![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, minerały, perfumy, pielęgnacja z każdej półki cenowej, również górne
ps- chociaż zaciekawiło mnie mintea... ale nie znam
![]()
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, minerały, perfumy, pielęgnacja z każdej półki cenowej, również górne
nie znam EA
![]() ![]() a skąd masz mintea? chcę wiedzieć czy oryginalne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- najlepiej gdybym najpierw sprawdziła ten zapach, bo nie chcę mieć kolejnej pomyłki leżącej na półce ... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- to odezwę się kiedy przetestuję mintea ewentualnie EA ![]()
![]() |
#303 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za
Mary Kay Mineralny Podkład Pudrowy odcień 01 Ivory, pełnowymiarowe opakowanie 8g. Użyty tylko ze 2, 3 razy. Shiseido Accentuating Powder Blush, odcień nr B6 Playful Pink. Zużycie oceniam na 10 - max 15 %. TESTER ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Kochana, ugrzęzłam w domu przez chorobę, myślę, że już w weekend ruszę się gdzieś i wówczas sprawdzę
![]() nie zapomniałam o Tobie, dam znać jak już zapoznam się z herbatką ![]()
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]()
![]() |
#307 |
Rozeznanie
|
pytalas u mnie o cienie clinique. Jestes jeszcze zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cię, żę zajęło mi to trochę czasu, ale dopiero dziś wyrwałam się z domu na mały spacer do perfumerii i niestety stwierdzam, że herbatki nie są tym, czego szukam…
![]() Bardzo mi przykro, udanych wymian! pozdrawiam ![]()
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Le Paradis de Nina ?
Mam w wątku Envy me 2.
![]() |
#310 |
Rozeznanie
|
Benefit Thrrob. Moglabym cos dolozyc, popatrz w moim poprzednim watku czy cos Ci sie podoba - link w podpisie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
mi u Ciebie spodobały się ( w kolejności) :
Benefit Hoola - bronzer Mary Kay Mineralny Podkład Pudrowy odcień 01 Ivory, jaką wymianę proponujesz? może coś jeszcze Ci wpadnie w oko? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
dobrze, zgadzam się
![]() benefit jest oryginalny? upewniam się tylko ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- oj, nie wiem niestety gdzie mogłabym ten kod sprawdzić ![]() a jaki efekt na skórze daje ten puder? bo czytałam że oryginał jest całkowicie matowy,a podróbka daje satynowy efekt..... ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- znalazłam coś takiego: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...kody+arrachnee tu jest podany przykładowy format kodu firmy Benefit hmm nie wiem, czy się zdecyduję....muszę się zastanowić. a za puder Marry Kay nie chciałabyś błyszczyka clarins + szminki Estee Lauder? ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- to ja się jeszcze zastanowię i dam znać ![]()
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() EverydayMinerals Semi Matte Base - odcień Ivory. sampel w słoiczku 1 g. Lumiere S&B Bar Flawless Foundation - odcień Light Beige. sampel w strunie 2g. Proszę, odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
cos za:
-cienie Guerlain -Benefit Hoola -Avene Eau Termale -Benefit Erase Paste -Gosh Velvet Touch Eyeliner Waterproof Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2011-03-14 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
EverydayMinerals Intensive Base - odcień Fair Medium. sampel w słoiczku 1 g. EverydayMinerals Intensive Foundation- odcień Perfect Buff. sampel w strunie 1 g. ? Mogę się wymienić za ten cień ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Ok, mi pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
oo to super bo na te guerlainy czaiłam się od dawna
![]() dokładki jakies pewnie beda, ale raczej drobniejsze rzecz, chyba ze wpadnie mi cos w łapki z wymian co nie bedzie mi pasować.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
Podobają mi się te dwa róże
Shiseido Accentuating Powder Blush Benefit Thrrrob Blush płatki Dr Brandt i Chanel Allure właśnie sfinalizowałam wymianę niestety. Może coś innego znajdziesz jeszcze u mnie? ![]() edit I Turnaround concentrate też poszedł ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Niestety nie mam nic innego co mogłoby Cię zainteresować a nie zgodziłabyś się na wymianę któregoś z tych róży za to co Ty chcesz prawda? Mogę kostkę antycellulitową zaproponować, tak mi się przypomniało, tylko nie mam pudełka i nie pamiętam z jakiej to firmy mogę napisać jutro ![]() ![]() Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-03-14 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze na wymianke podkładzik LRP toleriane -10 ivory (zostało ok 50%), teint idole ultra Lancome 03 (zostało ok 65%), podwójny brązerek TBS (ubytek minimalny), cienie Make up Factory 40 (ubytek ok 5%) i paletke redearth Glamorous Affair
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
u mnie pytałaś o Flowerbomb edp odlewkę 20 ml - niestety ja dla siebei nie widzę nic na wymiankę, dzięki
![]() - choć kolorówka kusząca - ale pisałaś że perf na perf wyłącznie zatem rozumiem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-15 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dołożyłam parę rzeczy może Cię coś zainteresuje ![]() Mam też poza wątkiem miętowy lakier do paznokci ELF użyty raz Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-03-15 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Lancome bardzo jasny to nie jest, ciemny tez nie- raczej powiedziałabym średni beż w cieplejszej tonacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Rozeznanie
|
Wiem, że byłoby łatwiej i próbuje to zrobić tylko nie mogę znaleźć tej opcji
![]() póki co link do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=515311&page=2 mydełko używane kilka razy, to jest chyba to bo pisało że coś z guaraną itd ![]() to jest ten lakier http://www.eyeslipsface.co.uk/images...oom_100011.jpg korektor pod oczy jest w odcieniu nr 02 (tylko tyle jest napisane). Ja mam dość jasną cerę, ale miałam wrażenie że trochę sie dostosowuje do koloru skóry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
chodzi Ci o pozostałe rzeczy ktore wymieniłam wczesniej?
![]() nie ma sprawy, sprawdz ![]() ja mam jeszcze pytanie odnosnie bronzerka benefitu - ile ma gram? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 90% pozyt.
|
Oriflame Swedish SPA Minerals Two-phase Body Oil Spray nawilżający olejek w sprayu. 150 ml. http://4.bp.blogspot.com/_SW-doHlYO8...+oil+spray.jpg NOWY.
Soraya Łagodzący Balsam po Depilacji 150 ml. Opóźnia odrastanie włosków, łagodzi podrażnienia, nawilża. NOWY, ZAFOLIOWANY. Ziaja Oliwka do Masażu Witaminowa 500 ml. Użyta zaledwie kilka razy, butla prawie pełna. Rexona Crystal dezodorant 150 ml. Użyta tylko jeden jedyny raz, jak nowy. Eveline Spa! Professional Oliwka Kremowe Mleczko nawilżająco-wygładzające dla skóry przesuszonej i odwodnionej. 500 ml. NOWE! Duży Pędzel Elite Professional. Uprany, czysty, foto niedługo. Eveline IceGlow Błyszczyk do Ust, odcień nr 513
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.