![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Matura 2011 - część IV![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 100% na maturze jest dla nas tak oczywiste jak fakt, że niebo jest niebieskie ![]() Co zdajemy i na co się wybieramy? xxYashaxx: polski (P iR), angielski (P i R?), WOS (R), Matma (P), Historia (P lub R) - > UJ- dziennikarstwo Szotta: polski (P i R), angielski (P), Matma (P), Biologia (P)->Ratownictwo medyczne- Kraków, ew. Rzeszów Edeldredzia: polski (P), angielski (P), Matma (P), Chemia (R)-> UMCS Lublin - chemia, zaoczne + Radom pielęgniarstwo/Pedagogika wczesnoszkolna Rosiek: polski (P), Matematyka (P), hiszpański (P), Biologia (R), Chemia (R), Fizyka (P lub R) -> CMUJ/UM w Łodzi/ŚUM/AGH/Politechnika Krk, Cz-w - stomatologia, medycyna, farmacja, ew. kierunki związane z fizyką Bziu: polski (P), angielski (P), matematyka (P), geografia (R) -> Finanse i rachunkowość (lub ekonomia) UE we Wrocławiu/AE w Katowicach. (awaryjnie zarządzanie- UE) Katalonkaaa: polski (P), angielski (P i R?), Matematyka (P), Chemia (R), Biologia (R) -> CMUJ/UP/UŚ- medycyna lub farmacja, awaryjnie kosmetologia Adus_: polski (P), matematyka (P i R), angielski (P i R), geografia (P) -> finanse i rachunkowość, Uniwersytet Szczeciński lub ekonomia na ZUT _Balba_: Geografia (P lub R), Matematyka (P), polski (P i R), angielski (P i R) ->Uniwersytet Przyrodniczy - Gospodarka Przestrzenna / U. Wrocławski: Dziennikarstwo i Komunikacja Społ, /U Ekonomiczny we Wrocławiu - Biznes Międzynarodowy GirlOfDeath: polski (P), niemiecki (P), matematyka (P), geografia (P) -> finanse i rachunkowość na UMK w Toruniu (awaryjnie administracja i zarządzanie; ekonomia); w ostateczności UKW w Bydgoszczy kierunek turystyka i rekreacja Asienia1603: polski (P) Matematyka (P i R), angielski (P i R), Chemia (R) -> budownictwo - Politechnika Białostocka/SGGW. Olean: polski (P), angielski (P i R), Matematyka (P i R), Fizyka (R) -> Politechnika Warszawska/ WAT; - Inżynieria Śodowiska/Logistyka Natalka2:polski (P), geografia (R), angielski (P i R?), matma (P i R?) Monakaja: matma (P i R), Polski (P), Angielskie (P i R), Niemiecki (P), Geografia (R) ->SGH, UW - międzykierunkowe ekonom-menadż 3Natalia3: polski (P), Matma (P), angielski (P), Gegra (R) -> Finanse i rachunkowość- UWr Happiness: Wos (R), Historia (R), angielski (P i R), polski (P), Matma (P) -> politologia uw/uj Ladymoonn: polski (P), angielski (P), matematyka (P i R?), geografia (R) -> uniwersytet przyrodniczy Natalia74: polski (P i R), angielski (P i R), historia (P lub R), matematyka (P) -> psychologia/pedagogika specjalna/ dziennikarswto UWr Ania2132: angielski (P), polski (P), matma (P i R), geografia (P) -> ekonomia, finanse Olkaaaa_s: polski (P), angielski (P), matma (P i R?), Biologia (R), chemia (R) -> lekarski UMP lub CMUJ Miss Dramatique: polski (P i R), matma (P), angielski (P i R?), WOS (R) -> dziennikarstwo, zarządzanie lub stosunki międzynarodowe Sugarcane: polski (P i R), angielski (P i R), matma (P), Hiszpański? (P) -> iberystyka/MISH - UW/UJ NutkaStylu: polski (P i R), Niemiecki (P i R), matma (P i R), fizyka (R) Marti92: polski (P), matematyka (P), historia (R), wos (R), angielski (P i R) -> prawo na UJ, UW, bądź UG Matysia153: polski (P), matematyka (P), angielski (P i R), biologia (P) mmalinowa: polski (P), angielski (P), matma (P), chemia (R) -> biotechnologia leków i kosmetyków - Politechnika Warszawska/ farmacja- Lublin/ Uniwersytet w Manchesterze- Chemia + biznes i menadżerstwo Taranka: polski (P), matematyka (P), angielski (R), francuski (R) -> UW - lingwistyka stosowania franc-ang, romanistyka, iberystyka sekcja portugalska, iberystyka Marta 92: historia (R), wos (R), angielski (P i R), matematyka (P) polski (P i R?)-> prawo - UJ (ew dodatkowo politologia) Varda: Biologia (R), chemia (R) -> stomatologi/medycyna, ew: farmacja/analityka medyczna/ dietetyka/ratownictwo Sale_girl: polski (R), ang (R), mat (P), hist (R), wos (R)-> kulturoznawstwo na UJ albo UŚ. Jagoda09: polski (P), Hiszpański (P), Angielski (R), Geografia (R), Matematyka (P i R) -> SGH - finanse i rachunkowość/gospodarka przestrzenna Kloe: polski (P), Matma (P), angielski (P i R), Historia sztuki (R) -> ASP Łódź- projektowanie mody Teesha: polski (P), angielski (P), matma (P), biologia (R), chemia (R) -> weterynaria we Wrocławiu DarkOne: polski (R), matematyka (P), angielski (P), historia sztuki (R) -> wzornictwo na Politechnice Łódzkiej Tosia Samosia: polski (P), matematyka (P), angielski (R), wos (P), historia (R) -> psychologia Smarfetka:polski (P), angielski (P), matma (PiR), -> Logistyka na SGGW Panna Niezdecydowana: polski (P), matematyka (P), angielski (R), biologia (R), chemia (R) musiacek: Polski (P i R) J.angielski (P i R) Matematyka ( P i R?) J.niemiecki (P) nadzessa: mat R, ang R, geo R, polski P -> finanse i rachunkowośc UE w Krakowie insgeheim: polski P, matematyka P, niemiecki P, chemia R, biologia R -> fizjoterapia/położnictwo AM wroc. Hargalaten: polski P, matematyka P, francuski R, biologia R, chemia R -> farmacja UMB/WUM oluniaaa172: Polski P, matematyka P, niemiecki P, WOS P -> bezpieczeństwo wewnętrzne USz Klaudusia92: polski P, matematyka P, angielski P, historia R, WOS R, geografia P/R -> prawo Wro/Krk basia_:polski P, matma P, ang R , wos P -> filologia angielska vespertine_: j. polski P, matematyka P, j.angielski P, geografia R -> psychologia lub pedadogika UŚ alice333:polski (P), angielski (P), matmę (P), biologię (R), chemię (R), fizykę (R) -> CMUJ, Łódzki Uniwersytet Medyczny, farmacja na WUM, biotechnologię SGGW, chemię na UW lub biotechnologia, biochemia, biofizyka na UJ. plizie: polski P, angielski P, matematyka P, geografia P lub R Lya.: polski R, niemiecki R, matematyka P, wos P -> filologia hiszpańska na Uniwersytecie Wrocławskim Bunia_P:polski PR matma P ang P wos P i może historię P -> Kraków UJ bibulaa: polski R, matma P, angielski P, wos P maartt: polski P, matematyka P, wos P, rosyjski R ->psychologia na APS SunnyGirl: matma P (może R?) , polski P, niemiecki P, geografia R -> administracja lub gospodarka sensiblee: polski R, język angielski P, biologia P i matematyka P -> psychologia Lublin sajisak:polski P, matematyka P, angielski P, biologia R, chemia R ->medycyna weterynaryjna - SGGW psyhe666polski P,ang P, matma P biologia - R -> zastanawia się sowoneul: angielski P i R, polski P i R, historia R, matematyka P -> sinologia/koreanistyka/administracja UAM pAtiŚ: polski P, matma P, niemiecki P, biologia P whiskey::polski R, angielski R, niemiecki R, matma P -> lingwistyka, tłumaczenia, filologia angielska/włoska, germanistyka, studia menadżersko-ekonomiczne - UW, Warszawa AjcCc: polski (P i R), niemiecki (P i R), matematyka (P i R), fizyka (R) -> budownictwo na PWr Anoula polski (P), matematyka (P), historia sztuki (R), geografia (P), hiszpański (DJ) -> architektura wnętrz ASP Lavi92 angielski P, polski P, matematyka P, biologia P Jamajka007 polski P, matma P i R, angielski P R(?), geografia P, fizyka R Roisin92 polski P, matematyka P, angielski P i R; WOS R, geografia P -> prawo/politologia/administracja UMK MadlenK polski (P), angielski (P), matematyka (P), biologia (R), chemia (R) -> Technologia chemiczna/biotechnologia na Politechnice Warszawskiej/Krakowskiej/Rzeszowskiej ayra_ Polski (P i R), matematyka (P), angielski (P), biologia (P) -> UŚ pedagogika przedszkolna, zintegrowana pedagogika wczesnoszkolna i edukacja przedszkolna lub pedagogika specjalna KEN Kraków _________________________ _________________ Przydatne linki dla maturzystów:
Poprzednie części wątku: Część I Część II Część III Edytowane przez rosiek Czas edycji: 2011-02-27 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2011 - część IV
pierwsza!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
jestem
![]() ps Rośku- jeśli możesz to popraw moje dane, pisałam kilka postów wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Się melduje xD
#6 |
Zadomowienie
|
ładna ta torebka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja ^^
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
możesz mnie dopisać
polski R, angielski R, niemiecki R, matma P ![]() lingwistyka, tłumaczenia, filologia angielska/włoska, germanistyka, studia menadżersko-ekonomiczne - UW, Warszawa ![]() [wiem, dużo tych kierunków, ale chcę być 'ubezpieczona'] ![]() i WITAM ![]() btw, śmieję się już z 20 minut z kotów, które udają chleb ![]() ![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja też już z wami jestem
![]() Rosiek, jak możesz to dopisz mnie do listy: polski (P i R) niemiecki (P i R) matematyka (P i R) fizyka (R) budownictwo na PWr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
pewnie, powtórzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
z tych bochenków
![]() ![]() http://www.facebook.com/pages/Koty-k...14838355201736 - jak macie fejsa to mozecie tu luknąć ![]() Smarfetka - aaa świetna! i cena! ![]()
Edytowane przez whiskey Czas edycji: 2010-11-11 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
rosiek, wpisz mi w gerze R
![]() i dodaj SGGW i PW w tym na co będę składac ![]()
#18 |
Zakorzenienie
|
moje Tesco jest takie, że aż żal o nim wspominać, nie ma nic -.-
poprawiłam już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobraa, z tych emocji związanych z nowym wątkiem oderwałam się od geo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Rosiaczku a dopiszesz mnie? ^^
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
poproszę o dodanie mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
to dobrze, nick spełnił swoje zadanie
![]()
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
gorzej, jak nowe wizażanki będą mnie kojarzyć z emo martynką
![]()
#27 |
Zakorzenienie
|
jezus maria to Ty Nutka???
o avku nic nie mówiłaś że zmieniasz
#28 |
Rozeznanie
|
Melduję się.
Rosiek gratulacje z udanie założonego wątku, wszystko ładnie zapisałaś ![]() Fajna torebka. Przypomniałam sobie że muszę naprawić jedną z moich toreb do szkoły, bo leży i nie mogę w niej chodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.