|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Matura 2011 - część IV
Zgadzam się ! nienawidzę czegoś takiego ...
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Bo jedzenie mniej daje taki efekt... Niestety.
Ale stała waga to by mi się przydała... Bo nie jem słodyczy, chodze na basen, ogólnie się rusza a tyje
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
Bez przesady dziewczyny z tymi tabletkami bo sowoneul przyjdzie i zabierze! ;D
Poza tym po avatarze AjcCc twierdzę, że jesteś szczupła!
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
tabletki są fajne
na wycieczce szkolnej ludzie się na mnie patrzyli jak na ćpuna, bo mam pudełeczko i podzielone na pory dnia i dni tygodnia |
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziwne - Rosiek emerytka z pudełeczkiem tabletek
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
ło, emerytury nie dożyję, bo mi ocet jabłkowy wyżre żołądek ;D [a dzięki niemu trzymam wagę i jakby nawet zaczęło ubywać!]
|
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
obsesja jedzenia tabletek
`teraz czas na zieloną, potem będzie niebieska a na końcu różowa` ;D
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
czy chcę czy nie chcę to i tak muszę łykać 7 dziennie - to dorzucam jeszcze suplementy
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Rosiek
Powiedz, że żartujesz! Dziewczyny na pewno nie jest z wami tak źle jak wam się wydaje!
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Octu
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
no żartuję, żartuję
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Uff
U mnie w klasie była taka mądra co piła ocet...
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba, że tak... Ale pewnie jest to jakieś mniejsze stężenia czy w czym to się wyraża ^^
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
mhm^^
uciekam spać, jutro czeka mnie cały dzień rycia. dobranoc |
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Rosieek Rosiek
Branoc
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś nic nie ruszyłam i już mnie wyrzuty sumienia zżerają więc zaraz się wezmę do nauki
ja kiedyś łykałam na chudnięcie po 5 dziennie czasem nawet 8 ale nic nie dawało, wiem młoda byłam i głupia, teraz nie łykam nic, a właśnie ostatni jem za dwóch i jeszcze schudłam 3 kg o.O to chyba przez stres tak chudną albo przemęczenie bo na pewno nie od jedzenia
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co się faszerować tylko ćwiczyć i jeść regularnie !
Ja łykałam białą morwę to myślałam, że prędzej mnie wykończy niż pomoże.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się wyżalić, niby mnie to nie rusza ale w głębi chce mi się ryczeć, ojciec nagle przyszedł do mnie i zaczął rozmowe o studiach, nie dość że powiedział mi że ja to dostanę się wszędzie i nie ma innej opcji, tłumaczę mu że fakt jestem dobra ale są dużo dużo lepsi ode mnie i że mam małe szansę na dostanie się na dzienne ta gdzie chcę, a on na mnie wyleciał że co to ma być, że przecież dobrze się ucze i on nie chce słyszeć o czymś takim, bo stać mnie na więcej, on myśli że ja zdam maturę na 100% i mogę przebierać w uczelniach i w dodatku nie ma gadania. A potem zaczął mnie męczyć gdzie i na co chce iść, wymyślił dla mnie dziennikarstwo! rozumiecie to!? A na koniec że słyszał że wybieram się do innego miasta i że nie ma mowy, bo ja tam się rozpuszczę jak dziadowski bicz, tak tak, że mnie zgwałcą, okradną, zabiją, że nie skończę studiów, zostanę z niczym, a tak w ogóle to on nie ma 1000zł żeby mi miesięcznie tyle dawać i nie ma mowy o mieszkaniu bo są drogie a o akademiku mogę zapomnieć. jezus maria...
on myśli że ja się tym przejmę, jakbym liczyła tylko na niego, powiedziałam mu tylko że jakbym miała stać po latarnią to będę i nie potrzebuje jego marnej kasy. nie wytrzymałam.. jeszcze rozumiem jakby był nie wiadomo kim i musiałam pójść w jego ślady ale on jest nikim i dla mnie i dla innych, a myśli że może rządzić. Nie wiem co w niego wstąpiło nigdy ze mną nie rozmawiał, nic o mnie nie wie, nawet to że mam w tym roku maturę - dziś się go sąsiad zapytał jak mi nauka idzie, stąd wie. A na koniec wyrzucił mi że po co ja się przenosiłam z LO do tech, że byłam głupia i zwyczajnie mnie zwyzywał. on nic nie rozumie, nic i nikogo. wrrr nienawidzę go. Sory za te żale. ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- ja najwięcej schudłam jak przestałam jeść słodycze, bułki, nie jadłam w szkole, nie jadłam na noc, efekt był zaraz widoczny. a po tabletkach nic a nic.
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Bziu...
Ale skoro wiesz na co Cię stać i wiesz co chcesz robić to przetrwasz jeszcze to pół roku. I ojciec nie będzie Cię mógł zatrzymać, nie przywiążę do kaloryfera i nie zabroni. Będzie dobrze
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz chodzi o to że on mnie normalnie w świecie wywraca, fakt działa na mnie motywująco bo jak pomyśle że miałabym zostać w domu to mnie mdli. Ale wolałabym jakby się do mnie nie odzywał niż robił mi takie awantury z niczego. A najgorsze jest to że jakbym miała jego posłuchać to zostałabym na lodzie składanie papierów do Krk wiąże się z porażka a iść na cokolwiek też bez sensu eh o czym ja mówię przecież ja mam być wybitną dziennikarką żeby mój tatuś miał się kim pochwalić jak to zwykle robi. Jego myślenie mnie śmieszy, ale boli mnie to jak on mnie traktuje. Tak jeszcze pół roku i będę wolna.
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Bziu - pomyśl tylko o satysfakcji jaką będziesz miała kiedy osiągniesz wszystko czego chcesz i jaka będzie wtedy mina rodziców
Kawa, śniadanko i siadamy do nauki -,- |
|
|
|
#324 |
|
Zadomowienie
|
Pożegnałam się w nocy z plemionami ![]() Miałam się dzisiaj cały dzień uczyć, ale jestem w podłym nastroju i raczej nie dam rady...
|
#325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#326 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie przytłacza ogrom nauki... -.-'
Edytowane przez Lavi92 Czas edycji: 2010-11-14 o 12:13 |
|
|
|
#328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja napisałam już moją prezentację maturalną teraz biologia i matma a wieczorem do TŻA wracając do tematu studniówki, nie idę.... nie chcę jakoś. a po drugie nie mam kasy, tata obiecał,że mi da ale niestety wyszło jak wyszło,że trafił jakiś czas temu do szpitala, już wrócił,ale nie może pracować... ludzie u mnie w klasie dziwnie się jarają tym a jak ktoś nie chce iść to jest zwykłym idi*** .....
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero się doprowadziłam do porządku... W sumie bym się przeszła gdzieś (no bo nie mogę siedzieć w domu, jak widzę że jest AŻ 12 stopni!), ale muszę w końcu wziąć się za naukę!!!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

nienawidzę czegoś takiego ...

na wycieczce szkolnej ludzie się na mnie patrzyli jak na ćpuna, bo mam pudełeczko i podzielone na pory dnia i dni tygodnia
Powiedz, że żartujesz! 
U mnie w klasie była taka mądra co piła ocet...

teraz biologia i matma