DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o! - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-02-14, 15:35   #301
kangu
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 625
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!

Cytat:
Napisane przez noubanaa Poka¿ wiadomo¶æ
Otó¿ to je¶li przeczyta³ sms o choince, to prawdopodobnie dotar³y do niego tak¿e inne smsy. W których pisa³am, ¿e siê mêc¿ê, ¿e nie wiem co robiæ. Widzê, ¿e ma kogo¶, wiêc czy mam odpu¶ciæ czy jeszcze poczekaæ. Zale¿a³o mi, wiêc w pewnym sensie wygodniej by³o wierzyæ, ¿e co¶ bedzie dalej. Ostatnimi czasy wywiera³am coraz wiêksz± presjê na zmiany, na pocz±tek lub zakoñczenie i zapomnienie o tym co tam miêdzy nami iskrzy³o. Powiedzia³am, ¿e czêsto p³aczê i nie ¶piê, ¿eby wiedzia³, ¿e nie traktujê tego jak zabawê. Zakoñczy³ w sposób ³adgodny. ¯e nie ma szans, ¿e nie chce jednak wracaæ. A nastêpnie bardziej dosadnie to powiedzia³. Tylko, ¿e zrobi³ to DOPIERO 2 TYGODNIE TEMU
na moje to on ciebie olewa³ ca³y czas i my¶la³, ¿e zrozumiesz, odpuscisz w koncu.

"PO TYLU MIESI¡CACH dosta³am nieprzyjemnego smsa ¿e mam 'spierdalaæ', nie pisaæ, nie dzwoniæ. Próbowa³am dalej siê z nim skontaktowaæ, straszy³ mnie policj±, ¿e oskar¿y o nêkanie."
no wybacz , ale gdyby on ca³y czas chcia³ kontaktu to by czegos takiego nie by³o

Edytowane przez kangu
Czas edycji: 2013-02-14 o 15:38
kangu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 15:40   #302
noubanaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 189

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39233426]A "choinka" to jakies tajemne slowo, ktore Wy dwoje tylko znacie?
Masakra . Urojenia pelno geba.
Na poczatku pomijajac nieco styl a'la "Misery" szkoda bylo mi Ciebie. Naprawde myslalam, ze moze chlop wodzil Cie za nos. JAk opisalas jednak "znak" to ja wysiadam.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Dobre .[/QUOTE]

Urojenia ? Naprawdê tak s±dzisz ? Je¶li powtarzanie sformu³owañ z Twoich smsów w swoich publicznych postach kilka godzin po tym jak je napisa³a¶ jest urojeniem... Hmmm nie napisa³ mi wprost, ¿e nie mam szans (dopiero 2 tygodnie temu), a w tym czasie w taki oto sposób ³udzi³am siê, ¿e co¶ wiêcej mo¿e byæ s³abe, ale tak ¿y³am. Pora siê ockn±æ, poczekaæ na kogo¶ kto realnie oka¿e zainteresowanie.
noubanaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 15:43   #303
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 33 313

Cytat:
Urojenia ? Naprawdê tak s±dzisz ? Je¶li powtarzanie sformu³owañ z Twoich smsów w swoich publicznych postach kilka godzin po tym jak je napisa³a¶ jest urojeniem... Hmmm nie napisa³ mi wprost, ¿e nie mam szans (dopiero 2 tygodnie temu), a w tym czasie w taki oto sposób ³udzi³am siê, ¿e co¶ wiêcej mo¿e byæ s³abe, ale tak ¿y³am. Pora siê ockn±æ, poczekaæ na kogo¶ kto realnie oka¿e zainteresowanie.
Tak , mysle, ze to urojenia a cala sytuacja jest wytworem Twojej chorej wyobrazni.

Ciekawa jestem jakich jeszcze tajemnych slow uzywalas, ktore znacie tylko wy dwoje: "glodny", odmiana czasownika" byc", podanie dnia, miesiaca, studia?
Rrzeczywiscie to tak unikatowe slowa (vide: "choinka" w grudniu, czy nazwa miesiaca), ze skoro ich uzyl to na pewno byly do Ciebie .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 15:45   #304
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 217

ej myslalam ze to ja jestem chora psychiczne. Chlopak nigdy nic nie chcial a ty nie wiem bog wie ile czasu go meczylas jak oblakana. Ej ale moze powaznie cos ci jest? sorry ale ja rozumiem cierpienie, rozstanie pisanie, ale kurna ty wypisywalas do jakiegos obcego typa i se wymyslalas w swojej chorej glowce ze on ci daje jakies znaki wiecej bym napisala ale szkoda czasu
Stary 2013-02-14, 15:49   #305
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kangu Poka¿ wiadomo¶æ
na moje to on ciebie olewa³ ca³y czas i my¶la³, ¿e zrozumiesz, odpuscisz w koncu.

"PO TYLU MIESI¡CACH dosta³am nieprzyjemnego smsa ¿e mam 'spierdalaæ', nie pisaæ, nie dzwoniæ. Próbowa³am dalej siê z nim skontaktowaæ, straszy³ mnie policj±, ¿e oskar¿y o nêkanie."
no wybacz , ale gdyby on ca³y czas chcia³ kontaktu to by czegos takiego nie by³o
Tak, olewa³. Wpatrywa³ siê zawsze kiedy jego laski nie by³o w pobli¿u. Posty nawi±zywa³y do smsów (gdyby to by³o raz, dwa, trzy razy, a to by³o na okr±g³o, z tym ¿e pierdo³y, no bo jak mieli¶my siê deklarowaæ skoro nie zaczêli¶my ¿yæ ? ) jest wiêcej znaków, ale naprawdê nie ma siê czym chwaliæ

Fakt jest taki, ¿e ze mn± skoñczy³. I ja nie zamierzam siê mu wiêcej narzucaæ.
Stary 2013-02-14, 15:52   #306
vouvray
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 403

autorko, czy to jest Twoje pierwsze zauroczenie?

Bo zazwyczaj takie bardzo siê cz³owiekowi wkrêcaj±, ale to co Ty prezentujesz to jest dno, wodorosty i piêæ metrów mu³u.

Ja uwa¿am, ¿e ten ch³opak nie uczyni³ Ci ¿adnej krzywdy. Uwierz mi, ¿e jest tysi±ce sytuacji, gdy facet zlewa/zrywa z dziewczyn±, a potem przez miesi±ce jeszcze mêczy biedn± dziewczynê lub co gorsze wspó³¿yjê z ni±. I wtedy mo¿na powiedzieæ ''dawa³ mi nadziejê''. A nie wtedy, jak publikuje co¶ na fejsie... lito¶ci.

Ch³opak jest w zwi±zku, nie ma SKOMPLIKOWANEJ OSOBOWO¦CI, jak twierdzisz, jest po prostu zwyk³ym towarzyskim facetem, który lubi na fejscie publikowaæ jakie¶ g³upoty. To wszystko. To z ni± jest kilka miesiêcy, z ni± rozmawia, z ni± piszê, z ni± siê umawia, nie z Tob±. Jest zdolny to stworzenia bliskiej relacji z kobiet±, tylko ¿e... z Tob± jej nie chcia³.

Szkoda mi Ciê bardzo, uwa¿am, ¿e sama sobie zrobi³a¶ krzywdê. I nie rozumiem, jak mo¿na nie mieæ do siebie ¿adnego szacunku, ¿adnej dumy. Autorko, kilkadziesi±t smsów na dzieñ? Ka¿dy by oszala³. Nie pisa³ Ci, ¿eby¶ siê siê odwali³a, bo my¶la³, ¿e jak Ciê bêdzie ignorowa³ to w Twoim rozumku zakie³kuje my¶l, ¿e mo¿e nie jest zainteresowany.

To jego ''spier... piiip'' nie by³o mo¿e szczytem kultury, ale Ty napastowa³a¶ go miesi±cami, wiêc i tak podziwiam ch³opaka, ¿e tyle wytrzyma³.

W t± wasz± g³êboko¶æ relacji udowodnion± piosenkami na fejsie nie wierzê, bo jak mê¿czyzna chce byæ z kobiet± to po prostu zaczyna siê z ni± umawiaæ, a nie cacka miesi±cami na portalu spo³eczno¶ciowym.

Autorko, oznaki zainteresowania to randki (spotkania we dwoje, a nie impreza po %), telefony, smsy, poznanie przyjació³/rodziny. No kurde, nie ma na tej li¶cie ''publikowanie piosenek na fejsie''.

Uwa¿am, ¿e powinna¶ popracowaæ nad sob± i poczuciem w³asnej warto¶ci.
vouvray jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 15:52   #307
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Cytat:
Tak, olewa³. Wpatrywa³ siê zawsze kiedy jego laski nie by³o w pobli¿u. Posty nawi±zywa³y do smsów (gdyby to by³o raz, dwa, trzy razy, a to by³o na okr±g³o, z tym ¿e pierdo³y, no bo jak mieli¶my siê deklarowaæ skoro nie zaczêli¶my ¿yæ ? ) jest wiêcej znaków, ale naprawdê nie ma siê czym chwaliæ

Fakt jest taki, ¿e ze mn± skoñczy³. I ja nie zamierzam siê mu wiêcej narzucaæ.
ej ale nikt normalny nie zyje nadzieja z powodu znakow, no dziewczyno wez sie zastanow ! Gdyby chcial to by do ciebie zagadywal a nie do laski, ne mial jej wczesniej i odmowil spotkania, nie rozumiesz ze te znaki moze byly ale nie znaczyly nic? Masakra !!!!
Stary 2013-02-14, 15:53   #308
Magdallen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 198

Cytat:

Ale wiesz, ¿e to tylko powtarzanie sformu³owañ z Twoich smsów? Mo¿e jego znajomi np. wiedzieli, ¿e ma psychofankê i te jego wpisy by³y skierowane do nich na zasadzie "patrzcie, co mi dzi¶ ta wariatka napisa³a"?
Dobra, te sformu³owania nie by³y urojeniem. Ale to, ¿e chce z Tob± byæ, kocha Ciê i têskni, poniewa¿ kopiuje Twoje smsy na facebooka to ju¿ jest urojenie. Ja nie wiem, po czym mo¿na mieæ takie fazy, ale kumple mojego T¯ta by siê ucieszyli, jakby¶ im zdradzi³a substancjê, któr± wtedy za¿ywa³a¶.

Swoj± drog± jestem przera¿ona i muszê siê tu zwierzyæ, bo ten w±tek u¶wiadomi³ mi straszn± rzecz. Mój kuzyn siê we mnie zakocha³ i daje mi znaki!!! Wrzuca mi na tablicê na Facebooku ci±gle ró¿ne piosenki, niektóre takie romantyczne. Namiesza³ mi w g³owie
Magdallen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 15:54   #309
vouvray
Zadomowienie

Cytat:
Tak, olewa³. Wpatrywa³ siê zawsze kiedy jego laski nie by³o w pobli¿u.
A w swoj± dziewczynê wpatrywa³ siê w ka¿d± inn± godzinê ich wspólnych spotkañ, wyjazdów, czyli wtedy kiedy nawet nie raczy³ Ci odpisaæ. Widzisz ró¿nicê?
Stary 2013-02-14, 15:55   #310
noubanaa
Raczkowanie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39233707]Tak , mysle, ze to urojenia a cala sytuacja jest wytworem Twojej chorej wyobrazni.

Ciekawa jestem jakich jeszcze tajemnych slow uzywalas, ktore znacie tylko wy dwoje: "glodny", odmiana czasownika" byc", podanie dnia, miesiaca, studia?
Rrzeczywiscie to tak unikatowe slowa (vide: "choinka" w grudniu, czy nazwa miesiaca), ze skoro ich uzyl to na pewno byly do Ciebie .[/QUOTE]

Ale siê u¶mia³am cz³owiek nigdy nie wie do czgo jest zdolny Wiesz, on robi³ to od pocz±tku naszej znajomo¶ci, tak¿e pó¼niej jak pojawi³a siê nowa laska zale¿a³o mi na nim, wiêc jako¶ tak to ciêgnêli¶my. To wg mnie ¶wiadczy³o tylko o tym, ¿e nie krêci ani z ni± ani ze mn± powa¿nie. Ale wci±¿ mia³am jak±¶ tam swoj± nadziejê, ¿e co¶ bêdzie.
Stary 2013-02-14, 15:57   #311
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Na banka musisz miec z 14 lat ! Bo ja gdy mialam tyle lat to robilam sobie nadzieje spacerem i pisaniem na gg, az tym!
Stary 2013-02-14, 15:59   #312
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Ale siê u¶mia³am cz³owiek nigdy nie wie do czgo jest zdolny Wiesz, on robi³ to od pocz±tku naszej znajomo¶ci, tak¿e pó¼niej jak pojawi³a siê nowa laska zale¿a³o mi na nim, wiêc jako¶ tak to ciêgnêli¶my. To wg mnie ¶wiadczy³o tylko o tym, ¿e nie krêci ani z ni± ani ze mn± powa¿nie. Ale wci±¿ mia³am jak±¶ tam swoj± nadziejê, ¿e co¶ bêdzie.
Poprawka: jako¶ tak TY to ci±gnê³a¶, podczas gdy on najnormalniej w ¶wiecie uk³ada³ sobie ca³kowicie normalny zwi±zek z inn± dziewczyn±.
Stary 2013-02-14, 16:03   #313
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vouvray Poka¿ wiadomo¶æ
A w swoj± dziewczynê wpatrywa³ siê w ka¿d± inn± godzinê ich wspólnych spotkañ, wyjazdów, czyli wtedy kiedy nawet nie raczy³ Ci odpisaæ. Widzisz ró¿nicê?
Jasne, ¿e widzê. Po prostu mia³am nadziejê, ¿e miêdzy nami jednak wypali. Nie wiedzia³am, ¿e mo¿na tak d³ugo siê ³udziæ. I byæ mo¿e to jest brak szacunku dla samej siebie itd. Ka¿dy przecie¿ zas³uguje na cos normalnego. Ale w tamte dni wola³am siê ³udziæ podtrzymywana jakimi¶ tam jego 'znakami'.
Mimo, ¿e 'znaki' ¼le ¶wiadczy³y o nim, a Wy twierdzicie, ¿e ich nie by³o z czym akrat ja siê nie zgodzê... on jest m³ody, poza tym nie oczekiwa³am wielkich wyznañ, chcia³am z nim co¶ prze¿yæ i zobaczyæ jak siê bêdzie uk³adaæ. By³o co¶ w tym cz³owieku co nie pozwala³o odej¶æ. ¦lepo siê zakocha³am. podporz±dkowa³am, czeka³am...
Stary 2013-02-14, 16:06   #314
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 560

Cytat:
Ka¿dy przecie¿ zas³uguje na cos normalnego.
b³±d. Ka¿dy normalny zas³uguje na co¶ normalnego. Chcesz normalno¶ci to sobie na ni± zapracuj. Id¼ do psychologa i siê wyprostuj. Samo z nieba nie skapnie i bêdziesz mieæ tylko to co za sob± ci±gniesz, czyli urojenia nie maj±cego z normalno¶ci± nic wspólnego.
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 16:10   #315
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Poka¿ wiadomo¶æ
Poprawka: jako¶ tak TY to ci±gnê³a¶, podczas gdy on najnormalniej w ¶wiecie uk³ada³ sobie ca³kowicie normalny zwi±zek z inn± dziewczyn±.
No ka¿dy z nas ¿y³ swoim ¿yciem. Oboje wg mnie siê przyczynili¶my do stworzenia tej chorej sytuacji... ALE TO FAZA KOÑCOWA.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Poka¿ wiadomo¶æ
b³±d. Ka¿dy normalny zas³uguje na co¶ normalnego. Chcesz normalno¶ci to sobie na ni± zapracuj. Id¼ do psychologa i siê wyprostuj. Samo z nieba nie skapnie i bêdziesz mieæ tylko to co za sob± ci±gniesz, czyli urojenia nie maj±cego z normalno¶ci± nic wspólnego.
Nie za bardzo rozumiem co chcesz powiedzieæ ? Jeste¶ lekarzem ? ¿eby oceniæ co by³o urojeniem ? Polecam literaturê fachow±.

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Poka¿ wiadomo¶æ
Na banka musisz miec z 14 lat ! Bo ja gdy mialam tyle lat to robilam sobie nadzieje spacerem i pisaniem na gg, az tym!
có¿
Stary 2013-02-14, 16:12   #316
ulicznica
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 065
Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
No ka¿dy z nas ¿y³ swoim ¿yciem. Oboje wg mnie siê przyczynili¶my do stworzenia tej chorej sytuacji... ALE TO FAZA KOÑCOWA.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Nie za bardzo rozumiem co chcesz powiedzieæ ? Jeste¶ lekarzem ? ¿eby oceniæ co by³o urojeniem ? Polecam literaturê fachow±.

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

có¿
On ¿y³ swoim, uk³adaj±c je sobie z inn± dziewczyn±, a Ty?

KSI¡¯KOWE NOWO¦CI W W¡TKU - KLIK!

Bi¿u i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 16:14   #317
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Ale wiesz, ¿e to tylko powtarzanie sformu³owañ z Twoich smsów? Mo¿e jego znajomi np. wiedzieli, ¿e ma psychofankê i te jego wpisy by³y skierowane do nich na zasadzie "patrzcie, co mi dzi¶ ta wariatka napisa³a"?
Dobra, te sformu³owania nie by³y urojeniem. Ale to, ¿e chce z Tob± byæ, kocha Ciê i têskni, poniewa¿ kopiuje Twoje smsy na facebooka to ju¿ jest urojenie. Ja nie wiem, po czym mo¿na mieæ takie fazy, ale kumple mojego T¯ta by siê ucieszyli, jakby¶ im zdradzi³a substancjê, któr± wtedy za¿ywa³a¶.

Swoj± drog± jestem przera¿ona i muszê siê tu zwierzyæ, bo ten w±tek u¶wiadomi³ mi straszn± rzecz. Mój kuzyn siê we mnie zakocha³ i daje mi znaki!!! Wrzuca mi na tablicê na Facebooku ci±gle ró¿ne piosenki, niektóre takie romantyczne. Namiesza³ mi w g³owie
¦MIEJCIE SIÊ

Pozdrawiam, dziêki za odpowiedzi
Stary 2013-02-14, 16:14   #318
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulicznica Poka¿ wiadomo¶æ
A jej ¿ycie, to on, wiêc ¿y³a wysy³aniem mu smsów
Stary 2013-02-14, 16:23   #319
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
A jej ¿ycie, to on, wiêc ¿y³a wysy³aniem mu smsów
Mysla³am o nim du¿o, to prawda. Jak ka¿dy cz³owiek w fazie zakochania Z smsami czasami przegina³am, ale nie by³ bez winy

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ulicznica Poka¿ wiadomo¶æ
A czyim mia³am ¿yæ jak nie swoim ? Samotnym Zakochaj siê i wex przestañ na pstrykniêcie

Nie odpuszcza³am, ale to nie by³o tak, ¿e facet nie robi³ mi nadziei na wiêcej
Stary 2013-02-14, 16:32   #320
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 560

Cytat:
Nie za bardzo rozumiem co chcesz powiedzieæ ?
to co czytasz. Nie jestem lekarzem, dlatego Ciê do niego wysy³am bo wed³ug standardów ludzi zachowuj±cych siê normalnie, Ty normalnie siê nie zachowujesz.
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 16:45   #321
nesska10
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 472

e tam, popularno¶æ w±tku spada, jestem ciekawa co autorka w±tku teraz wymy¶li, ¿eby skupiæ wiêksz± liczbê podgl±daczy
nesska10 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 16:48   #322
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 430

Cytat:
Z smsami czasami przegina³am, ale nie by³ bez winy
Nie odpuszcza³am, ale to nie by³o tak, ¿e facet nie robi³ mi nadziei na wiêcej
No tak, jego win± by³o to, ¿e u¿ywa³ s³ów z Twoich smsów w statusach
I tym sposobem robi³ Ci nadzieje na zwi±zek

Nie pomy¶la³a¶, ¿e on jest po prostu ma³o lotny i nie ma w³asnych przemy¶leñ?

Poza tym, to przera¿aj±ce co piszesz. Z ka¿dym postem, coraz bardziej przera¿aj±ce. Ty w ogóle nie dopuszczasz do siebie, ¿e mylnie interpretowa³a¶ "znaki", a "zwi±zek" by³ tylko w Twojej g³owie!
jesienny_lisc jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 16:52   #323
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Poka¿ wiadomo¶æ
No tak, jego win± by³o to, ¿e u¿ywa³ s³ów z Twoich smsów w statusach
I tym sposobem robi³ Ci nadzieje na zwi±zek

Nie pomy¶la³a¶, ¿e on jest po prostu ma³o lotny i nie ma w³asnych przemy¶leñ?

Poza tym, to przera¿aj±ce co piszesz. Z ka¿dym postem, coraz bardziej przera¿aj±ce. Ty w ogóle nie dopuszczasz do siebie, ¿e mylnie interpretowa³a¶ "znaki", a "zwi±zek" by³ tylko w Twojej g³owie!
Poka¿ zdanie, w którym mówiê, ¿e jestem z nim w zwiazku.
Tak, bo Ty znasz mnie, znasz jego, prze¿y³a¶ to, znasz ¿ycie, wiesz, ¿e nadinterpretowa³am, mia³am urojenia jasne...
Stary 2013-02-14, 16:52   #324
201610170910
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 792

noubanaa czy przez te 2 lata nie rozmawia³a¶ o tym z ¿adn± kole¿ank±? Nikt Ci nie powiedzia³, ¿e g³upio (delikatnie mówi±c) siê zachowujesz? Czy otoczenie nie dawa³o Ci znaków (), ¿e robisz z siebie desperatkê?

Edytowane przez 201610170910
Czas edycji: 2013-02-14 o 16:55
201610170910 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 16:58   #325
vouvray
Zadomowienie

Cytat:
Zakochaj siê i wex przestañ na pstrykniêcie
Autorko, mo¿e w to nie uwierzysz, ale by³am zakochana. I by³y rozmowy, spotkania, poca³unki i nawet Ci powiem, ¿e seks by³. I nagle wszystko siê skoñczy³o, z dnia na dzieñ. I uwierz mi, ¿e z dnia na dzieñ siê nie odkocha³am, ale z dnia na dzieñ urwa³am wszystkie kontakty.

Zrezygnowa³am z picia alkoholu, bo wtedy pokusa by³a wiêksza, aby siê odezwaæ, usunê³am swoje konto z portali, ¿eby siê nie katowaæ, schowa³am do szafy wszystkie rzeczy zwi±zane z nim, zaczê³am wype³niaæ swój czas do maksimum, nawet je¶li to mia³o byæ ogl±danie g³upich seriali. Tak z dnia na dzieñ, odciê³am siê ca³kowicie, walczy³am z pokusami i robi³am wszystko, aby daæ eksowi spokój, skoro mnie nie chcia³.

Tylko, ¿e ja mia³am normalny zwi±zek, a nie jakie¶ g³upie teksty na tablicy na fejsie i ''bo siê na mnie patrzy³, jak dziewczyny nie by³o''.

A co Ty zrobi³a¶, ¿eby siê uwolniæ?
Stary 2013-02-14, 16:59   #326
suszarka
Buc

Wiadomo¶ci: 9 912

matko i córko.
naprawdê nie wiem co napisaæ, ¿em jêzyk mi w gêbie utkwi³ a w³os zje¿y³ siê z przera¿enia.
Stary 2013-02-14, 17:06   #327
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 430

Twierdzisz, ¿e by³a¶ z nim w jakiej¶ relacji, ¿e to "ci±gnêli¶cie" i jeszcze parokrotnie u¿ywasz bezpodstawnie liczby mnogiej, a jednak z Twoich opisów wynika, ¿e tylko Ty by³a¶ stron± zaanga¿owan±.

Wyrabiam sobie zdanie na podstawie tego co piszesz - sama, nikt Ci paluszków do klawiatury nie przyk³ada.

On Ci robi³ nadzieje na wiêcej, bo u¿y³ s³owa choinka czy grudzieñ parê godzin po tym, jak Ty do niego napisa³a¶?
Nie widzisz jak to ¶miesznie brzmi?
Pisa³a¶ mu te¿ smsy na powa¿niejsze tematy - do nich te¿ siê odnosi³? Czy tylko do tych o grudniu i choince?
jesienny_lisc jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 17:08   #328
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suszarka Poka¿ wiadomo¶æ
matko i córko.
naprawdê nie wiem co napisaæ, ¿em jêzyk mi w gêbie utkwi³ a w³os zje¿y³ siê z przera¿enia.
Napisz co¶, proszê, proszê, proooszê

Bi¿u i ciuchy M, L, XL

Stary 2013-02-14, 17:10   #329
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 33 313

Moze na Fejsie przed impreza wstawial .

4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 17:15   #330
ulicznica
Zakorzenienie

Bi¿u i ciuchy M, L, XL

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.