|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zmieniam zawsze język normalnie w pasku stanu po prawej strnie na dole - z EN zmieniam na PL (tak przynajmniej w moim netbooku, z którego obecnie piszę), ale chyba można też w panelu sterowania odszukać opcji języki. P.s. Linusiczek? W sensie taki mały siczek? ![]()
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Linusiaczek
![]() ![]() Też myślałam, że temat sałatek dla cukrzyków ![]() http://www.kobieta.pl/gotowanie/prze...lkiem-i-porem/ ja mam ochotę na tę ![]()
#303 |
Zakorzenienie
|
Taniej ale nico dłużej
![]() ![]() ![]() Zgadzam się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ma I typu cukrzycę, ja już wiem że to dla niego lepiej on musi nauczyć się życia z zastrzykami i tyle. E, tematsałatek nie był dla cukrzyków, napisałam przepis na fajną,z marynowanymi warzywkami. Uprzedziłam że takie robię ze względu na jego chorobę. Ale przepisy poproszę jak najbardziej najwyżej ja wymienię jakiś składnik. Takich wymyślonych dostosowanych do naszych potrzeb- znaczy TŻ-ta to mam dużo mogę się podzielić, bo przecież generalnie każdy może jeść zdrowo , nie ![]() A tak dla mnie najulubieńsza: Kurczak z grilla ananas seler naciowy kukurydza groszek jogurt naturalny+musztarda |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zawsze jestem chętna na przepisy. (Sałatki zostawiam na bardziej cieplejszą pogodę bo lubię własne warzywka, i jakoś lżej na żołądek gdy jest gorąco. Podczas zimy wcinamy zamrożone warzywa (swoje), i mogę się wysilić co najwyżej na mizerię. ) Często straszą jakimś zarazkiem: jak nie sałata to szpinak, marchewka itd, to wolę się pilnować. Niby człowiek i tak od czegoś umrze, ale po co przyspieszać proces ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Jestem w trakcie remontu i przy okazji w fazie zakupomani art. gospodarstwa domowego. Kupiliśmy dziś dwie lampy, jedną do łazienki, drugą do pokoju gościnnego. Nie mam koncepcji na lampę do drugiego pokoju (sypialni). Mam tam tapetę pomarańczową w duże czerwone kwiaty (schizowe). Do takiej tapety będzie pasować beżowe kasetony? Dziewczyny warto mieć w kuchni okap? Zastanawiam się czy kupić. Pochłania zapachy? (Nie wszystkie są przyjemne). Mamy nowe łóżko wreszcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Jestem beztalenciem...nie nadaję się do takich robótek.
Cytat:
![]() Trudno mi sobie wyobrazić jak wygląda ta Twoja tapeta. Może zdjęcie wstawisz? Zazwyczaj beż pasuje do pomarańczu, ale te czerwone kwiaty zaburzają mi wyobrażenie sobie tego ![]() Gratuluję łóżka. My póki co mamy materac - jest bardzo wygodny (z matą kokosową), ale łóżka jako łóżka brak...jednak jest to zakup dalekiej przyszłości... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Co do przepisów, ja robię zazwyczaj na winie - co sę nawinie to do miski
![]() Także z głowy Ci nie powiem, ale np. małżon robi z parówkami i makaronem, kukurydza, trochę groszku, miesza, coś tam wrzuca, takie typowe śmieciówki ![]() Dzień dobry ![]()
#309 | ||
Zakorzenienie
|
i co tez jezdzis z nim na ryby? ja raczej tak choc juz na cala noc nie chce
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale wczoraj mialam ta wycieczke do Lodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Lubię też łowić, ale tutaj gdzie mieszkamy, to ciężko znaleźć dobre łowiska, więc na razie temat wędkowania odpada.
Co do auta... Mój zaś gra namiętnie w wszelakie gry, więc nie wiem co lepsze - auto czy gry
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm pewnie jedno i drugie nie jest dobre ale moj maz majac autko duzo czasu spedza z nim to tak samo tez siedzi na necie i czyta o autach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Ale robi coś pożytecznego
![]() Ja lubiłam latem, nad jeziorem, on łowi, ja się opalam ![]() ![]() Ale wiesz, nie pozwalał mi, bo większość haczyków w drzewa posyłałam, za duży rozmach ![]()
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie ja sie boje tego zarzucania i zawsze sie odsuwam ![]() ![]() ![]() ![]() rok temu na urodziny kupilam mezowi wiatrowke to czasem na tych rybach postrzelamy i jest lepiej, choc dalej wytrzymuje max 2h i chce do domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
A to ja mam fazy, że nawet wygrzewam swoje ciało
![]() ![]() Ach, teraz już bym chciała nad wodę! A z wiatrówki strzelałam ![]()
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jak bylo? ja tam lubie zwlaszcza, ze trafiam lepiej od meza ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Ja jej przełamać na pół nie mogłam
![]() Ja się nie opalam, tzn mnie słońce nie chwyta :P
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to tak jak mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Melduje,obecność swą ale zarazem pojawiam się i znikam.Gdyż ponieważ ( wiem nie zaczyna się tak zdania ) nasz internet chodzi jak chce i tak od 3 dni,raz jest raz zanika ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Ja znam dwie dobre sałatki.Jedna z piersi kurczaka,druga z tortelini ![]() U mnie piekna pogoda ![]() ![]() Czas na kawe i dalej będe nadrabiać. ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Z tortelini też znam
![]() Ja właśnie wstawiłam wodę na ryż i będzie z rybką ![]() ![]()
#320 |
Zakorzenienie
|
karro,a jaka to sałatka z rybką???
![]() A co do torteliniowej sałatki,to ja używam tortelini z szynką,zapuszkowanego ananasa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
A nie, sałatka bez rybki
![]() Ryba z ryżem ![]()
#322 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=B5sbzqoweLU Cytat:
Ja nic o słońcu, opalaniu nie wiem bo z tym widokiem się dzisiaj obudziłam.... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
oooo, a u nas taka piękna wiosna...
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajny filmik ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie tez dzis pieknie ![]() mezus tak wypachnil autko, ze az mnie glowa boli ![]() ![]() karinio to moze trzeba to zgloscic? mojej siostrze ostatnio nie chodzil za dobrze i pojechala z kompem i podobno cos sie zawiesilo w modemie i juz smiga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Dziś mój mąż powiedział, że robię lepszy gulasz od mamy,ale mam jej tego nie mówić przypadkiem; a kotlety robię najlepsze na świece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
#328 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Dawno mnie nie było, ale to przez to, że Bartuś był chory. Miał zapalenie oskrzeli i w sumie nie mialam głowy na wizaż. Chociaż nie najgorzej znosił chorobę, bo był tylko osłabiony i dużo spał, a jak nie spał to śmiał się i ciągle chciał się bawić ![]()
![]() |
#329 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny też mnie nie było ale już jestem i staram się nadrobić.
Zacznę od łowienia ryb bo mój mąż także wędkarz i jak tylko się pogoda zrobi to bierzemy grilla, wędke i nad wodę ![]() Karoo jak to nie ma łowisk o ile dobrze pamiętam to ty z Jaworzna, na Szczakowej Sosina tam chyba łowią rybki, niedaleko Balaton ( syfiasty bo syfiasty ale tam też łowią, konkursy łowieckie się odbywają nawet), a no i na Kazimierzu też w tym parku. W tych okolicach mamy trochę zalewów. Nam nie trzeba wiele byle by gdzie było wędke zarzucić i delektować się łonem natury ![]() Co do samochodów to mojego tż to nie kręci ani jedno z nas prawka nie ma, ja zaczęłam robić oblałam jeden egzamin i potem już nie dokończyłam i narazie jakoś mnie nie ciągnie. Tż sobie umyślił, że w tym roku posadzi jakieś pomidory w doniczkach, ma on bzika na punkcie roślin gdy by nie on to wszystkie kwiatki w domu by powiedły bo ja to wogóle nie zwracam na nie uwagi. A teraz zaczął mi pólki w łazience robić hm.. zaczął i czekam aż skończy.... Z wiatrówki też szczelałam ale miałam radoche, mam ochotę kiedyś się wybrać na strzelnice. Narazie strzelamy sobie w grach komputerowych, dziewczyny nie śmiejcie się ale uwielbiamy z TŻtem grać w takie gierki typu Crisis, Call of duty, Far cry itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Co do samochodów to mamy auto, ale mąż nie ma bzika na jego punkcie. Ode mnie ma do pracy daleko więc dojeżdża autobusem (wychodzi nas to taniej) a autkiem jeździmy praktycznie tylko w weekendy chyba, że trzeba gdzieś w tyg. jechać. Prawojazdy mamy obydwoje.
Za to mąż ma bzika na punkcie piłki nożnej i co za tym idzie gier z nią związanych. Gra w amatorskiej lidze naszego miasta. Ja się cieszę, że ma jakieś zainteresowania, które mimo jego bzika nie pochłania całego jego czasu. Treningi ma raz w tyg. i mecze też także nie ma tak źle. ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2592563 2]Z wiatrówki też szczelałam ale miałam radoche, mam ochotę kiedyś się wybrać na strzelnice. Narazie strzelamy sobie w grach komputerowych, dziewczyny nie śmiejcie się ale uwielbiamy z TŻtem grać w takie gierki typu Crisis, Call of duty, Far cry itp ![]() Mąż poza piłką nożną ma też inne gry i ja również lubie z nim grać. Chociaż nie raz też zdażyło mi się zagrać z nim w piłkę i nawet nieźle mi szło ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.