Powiększanie piersi cz.7 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-05, 20:06   #301
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Oliwka
puscilam priva
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 21:42   #302
MyaDiva
Zakorzenienie

te artykuły po prawej stronie to tak na zawsze tam wpakowali?

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ja równiez sie witam,całuje Was i lece zalatwiac sprawy

A ja dziś zaszalałam, w sumie planowałam troszkę usta ostrzyknąc kwasem, ale nie wiedzialam ze juz dzis Juvederm Ultra Smile Allergan.
Od razu po zabiegu wyglada to tak jak na zdjeciach.
Wybaczcie małe wasiki nad ustami, z daleka nie wiadć, ale muszę cos z nimi zrobic.
O Allergan i usteczka wypełnia To poszalałaś - bardzo fajnie wyszło.

Cytat:
Napisane przez anek799 Pokaż wiadomość
Skarbnico wiedzy, a który jest najlepszy, bo nie wiem na co się zdecydować
Widziałam Twoje blizenki- świetnie sobie radzą. Nie wiem czy w ogóle jest konieczność coś stosować Często maści nie pomogą a nawet pogorszą wygląd blizny-a zwłaszcza te stosowane za wcześnie - zadzwoń do lekarza i dopytaj.
Ja nie maziałam niczym po drugim zabiegu- i mam ładniejsze niż za pierwszym razem a smarowałam wtedy sumiennie. Niestety zrobiły się paskudne i dermobrazją je zcierałam. A jakie mam teraz - zaglądnij do albumiku. Bez maści, bez żeli , bez plasterków-ot, sama natura

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Idę jutro na konsultację i nie bardzo Wiem jak mam sprecyzować swoje wątpliwości. Bo nie wiem czy mam cycka lewego płaskiego od boku czy prawego za bardzo na prawo Oglądam, oglądam i nie wiem
Zobaczę co Pani Dr mi powie. Chcałabym isc juz na jakiś sport , siłownie czy coś w ten deseń a czuje przy silnym pociągnieciu ręką jakby mi się cycki przesuwały :P Tak mi się mięsień napina bo odpowiada za chwytanie. Będzie mi jeszcze bardziej schodzić implant na bok jak bede cwiczyc ?
mów że jeden płaski a drugi na prawo- a co tam, trzeba dążyć do ideału. Ciekawe czy już będziesz mogła ćwiczyć- i co? o rurę spytaj

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka,wpadłam powiedzieć hallo!!
nie włączam się do rozmowy o maściach czy stanikach,to nie ten czas

ogólnie rzecz biorąc to codziennie myślę o operacji!!porównuję wszystkie cycki ze sobą i wyobrażam sobie siebie po!!ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić!!!!

buziole!!!!miłej nocki!
buziol , i Tobie miłej nocki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-06 o 11:40
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 21:59   #303
jooasi
Wtajemniczenie

adie czy ja dobrze licze, że masz 17 lat?? trochę malutko na takie decyzje, nie sądzę żeby któryś lekarz przed 20 Cie zoperował. w tym wieku jeszcze wszystko rośnie, cycki też co do wielkości przy tym wzroście i wadze żaden lekarz przy zdrowych zmysłach nie da Ci wielgaśnych implantów. przy ich doborze ważna jest szerokość i wysokość klatki piersiowej, duży implant potrzebuje sporo miejsca. u tak drobnej osoby już 300cc to naprawde spory cyc i wizualne C/D

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

byłam dziś na konsultacji u innego doktora, pokazałam cycolki są ok i mówie, że zdam sie z doborem implantu na doktora i co dostałam 300cc, na 325 się skończyło przy 350 jeśli chce okrągłe mogłyby się już piłki robić ale to akurat dla mnie dobra nowina bo jak trzymałam te 325 to już miałam obawy czy niezawielkie, mi te 300 tak dobrze w ręku leży ale stary woli te większe, aaaa niech ma mnie troche przerażają te meduzy takiej 500 tobym nawet w rękę bała się wziąć
wrzucam zdjęcia z przymiarki tam jest 350 anatom czyli 325 okrągły, mówcie co myślicie byle szczerze
Stary 2011-10-05, 22:10   #304
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
te artykuły po prawej stronie to tak na zawsze tam wpakowali?

Ja to zwinelam i nie mam

Ledwo zyje, dobrze, ze chociaz palcami ruszam
Przygotowuje sie do rury, bo zaczynam 17 pazdziernika No i nie moge taka nierozciagnieta isc Wiec sie rozciagam co 2 dzien 40 minut Ledwo sie ruszam Ciekawe kiedy szpagatem zaszpanuje

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka,wpadłam powiedzieć hallo!!
nie włączam się do rozmowy o maściach czy stanikach,to nie ten czas

ogólnie rzecz biorąc to codziennie myślę o operacji!!porównuję wszystkie cycki ze sobą i wyobrażam sobie siebie po!!ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić!!!!

buziole!!!!miłej nocki!
Hallo
A ja moge sobie Ciebie wyobrazic:roz a: Bedzie bosko i idealnie:roza : Cyckowych snow Ci zycze
Stary 2011-10-05, 22:24   #305
jooasi
Wtajemniczenie

Agatka czemu nie widze usteczek???

Żabula szalona rozciągaj rozciągaj to i chłop będziesz miał ucieche jak mu w końcu szlaban zdejmiesz
Stary 2011-10-05, 22:25   #306
Agatau88
Zakorzenienie

MyaDiva
dziekuje
Tu zdjecia z teraz gęba opuchnieta jeszcze trochę

Dałam zdjecia na lezaco do albumu, nie wjeżdzaja pod pachy, ufff

joasi
a ja wiem co napisac, nie za wielkie sie wydaja na zdjeciach, ale jakos Ci pasuja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1427.jpg (46,3 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1426.jpg (36,1 KB, 57 załadowań)
Stary 2011-10-05, 22:37   #307
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja równiez sie witam,całuje Was i lece zalatwiac sprawy

A ja dziś zaszalałam, w sumie planowałam troszkę usta ostrzyknąc kwasem, ale nie wiedzialam ze juz dzis Juvederm Ultra Smile Allergan.
Od razu po zabiegu wyglada to tak jak na zdjeciach.
Wybaczcie małe wasiki nad ustami, z daleka nie wiadć, ale muszę cos z nimi zrobic.
ach tu są wcześniej mi się nie wyświetliły i w albumiku szukałam, piknea wąsika tobyś mojego zobaczyć musiała, kosmetyczka mi przygaduje a ja się boję strasznie tego rwania:/ a jak mi pod pachami wywoskowała to 3 tygodnie chrostki miałam i włoski się wrastały

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

te wkładki przymiarkowe z dzisiaj to jakieś dupiaste były, takie wysokie i plaskate więc gówniano efekt końcowy dla okrągłych wkładek naśladują, u tamtego doktorka fajniejsze i było widać cyc konkret a mniejsze mierzyłam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-05, 22:58   #308
gwendolinka
Zadomowienie

Agatau!
Usta super Ja mam zanik pigmentu dlatego myślę coraz częściej o permanentnym makijązu , kwasu trochę też bym sobie wstrzyknęła a co! jak robić to niech będzie widać.

Zabulek a jakie ćwiczenia w domu powinnam robić żeby się ZACZAC rozciagac ja bym chciała szpagat zrobic ale jeszcze mi daleko, daleko do tego.... I chyba musze coś zaczac robić bo mi sie spłaszczył tyłek Ale co najlepiej? Zeby tyłek był zrobiony a uda nie za bardzo

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 07:26   #309
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Agatau!
Usta super Ja mam zanik pigmentu dlatego myślę coraz częściej o permanentnym makijązu , kwasu trochę też bym sobie wstrzyknęła a co! jak robić to niech będzie widać.

Zabulek a jakie ćwiczenia w domu powinnam robić żeby się ZACZAC rozciagac ja bym chciała szpagat zrobic ale jeszcze mi daleko, daleko do tego.... I chyba musze coś zaczac robić bo mi sie spłaszczył tyłek Ale co najlepiej? Zeby tyłek był zrobiony a uda nie za bardzo
Dziendoberek
Ja narazie jade z you tube Np. to http://www.youtube.com/watch?v=UImI85CWFuI
Stary 2011-10-06, 08:28   #310
Agatau88
Zakorzenienie

joasi
a teraz u kogo mialas konsultacje?
Czyli zdecydowalas sie juz na okragle 300? Czy nie jeszcze?
Stary 2011-10-06, 08:43   #311
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Witam sie po długiej nieobecności...
nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego

horo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-06, 08:53   #312
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Ja rowniez witam:

Lece na uczelnie, dzis do 19
Stary 2011-10-06, 09:05   #313
korinka
BAN stały

Anek, ja smarowałam contratubexem blizny i całkiem sobię ten specyfik chwalę

Adie jeżeli masz faktycznie 17 lat ...to poczekaj jeszcze z operacją. Może za jakiś czas Ci się odmieni, zmienisz zdanie ...albo biust Ci urośnie. A taka operacja to poważna decyzja...
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:05   #314
Olivkaa200
Zakorzenienie

Nitka_I 17.10 - 12
SweetMegi 25.10 - 20
joasi 03.11 - 28
grazia78 14.11-39
klaudeczka2 010 28.11-52
Nadinka2 19.12- 76
malinkac 19.12- 76
sherry.b 26.04.2012r-202
Olivkaa200 12.07.2012r-280

Cześć dziewczyny
Jaki ja miałam dziś piękny sen o piersiach az sie wstawac nie chciało Niby już sie pogodiłam że musze poczekać ale to chyba te sny nie uniknione I tak jak szybko czas leci
Pisałam wczoraj do Bromy z ta szczepionka i odpisał mi że moge zaczac sie szczepic w grudniu wiec tak chyba zrobie
Lece tez na uczelnie Miłego dnia
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:22   #315
gwendolinka
Zadomowienie

Ja jak zwykle z poczuciem winy się budzę Pierwszy tydzień a ja już taka "przmęczona" ze na 8 dojechać to mnie przerasta! źle, źle, źle...Ja jestem typ śpiocha, ale nie leniwca:P

Za to muszę sie przygotować na wizytę u pani dr. Ja się w nocy obudziłam bo mnie tak swędziały cycki:P I sobie myślę czy nie mam jakiejś alergii, ale u mnie to chyba sucha skóra , zdarza mi się czasem, ale uczucie straszne. :P

Muszę sie jakoś w ogóle zaktywizować do życia :P

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-10-06, 13:24   #316
Miliqqq
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Hej

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Idę jutro na konsultację i nie bardzo Wiem jak mam sprecyzować swoje wątpliwości. Bo nie wiem czy mam cycka lewego płaskiego od boku czy prawego za bardzo na prawo Oglądam, oglądam i nie wiem
Zobaczę co Pani Dr mi powie. Chcałabym isc juz na jakiś sport , siłownie czy coś w ten deseń a czuje przy silnym pociągnieciu ręką jakby mi się cycki przesuwały :P Tak mi się mięsień napina bo odpowiada za chwytanie. Będzie mi jeszcze bardziej schodzić implant na bok jak bede cwiczyc ?
Gwendolinka kochana no niby tak jest z tymi implantami, lepiej się wybierz jednak do lekarza zanim zabierzesz się za jakikolwiek trening
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 13:42   #317
dragon_lady

sen o piersiach to je to! ciekawe co by na to powiedzieli faceci
dragon_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 13:43   #318
jooasi
Wtajemniczenie

wiecie dziewczyny co się dowiedziałam...
cały czas myślałam, że jak implant pod mięsniem to lepiej jest trzymany niż ten pod gruczoł, tymczasem to lipa pytałam oto obu lekarzy, mięsień nie trzyma implantu, nie zapobiega jego opadaniu, on tylko maskuje jego brzeg i daje naturalniejszy wygląd przy braku tkanki tłuszczowej. u dziewczyn wyczynowo uprawiających sport wogóle nie powinno umieszczac się implantów pod mięśniem ze względu na ich siłę która może je odciskać i zniekształcać
Stary 2011-10-06, 13:57   #319
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
wiecie dziewczyny co się dowiedziałam...
cały czas myślałam, że jak implant pod mięsniem to lepiej jest trzymany niż ten pod gruczoł, tymczasem to lipa pytałam oto obu lekarzy, mięsień nie trzyma implantu, nie zapobiega jego opadaniu, on tylko maskuje jego brzeg i daje naturalniejszy wygląd przy braku tkanki tłuszczowej. u dziewczyn wyczynowo uprawiających sport wogóle nie powinno umieszczac się implantów pod mięśniem ze względu na ich siłę która może je odciskać i zniekształcać
A ja slyszalam ze te pod miesniem bardzo wolon opadaja, a pod gruczol szybko. I ja w to wierze wlasnie

Kupiłam krem Vichy na rozstepy ktory polecacie

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-06 o 14:13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-06, 14:24   #320
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja slyszalam ze te pod miesniem bardzo wolon opadaja, a pod gruczol szybko. I ja w to wierze wlasnie

Kupiłam krem Vichy na rozstepy ktory polecacie
wszystkie dziewczyny na forach tak piszą i ja tak myślałam, tymczasem dwóch lekarzy powiedziało co innego, mięsień zakrywa tylko 1/3 implantu od góry i nie ma szans go trzymać, żeby tak było musiałby obejmować jego większą część albo zapuścić korzenie może w tej metodzie Skwierczowej implant jest podtrzymywany przez mięsień bo z rysunków Mya wynikało, że jest nim przykryty w dużej częsci. ale jak zaczęłam o tym z lekarzem rozmawiać to mnie zbył, że to wymysły i nie ma potrzeby tak ingerować mocno w tkanki, poza tematem wspomniałam coś o czeskich lekarzach i było kpiąco a to akurat bardzo mi się nie spodobało bo nie lubię jak ktoś deprecjonuje prace innych
Stary 2011-10-06, 15:05   #321
adie94
Zadomowienie

Cytat:
adie czy ja dobrze licze, że masz 17 lat?? trochę malutko na takie decyzje, nie sądzę żeby któryś lekarz przed 20 Cie zoperował. w tym wieku jeszcze wszystko rośnie, cycki też co do wielkości przy tym wzroście i wadze żaden lekarz przy zdrowych zmysłach nie da Ci wielgaśnych implantów. przy ich doborze ważna jest szerokość i wysokość klatki piersiowej, duży implant potrzebuje sporo miejsca. u tak drobnej osoby już 300cc to naprawde spory cyc i wizualne C/D

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

byłam dziś na konsultacji u innego doktora, pokazałam cycolki są ok i mówie, że zdam sie z doborem implantu na doktora i co dostałam 300cc, na 325 się skończyło przy 350 jeśli chce okrągłe mogłyby się już piłki robić ale to akurat dla mnie dobra nowina bo jak trzymałam te 325 to już miałam obawy czy niezawielkie, mi te 300 tak dobrze w ręku leży ale stary woli te większe, aaaa niech ma mnie troche przerażają te meduzy takiej 500 tobym nawet w rękę bała się wziąć
wrzucam zdjęcia z przymiarki tam jest 350 anatom czyli 325 okrągły, mówcie co myślicie byle szczerze
masz racje, to za wcześnie ale żebym coś poważniejszego zrobiła muszę pomyśleć,poczytać,upewnia ć się bo inaczej mi nie da w moim przypadku takie planowanie pomaga

nie zamierzam już,teraz w tej chwili jechać na konsultacje i robić balony
nie sugeruj się wymiarami mam szeroką klate robiłam przymiarkę "ryżową" i z dużymi bimbałami (ale nie przesadnie dużymi ) wyglądam lepiej niż teraz
czytam was i się zastanawiam czy to jest mi naprawdę potrzebne..czy z cycorami bd się czuła lepiej niż teraz.. jakie są konsekwencje itp. i to mi bardzo pomaga dziękuję

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 15:11   #322
Darling15

też mi się właśnie wydawało, że te pod mięśniem wolno opadają, ale widac byłam w błędzie. jooasi fajnie, że zapytałaś o to lekarza
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 15:13   #323
jooasi
Wtajemniczenie

rozsądna dziewczyna to dobrze ja mam już nastoletnią córke to sie nie gniewaj jak mi się zdarzy w moralizatorski ton popaść... taki typ ze mnie co wszystkim by matkował
Stary 2011-10-06, 15:49   #324
adie94
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
rozsądna dziewczyna to dobrze ja mam już nastoletnią córke to sie nie gniewaj jak mi się zdarzy w moralizatorski ton popaść... taki typ ze mnie co wszystkim by matkował
to bardzo dobrze czasami trzeba pomatkować

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 15:56   #325
kika_84
Przyczajenie

Część wszystkim

Joasii rozmawiałam o metodzie pod mięsień na innym forum i tak jak pisałaś chodzi tu głównie o względy estetyczne czyli mniejsza wyczuwalność implantu itd. podobno jest też mniejsze ryzyko obkurczania się torebki jeśli chodzi o powikłania pooperacyjne. A kto się tak wyśmiewał z czeskich lekarzy?
kika_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 15:58   #326
Polka_Polka
Raczkowanie

Witam wszystkie cycolinki na nowej stronie, nie zdążyłam nadrobić jeszcze zaległosci ale chciałam pogratulowac Agatce, piersi bardzo ładne, choc pierwsze tez mi sie podobały,. Widze że robiłas jeszcze usteczka, no no, rewelka.
Polka_Polka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 16:09   #327
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Witaj

To dobra lekturka do kawki
Stary 2011-10-06, 19:49   #328
Vanessita
Zakorzenienie

Dziwne z tymi metodami umieszczania implantu. mi na konsultacji Dr powiedziała, że właśnie dlatego umieszcza pod mięśnie by implant był podtrzymywany przez mięśnie i długo, długo cucorki nie opadają. Natomiast pod gruczoł następuje to dużo wcześniej....
Prawdą jest również to, że pod mięśniem mniej jest implant widoczny i jeśli bardzo dużo trenujemy wyczynowo też jest niezalecane pod mięsień....
Stary 2011-10-06, 20:12   #329
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanessita Pokaż wiadomość
Dziwne z tymi metodami umieszczania implantu. mi na konsultacji Dr powiedziała, że właśnie dlatego umieszcza pod mięśnie by implant był podtrzymywany przez mięśnie i długo, długo cucorki nie opadają. Natomiast pod gruczoł następuje to dużo wcześniej....
Prawdą jest również to, że pod mięśniem mniej jest implant widoczny i jeśli bardzo dużo trenujemy wyczynowo też jest niezalecane pod mięsień....
Ja tez mam informacje ze pod miesien lepiej o wiele trzyma, wolniej opada.
Zreszta jak lekarz wlozy pod miesien a nie tylko pod powieź wtedy jest super.
Pod gruczol opada raz dwa.
Stary 2011-10-06, 21:18   #330
gwendolinka
Zadomowienie

W metodzie Dr Skwiercz na pewno trzyma bo jest pod mięśniami całkowicie. Co więcej ta torebka jakoś zrasta się z zebrami czy coś. Kurczę znowu coś pokręciłam, ale wiem ze ja mam całkowicie POD i ma trzymać. Dodatkowo Pani dr powiedziała ze wcale sport nie przesunie mi implantów po wytworzeniu się torebek - tylko one przebudowują się do roku. Ciekawe. Ja będę miała bardzo naturalnie, będę pewnie mogła oszukiwać ze są prawdziwe, z lewej strony mi jeszcze puści i będzie koniec. Teraz mam rozkminę, że mogły być większe, że mogłybyć wielkie, sterczace i takie ogólnie efektowne bardziej....ale Wiecie co, ja chyba nie tego szukam Tutaj na forum duże cycki są super robią wrażenie, ale chyba powinnam się cieszyć z tego co mam.

- 18.04.2011 Dr ES
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości