Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-07, 13:08   #301
przedpo
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dziewczyny, mi dr tłumaczył o tej torebce, ale ja już nie pamiętam tego dokładnie. Czy może któraś z cycolinek, która wybiera się w najbliższym czasie na konsultację DOKŁADNIE o to wypytać, tak, żeby było zrozumiałe ponotować i nam wyłożyć?

Z opryszczką trzeba bardzo uważać, to jest niepozorne, ale bardzo niebezpieczne w wielu sytuacjach i moim zdaniem może być przeciwwskazaniem.

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 13:10   #302
unsafe_girl
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dzień dobry wszystkim Zaliczyłam już 2 pączki
tomatti kiedy wybierasz się na konsultację do doktorka?
I dziewczyny jak to jest z tym opalaniem po operacji..?
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 13:13   #303
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a czym najlepiej smarować blizny i po jakim czasie
ja się zastanawiam właśnie czy smarować czy lepiej te plasterki silikonowe na blizny stosować. Bo niektórzy lekarze zalecają nie smarować maściami bo może się rozejść blizna. Ale w tym milionie pytań zapomniałam o to zapytać, muszę sobie przygotować listę pytań pooperacyjnych

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam jeszcze do Was pytanie
jak to jest z tymi przymiarkami z ryżem?
potem żelki wychodzą mniejsze czy większe od tych ryżowych?

lece na usg,
(nadzieja mnie nie opuszcza że ta oprycha zniknie...trzymajcie kciuki proszę)
miłego dnia!
Mi się wydaje, że ryż daje w miarę realny pogląd, trzeba tylko mieć na uwadze, że jak pod mięsień to będą mniejsze zanim przyczepy mięśniowe porządnie puszczą.

Trzymam kciuki za zniknięcie oprychy, ja wczoraj czułam jakieś lekkie mrowienie to usta profilaktycznie smarowałam, bo op mam 5 dni po Tobie i też się boję opryszczki

Kurcze, muszę zmolestować Tż-ta żeby mi tą moją marną wyjściówkę obfotografował
Stary 2013-02-07, 13:18   #304
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Dziewczynki tak tu naparzacie ze nienadynżam co do mojej chudosci to niby tragedi jeszcze nie ma ale zdecydowanie lepiej i bardziej kobieco wyglądałam te 5kg wyżej z okraglejszymi kształtami a teraz jestem sucha i wyżyłowana niczym Pit bull terier
Co do stanikow mój jest cholernie zabudowany i sztywny ściska biust niczym bandaz,czy to dobrze wpłynie na ich kształt ?
Na ile zbliżenia sie piersi do siebie jeszcze mogę liczyć ? Póki co jest ciutke przestrzeni pomiędzy ale zawsze miałam do tego skłonność moje osobiste jak były przy wyższej wadze albo w ciąży to wchodziły pod pachy dlatego obawiam sie jak to bedzie z implantami

A jeżeli chodzi o opryszczke mojej znajomej nie powiększyli ust nawet,lekarz argumentował ze to wirus i osłabienie organizmu,podejrzewam ze przy piersiach może to byc istotne
Jeżeli chodzi o zabki to prostowanie Orto super sprawa ja miałam krzywulce okropne niby to nie szpecilo bo mam regularne rysy twarzy i jakos ludzie nie kapowali sie ze z zębami cos nie teges ale różnica jest ogromna,wrzuce jutro zdjęcia przed i po co mi tam może komuś sie przyda i rownież podejmie dobra decyzje troche przeszłam bo usuwanie ósemek potem same druty szczeka boli.
Pączków jeszcze nie zjadłam wcale bo czekam u dr na ściągnięcie szwow z tego lewego,mocniej opuchnietego i dwa razy juz podszywanego cycka :/ (przy cięciu sutka sie rozeszlo) i juz mam stracha co dalej :O

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się

Edytowane przez scheherezade
Czas edycji: 2013-02-07 o 13:30
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 13:28   #305
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
a opryszczka jest przeciwwskazaniem do operacji,ze tak się martwisz?
Ja wiem,ze to tylko paskudnie wygląda,ale sama nie miałam nigdy i w sumie to nie wiem o co z nią własciwie chodzi??

No i jeszcze mam pytanie odnosnie tego zgrubienia torebki,
co napisał doktor do przedpo??
Pierwszy raz o tym słyszałam...Myu ratuj?!
Ilona, opryszczka jest przeciwskazaniem, mój dr powiedział, że właśnie nie mogę mieć miesiączki i opryszczki
co do zgrubienia torebki - to jest to capsular contracture - czyli tzw cc, jedno z powikłań które może się zdażyć po op

Cytat:
Napisane przez maja2013 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co jak już te zgrubienie i wyżej opisane objawy wystąpią? wyjęcie implantu? wycięcie tego? któraś wie?
Ze strony jednej z klinik chirurgii plastycznej

"Piersi w indywidualnym dla każdego czasie układają się i miękną. Niepokoić może fakt gdy po kilku
miesiącach po ułożeniu jedna pierś zaczyna robić się bardziej twarda, mniej ruchoma, mniejsza i podnosi się ku
górze, czasem odsłaniając bliznę. Być może wówczas dochodzi do powikłania zwanego nadmiernym
przerostem torebki ( kapsulacją). Jest to zjawisko o nieustalonej dotychczas etiologii i występuje niezależnie od
udziału pacjenta lub lekarza. W takiej sytuacji należy zgłosić się niezwłocznie do kontroli. W początkowych
etapie kapsulacji stosujemy farmakoterapię. Niestety zaawansowane stadium przykurczu wymaga reoperacji,
polegającej na wycięciu przerośniętej torebki i wymianie implantu."

Edytowane przez Kulkaaga
Czas edycji: 2013-02-07 o 23:49
Kulkaaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 13:44   #306
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Ilona, opryszczka jest przeciwskazaniem, mój dr powiedział, że właśnie nie mogę mieć miesiączki i opryszczki
co do zgrubienia torebki - to jest to capsular contracture - czyli tzw cc, jedno z powikłań które może się zdażyć po op

Od Kasprzyka:

"Piersi w indywidualnym dla każdego czasie układają się i miękną. Niepokoić może fakt gdy po kilku
miesiącach po ułożeniu jedna pierś zaczyna robić się bardziej twarda, mniej ruchoma, mniejsza i podnosi się ku
górze, czasem odsłaniając bliznę. Być może wówczas dochodzi do powikłania zwanego nadmiernym
przerostem torebki ( kapsulacją). Jest to zjawisko o nieustalonej dotychczas etiologii i występuje niezależnie od
udziału pacjenta lub lekarza. W takiej sytuacji należy zgłosić się niezwłocznie do kontroli. W początkowych
etapie kapsulacji stosujemy farmakoterapię. Niestety zaawansowane stadium przykurczu wymaga reoperacji,
polegającej na wycięciu przerośniętej torebki i wymianie implantu."
no i właśnie ciekawe na jaki koszt jest ponowna op hmmm
Stary 2013-02-07, 14:20   #307
Amorcio
Wtajemniczenie

Amorcio,
Jesli chodzi o rehabilitację,to wydaje mi się,ze miałaś na myśli metodę Vojty-ona jest bardziej "drastyczna",ale o wiele skuteczniejsza niż własnie Bobath, którym dziecią są normalnie ćwiczone-także w OWI
Vojtę rzadko się własnie stosuje i głownie robią to rodzice.

Nie Ilonko, mialam na mysli a raczej moja corcia byla rehabilitowana metoda Bobarth w HH, takie mialam skierowanie od lekarza. Z tego co wiem metda Vojty jest dla wiekszych dzieci czyli takich jak nasze teraz, przynajmniej tak mi tlumaczyl i lekarz i rehabilitant w HH. Z tego co ja moge porownac np wlasnych obserwacji tu i tam to niestety ale tam rehabilitacja dawala lepsze efekty, z tym, ze my nie mamy takich problemow jak Ty. Ale widzialam po dziecku i jak mnie wszystkiego uczono, wszytko mi tlumaczono po co, dlaczego jak a Ty rehabilitant robi sam z dzieckiem, na duzej sali z innymi dziecmi, wesole gadki, halas a ja jak i inni rodzice tak do zabawiania dziecka, na malych salach roznica jezt taka, ze jest sie samemu ale i tak nie polega to na uczeniu rodzicow, ze to od nich duzo zalezy, ze trzeba to i to co dzien i nie jest to nic drastycznego. Jeju ja nie wiem az sie przestraszylam co robia w OWI bo ja nic drastycznego nie widzialam ale na pietrze tez nie bylam

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-07 o 14:37
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 14:30   #308
ninka28
Raczkowanie

hej dziewczyny jak tam tłusty czwartek ja już nasmażyłam chruścików
a co do opryszki to moja znajoma nie mogła powiększyć piersi jak miała opryszczke niestety, tak jak dziewczyny wcześniej pisały jest to wirus i organizm jest osłabiony trzymam kciuki żeby szybko znikneły te opryszczki
ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 14:50   #309
lubuss
Raczkowanie

czesc:P Dawno mnie nie było Już miesiac minął a ja czuje sie świetnie! Nic mnie nie boli Blizny smaruje kremem i jest ok Dodałam zdjęcie w albumie zapraszam

A chciałam sie zapytać czy możecie mi polecić coś dobrego na roztępny? po ciąży zostały mi na piersiach i teraz z boku widać:P
Stary 2013-02-07, 15:16   #310
kasikkk87
Zadomowienie

hej dziewczynki melduje sie w 9 czesci))dawno mnie tu nie bylo jeszcez was nie nadrobilam jestem w pl to za bardzo nie ma kiedy
bylam na konsultacji jest ok potemn napisze wszystko ze szczegolami
kupilam 3 stanikiiiii

amorcio piersi rowniutkie i sliczniutkie bedzie superr po op-to tyle widzialam z tego co nadrobilam hehhe)
buziaki i pozdrowionka

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Droga Pani Katrinko!!!
Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku,
poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności...
Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście....
[B]iloona79
Myadiva
belseno
Krystel13
Ania2003
tomatti
jusi84
margo50100
foamclene123
Zabulek1
dreamer365
przedpo
kicia_nh
kasikkk87

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
Amorcio, roznie to bywa, zamowilam tych stanikow 5, 3 oddalam bo byly niedobre

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

mowie w ogole o Twoich piersiach i tych niewyraznych i tych karmiacych - ja, ktora nie mialam NIC - dla mnie taka piers jak Twoja to istne cudo
dokladnie
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 15:22   #311
Amorcio
Wtajemniczenie

Lubuss, któraś z dziewczyn tu pisala o tolpie, ze jest bardzo zadowolna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 15:24   #312
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Ja sobie ustawiłam funkcję na komputerze,ze mam zapamiętany login i hasło,więc nie loguję się nigdy od nowa-może tak spróbujcie...choc nie polecam tego,jeśli komp jest do spółki z kimś innym

Ale czasem fakt-coś tu nawala bo są momenty,ze nie mozna wysłac wiadomosci...hm nie wiem od czego to zależy...
ja tez tak robie a jak sa problemy na wizazu to wiem od wasu mnie objawia sie to wlasnie ze komenta nie moge dac czy napisac posta
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 15:37   #313
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Ja na razie niczym nie smarowałam moich blizn i właśnie dziś zadałam pytanie bardziej doświadczonym dziewczynom co one polecają

Jeśli chodzi o habit to ja od początku miałam stanik pooperacyjny. Taki sportowy z rzepą z przodu i żadnych innych. Do dziś w nim chodzę i śpię, choć spać już w nim nie muszę , ale bezpieczniej się czuję.Bardzo wygodny, ale mocno zabudowany i wystaje często przy szyi spod bluzek.
Nie miałam żadnych taśm. Codziennie miałam go zdejmować i kąpać się . Takie zalecenia doktora.
Mi dr od momentu zdjęcia szwów kazał dwa razy dziennie maścią Alantan. No ja też noszę ten pooeracyjny o tak 6 tyg po operacji. On jest ok, ma przymocowany ten pas z rzepą, tylko siłą rzeczy niszczy się szybko skoro noszę go 24 h, a minęły dopiero dwa tyg. W mailu, który wstawiłam pytałam dr czy mogę dokupić, ale chyba nie zrozumiał, albo nie chciał zrozumieć

Oliwko zgadzam się z tym co napisałaś odnośnie rozmiarów. Chociaż u mnie wejść by na pewno weszło więcej, tylko się bałam jak to będzie wyglądało, że się nie oswoję itp i mogłam trochę zaryzykować bo 40 ml w te czy w tamtą, Ale istnieje też domniemanie, że jakbym wzięła + 40 ml to żałowałabym, że nie wzięłam + 80ml itd. Trza się cieszyć tym co jest. Jak już w pełni dojdę do siebie, to zaczynam walkę....ze swoimi nogami
Póki co brzuch mnie boli po 3im pączku...

Ku....ja jutro do pracy, a śnieg wali od paru godzin i ja paralityk mam jutro autem jechać ehhh.

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 15:41   #314
Amorcio
Wtajemniczenie

U mnie bedzie w tym roku tlusty piatek. Nigdzie nie wychodzilam dzis, siedzimy zasmarkane

Klaudeczka ogrzej nas troszke, jak wakacje, pisz bo tesknimy

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-07 o 16:02
Stary 2013-02-07, 16:07   #315
lubuss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Lubuss, któraś z dziewczyn tu pisala o tolpie, ze jest bardzo zadowolna

to jakos sie nazywa dokladniej bo nie moge znalesc
Stary 2013-02-07, 16:11   #316
klaudeczka2010
Zadomowienie

hurraaa udało mi się wejść!!!!!!pozdrowienia z hurghady kochanie moje!!!jest super,jest ciepło,dziś wręcz za ..ciepło!!mój tż nie jest moim tż...bo mnie kocha i uwielbia....całuje i nosi na rękach..tzn jest taki jak powinien być normalnie!!nie będę komentować póki..co!!!nie ma cudów ....ja wiem!!

ogólnie bawię się cudownie....jutro mija tydzień laby!!!cycuchy robią wrażenie,jest ze mną jedna kolezanka przed operacją i mówi że sie nie może napatrzeć na moje!!!!!!
MAYU BYŁAM NAWET NA MASAŻU!!!Myślałam wtedy o Tobie...myślę..co ta maya miała na myśli mówiąc że nie da sie a żelkami???no i pierwsze 15min super a kolejne marzyłam by przewrócić się już na plecy.bo miałam masaż całego ciała!!nie mogłam sie skupić na masażu bo mnie cycki bolałyale to kilka min...do 15...da się przeżyćale w gruncie rzeczy ...MASZ RACJĘ!!!!!!!!!!

także ja CAŁUJĘ i przesyłam trochę słońca!!!nie czytam bo oczywiste jest że czasu nie mam..na wakacjach!!!:coje st:zdjęć już jest multum ale wrzucę po powrocie!!!buziaaaaaaaaak iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii:cm ok:

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2013-02-07 o 16:13
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:54   #317
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Nie Ilonko, mialam na mysli a raczej moja corcia byla rehabilitowana metoda Bobarth w HH, takie mialam skierowanie od lekarza. Z tego co wiem metda Vojty jest dla wiekszych dzieci czyli takich jak nasze teraz, przynajmniej tak mi tlumaczyl i lekarz i rehabilitant w HH. Z tego co ja moge porownac np wlasnych obserwacji tu i tam to niestety ale tam rehabilitacja dawala lepsze efekty, z tym, ze my nie mamy takich problemow jak Ty. Ale widzialam po dziecku i jak mnie wszystkiego uczono, wszytko mi tlumaczono po co, dlaczego jak a Ty rehabilitant robi sam z dzieckiem, na duzej sali z innymi dziecmi, wesole gadki, halas a ja jak i inni rodzice tak do zabawiania dziecka, na malych salach roznica jezt taka, ze jest sie samemu ale i tak nie polega to na uczeniu rodzicow, ze to od nich duzo zalezy, ze trzeba to i to co dzien i nie jest to nic drastycznego. Jeju ja nie wiem az sie przestraszylam co robia w OWI bo ja nic drastycznego nie widzialam ale na pietrze tez nie bylam
Spokojnie,metody Vojty nie stosują w OWI-tam kiedyś przyjeżdzała taka Pani, która tą metodą ćwiczy,a teraz ja jeżdżę do niej.
I ta metoda jest jak najbardziej dla małych dzieci-dla dużych już nie bardzo-moja ma 2 latka i już się nie daje tak-dlatego jedziemy na Bobath-to metoda ogólnoznana....coś mi się wydaje,że nie do końca się zrozumiałyśmy z tymi metodamiale jak będziesz nastepnym razem w OWI to sama zapytasz...a na piętrze jest przedszkole

Lubuss,
w albumie byłam-cycuchy masz super i Ci szczerze zazdroszczę,
bo odrazu myślę,ze też bym mogła je miec,tym bardziej ze mamy wyjazd w ciepłe miejsca na weekend majowy

Klaudeczka,
to cudowne co piszesz-mam na myśli tż,ale może mu słoneczko przygrzało,to jest Kochany Nie daj się zwieść i bądź czujna po
powrocie w zimowy kraj....jeju jak dobrze,ze na wybrzeżu tego sniegu jest zawsze najmniej-prawie nie wiem co to znaczy okopać się w śniegu
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:56   #318
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
to jakos sie nazywa dokladniej bo nie moge znalesc
To ja polecalam tołpe, dokladniej to krem wzmacniający przeciw rozstępom dla mam. Teraz kupilam mustellle jak dla mnie okropna nie polecam..kasa wywalona w bloto. Co nia sie wysmaruje to schodzi ze mnie jak skora po mocniejszym opalaniu.

Klaudeczko wypoczywaj kochana buziaki wracaj i dawaj fotki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 17:58   #319
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mi dr tłumaczył o tej torebce, ale ja już nie pamiętam tego dokładnie. Czy może któraś z cycolinek, która wybiera się w najbliższym czasie na konsultację DOKŁADNIE o to wypytać, tak, żeby było zrozumiałe ponotować i nam wyłożyć?

Z opryszczką trzeba bardzo uważać, to jest niepozorne, ale bardzo niebezpieczne w wielu sytuacjach i moim zdaniem może być przeciwwskazaniem.
opryszczka jest przeciwwskazaniem chociaż... ja miałam operację jak miałam jeszcze strupek a opryszczka pojawiła mi się jakiś tydzień przed
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 18:08   #320
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
opryszczka jest przeciwwskazaniem chociaż... ja miałam operację jak miałam jeszcze strupek a opryszczka pojawiła mi się jakiś tydzień przed

Opryszczka świadczy o osłabieniu organizmu Jezeli wystąpi opryszczka to jest skutek tego osłabienia, a wirus opryszczki jest w takim organizmie cały czas wcześniej tylko uśpiony. Nie dyskwalifikuje do operacji W przypadku robienia ust tak jak to ktoś pisał wcześniej jest to natomiast dyskwalifikacja bo deformuje je na jakiś czas, w innych przypadkach niekoniecznie.
Stary 2013-02-07, 18:30   #321
margo50100
Raczkowanie

Dziewczyny, pytałam na konslutacji /bo mi to cholerstwo wyskakuje dość czesto/ i Pan Doktor powiedział, że jest to przeciwskazanie. Dlatego zaliczyłam tą załamkę, ale...ale własnie rozmawiałam z Panem Doktorem i jest ok. Gdyby dzień wczęsniej przed zabiegiem znaczy sie wyskoczyła to problem ale tydzień przed to ok. Tylko zeby nic wiecej się nie pojawiło?!?!!
Lece z maksymalną dawką heviranu, maść hascovir i zaraz przetrzepię lodówkę, czosnek, cebula, cytryna, ocet a nawet soda. Podobno hamują rozwój opryszki wiec zdusze gnide żeby jej się rozmnażać nie zachciało...

Klauduś, wypoczywaj i przywieź nam trochę słońca, ciepła i pozytywnej energii!!!

Ninka, dziękuję za kciuki!

ps. to jak z tymi ryżowymi testami? oddają stan po op? większe mniejsze? kto robił łapka w góre?

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
własnie tak Toniu, pan Doktor powiedział, ze będzie ok, tylko zeby więcej tego nie wyskoczyło...
Stary 2013-02-07, 19:01   #322
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Lece z maksymalną dawką heviranu, maść hascovir i zaraz przetrzepię lodówkę, czosnek, cebula, cytryna, ocet a nawet soda. Podobno hamują rozwój opryszki wiec zdusze gnide żeby jej się rozmnażać nie zachciało...
duś gnide! duś!!!!! co bym za tydzień sama nie ostała

właśnie- tak sobie siedziałam u dentystki z rozwartą paszczęką i nagle spojrzałam na wiszący na ścianie zegarek- była 15.48 i tak mnie ciarki przeleciały że równo za tydzień o tej godzinie tez będę rozdziabiać gębusię ino z rurką intubacyjną ło matko- chyba do mnie dotarło że to już tuż tuż

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hurraaa udało mi się wejść!!!!!!pozdrowienia z hurghady kochanie moje!!!

ogólnie bawię się cudownie....jutro mija tydzień laby!!!cycuchy robią wrażenie,jest ze mną jedna kolezanka przed operacją i mówi że sie nie może napatrzeć na moje!!!!!!
....buziaaaaaaaaakiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii:cmo k:
Też Cię pozdrawiamy i na fotki czekamy!!! Baw się wyśmienicie!!

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim Zaliczyłam już 2 pączki
no ja stanęłam (na razie) na 6 sztuce......:zarl ok: a na talerzu jeszcze 4 się do mnie usmiechają......:hah aha:
Stary 2013-02-07, 19:55   #323
margo50100
Raczkowanie

... no pięknie, 5 bąbelków....
Stary 2013-02-07, 20:07   #324
iloona79
Zadomowienie

Margoo,
nie zażywaj czosnku pod jakąkolwiek postacią!!
To rozrzedza krew i nawet mi doktorek powiedział,
ze 2 tyg. przed op. zero aspiryny i czosnku!!
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 20:13   #325
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Margoo,
no tak!! święta racja!!!
Stary 2013-02-07, 20:14   #326
margo50100
Raczkowanie

ale zewnętrznie, smarować tą opryszczke też nie?
Cytat:
Margoo,
Stary 2013-02-07, 20:17   #327
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Margoo,

Ilona ma rację, mnie też dr przed czosnkiem ostrzegał.
Stary 2013-02-07, 20:19   #328
kicia_nh
Zadomowienie

Ania2003 Ty chyba powinnaś jeszcze poczekać ze smarowaniem blizn, bo jesteś 3 tygodnie po operacji. Ja na drugiej kontroli pytałam mojego i powiedział, że narazie niczym nie smarować, na następnej (tzn w sumie tej wczorajszej) zobaczy jak blizny wyglądają i wtedy coś przepisze. U mnie to "coś" to maść silikonowa. Mówił, że droga (faktycznie kurcze 40 euro za malutką tubeczkę), ale wg niego bardzo dobra. Od dziś będę smarować i ciekawa jestem jakie będą efekty

Myu ja głupek jestem Nie koszulka niewidka, tylko ja zapięłam ten stanik tak jak zapinałam przed operacją A ten wszyty biustonosz ma regulację też do wielkości biustu. Ja mądre dziecko je zmiażdżyłam Wcześniej nawet jak gąbkę zgniatałam to tego nie czułam, bo to nie był mój cycuś. Dobrze, że sobie krzywdy nie zrobiłam
Hehe na początku też pomyślałam o Anice, żeby jej się pewnie taka przydała
Wczoraj byłam na tej kontroli i miałam też za Twoją radą pytać o te moje sutki. Kurcze mi jak Ci już pisałam wydawały się normalne i już nawet wiem dlaczego. Pokazał mi zdjęcia przed i one wyglądały tak samo. Z resztą tam chyba u mnie w galerii też mniej więcej to widać. W lewej piersi był też bardziej na lewo wysunięty. Wszystko skrupulatnie mi opisał, łącznie z tym, dlaczego tak a nie inaczej umiejscowił implant, gdyż normalnie sutki powinny być na środku implantu. W sumie przypuszczałam, że tak jest, ale pewności nie miałam.

Mi dzisiaj dwa miesiąca stuknęły Kurcze, ale ten czas leci

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-02-07 o 20:30
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 20:36   #329
Olivkaa200
Zakorzenienie

Kicia dawaj fotki a nie sie obijasz

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 20:54   #330
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Kicia dawaj fotki a nie sie obijasz
Hehe fotki może za miesiąc wrzucę hihi no przecież na 6 tygodni były, teraz to niewielka różnica będzie

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości