|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Ja mam dzisiaj w programie Sculpt
aż się boję pomyślec co to, ale powiem Wam, że może kilogramy mi nie spadają natomiast ciałko się robi świetne, dużo osób mi mówi, że schudłam |
|
|
|
#302 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam dziś w programie sculpt ale mam dziś pierwszy dzień okresu
A jutro miałam mieć sambę i high tight ale mam zjazd więc też odpadnie Ale nie poddawajcie się dziewczyny, lada dzień będą wakacje a piękna pupa czeka
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
Planuję zacząć ćwiczyć, ale teraz niestety jestem niedysponowana. Moja pupa jest płaska i niezbyt kształtna, ale mam boczki i jest za gruba. Może powinnam rozpocząć najpierw program slim&lift a po 4 tygodniach przejść do lift&shape? już się nie mogę doczekać. Ja chcę ładną pupę![]() A i trzyma się ołówek :P świnia jedna, byłam w szoku. Myślę sobie- Jezu taka młoda jestem to przecież spadnie. A tu menda społeczna weszła i spaść nie chciała. |
|
|
|
#304 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe
![]() Ja bym proponowała Ci najpierw slim& lift a potem ten 4. program, kombinację. Bo jak zrobisz slim&lift a potem lift&shape to Twoja pupa nawet tego nie poczuje , bo w tym programie jest o wiele mniej ćwiczeń.A efekty po 3. i 4. programie będą na pewno To witamy w walce o piękną pupę
|
|
#305 |
|
Konto usunięte
|
Witam!!! Jestem tu nowa przełamałam się i w końcu postanowiłam napisać
Już od jakiegoś czasu śledzę ten wątek i powiem że bardzo mnie zaciekawił, więc chciałabym się do was przyłączyć w walce o piękną i kształtną pupę. I tutaj mam do was wielką prośbę, czy któraś mogłaby przesłać mi na priv linka żeby ściągnąć te programy interesowały by mnie wszystkie 4 programy ćwiczeń Będę bardzo wdzięczna za pomoc pozdrawiam |
|
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
he.. ja mam tylko 3 sciagniete .. moglaby mi ktoras napisac jak sie te 4 po kolei nazywaja zebym mogla brakujacy dossac z neta?
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
Zainteresowałam się tymi ćwiczeniami, ale czy są one tylko i wyłącznie na posladki czy w tym programie sa jakies cwiczenia na brzuch,uda i ramiona?
|
|
|
|
#308 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odp.
chyba właśnie takiego programu szukałam
|
|
|
|
#310 |
|
Konto usunięte
|
No ćwiczenia są super, ja jestem po sambie
|
|
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
Traxx- a jak z kondycją?
|
|
|
|
#312 |
|
Konto usunięte
|
Na początku te 30min było dla mnie straszne, ale teraz to sama się sobie dziwię, że mogę jeszcze cwiczyc. Z każdym dniem jest coraz lepiej i boczki się zmniejszają z czego się strasznie cieszę, brzuszek troszkę też, nogi są ładniejsze. Dużo osób mówi ze zeszczuplałam więc chyba tak jest
|
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() zainteresowały mnie te ćwiczenia, szukam juz jakiejs odmiennosci bo zaczynaja mi sie nudzic 8min abs itp... przeslalby ktos linka ? bede wdzieczna
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
ale zachęcacie
![]() napewno wyproboje, myślę że dla mnie odpowiedni będzie trening z unoszeniem i ksztaltowaniem ![]() liczę na to, że pośladki się powiększą, uwypuklą i podniosą ![]() narazie przechodzę przez trening na siłowni, myślę że to będę mogla zacząć za tydzien.. macie te linki?? a nie można ich umieścić w wątku tak żeby każda miala dostęp? ![]() co do tabletek anty, u mnie niestety takze cellulit zaczyna sie od nich pojawiac;/
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#315 |
|
Przyczajenie
|
jestem po sculpt-slabe mam ramiona, i te pompeczki z obrotem prawo/lewo mnie demotywują
. Jak tak patrze na moj program cwiczen, to co drugie to sculpt-rewelka eheh.sambe( cardio axe?) jeszcze nie cwiczylam. Bum bum b.polubilam, podobnie jak h&t. czasami mi malo, ale nie dokladam. zobacze jakie efekty beda po 30 dniach(beda?), wtedy moze cos zmienie.na razie cwicze, choc nie powiem, najciezej to zebrac sie w sobie. jutro bum bum-yeah, pobrykam troche
|
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
Kochane dołaczam do Was
Na razie wysłałam paru dziewczynom wiadomość na PW z prośbą o przesłanie linków, więc będę musiała jeszcze troszkę poczekać niż zacznę ćwiczyć... Ale jestem z Wami Oj co bym dała za taką jędrną i kształtną pupcię... Na przykłąd taką jaką mam w avatarze
|
#317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#318 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj byl dzien przerwy - a dzis CA i H&T
Ja zakwasow dziewczynki nie mam, moze dlatego, ze wczesniej cwiczylam z Tamilee (pierwszy dzien z Tamilee - dwa dni nie moglam chodzic Od ponad pol roku szukalam jakiegos zestwu cwiczen - i ten jest chyba idealny Chociaz wkurzaja te usmiechniete laleczki ale jak czasem slysze, co ten instruktor (Leandro?) mowi i jaki ma akcent to sama sie smieje
|
|
#319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Eh, nie wchodzi Pewnie przez te gwiazdeczki * w adresie. Wiem, że nie mielismy prosić o przesłanie linków w postach, ale jak na razie nikt mi na PW nie odpowiedział z osób do których wysyłałam wiadomości... więc... jeśli mogłabym prosić kogoś o przesłanie linków byłabym wdzieczna. Mój e-mail noemi2323@interia.pl
|
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do was. Juz troche czytalam i mam problem z wyborem programu, moze mi pomozecie. Zarzucam mojemu tylkowi to ze jest troszke obwisly, ale mimo tego i tak odstajacy, dosc spory ale rozmiar mi odpowiada, problem mam w tym ze tluszcz mam tak jakby tuz pod nim i po bokach, tzw bryczesy. (jestem ogolnie szczupła ale mam duzy biust i pupe. jesetm nieszczesliwa jak widze swoje uda, przez ten nieszczesny tluszczyk w dziwnym miejscu). to ktory program dla mnie? myslalam o 2.
Podepne filmiki i przez noc moze sie sciagnie albo jutro to juz zaczne, akurat w poniedzialek
Edytowane przez norway Czas edycji: 2010-06-06 o 18:08 |
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ściągnęłam dzisiaj program, ale chyba nie mam wszystkiego, bo mam jakieś 5 albo 6 filmików i w ogóle są one jakieś dziwne
Nie mogę ich przewinąc, trwają ok. 15 minut.
|
|
|
|
#322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to moze wypowie sie jakas dziewzyna ktora juz smiga? jesli nie wiecie, "bryczesy" wygladaja tak jak w zalaczniku (zdjecie z google) dziewczyna ogolnie jest szczupla i pupe ma ladna a pod nia ma taki dziwny tluszcz. ja mam dodatkowo tak ze pupa zlewa sie z bryczesami w jedno co ywglada jak dziwnie obwisla pupa.
Edytowane przez norway Czas edycji: 2010-06-06 o 23:15 |
|
|
|
|
#325 |
|
Rozeznanie
|
Hej witam dziewczyny
Dzięki Wam odnalazłam ten program do ćwiczeń i już od jutra zaczynam śmigać Mam nadzieję, że będzie to dobre przygotowanie do Insanity, który mam zamiar zacząć zaraz po BBL. Ufff... Oby tylko motywacji nie zabrakło Pochwalę się jutro jak po 1 dniu wrażenia po ćwiczeniach
|
|
|
|
#326 |
|
Rozeznanie
|
Dziś wreszcie zaczęłam
... i nie wiem czy jutro dam radę ćwiczyć A czerwona jak burak byłam jeszcze godzinę po ćwiczeniach
|
|
|
|
#327 |
|
Konto usunięte
|
Witam Brazylijki, dzisiaj kolejny dzień zmagań
Bardzo się cieszą, bo to jedyne ćwiczenia, które sprawiają mi przyjemność, inne są nudne, a te może i na początku męczą, ale później już robi się swój program i chce się dorzucić coś jeszcze, przede wszystkim jak widać efekty, których nie przynosiły inne ćwiczenia
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak mam Dziewczyny, to ma tak wyglądać??Jak mam odróżnić który filmik jest do czego, bo one nie są podpisane
|
|
|
|
|
#329 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie jestem po bum bum... Jesus... czy tylko dla mnie to tempo jest zabójcze i nie mogę za nimi nadążyć? Czuję się co najmniej nie zgrabnie tak się wyginając ;>
|
|
|
|
#330 |
|
Rozeznanie
|
witam
przeczytałam o waszych zachwytach i od dzisiaj biorę się za program pierwszy , bo w sumie to ja tyłeczka wogóle nie mam płaskie to i bez wyrazu zobaczymy czy coś się zmieni
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

aż się boję pomyślec co to, ale powiem Wam, że może kilogramy mi nie spadają natomiast ciałko się robi świetne, dużo osób mi mówi, że schudłam
A jutro miałam mieć sambę i high tight ale mam zjazd więc też odpadnie

. Jak tak patrze na moj program cwiczen, to co drugie to sculpt-rewelka eheh.sambe( cardio axe?) jeszcze nie cwiczylam. Bum bum b.polubilam, podobnie jak h&t. czasami mi malo, ale nie dokladam. zobacze jakie efekty beda po 30 dniach(beda?), wtedy moze cos zmienie.na razie cwicze, choc nie powiem, najciezej to zebrac sie w sobie. jutro bum bum-yeah, pobrykam troche

Nie mogę ich przewinąc, trwają ok. 15 minut.
Dziewczyny, to ma tak wyglądać??