![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Ja wczoraj miałam taki senny dzień, ale dziś jest już dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Przyszly zamowione poszewki na poduszki dla babć-powiem Wam ze sa calkiem spoko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
Nooooo w tygodniu to norma, ale niestety namówić się nie mogę dać
![]() ![]() Ana - wybacz, teraz doczytałam, w takim razie jak Cię dalej będzie boleć podjedź sobie na pogotowie wieczorem, niech sprawdzą.
#304 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
a u mnie nie szaro buro tylko bialo mega bialo-leca taaaakie wielkie platki sniegu
Rosi wlasnie robie piaty klik na kotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
U nas dziś było wszystko mżawka, słońce, śnieg drobny, wielkie płatki, śnieg z deszczem, sam deszcz- chciałoby się rzec w marcu jak w garncu
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Iwka oczywiście, że znam tę restaurację
![]() ![]() ![]() Ana to jak Cię to dziecko musiało walnąć, żeby aż do dzisiaj CIę głowa bolała... Bajuś ja też zasypiam. Mam nadzieje, że jak wrócę do domu to zachce mi się wszystkiego! ![]() Kliwia trzymam kciuki za te 5kg! A czy mało żreć = Dieta MŻ? Muszę to wprowadzić w życie. W tamtym tygodniu szło mi całkiem nieźle, w tym nieco gorzej, ale za to odstawiam białe pieczywo. jem mace. Zobaczymy jak długo, tym bardziej, że mąż ma w planie pieczenie chleba... Udało Ci się ten fotelik załatwić?
#309 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
Potrzebuje waszej rady.
Napisałam maila do promotora u którego chce pisać prace mgr jaka jest moja sytuacja i że napisałam podanie o dziekanke z pytaniem czy moge sobie już teraz zacząć pisać prace i sie zgodził. No bo nudzi mi sie jak tak leże i bym sobie chociaż poczytała jakieś książki i zaczeła coś pisać. Zaproponowałam taki temat: "Ocena systemu motywacyjnego w firmie X" a on mi odpisał: " Takiego tematu pracy nie mogę zaakceptować, gdyż : a) Temat pracy mgr powinien podejmować szerszą problematykę niż prace dyplomowe, dla których typowe jest opisywanie przykładu. Mogłaby to więc być np. być analiza porównawcza, czyli porównanie 2-3 przedsiębiorstw. b) Tematy prac wiązać się winny z kierunkiem studiów a więc z administracją. Proszę więc zaproponować nowy temat, który po uzgodnieniu może Pani zacząć pisać natychmiast a kontakt ze mną może być milowy." Teraz sie zastanawiam jaki inny temat mu zaproponować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
że co?? Ty mnie nie strasz!!
![]() ![]() Ania20m niestety nie pomogę... może faktycznie porównaj 2 przedsiębiorstwa?
#312 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ma ktoras moze takie butki? co o nich sadzicie?
http://moda.allegro.pl/kozaki-na-kot...061985151.html http://moda.allegro.pl/eleganckie-ko...061981262.html Szukam butow zimowych. Mam dosc szczupla łydkę i zazwyczaj kozaki mi odstaja na łydce a moze te by przylegaly do nogi. Ania20m - nie umiem niestety pomoc w kwestii pracy mgr bo nie moje tematy. |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Katunia ja takich nie mam, ale całkiem fajnie wyglądają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A jak to zrobiłaś, że tyle schudłaś po porodzie, tylko przez karmienie? ![]() ![]() Przeczytałam książkę ![]() Katuniu jak tam Tomuś? Aguś oby Wam szybko przeszło! Ania20m niestety nie pomogę, nie moje tematy. Wysprzątałam sypialnię i salon na błysk, zdjęłam (nareszcie!) ozdoby świąteczne, zaliczyłam 30 min steppera i zdążyłam dokończyć książkę ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-01-20 o 14:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie zabieram za sprzatniecie choinki ale jakos mi zal...w sumie najbardzij lampek chionkowych wiec chyba choinke sprzatne a z lapmke jeszcxe cos wymysle ![]() Tak tak czasem ma taki dzien ze moglby tylko mleko pic-na szczescie lubi mleczko. Jak maz kupowal to myslalam ze kupil 12opakown a on kupil 12dwupakow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
U mnie jeszcze jest choinka, jak ksiądz pójdzie to rozbiorę, czyli za jakieś 1,5 tyg.
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY, przepraszam, ze tak sie wetne w watek-mam nadzieje, ze wybaczycie
![]() potrzebuje opinii na temat tej niani: http://allegro.pl/elektroniczna-nian...067690531.html lub jakie macie i polecacie lub odradzacie-bede wdzieczna za kazda opinie ![]() wiem, ze byla juz kiedys mowa o babyono (Kliwia) i wlasnie philipsie (chyba Anika), mozecie powiedziec cos wiecej-bede wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam z babyono, zwykłą ale z dużym zasięgiem (450m) nie mam do niej zastrzeżeń ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/elektroniczna-nian...051175666.html
ja mam tą i bardzo ją polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dodam, ze mnie musi sie sprawdzic w domku jednorodzinnym jak i w bloku jak bede u mamy ![]() dzieki czekam na jeszcze ![]() Madzialenka, Sliwenka - a wy kupujecie? macie cos na oku? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Maggie ja nie kupuję . Stwierdziłam, że w bloku mi sie nie przyda. Ale moja koleżanka ma z philipsa avent (tylko nie wiem jaki model) i bardzo sobie chwali. Wcześniej miała jakąś inną i była lipna.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maggie - nie pomoge bo nie potrzebowalam i nie mialam niani |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
ja nie jestem pewna co bym zrobiła
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale miałam dzisiaj dzień.... masakra... nie wiedziałam jak się nazywam.... na szczęscie koniec pracy Plany na weekend- pomalować kwietnik a'la wieszak, przeczytać do końca ,,Prowansalski balsam na złamane serce" , zafarbować łepek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak Marcelinka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Ktoras pytalao diety-wybaczcie nie pamietam ktora - ja polecam Montigniaca! je sie smacznie i chudnie!ja przed slubem na niej bylam i efekty byly oj byly
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
sprzedaliśmy wózek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
bzyczka lae przynajmniej Ci miejsca nie zagraca. Ale wiem co czujesz, ja sie tak z ubrankami zuzki rozstaje czesto
![]() ![]() goldno to pracowicie i przyjemnie weekend sie zapowiada ![]() Przybyl dywan, jest ciut ciemniejszy niz na fotkach w aukcji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ktosia tylko karmienie, no i plus dlugasne spacery. w lato jak bylo cieplo wychodzilam o 9 i wracalam tylko dac malej jesc i [rzewinac, i chodzilam do 8 - nogi to mi whcodzily w tylek. Jak nie byly to tak dlugie spacery to minimum 3h ![]() Mam sadlo i nie chce go miec. Raz kiedys wazylam 64kilo ale bylam wtedy laska ![]() ![]() ![]() ania20 ja pisalam o systemach motywacyjnych magistra: Rola i znaczenie systemów motywacyjnych w zarządzaniu przedsiębiorstwem na przykładzie...[i tu konkretna firma] Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2012-01-20 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.