czas edycji: 2010-04-07 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
![]() Zachować w sercu obraz Twój Tylko Ty jesteś ponad to! Jesteś tu już nie chcę zmian Druga miłość też w niebo, porwie Cię czy tego chcesz, czy boisz sie. Druga milość w nas też sie zdarza raz czeka na gest, na znak. Tej miłości mi potrzeba tak jak wody i powietrza Może masz w głowie myśli bardziej szalone niż ja Może masz skrzydła, których by Tobie pozazdrościł ptak Może masz serce całe ze szlachetnego szkła Może masz kogoś, a może właśnie kogoś Ci brak schowałam Go głęboko w moim sercu Razem dojdziemy aż do gwiazd nie
powstrzyma nas gorzki burzy smak . Razem dotkniemy nieba bram zdobędziemy świat . Odkryjemy raj ![]()
![]() Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-04-07 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
Niereformowana - wątpię. wydaje mi się że niewszystkie.
![]() IIHHAATT - słońce moje utalentowane ![]() _____________ uratuj mnie ![]() ' mała istotka z nierealnymi marzeniami. ' marzę. marzę. marzę. ![]()
![]() |
#321 |
Rozeznanie
|
unpredictablegirl -
![]() ![]() Odcisk miłości.
Tu gdzie pragnienie zapomnienia jest tak silne jak chęć do życia. Tysiące kilometrów dzielą nas, a oddychamy tym samym powietrzem. Tracisz szczęście i nawiedza Cię tęsknota. Na 5 minut przed snem myśli się mnożą. *
![]() |
#322 |
Rozeznanie
|
![]()
Łaaaa .... 18!
![]() ![]() ![]() Opisy (btw, wszystkie moje, bo ja kopiowania nie uznaję ![]() Nie potrzebuję wielkich słów, świec, romantycznych wyznań czy pierścionka z brylantem. Wystarczy, byś był. <3 Wiesz, jesteś moim najulubieńszym snem. Mogę przespać całe życie, jeśli tylko będziesz w nim ze mną ![]() Uśmiech jednej osoby, a daje tyle szczęścia. Zerwałeś mi z oczu ciemną opaskę smutku i samotności, by pokazać na nowo radość życia i miłość. Dziękuję ![]() Nie musisz mi dawać dowodów miłości. Gdy siedzisz obok mnie, a ja, wtulona w Ciebie słyszę, jak Twoje serce łomocze Ci w piersi, wiem, że prawdziwie kochasz.
#323 |
Konto usunięte
|
dziękuję za wszystkie pochwały ;*
mówią, że zakochani nie lubią patrzeć na swoje łzy. być może mają rację, uwielbiam sprawiać żeby zamiast łez pojawiał się uśmiech. to żywy dowód na to, że miłość pokonuje wszelkie bariery. bądź obok mnie, bardzo blisko. 'tak będzie lepiej'- zawsze uważałam, że te cholerne słowa są najlepszym wytłumaczeniem zakończonego związku. okazało się jednak, że są równie żałosne jak każde inne. odkąd powiedziałeś mi, że się skończyło, każde, nawet najbardziej wyszukane pożegnanie wydało mi się żałosne. co powiedzieć osobie, z którą spędziło się kawał życia? nie pasujemy do siebie? cholera! jak można powiedzieć coś takiego po tylu spędzonych ze sobą cudownych chwilach?! czuwałeś nade mną każdej nocy, nie chciałeś żeby mnie ktoś zranił, mówiłeś, że na zawsze, że ze mną? na zawsze? jak można mówić, że na zawsze? takie słowa nie istnieją, nie mogą istnieć. skąd można wiedzieć, że na zawsze? czuje się to? pieprzenie. nic nie można czuć. uczucia są najgorszą i najbardziej mylną cząstką naszej duszy. uczucia mijają, jak mija każda zima, każda jesień i każda wiosna. uczucia są do dupy. odkąd Cię nie ma już nawet lody z bitą śmietaną nie są w stanie poprawić mi humoru. uwierzysz, że teraz tęsknię już nawet za Twoimi skarpetkami na środku pokoju? |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Przyczajenie
|
Love is like the sun coming out of the clouds and warming your soul. [Miłość jest jak słońce wychodzące zza chmur i rozgrzewające Twoją duszę]
To the world you may be just another person, but to one person you may be the world. [Dla świata możesz być tylko kolejną osobą, jednak dla jednej osoby możesz być całym światem] Love reminds you that nothing else matters. [Miłość przypomina Ci, że nic innego się nie liczy] What's love? Love is... What makes a weak man brave And a king step off his throne Good times, bad times Easy times, tough times It comes in an instant And lasts three days after forever That's what love is. [Czym jest miłość? Miłość jest.. Tym co czyni słabego mężczyznę odważnym Tym co pozwala królowi zstąpić z tronu Dobre czasy, złe czasy Łatwe czasy, ciężkie czasy Miłość przychodzi gwałtownie I trwa trzy dni ponad wieczność Tym właśnie jest miłość] To proclaim that I love her Is so easy to say And for that, I will tell her In my own special way Through meaningful words And the warmth of my touch Through these nights of romance She deserves o' so much She's trapped in my heart She's always on my mind She gives me her love Our hearts intertwine For the woman I love I have searched my whole life But I know that I have found her Because I made her my wife [Ogłosić, że ją kocham jest zbyt łatwo I właśnie dlatego Powiem jej to na swój własny, specjalny sposób. Poprzez słowa, które mają znaczenie Poprzez ciepło mojego dotyku Poprzez noce uniesień, na które zasługuje ona tak bardzo. Wkradła się do mojego serca I pozostaje na zawsze w moich myślach Dała mi swoją miłość Nasze serca przeplatają się Kobietę która kocham Szukałem całe swoje życie Ale wiem, że ją znalazłem Ponieważ uczyniłem ją moją żoną ] Pozdrawiam ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały, bo jakieś tam drobne mi mignęły.
![]() myślę, że ta część będzie wyjątkowo nietrzeźwa ![]() ![]() ![]() chyba za bardzo próbuję sobie wmawiać, że twoja inteligencja i maniery są tak małe, że ich nie widać. Jednak w rzeczywistym świecie jest zupełnie inaczej. Pewnie dlatego tak trudno jest mi przejść obok ciebie, uśmiechnąć się tak od dobrego nastroju, jak ty to robisz i nie patrzeć za tobą z dobrych pięć minut Twoja idealność mnie przeraża. Co jest grane? Nie, nie, to nie jest tak, że masz moje serce w garści i trzymasz w klatce na uwięzi, że możesz z nim robić co chcesz i kiedy chcesz, że jest tylko niezłym sprzątaczem twoich resztek uczuciowych. Nie to na pewno nie jest tak… W sumie fajna sprawa latać za tobą ze śliną do ziemi, kiedy ty od czasu do czasu obejrzysz się i pozwolisz sobie na parsk śmiechu kiedyś dorośniesz, ale wtedy dziwnym trafem zamiast mnie będzie worek zranionych uczyć, całe tony krwi i resztki godności, który będzie z tobą już do końca życia i nie pozwoli ci zapomnieć o twoim małym rozsądku i braku wyobraźni. 24/h będziesz pochłaniał jego widok z odruchem mdłości, ale kochanie, czasu nie cofniemy, przyjmij to jak mężczyzna.. ;*
![]() |
#326 |
Raczkowanie
|
TwojaKokaina, grise, Extremalna, ruda wiewiora, Mrs_Creative - czarujecie
![]() ![]() ______________ -spójrz. czy to nie twoja gwiazda ?
- nie. moje własne słońce siedzi koło mnie. 158 centymetrów, żywego wraku człowieka. widząc cię w jej objęciach, wyobrażam sobie, że to tylko my, kilka miesięcy wstecz. miłość najpierw mnie uzależniła, potem upokorzyła i kopnęła w dupę, a teraz mnie męczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Rozeznanie
|
![]() niebo pełne gwiazd.... Słońce mojego dnia.... nieskończona miłość ma.... I szukam Cię. I pragnę Cię. Wciąż więcej chcę. Dla siebie mieć. I w sercu mym. I w moich snach. ![]() Wyryj w moim sercu siebie pomóż mi odnaleźć nasze najpiękniejsze dni... zaczaruj moje serce zostaw mnie bez tchu raz jeszcze ![]() Twoja miłość jest jak deszcz, który spływa po mnie aż do stóp Jest tuż obok, w jej oczach milion gwiazd zatańcz ze mną znów na łące i niech dzieje się co chce
![]()
![]() |
#328 |
Raczkowanie
|
Witam w nowej części <3
-Nie mówmy już nic... udawajmy, że... -Nie ma w tym żadnego udawania.Kocham cię. Będę cię kochał do dnia w którym umrę. A jeśli jest po tym jakieś życie, to wtedy też będę cię kochał. Wieczorami..wieczorami zmywasz z siebie resztki mojej miłości.Już od samego rana muszę walczyć z Twoją obojętnością ![]() -Ciii... Słyszysz? -Co? -Zgniatane marzenia, topiącą się nadzieję i umierającą miłość. I ten ból towarzyszący rozstaniu. I te obawy, co będzie dalej. I ta pewność, że nie da się już dalej żyć.
#330 |
Zakorzenienie
|
Skoro nalegasz...
![]() " Tak bardzo Cię kocham kiedy jesteś w głowie kiedy w moich myślach ciągle jest o Tobie, kiedy najpiękniejsze rzeczy z tobą robię a ty o tym nie wiesz bo dopiero Ci powiem " < 3333333333 !
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.