![]() |
#301 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC zapraszam
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() Zakręciłam się strasznie- napisałaś potem wiadomość a ja nie czytając nicka odpisałam że już mam zarezerwowane ![]() ![]() Oczywiście tonik i balsam jest- i to dla Ciebie w rezerwacji
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazlam
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
O proszę, co za niespodziewana niespodzianka
![]() Mam jakieś dwa atomizery takie plastikowe, ewentualnie mogłabyś już sobie w domu przelać w coś ładniejszego. Na mniejsze odlewki nie mam nic ![]() Mogę odlać max: 20ml Zary, 20ml Agent Provocateur, 15ml Lolity, 10ml Hermesa, więc wybierz sobie ![]() A chciałabym: 2 suche szampony, serum EL, kremik Angel, tonik Clarins, próbkę tuszu. I jeśli masz jeszcze krem do rąk Pat&Rub, to też
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się kuferek- jak jest duży i jak wygląda w środku? Również podkład smashbox i : to co na foto... motylek to też broszka?
![]() |
![]() |
#305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I te plastikowe atomki jaką masz pojemność? ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() Kochana zrezygnuję w takim razie z tej bluzy. Wzięłabym szmizjerkę oraz sweterek.... Oddam sweterek i utrwalacz. Czy Ci pasuje tak? Za spodnie wzięłabym tą bluzę ale gdyby nie był zamek zepsuty. One są nowe i szukam czegoś w równie dobrym stanie/lub nowej rzeczy.
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
W sumie żeby było sprawiedliwie to mogę za te rzeczy (tonik, serum EL, krem Angel, krem do rąk, 2 suche szampony) oddać 20ml Zary, 15ml Agenta, 15ml Lolity i 10 Hermesa. Może skombinuje jeszcze jakieś atomki. Te co mam mają chyba po 30ml
![]() |
#307 |
Wtajemniczenie
|
Majeczko zapraszam na małą dokładkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Zakorzenienie
|
odp
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#311 |
BAN stały
|
hej niestety wiekszosc rzeczy, ktora mi sie podobała zabrała miss scare
![]() ale jeszcze bardzo bym chciala: -mgielka sephora -paletka nyx -serum chanel i moze stridivection....czy jakos tam ![]() co za to chcesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zadomowienie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1308936208 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1307129378 ![]()
![]() |
#313 |
Wtajemniczenie
|
Kurteczka H&M rozmiar 34 GRANATOWA
ale nie wiem jak wyszłabyś na tej wymianie za moją sukienkę zajrzyj najwyżej do starego wątku, gdybyś chciała coś dobrać a dla pewności poprosiłabym wymiarki: szer.ramiona/pas/biodra/dł rękawka wewn czekam na info ![]()
![]() |
#314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- a ile ta sukieneczka kosztowała? to będziemy wiedziały jak to wygląda cenowo... i zaraz zmierzę kurteczkę Ci napiszę.
![]() |
![]() |
#316 |
Zadomowienie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
ok więc zrezygnuję ze swetra a pomarudzę o tunikę...może coś dobierzesz?
![]()
![]() |
#317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Pozdrawiam zatem ![]()
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
ok- myślałam, że zrezygnowałaś- dlatego napisałam...Zapraszam zatem na PW podaj adres do wysyłki.
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
hej, mam podobną [polówke do tej u Ciebie firmy abercrombie kolor jasna brzoskwinia jest śliczna(na żywo prezentuje się lepiej ja niestety nie umiem robić ładnych zdjęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Wtajemniczenie
|
jak Ty ślicznie do mnie mówisz
![]() ![]() Obie były nie noszone i żadnych wad nie mają różowa raczej kolor taki jak na zdjęciach, jest intensywny, ale to nie fuksja druga to raczej kolor turkusowy/miętowy A nie znajdziesz nic za oba kosmetyki???? To tak różowa dł gałkowita 100cm dł od pachy 80cm w biuście 2x40-45cm turkusowa??? w biuście tak samo od 80-90 a długość od pachy to 70cm
http://www.myspace.com/szczerbatazuzia ![]() MOJA WIELKA MIŁOŚĆ, MOJE SPEŁNIONE MARZENIE ![]() ![]() Będzie druga dzidzia - czerwiec 2017 ![]() Edytowane przez SzczerbataZuzia Czas edycji: 2011-07-14 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.