Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 16:51   #301
Linusiaczek
Wtajemniczenie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
Ja sie nie wypowiadam bo nikogo u nas z cukrzyca nie ma, a zrozumialam ze o takie chodzilo
Nieeee, ja mówiłam ogólnie o sałatkach, jeśli ktoś zna przepisy na coś taniego i łatwego, to dawać!

Cytat:
LINUSICZEK mam pytanie, wiesz jak ustawic klawiature na polskie literki? Ja probowalam ale moge tak pisac tylko w Ward. Inaczej , wychodza mi jakies hieroglify

Dzisiaj u mnie mokro i zimno (mowa o pogogodzie), a na jutro zapowiadaja snieg! Duuuzo
U mnie trzeci dzień z rzędu jest już 27 stopni i powoli zaczyna być mi za gorąco... a to dopiero początek

Ja zmieniam zawsze język normalnie w pasku stanu po prawej strnie na dole - z EN zmieniam na PL (tak przynajmniej w moim netbooku, z którego obecnie piszę), ale chyba można też w panelu sterowania odszukać opcji języki.

P.s. Linusiczek? W sensie taki mały siczek?
Linusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:56   #302
kaarooo
Zakorzenienie

Linusiaczek Poniekąd

Też myślałam, że temat sałatek dla cukrzyków
http://www.kobieta.pl/gotowanie/prze...lkiem-i-porem/ ja mam ochotę na tę

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 20:39   #303
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Ale to chyba taniej wychodzi?
Taniej ale nico dłużej tym sposobem nie mamy samochodu od 4 miesięcy głównie przez to, że mąż po prostu pracuje...i mało czasu zostaje Mu na takie "przyjemności"

Cytat:
No ale na tym to polega. Jak ma "chlop" zajecie to w domu lepiej
Zgadzam się jak teraz Go nie ma to świra dostaję...nie umiem sobie miejsca znaleźć w domu
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:05   #304
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez Linusiaczek Pokaż wiadomość
Ale to bardzo dobrze jak na insulinie, przecież na insulinie ma się zawsze lepszą kontrolę nad cukrami Tu się zwłaszcza w Stanach duzo o tym mówi, że ludzie z cukrzycą typu II mają jakieś absurdalne wyobrażenie, że jak zaczynają brać insulinę to znaczy, że jest już "tak źle". Kiedy tak naprawdę jak jej nie biorą to jest źle, ale niestety za mało osób o tym wie, bo wolą się słuchać sąsiadów zamiast porządnie wypytać lekarzy o wszystko. To mąż pewnie ma typ I, co?

Tak ma I typu cukrzycę, ja już wiem że to dla niego lepiej on musi nauczyć się życia z zastrzykami i tyle.

E, tematsałatek nie był dla cukrzyków, napisałam przepis na fajną,z marynowanymi warzywkami. Uprzedziłam że takie robię ze względu na jego chorobę. Ale przepisy poproszę jak najbardziej najwyżej ja wymienię jakiś składnik.

Takich wymyślonych dostosowanych do naszych potrzeb- znaczy TŻ-ta to mam dużo mogę się podzielić, bo przecież generalnie każdy może jeść zdrowo , nie a czasem jeden dwa składniczki zamienimy i wyjdzie nam zupełnie co innego

A tak dla mnie najulubieńsza:
Kurczak z grilla
ananas
seler naciowy
kukurydza
groszek

jogurt naturalny+musztarda
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:16   #305
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
Nieeee, ja mówiłam ogólnie o sałatkach, jeśli ktoś zna przepisy na coś taniego i łatwego, to dawać!

U mnie trzeci dzień z rzędu jest już 27 stopni i powoli zaczyna być mi za gorąco... a to dopiero początek
Ale Ci dobrze! Chcesz się zamienić? Mnie tylek marznie od zeszłego Listopada, a tu jeszcze Marzec, Kwiecień i ponad połowę Maja Dopiero potem da się "pomotykować" w ogródku.
Ja zmieniam zawsze język normalnie w pasku stanu po prawej strnie na dole - z EN zmieniam na PL (tak przynajmniej w moim netbooku, z którego obecnie piszę), ale chyba można też w panelu sterowania odszukać opcji języki.
Dziękuję Musiałam pomanipulować i jak widać działa
P.s. Linusiczek? W sensie taki mały siczek?
Przepraszam w takim razie rzuć pomidorem
Cytat:
Linusiaczek Poniekąd

Też myślałam, że temat sałatek dla cukrzyków
http://www.kobieta.pl/gotowanie/prze...lkiem-i-porem/ ja mam ochotę na tę
Smacznie wygląda..
Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Taniej ale nico dłużej tym sposobem nie mamy samochodu od 4 miesięcy głównie przez to, że mąż po prostu pracuje...i mało czasu zostaje Mu na takie "przyjemności"

Zgadzam się jak teraz Go nie ma to świra dostaję...nie umiem sobie miejsca znaleźć w domu
Zacznij "dziergać" jakieś skarpetki?
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Tak ma I typu cukrzycę, ja już wiem że to dla niego lepiej on musi nauczyć się życia z zastrzykami i tyle.
No to mu nie zazdroszczę. Ja się panicznie boję zastrzyków!
E, tematsałatek nie był dla cukrzyków, napisałam przepis na fajną,z marynowanymi warzywkami. Uprzedziłam że takie robię ze względu na jego chorobę. Ale przepisy poproszę jak najbardziej najwyżej ja wymienię jakiś składnik.

Takich wymyślonych dostosowanych do naszych potrzeb- znaczy TŻ-ta to mam dużo mogę się podzielić, bo przecież generalnie każdy może jeść zdrowo , nie a czasem jeden dwa składniczki zamienimy i wyjdzie nam zupełnie co innego

A tak dla mnie najulubieńsza:
Kurczak z grilla
ananas
seler naciowy
kukurydza
groszek

jogurt naturalny+musztarda
Ja zrozumiałam jogurt z musztarą (tylko), dopiero po chwili pokumałam że to składnik to przepisu powyżej Chyba czas na okulary

Ja zawsze jestem chętna na przepisy.
(Sałatki zostawiam na bardziej cieplejszą pogodę bo lubię własne warzywka, i jakoś lżej na żołądek gdy jest gorąco. Podczas zimy wcinamy zamrożone warzywa (swoje), i mogę się wysilić co najwyżej na mizerię. )
Często straszą jakimś zarazkiem: jak nie sałata to szpinak, marchewka itd, to wolę się pilnować. Niby człowiek i tak od czegoś umrze, ale po co przyspieszać proces
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:32   #306
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam trochę przepisów sałatek. Powiedz, jakie składniki by ci odpowiadały, co lubisz. Nie zamieszczę tu moich wszystkich przepisów.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Jestem w trakcie remontu i przy okazji w fazie zakupomani art. gospodarstwa domowego. Kupiliśmy dziś dwie lampy, jedną do łazienki, drugą do pokoju gościnnego. Nie mam koncepcji na lampę do drugiego pokoju (sypialni). Mam tam tapetę pomarańczową w duże czerwone kwiaty (schizowe). Do takiej tapety będzie pasować beżowe kasetony? Dziewczyny warto mieć w kuchni okap? Zastanawiam się czy kupić. Pochłania zapachy? (Nie wszystkie są przyjemne). Mamy nowe łóżko wreszcie
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:41   #307
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Zacznij "dziergać" jakieś skarpetki?
Jestem beztalenciem...nie nadaję się do takich robótek.
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość

Jestem w trakcie remontu i przy okazji w fazie zakupomani art. gospodarstwa domowego. Kupiliśmy dziś dwie lampy, jedną do łazienki, drugą do pokoju gościnnego. Nie mam koncepcji na lampę do drugiego pokoju (sypialni). Mam tam tapetę pomarańczową w duże czerwone kwiaty (schizowe). Do takiej tapety będzie pasować beżowe kasetony? Dziewczyny warto mieć w kuchni okap? Zastanawiam się czy kupić. Pochłania zapachy? (Nie wszystkie są przyjemne). Mamy nowe łóżko wreszcie
Jeśli chodzi o okap. Obecnie nie posiadam i to tragedia jest...zapachu czuć w całym domu mimo uchylonego okna dlatego planujemy kupić. Z tego co czytałam są dwa rodzaje okapów. Jedne pochłaniają zapachy , a drugie je tylko wsysają. Warto się pytać w sklepie. Dla mnie taki okap z wiatraczkiem to guzik daje. Musi mieć też filtr.
Trudno mi sobie wyobrazić jak wygląda ta Twoja tapeta. Może zdjęcie wstawisz? Zazwyczaj beż pasuje do pomarańczu, ale te czerwone kwiaty zaburzają mi wyobrażenie sobie tego
Gratuluję łóżka. My póki co mamy materac - jest bardzo wygodny (z matą kokosową), ale łóżka jako łóżka brak...jednak jest to zakup dalekiej przyszłości...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-23, 08:05   #308
kaarooo
Zakorzenienie

Co do przepisów, ja robię zazwyczaj na winie - co sę nawinie to do miski
Także z głowy Ci nie powiem, ale np. małżon robi z parówkami i makaronem, kukurydza, trochę groszku, miesza, coś tam wrzuca, takie typowe śmieciówki

Dzień dobry

Stary 2011-03-23, 10:32   #309
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
O mamusiu, mój też wędkarz
i co tez jezdzis z nim na ryby? ja raczej tak choc juz na cala noc nie chce meczace to jest co weekend zawsze moj mezus chce jechac cos polowic

Cytat:
To fajnie. Ja sie "gubie" w wiekrzym towarzystwie, ale tematow nie brakuje nawet gdy kogos nie zam Wino odpada do konca mojego zywota. Kiedys wypilam sporo bo mi smakowalo, ale potem....najleprzym "przyjacielem" okazal sie kibelek. Tak mocno sie w wnim "zakochalam" ze nie moglam go opuscic przez wiele godzin
ja tak samo pozatym wole jakos meskie towarzystwo niz mieszane nie lapie kontaktu z panienkami

Cytat:
Mój chłop garażu i auta nie posiada, więc mnie ten problem omija, jak na razie
fajnie masz moj wczoraj wstal o 5 a dzis o 6 dla tego autka zebyscie widzialy jak on teraz wyglada, jak zakochany te maslane oczka i co sekunde o nim mowi
ale wczoraj mialam ta wycieczke do Lodzi jechalismy od 7.30 do 16 zjadlam 2 ibupromy i 2 ibumy a glowa nie przestala mnie bolec zaczynalam myslec o jakims lekarzu, zatrulam sie gulaszem(po drodze nie mojej roboty) a dzis z rana byl dentysta(alla)
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:35   #310
kaarooo
Zakorzenienie

Lubię też łowić, ale tutaj gdzie mieszkamy, to ciężko znaleźć dobre łowiska, więc na razie temat wędkowania odpada.
Co do auta... Mój zaś gra namiętnie w wszelakie gry, więc nie wiem co lepsze - auto czy gry

Stary 2011-03-23, 11:54   #311
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Lubię też łowić, ale tutaj gdzie mieszkamy, to ciężko znaleźć dobre łowiska, więc na razie temat wędkowania odpada.
Co do auta... Mój zaś gra namiętnie w wszelakie gry, więc nie wiem co lepsze - auto czy gry
ja probowalam ale to nie dla mnie a juz napewno nie przez kilka godzin
hmm pewnie jedno i drugie nie jest dobre ale moj maz majac autko duzo czasu spedza z nim to tak samo tez siedzi na necie i czyta o autach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-23, 11:59   #312
kaarooo
Zakorzenienie

Ale robi coś pożytecznego
Ja lubiłam latem, nad jeziorem, on łowi, ja się opalam od czasu do czasu zerkne na spławik

Ale wiesz, nie pozwalał mi, bo większość haczyków w drzewa posyłałam, za duży rozmach

Stary 2011-03-23, 12:36   #313
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ale robi coś pożytecznego
Ja lubiłam latem, nad jeziorem, on łowi, ja się opalam od czasu do czasu zerkne na spławik

Ale wiesz, nie pozwalał mi, bo większość haczyków w drzewa posyłałam, za duży rozmach
a ja nienawidze slonca wiec jest gorzej musze mie jakis cien bo od razu mnie slabi
wlasnie ja sie boje tego zarzucania i zawsze sie odsuwam sama pewnie przy takim czyms zrobilabm komus lub sobie krzywde ja tam lowilam tylko na stawie taka malutka wedka i nie musialam zarzucaci nic nie zlapalam
rok temu na urodziny kupilam mezowi wiatrowke to czasem na tych rybach postrzelamy i jest lepiej, choc dalej wytrzymuje max 2h i chce do domu
Stary 2011-03-23, 12:41   #314
kaarooo
Zakorzenienie

A to ja mam fazy, że nawet wygrzewam swoje ciało chociaż słońca nie lubię i wychodzę po zmroku
Ach, teraz już bym chciała nad wodę!
A z wiatrówki strzelałam

Stary 2011-03-23, 12:59   #315
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
A to ja mam fazy, że nawet wygrzewam swoje ciało chociaż słońca nie lubię i wychodzę po zmroku
A z wiatrówki strzelałam
ja sie robie bordowa i czuje ze bede mdlec, dostaje potwornego bolu glowy i mam dosc dlatego zawsze szukamy miejsca z cieniem przynajmniej sie ladnie opalisz bo ja jestem zawsze biala jak sciana ciezko jest mi sie opalic i unikam tez slonca wiec wiadomo samoopalacz tez mnie nie lapie

i jak bylo? ja tam lubie zwlaszcza, ze trafiam lepiej od meza(eh pamietam jego mine) tylko potem jej uniesc nie moge i reka mi drzy mamy ta taka duza
Stary 2011-03-23, 13:06   #316
kaarooo
Zakorzenienie

Ja jej przełamać na pół nie mogłam
Ja się nie opalam, tzn mnie słońce nie chwyta :P

Stary 2011-03-23, 13:12   #317
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jej przełamać na pół nie mogłam
Ja się nie opalam, tzn mnie słońce nie chwyta :P
u mnie sie nie przelamuje tylko trzeba takie cos naciagnac nie umiem wytlumaczyc i ja tego nie robie tylko maz(troche sie boje bo maz mowil, ze jak zaczne naciagac to musze miec tyle sily zeby to zrobic bo mi odbije i sie przestraszylam w tym roku moze sprobuje) a ja dostaje gotowa naladowana wiatrowke
to tak jak mnie czasem sie spale a na nastepny dzien nic nie widac pozatym stosuje filtry(nawet jak wyjde tylko na chwilke na miasto) bo moja skora zle znosi slonce(przebarwienia):coo l:
Stary 2011-03-23, 14:10   #318
Karinio
Zakorzenienie

Hej.

Melduje,obecność swą ale zarazem pojawiam się i znikam.Gdyż ponieważ ( wiem nie zaczyna się tak zdania ) nasz internet chodzi jak chce i tak od 3 dni,raz jest raz zanika Teraz jest,niewiem na jak długo

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Ja znam dwie dobre sałatki.Jedna z piersi kurczaka,druga z tortelini
U mnie piekna pogoda w poniedziałek np było 21 w słońcu Teraz niewiem ile jest,bo nie sprawdzałam.
Czas na kawe i dalej będe nadrabiać.

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Witajcie!
Ja też jestem szczęśliwą mężatką od ponad 8 miesięcy.
Jesteśmy właśnie na etapie remontowym i jak widzę ogrom prac to mam wrażenie, że ten remont nigdy się nie skończy
Niestety jakoś dzisiejszy dzień mnie nie cieszy, bo mój ukochany mężuś pojechał dziś do Niemiec pracusiać niestety trudno o pracę w naszym pięknym mieście i jakoś musimy sobie radzić.
My póki co jeszcze nie myślimy o potomku, ale za jakiś czas kto wie
Witam na pokładzie new happy mężatke
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 14:12   #319
kaarooo
Zakorzenienie

Z tortelini też znam
Ja właśnie wstawiłam wodę na ryż i będzie z rybką mniiiiaaaam

Stary 2011-03-23, 14:21   #320
Karinio
Zakorzenienie

karro,a jaka to sałatka z rybką???
A co do torteliniowej sałatki,to ja używam tortelini z szynką,zapuszkowanego ananasa i majonez.To wszystko,no chyba że ktoś woli to można dodać troszke pory.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 14:50   #321
kaarooo
Zakorzenienie

A nie, sałatka bez rybki
Ryba z ryżem

Stary 2011-03-23, 15:15   #322
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
Jestem beztalenciem...nie nadaję się do takich robótek.

Jeśli chodzi o okap. Obecnie nie posiadam i to tragedia jest...zapachu czuć w całym domu mimo uchylonego okna dlatego planujemy kupić. Z tego co czytałam są dwa rodzaje okapów. Jedne pochłaniają zapachy , a drugie je tylko wsysają. Warto się pytać w sklepie. Dla mnie taki okap z wiatraczkiem to guzik daje. Musi mieć też filtr.
Jak nie chesz wyziewów, to tylko taki z wylotem na zewnątrz. Ja miałam 2, i filtry się kleiły, trudno je umyć.

Trudno mi sobie wyobrazić jak wygląda ta Twoja tapeta. Może zdjęcie wstawisz? Zazwyczaj beż pasuje do pomarańczu, ale te czerwone kwiaty zaburzają mi wyobrażenie sobie tego
Gratuluję łóżka. My póki co mamy materac - jest bardzo wygodny (z matą kokosową), ale łóżka jako łóżka brak...jednak jest to zakup dalekiej przyszłości...
Cytat:
Co do przepisów, ja robię zazwyczaj na winie - co sę nawinie dobre to do miski
Także z głowy Ci nie powiem, ale np. małżon robi z parówkami i makaronem, kukurydza, trochę groszku, miesza, coś tam wrzuca, takie typowe śmieciówki

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
i co tez jezdzis z nim na ryby? ja raczej tak choc juz na cala noc nie chce meczace to jest co weekend zawsze moj mezus chce jechac cos polowic

ja tak samo pozatym wole jakos meskie towarzystwo niz mieszane nie lapie kontaktu z panienkami

fajnie masz moj wczoraj wstal o 5 a dzis o 6 dla tego autka zebyscie widzialy jak on teraz wyglada, jak zakochany te maslane oczka i co sekunde o nim mowi
Podobno każda "choroba" ma swego "zajoba"

ale wczoraj mialam ta wycieczke do Lodzi jechalismy od 7.30 do 16 zjadlam 2 ibupromy i 2 ibumy a glowa nie przestala mnie bolec zaczynalam myslec o jakims lekarzu, zatrulam sie gulaszem(po drodze nie mojej roboty) a dzis z rana byl dentysta(alla)
Ale Cie dopadło
Cytat:
ja probowalam ale to nie dla mnie a juz napewno nie przez kilka godzin
hmm pewnie jedno i drugie nie jest dobre ale moj maz majac autko duzo czasu spedza z nim to tak samo tez siedzi na necie i czyta o autach
A u nas specjalnie zostało wstawione duuuże okno łaczące garaż z domem, co by na autko zerkać

Cytat:
a ja nienawidze slonca wiec jest gorzej musze mie jakis cien bo od razu mnie slabi
wlasnie ja sie boje tego zarzucania i zawsze sie odsuwam sama pewnie przy takim czyms zrobilabm komus lub sobie krzywde ja tam lowilam tylko na stawie taka malutka wedka i nie musialam zarzucaci nic nie zlapalam

Wądkowanie kojarzy mi sie z tym filmikiem
http://www.youtube.com/watch?v=eYWZR10l9Vk

rok temu na urodziny kupilam mezowi wiatrowke to czasem na tych rybach postrzelamy i jest lepiej, choc dalej wytrzymuje max 2h i chce do domu
Cytat:
A z wiatrówki strzelałam
no to mam coś dla ciebie

http://www.youtube.com/watch?v=B5sbzqoweLU

Cytat:
u mnie sie nie przelamuje tylko trzeba takie cos naciagnac nie umiem wytlumaczyc i ja tego nie robie tylko maz(troche sie boje bo maz mowil, ze jak zaczne naciagac to musze miec tyle sily zeby to zrobic bo mi odbije i sie przestraszylam w tym roku moze sprobuje) a ja dostaje gotowa naladowana wiatrowke
to tak jak mnie czasem sie spale a na nastepny dzien nic nie widac pozatym stosuje filtry(nawet jak wyjde tylko na chwilke na miasto) bo moja skora zle znosi slonce(przebarwienia)
Powiem tylko że nie mam sumienia ani do łowów ani strzelania.

Ja nic o słońcu, opalaniu nie wiem bo z tym widokiem się dzisiaj obudziłam....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Snieg March23.11 009.jpg (318,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Snieg March23.11 005.jpg (233,5 KB, 1 załadowań)
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 15:24   #323
kaarooo
Zakorzenienie

oooo, a u nas taka piękna wiosna...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-23, 15:53   #324
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Cie dopadło

A u nas specjalnie zostało wstawione duuuże okno łaczące garaż z domem, co by na autko zerkać

no to mam coś dla ciebie

http://www.youtube.com/watch?v=B5sbzqoweLU

Powiem tylko że nie mam sumienia ani do łowów ani strzelania.

Ja nic o słońcu, opalaniu nie wiem bo z tym widokiem się dzisiaj obudziłam....
jakbysmy mieli domek to maz pewnie zrobilby to samo bo teraz czasem patrzy przez okno za autkiem
fajny filmik sa czasem takie jazdy kiedys mojemu mezowi tez rybka pociagla tak wedke ale zlapal
u mnie tez dzis pieknie
mezus tak wypachnil autko, ze az mnie glowa boli tam mozna pasc

karinio to moze trzeba to zgloscic? mojej siostrze ostatnio nie chodzil za dobrze i pojechala z kompem i podobno cos sie zawiesilo w modemie i juz smiga
Stary 2011-03-23, 19:10   #325
agusiowata
Zakorzenienie

Dziś mój mąż powiedział, że robię lepszy gulasz od mamy,ale mam jej tego nie mówić przypadkiem; a kotlety robię najlepsze na świece
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:33   #326
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś mój mąż powiedział, że robię lepszy gulasz od mamy,ale mam jej tego nie mówić przypadkiem; a kotlety robię najlepsze na świece
Ale fajnie coś takiego usłyszeć
Ja dziś wyjątkowo przesoliłam żurek no ale męża nie ma więc nie powie, że zupa była za słona
Stary 2011-03-24, 05:28   #327
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
I prawidłowo
Dzień dobry

Stary 2011-03-24, 06:34   #328
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dobry
Dawno mnie nie było, ale to przez to, że Bartuś był chory. Miał zapalenie oskrzeli i w sumie nie mialam głowy na wizaż. Chociaż nie najgorzej znosił chorobę, bo był tylko osłabiony i dużo spał, a jak nie spał to śmiał się i ciągle chciał się bawić Potem coś się stało z piecykiem gazowym (mamy ogzrewanie na gaz, ale mieszkanie wynajmujemy) no i musieliśmy po serwis dzwonić na szczęście właścicielka pokryła koszty naprawy, bo nie stało się to z naszej winy.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 07:09   #329
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Hej dziewczyny też mnie nie było ale już jestem i staram się nadrobić.
Zacznę od łowienia ryb bo mój mąż także wędkarz i jak tylko się pogoda zrobi to bierzemy grilla, wędke i nad wodę
Karoo jak to nie ma łowisk o ile dobrze pamiętam to ty z Jaworzna, na Szczakowej Sosina tam chyba łowią rybki, niedaleko Balaton ( syfiasty bo syfiasty ale tam też łowią, konkursy łowieckie się odbywają nawet), a no i na Kazimierzu też w tym parku.
W tych okolicach mamy trochę zalewów. Nam nie trzeba wiele byle by gdzie było wędke zarzucić i delektować się łonem natury .

Co do samochodów to mojego tż to nie kręci ani jedno z nas prawka nie ma, ja zaczęłam robić oblałam jeden egzamin i potem już nie dokończyłam i narazie jakoś mnie nie ciągnie.

Tż sobie umyślił, że w tym roku posadzi jakieś pomidory w doniczkach, ma on bzika na punkcie roślin gdy by nie on to wszystkie kwiatki w domu by powiedły bo ja to wogóle nie zwracam na nie uwagi.
A teraz zaczął mi pólki w łazience robić hm.. zaczął i czekam aż skończy....

Z wiatrówki też szczelałam ale miałam radoche, mam ochotę kiedyś się wybrać na strzelnice. Narazie strzelamy sobie w grach komputerowych, dziewczyny nie śmiejcie się ale uwielbiamy z TŻtem grać w takie gierki typu Crisis, Call of duty, Far cry itp
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 07:20   #330
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Co do samochodów to mamy auto, ale mąż nie ma bzika na jego punkcie. Ode mnie ma do pracy daleko więc dojeżdża autobusem (wychodzi nas to taniej) a autkiem jeździmy praktycznie tylko w weekendy chyba, że trzeba gdzieś w tyg. jechać. Prawojazdy mamy obydwoje.
Za to mąż ma bzika na punkcie piłki nożnej i co za tym idzie gier z nią związanych. Gra w amatorskiej lidze naszego miasta. Ja się cieszę, że ma jakieś zainteresowania, które mimo jego bzika nie pochłania całego jego czasu. Treningi ma raz w tyg. i mecze też także nie ma tak źle.

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2592563 2]Z wiatrówki też szczelałam ale miałam radoche, mam ochotę kiedyś się wybrać na strzelnice. Narazie strzelamy sobie w grach komputerowych, dziewczyny nie śmiejcie się ale uwielbiamy z TŻtem grać w takie gierki typu Crisis, Call of duty, Far cry itp [/QUOTE]
Mąż poza piłką nożną ma też inne gry i ja również lubie z nim grać. Chociaż nie raz też zdażyło mi się zagrać z nim w piłkę i nawet nieźle mi szło
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości