|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Dzień dobry
![]() Oj tak, maxi ubóstwiam. ![]() ![]() ![]() ![]() Kash, czytałam, że współlokatorka się foszy. Weź no ją tu do nas przyślij - zaraz się ogarnie. Albo mogę wpaść do Ciebie w drodze do domu w piątek i ją ustawić. ![]() Serio, Anastazja dobrze mówi, ona jest zwyczajnie zazdrosna i okazuje to ten absurdalny i śmieszny sposób. Bez poważnej rozmowy się nie obejdzie. ![]() Anastazja brat faktycznie zachowuje się średnio. Przydałoby mu się małe manto. ![]() Ssnow, bo chyba jeszcze nie miałam okazji - GRATULUJĘ. ![]() ![]() ![]() ![]() Danae, współczuje Ci ogromnie tych bólów głowy. Wiem co to znaczy - w okresie liceum i studiów też miałam przyjemność zażyć spotkania z koleżanką migreną. Straszne to było. Ból na który nie działały absolutnie żadne leki, do tego dochodziła tzw. aura (zniekształcenie obrazu), światłowstręt, wymioty. Jeśli dopadło mnie rano, miałam praktycznie CAŁY dzień wyjęty z życiorysu i spędzałam co w ciemnym i cichym pokoju. Od kilku lat nie miałam ataku i mam nadzieję, że już tak pozostanie (lekarka mówiła, że zwyczajnie może z nich wyrosłam ![]() Czytam, że i u Was pogody średnie. U nas dzisiaj pierwszy dzień kiedy chyba tyłka na plaży nie po smażymy. Nie jest tragicznie, bo nie pada. Tylko chmury i przyjemy wiaterek. I temperatura też całkiem, całkiem. ![]() Ogólnie lenistwa ciąg dalszy. ![]() ![]() ![]() ![]() No dobra to idę, tramwajem wodnym popływać. ![]() Miłego dnia ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-20 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ALe mnie dzisiaj wszyscy wkurzają. Rano zaczął TŻ, później w pracy. Dobrze, że zostałam sama na oddziale to troche się wyciszyłam. Chyba mi się @ zbliża, i stąd ta nerwowwośc.
Kash myśle, że współlokatorka jest zazdrosna, że Tobie życie sie układa, a u niej do d..y.
#303 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że tu dalej raczej cisza
![]() Anastazja- brat faktycznie niezbyt fajnie się zachowuje ![]() Kash- na temat beznadziejnych współlokatorek to widzę, że obie możemy książkę napisać ![]() Ijaa- widzę, że się wzorowo byczysz ![]() ![]() Kraven- też mam czasem taki dzień, że lepiej do mnie nie podchodzić ![]() A ja byłam dzisiaj na zakupach. Miałam kupić tylko prezent dla TŻ, ale dla siebie upolowałam szpileczki i bluzkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I w związku z tym prośba: macie jakieś pomysły co zrobić do jedzonka? ![]() ![]() ![]() ![]() A ja teraz idę robić obiadokolację dla mnie i TŻ- mam kurzego cyca i jeszcze nie wiem co z nim zrobić ![]() ![]()
#304 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dzisiaj się znowu obudziłam z bólem, ale już jest prawie dobrze. Niewyspana jestem i mam za swoje. Miałam się położyć wczoraj wcześnie spać i oczywiście nie wyszło, bo mąż zabrał się prasowanie i musiałam poskładać stertę ciuchów ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kupiłam sobie dzisiaj kalosze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na obiadek dzisiaj nuggetsy z ryby z pomysłu na. Kupiłam ostatnio w Tesco paczkowaną limandę i nigdy więcej. Okropna była, skórka jakaś dziwna. Normalnie mnie brzydziła. Ale obtoczona ciastem była dobra i dało radę zjeść. Jutro będzie makaron z pesto - mrożone danie z Lidla. I zamrażarka się opróżni, więc będzie można skuć lód ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Duszo bo my tak dawkujemy informacje
![]() a tak naprawdę to nie ma czasu, przynajmniej ja,, bo zawsze w domu jest co robić, a w pracy też nie narzekam na nudę, bo przed urlopem ( a mam jeszcze 2 tyg) to trzeba podgonić wszystko. Dzień smutny, bo deszczowy. Wolę słońce, bo lepiej się czuję. Najchętniej to bym poszła spać. Wysyłam Tż do neurologa, bo znów ma bóle głowy. Nawet nie protestuje, ma się umówić. Do okulisty też, bo skarży się na oko prawe, a okulary nosi, więc może za słabe ma szkła. ijaa ale Tobie fajnie nad tym morzem, ale nie zazdraszczam, bo sama będę leżeć jak Ty w domu będziesz ![]()
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio, jestem tak pozytywnie naładowana urlopem, że absolutnie mi nie straszna praca od poniedziałku. ![]() A gdyby tego było mało to wrzesień, październik i listopad zapowiadają się MOCNO przyjemny pod względem finansowym - od lipca mam dodatkowo do pensji prowizję, a te miesiące pod względem sprzedaży są bardzoooooooooooooooooo korzystne. ![]() Leniuchowania starczy mi przynajmniej na kilka miesięcy, teraz będzie czas na inne rzeczy. I innym trzeba zwolnić miejsce na plaży. ![]() W ogóle do jakiej miejscowości się wybieracie? My byliśmy na zachodzie słońca którego absolutnie nie było widać ![]() ![]() Najważniejsze jednak, że nie padało, więc cały dzień łaziliśmy. ![]() Zaczęło pod wieczór ostrooooooooo wiać, więc zwinęliśmy się z plaży i zarządzamy winko na kwaterze. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-20 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja to tak ogólnie powiedziałam. Bo na pewno nie dam rady całe 7 dni na plaży przeleżeć, bo bym ześwirowała. Wolę ostatnio spacery i ruch.
A dla mnie najważniejsze żeby nie padało, bo wtedy zawsze coś można wymyślić, zorganizować, a jak deszcz to już trudniej niestety. Bry Znów pada od rana i ma padać cały dzień ![]() I przez to nawet pracować mi się nie chce. Dobrze, że dziś czwartek.
![]() |
#308 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny!
![]() okropna jest ta pogoda prawda? ciągle pada i pada ![]() ![]() ![]() chcę się Wam jeszcze pożalić w kwestii problemów ze wspólokatorką ale to już na pw w moim wątku love story bo na publicznym nie chce pisać o tych rzeczach ![]() aha ponieważ meeting w Łodzi przesuniety jadę na weekend do rodziców, kolejny spędzam z M. nad jeziorem, a za 2 tygodnie jadę na 5 dni do Kołobrzegu z przyjaciółkami, mam nadzieje że pogoda dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
kash to widze że współlokatorka to grubsza sprawa
![]() jak co to dawaj pw a ja nie wiem w co ręce włożyć, już 14.00 jeszcze 2 h pracy a tyle mam do zrobienia, nie ma czasu nawet na siku ![]() Tż umówił sie do lekarzy, uda się przed urlopem ich załatwić, może coś poradzą
#310 |
Zakorzenienie
|
aaby
Wszystko, co tylko miłe na świecie, Wszystko, co tylko pomyślność wróży, Niech się Wam w jedno ogniwo splecie I będzie szczęściem w życia podróży! ![]() ![]()
#311 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja od kilku dni mam jakiegoś lenia. NIc mi się nie chce. Jeszcze wpadli na cudowny pomysł ocieplania bloku. Wszędzie lata styropian, okna pozamykane i grzejemy się w domu Pogoda kapryśna, wczoraj jak była burza to strzeliło w szpital i wszystko padło. Dzisiaj musieli wymienić większość bezpieczników. Dobrze, że akurat nie się działam przy komputerze, bo poszły iskry. Dzisiaj jestem po dyżurze, jeszcze poradnia, a wieczorem urodziny Babci TŻ i wszystko byłoby ok gdyby nie to że przyjdzie Jej córka z rodziną. Ona z niewiadomego powodu ma strzaszne wąty do Tż i do mnie. Aż mi się iść nie chce.
#312 |
Zadomowienie
|
Hej KOchane
![]() ![]() ![]() urodzinowa impreza tż przeniesiona na jutro. pogoda do bani, a chcieliśmy zrobić grilla ![]() ![]() iija- dziękuję za gratulacje kochana i z przyjemnością informuję że na magisterkę mnie przyjęli ![]() ![]() kash- zaraz lecę czytać co z Twoją wspólokatorką ![]() kraven- ja niestety chyba nie doczytałam o co te w wąty, ale mimo wszystko życzę Wam imprezy w miłej atmosferze ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Snow- super że Cię przyjęli na mgr
![]() ![]() Kraven- udanego spotkania ![]() witam ![]() pogod u mnie barowa niestety, jak w listopadzie u mnie jak zwykle nic nowego bo z mamą bez zmian, napisaliśmy dzisiaj pismo do Ministerstwa Zdrowia, ciekawe czy coś odpiszą ![]() na obiad dzisiaj robię ćwiartki z kurczaka, nie mam ostatnio w ogóle pomysłów na obiady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
U mnie też pada cały czas, od wczoraj
![]() Już alarmują, że stany na rzekach przekroczone ![]() Pogoda w sumie pokazuje, że jutro ma być już ładnie, ale czy bedzie to się okaże. Mieliśmy iść wczoraj na basen, ale niestety z planów nici. Dziś na obiad placuszki z cukinii. Wczoraj próbowałam pyszne są. I czaję się jeszcze na to ciasto cholerki tak jak Ty ssnow ![]()
#315 |
Zakorzenienie
|
A u mnie nagle zrobiło się słonecznie i ciepło. A ja w długim rekawie i adidasach
![]() CHyba jeszcze pojade sie do domu przebrać. Snow ta ciocia mojego TŻ ma cały czas wąty na temat naszych zarobków. Jest nauczycielką i cały czas porównuje, że ona tak mało zarabia, a my lekarze to na pewno śpimy na pieniądzach. Jak się dowiedzieli, że kupiliśmy samochód to od razu było gadanie. Aż się boje jak się dowiedzą że kupiliśmy drugi samochód. I tak jest w kółko. Siostra TŻ też studiuje medycyne i do niej tez są docinki typu - wiedziałąś co wybrać, żeby się w życiu ustawić itp.
#316 |
Zakorzenienie
|
kraven musisz olać to gadanie, ja mam docinki na temat magistra od teściów, także wiem o co chodzi
![]() ale staram się już na takie gadki nie zwracać uwagi, choć bolą A jak ciocia Ci dziś komentarz zapoda to jej odpowiedz, że Ty to już nie masz co z kasą robić i materac do spania masz nią wypychany i tyle ![]() takie cięte krótkie odpyskówki bym zapodała, ale to ja z niewyparzonym językiem ![]()
#317 |
Zadomowienie
|
kraven- powiem Ci że masakara. nie pochwalam, ale czasem trzeba na chamstwo odpowiadać chamstwem. jak jeszcze raz ciocia rzuci tekst jak powyżej to powiedz że uczelnie są otwarte, trwa rekrutacja i nikt jej nie broni zostać lekarzem.
nienawidze takich ludzi, maja pretensje do całego świata że im w życiu nie wyszło.
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nasz mini urlop już się niestety skonczył ![]() Przywieźliśmy: cukienie, ogórki, pomidory, chrzan, koper, rzodkiewki, suszone grzyby, kapusta kiszona, wędliny swojskie, jaja swojskie, fasolka szparagowa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Słońca moje
![]() Powróciłam na dobre. ![]() Zjechaliśmy wczoraj dość późno, mama ugościła nas pysznym obiadem, po czym przykleiliśmy się do kanapy i tyle nas było widać. ![]() Powiem tak: w przyszłym roku też jedziemy nad polskie morze, ale.. w swoim łóżku to się jednak śpi najlepiej. ![]() Aaby Kochana, śniłaś mi się dzisiaj. Śniłaś mi się jak do ślubu szłaś. ![]() Nad ranem miałam jeszcze jeden sen i wychodzi na to, że będziemy ciociami ![]() ![]() Brak szczególnych planów na dzisiaj. Trzeba prania zrobić, zakupy bo w lodówce światło, może coś ogarnę. Myślę o kinie wieczorem, ale musiałoby mi się chcieć i siebie ogarnąć. ![]() ![]()
![]() |
#320 |
Konto usunięte
|
Ja tam nie trawię polskiego morza. Zresztą jakiegokolwiek morza nie lubię. Dla mnie mogłyby istnieć tylko góry
![]() ![]() Ja spędzam weekend u teściów. Siedzę pod kocykiem i się kuruję, bo mnie coś gardło boli ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Godzinami mogę/możemy stać nad brzegiem i wpatrywać się w fale, bardzooooooooooo to lubię - co też z przyjemnością co dziennie czyniliśmy. ![]() Po górach chętnie pochodzę, ale bez większego szału. Od na spacer. ![]() Natomiast z ogromną przyjemnością po górach jeżdżę na rowerze. ![]() ![]() Ostatnio wieś mnie też zafascynowała - pewnie dlatego, że pierwszy raz jej tak w stu procentach zażyłam. ![]() ![]() Leniwie u nas, a jakże. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Aaby- wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia
![]() ![]() Ijaa- ja też kocham morze ![]() witam ![]() ja jak zwykle byłam cały dzień u rodziców, wróciłm o 17,30 bo przyszła druga rehabilitantka i tata powiedział że mogę iść do domu ![]() siedziałam 30 min w wannie, zrobiłam sobie peeling ciała, stóp i twarzy ![]() ![]() jutro dłużej zajmę się włosami ![]() za jakiś czas zjem kolację i wezmę się do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja wczorajszy dzień spędziałam na nauce z przyjaciółką do Jej egzaminu. Ijaa mam nadzieje, że sny nie sprawdzają się odwrotnie ![]()
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Ijaa- witaj po urlopie
![]() ![]() ![]() Aaby- Kochana wszystkiego naj naj najpiękniejszego na nowej drodze życia! Oczywiście czekam z niecierpliwością na relację wczorajszego dnia i jakieś fotki of kors ![]() ![]() My wczoraj wyprawialiśmy parapetówkę ![]() Ostatnich gości pożegnaliśmy coś koło godz. 2.30. Kacyk mały był, ale do przeżycia ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ mi niestety nie pomoże, bo pojechał do rodziców pomagać w remoncie. W ogóle w prezencie dostaliśmy świetny dzbanek na podgrzewacze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz zmykam ogarniać mieszkanko, bo czas goni ![]()
#325 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aaby kochana gratulacje z okazji ślubu, oczywiście życzę dużo szczęścia ! ![]() ![]() Wczoraj nie wpadłam, bo z rana wzięliśmy się za sprzątanie, a trochę tego było, potem zakupy i potem mała imprezka z okazji naszych dyplomów. Było naprawdę bardzo miło ![]() Wstaliśmy o 12, pogoda do bani, a chętnie pobyczyłabym się gdzieś nad wodą. Może w tygodniu się uda gdzieś wyskoczyć, albo w weekend do Wisły czy Ustronia. Stwierdziłam, że ja nie lubię mieszkania w bloku i będziemy z tż dążyć, żeby nasze marzenia o właśnym domu się kiedyś ziściły ![]() Planujemy zakup lodówki i piekarnika ![]() Zaraz będę przeszukiwać internet w poszukiwaniu jakiś opinii na temat konkretnych firm ![]() Aaa co do prezentów to tż dostał koszulkę ze śmiesznym napisem, a ja kolczyki śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Dodaja- ja też marzę o domu
![]() ![]() witam ![]() ja właśnie wróciłam od rodziców, dzisiaj byłm od 7 bo nie było nikogo do pomocy pogoda się u mnie trochę poprawiła bo nie pada ale jest paskudny wiatr zaraz pójdę na małe spa do łazienki, muszę zająć się włosami no a później kolacja i praca |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() My uwaga ROZPAKOWALIŚMY się godzinę temu! ![]() ![]() To jedna z tych rzeczy (chyba zaraz po prasowaniu) której szczerze nie znoszę. ![]() Byliśmy wcześniej na obiedzie u rodziców A. Miło było. Na wynos dostaliśmy ciasto - normalnie niebo w gębie. Gdyby nie fakt, że chcemy wrócić do grzecznego jedzenia to po pierwszym kęsie dzwoniłabym po przepis. ![]() ![]() A później u znajomych na plotach. ![]() Przy okazji: Dodaja, jak Wam z TŻ idzie dietkowanie? My oczywiście podczas urlopu pojechaliśmy po całości, ale wracamy... nie tyle do diety co do zdrowego odżywiania. ![]() ![]() I gratuluję zakupów AGDowych! ![]() ![]() My z TŻ tak sobie ostatnio dywagowaliśmy i mimo, że wieś podczas ostatniego pobytu zrobiła na nas ogromne wrażenie nie wyobrażamy sobie tam życia na stałe. Lubimy miasto, lubimy hałas i nawet w domu na obrzeżach miasta chyba byśmy się nie odnaleźli. Nie mnie jednak będziemy dążyć do kupna działki - na wypady, na weekendy, niewielkiej z czterema ścianami by móc w nich przymknąć oko i zagotować wodę na herbatę. Taki mały azyl od codzienności. ![]() Mam ochotę na małe SPA więc nie pozostaje mi nic innego jak je zarządzić. ![]() Ze zniecierpliwieniem czekam na info od Aaby. ![]() ![]() A jutro.. do pracy rodacy! ![]() Oczywiście nie mogłam się powstrzymać, przewertowałam służbową pocztę i już wiem, że delikatne bluzki w stronę co najmniej dwóch osób od rana polecą. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też chyba jakieś spa zarządzę, a co ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Niewiasty
![]() Czy u Was też jest tak deszczowo? Kto ma słońce niech rzuci kawałek! Pragnę go. ![]() Ja już w pracy. ![]() ![]() W każdym razie póki co jestem gotowa do pracy i pełna werwy do działania. ![]() TŻ ostatnio też duuuuuużo mówi na temat dodatkowego zajęcia dla nas - fajnie, że o tym myśli, że chce coś jeszcze robić, ale obawiam się, że to ponad nasze siły. Nie wystarczą same chęci i pomysł, ważniejszym czynnikiem jest tutaj poświęcony na to czas z którym (mimo, że się wydaje inaczej na pierwszy rzut oka) może być problem. ![]() Kawę trzeba dopijać i brać się do pracy. ![]() Miłego dnia. ![]()
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie też słońca brak niestety ![]() ![]() Zaraz biorę się do pracy. Po południu muszę zaprawić ogórki, które dostaliśmy i na dniach kupić 20 kilo i ukisić i zrobić korniszone ![]() Wczoraj mój siostrzeniec miał wypadek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.