![]() |
#301 | |||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Furry na psychologię rozwojową to mapa
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-03-09 o 20:23 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chodź no tu niech Cię przytulę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ps: też pomyślałam o innych zabawkach, Furry piszesz nimfomanka - ależ z Ciebie ziółko ![]() ![]() Olu gdzie jesteś??
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-03-09 o 20:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Rozeznanie
|
jestem monia jestem
![]() ![]() powiem wam dziewczyny ze z tym podjadaniem to trochę was rozumiem.....no może więcej niż trochę. tak piszecie same ochy i achy na mój temat- miłe to przyznam - ale jeszcze chwilę temu moje podejście bylo całkiem inne. do diety zbierałam się 2 lata. i cały czas sukcesywnie tyłam ![]() juz kiedyś pisalam że ja dojrzałam sama przed sobą do podjęcia walki z nadwagą. ale do dzisiaj walczę z chętkami. nie raz mam chęc coś zerzreć. ale mówię nie i wybieram jakąś alternatywę. więc rozumiem że wy też walczycie i czasami polegacie. w końcu jesteśmy ludzmi a nie robotami. ( i odrazu piszę że nie mówię tego w celu wzajemnej adoracji podjadania/) kobietki wlczcie ze słabościami i obierzcie tę metodę 10% o których pisałam.....fajna opcja . a nawet jak polegniecie do bierzemy się w garśc i walczymy dalej ![]() ja ze swojej strony obiecuję że będę was teroryzować, bo faktycznie trochę wam odpuściłam bójcie się TERMINATOR powraca carla ja też wczoraj o tobie myślałam- oglądalam nawet twoje zdjęcia , nawet nie wiesz jak się cieszę że wróciłaś ![]()
#304 |
Rozeznanie
|
#306 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#307 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kwiatuszek aka Zielsko, aka Terminator, podoba mi się ![]() Melduję, że tak jak zapowiadałam, po 9h leżenia w łóżku wstałam, na rozruch zapuściłam sobie Soulfly (szatany! ![]() ![]()
![]() |
#309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Eh nic uciekam jakiś film obejrzeć (Zbrodnia ojca Amaro) w samotności, bo K. wybył no i miał wrócić o 22... Czasem myślę, że żyjemy w innych sferach czasowych ![]() Dobranoc misiaki ![]()
![]() |
#310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kwiatuszek fajnie, że jesteś. Będziesz znowu biczować nas za grzeszki ![]() Dobra zmywam się do łóżka, bo zmęczona jestem. Dobranoc! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
cześć kochane
![]() Ja od wietrzenia w pracy rozchorowalam się ![]() dietowo kiepsko ![]() ![]() moja dieta była bogatsza jak siedziałam w domu... teraz po13 godzin robie i nawet nie ma sił na ćwiczenie ![]() tęsknie za wami ale nie ma czasu na neta....Jutro do was zaglądne
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co. Czy w oczach widać naprawdę to co się dzieje w duszy, umyśle, wnętrzu?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Eh czas spać. Dobranoc ![]()
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Właśnie przeczytałam wszystkie strony tego wątku, chciałabym się do was dołączyć , można? Mam na imię Paulina mam 20 lat, jestem studentką. Od zawsze borykałam się z nadwagą chudłam i z powrotem tyłam, teraz postanowiłam dopiąć wreszcie swego schudnąć i utrzymać wagę. Na podjęcie tej decyzji, skłonił mnie fakt o którym dowiedziałam się niedawno jestem chora na niedoczynność tarczycy i boję się ,że gdy rozpocznę brać hormony zacznę tyć. Postanowiłam działać . Wcześniej udzielałam się na innym wątku ,ale nie czuję się tam dobrze ,bo większość dziewczyn waży tam 60 'pare' kilo , za które ja oddałabym wiele. Trafiłam na ten wątek i widzę ,że wiele dziewczyn startowało tu z wagą podobną do mojej. Dzięki temu uwierzyłam,że i mi może się udać. Moja największa waga to 117kg, aktualnie ważę 101 kg przy 172cm wzrostu. Jem co 3 godziny, przy czym po 18 staram się już nie jeść, codziennie ćwiczę na rowerku. Jem zdrowo, co do grzeszków o których była mowa , ja ich nie mam, z tego powodu co i niektóre z was , po prostu nie mogę sobie na to pozwolić, bo waga od razu by wzrosła. Dodam też a raczej się pochwalę, że od 2 miesięcy nie jem słodyczy ani chleba.
![]() ![]()
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | ||
Rozeznanie
|
dzień dobry kobietki
![]() monia chyba cię pogryzę ![]() ja rozumiem ze lubisz się dzielić , ale ............angina!!!:bab a: już wolała bym marchewkę ![]() czuję się masakrycznie, chyba dzisiejszy dzień biorąc przykład zFury spędzę w łóżku ...... ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Cytat:
ja osobiście nie potrafię schować swojich uczuć. kiedy jestem zła to jestem zla. kiedy zadowolona, smutna, rozmarzona ....itd to poprostu po mnie widać. myślę ze ktoś kto jet blisko ciebie , albo nie jesteś mu obojętna i obserwuje twoje reakcje może dużo wyczytać z twoich oczu. poza tym dziewczyny nie macie czasem tak (ja mam tak z siostrą i bliską koleżanką) że spojrzycie na siebie i wiecie o co chodzi....bez zbędnych słow? ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Cytat:
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Witajcie ja zaraz zabieram sie za jakies miekkie sniadanie i cos wrzuce zeby na zajeciach zjesc i lece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witaj Paulina ![]() Zdrowiej kwiatuszku ![]() ![]() A propos wiosny to gdzieś mi znikła ... Za to oczywiście wlazłam na wage (no nie mogłam doczekać do jutra ![]() ![]() ![]() ![]() Mam natomiast poczucie że tutaj za mało pije wody i chce dziś to poprawic - no i ilość posiłków też ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś zjem wiecej i mam nadzieje troche mądrzej, od jutra jestem sama wiec skupie sie na jedzeniu bardziej ... Takie zdrowe, dietetyczne jedzenie sporo czasu i uwagi wymaga ... ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- No a teraz oddalam sie do A6W .. Entuzjazm nikły w zwiazku z tym oczym pisałam... ale jak zaczęłam to robie ![]() a potem długi spacer z psem ... Miłej niedzieli dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
U kogo wiosna u tego wiosna
![]() Muszę sprawdzić pogodę na następne dni, może się nie załamię. Painka Cześć ![]() ![]() Śniło mi się, że mi jakiś facet stopy i nogi masował, a ja miałam takie nieogolone ![]() Kwiatuszek Może rozsyłam w promieniu setek km tą anginę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
doberek
![]() ja też weszłam na wagę... niestety ![]() na plusie 0,8 ale czuję ze mi ręce spuchły no i @ powitała z rana więc chyba bez paniki.... choć wczoraj z posiłkami też na bakier lekko bo sie za porządki wzięłam i nie zauważyłam upływu czasu ogolnie no ja ci bardzo dziękuję za anginię.... tym bardziej że wlasnie jedna córka skończyła anginę a druga zapalenie gardła.... ![]() i w ogóle wstałam rano a tam... biało za oknem ![]() no i komu wiosna przeszkadzała....... uciekam na śniadanko ![]()
#321 |
Rozeznanie
|
Hey
![]() Wstałam godzinę temu i podreptałam robić kawę a tam za oknem z 10cm śniegu i wciąż sypie jak oszalały ![]() ![]()
#322 |
Przyczajenie
|
Jutro moje pierwsze ważenie
![]() ![]() Ciekawa jestem co wskaże waga...Tak na zachętę ![]()
#323 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Inka wow to wesoło było ![]() ![]()
#325 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Sss gdzie się podziewasz?
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
Hej!
U mnie na wadze dzisiaj trochę więcej, ale to pewnie dlatego, że nie byłam od dwóch dni na dłuższym posiedzeniu w kibelku ![]() Śniadanie zjedzone, na obiad mam dzisiaj kurczaka z rożna i może kasza albo ryż do tego, nie wiem jeszcze. Painka witaj ![]() U mnie też zimno i śnieg padał ![]() ![]()
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
ja już od rana się podkurzyłam, bo ojciec sprosił sobie do domu przed 9 jakichś koleżków i rozsiedli się w kuchni i nawet nie moglam spokojnie wyjść w piżamie z łazienki. A dla ojca to jest normalne, że przed 9 rano W NIEDZIELĘ ktoś przychodzi i pije kawę. Dla mnie to jest chore, poza tym jesli ktoś ma poczucie odpowiedzialnosci to chyba do cholery wie, że ludzie w niedziele spią dłuzej i odpoczywają i nie nalezy ich kurfa nachodzić przed 9 rano!!! Szczęście, że szybko poszli, ale aferę i tak zrobiłam, ale oczywiście ojciec jak zawsze sie wybielił i to na mnie jest, że jestem niewyrozumiała i w ogole, ze przeciez i tak juz nie spałam to o co mi chodzi. A ja chodziłąm w pizamie i miałam zamiar jeszcze w niej zjesc sniadanie, a nawet nie moglam pojsc do kuchni bo tam siedzieli. Tak sie podkurzyłam, ze ktos mi moją prywatnosc narusza (ja rozumiem w co dzien, to inna sprawa jest, ale kurfa weekend?!) żołądek mój wysłal do mózgu info że potrzebuje z podkurzenia wiecej jedzenia i zamiast jednej albo dwóch kanapek i activii na sniadanie zjadłam trzy kanapki, kawał papryki i activie
![]() Boże, no może lubie miec plan i schemat, dlatego nie lubie jak mi ktos zaburza niespodziewanie porządek dnia.no taka jestem zorganizowana po prostu, a ojciec powiedzial, ze to nie jest tylko moj dom i sobie moze sprowadzac kogo chce. jestem wsciekla i juz mam zje.baną niedzielę. Powiedzcie czy ja przesadzam? Jak byscie sie czuły jakby dwóch obcych facetów siedzialo wam o 9 rano w niedziele w kuchni? A wy w pizamie albo w łóżku jeszcze? Dla mnie to jest nie do przyjęcia. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
Heja! jak zwykle nie bylo mnie 1 dzien i nadrabiania tyle
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie srednio dietetycznie przez K. oczywiscie, ale daje rade ![]() ![]() ![]() Buziaki i milego dnia ![]()
#329 |
Raczkowanie
|
ogolnie rozumiem Twoje niezadowolenie. Sama tak mam, że jak np. chcę jeszcze pospać a muszę do toalety i z powodu gości muszę się przebierać- jestem wkurzona, nie mówiąc już o rozmowach, które spać nie dają... na pocieszenie powiem Ci, że 9 rano to nie aż taka barbarzyńska pora- moja mama ma koleżankę, która świątek-piątek co rano ok 6 (a i zdarzyła się 5 z hakiem) dzwoni, żeby przyszła na kawusię. Najgorsze jest to, że mama ma głośny dzwonek :/ a nieraz psiapsióła dzwoni z trzy razy zanim rodzicielkę obudzi ocip.ieć można
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadalka gratki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.