|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
a ja myślę, że niedługo będziemy tak wyglądać bez takiej kasy
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
Fakt kasa jest ważna. Ale niektórym kasa nawet nie pomoże. Kobieta musi mieć w sobie to coś, dbać o siebie nawet zwykłymi sposobami. A bardzo często nawet tego im się nie chce.
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Bee a znasz jakiś sposób, żeby tłuszczem z tyłka i brzucha sobie powiększyć cycki?
|
|
|
|
#304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
można jeszcze tak: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/27712da/Rekl...elonej-herbaty
105,6 > 72,5> 60 Edytowane przez Pendulka Czas edycji: 2013-11-29 o 12:53 |
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, o tym nie pomyślałam
a póki co push up naszym najlepszym przyjacielem!
|
#306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
autentyk jak chcesz mieć większe to pompujesz, a jak chcesz mieć mniejsze to spuszczasz powietrze biedni faceci, tak ich oszukujemy
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam, że było coś takiego w teledysku Pink 'stupid girls'
ale myślałam, że to tylko wymyślone na potrzeby klipu, a nie że robią takie na serio pewnie w Chinach się ten pomysł narodził
|
#308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
biedni, biedni
koledzy się kiedyś śmiali, że kobiety powinny chodzić bez ubrań, bo nago zupełnie inaczej wyglądają niż w ubraniu ![]() laski co macie dziś na obiad? Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-11-29 o 12:59 |
|
|
|
#311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() schab w sosie pieczarkowym z kaszą gryczaną i surówka z sałaty lodowej, papryki, ogórka zielonego btw. mega pyszne
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wychodzę z domu bez makijażu nawet do sklepu
![]()
|
|
|
|
#313 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś nie wyobrażałam wyjść w samym tuszu gdziekolwiek. A potem zaczął się stres, problemy i jakoś poszło. Teraz staram się wrócić do pełnego makijażu, ale różnie to bywa.
|
|
#314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sa plusy malych piersi. nic nie wyplywa, nie wyskakuje, podczas biegania twarz nie jest obijana, oszczednosc na stanikach bo skoro nic tam nie ma to po co kupowac, jeszcze kilka plusow by sie znalazlo
|
|
|
|
|
#315 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
jak mniejsze---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Beeee hahahhttp://www.pudelek.pl/artykul/61366/...dobywac_lajki/ ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- widzę że chyba pogadam sama ze sobą piątek wieczór każda na imprezie Miałam zrobić dzisiaj skalpel ale chyba odpuszczę w szkole miałam 40min areobiku i 30min jeździłam na rowerku chyba jestem rozgrzeszona? Jedyne o czym marze to spanie |
||
|
|
|
#316 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny!
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
karcia miseczka D? toz bym sie cieszyla z maluskiego C
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43946231]
[/COLOR]Beeee hahahhttp://www.pudelek.pl/artykul/61366/...dobywac_lajki/ ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- widzę że chyba pogadam sama ze sobą piątek wieczór każda na imprezie Miałam zrobić dzisiaj skalpel ale chyba odpuszczę w szkole miałam 40min areobiku i 30min jeździłam na rowerku chyba jestem rozgrzeszona? Jedyne o czym marze to spanie[/QUOTE] serio? Bee nie chwaliłaś jej wystepu ![]() tak, jak dla mnie jesteś rozgrzeszona ![]() Cytat:
no to super, trzymam kciuki by dobrze Ci szło. tak czasem patrze, też wierzę ale na pewno osiągali to przez długi okres..
|
|
|
|
|
#319 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
zimno
|
|
|
|
#321 |
|
Konto usunięte
|
a ja się źle czuje, głowa mnie boli i niedobrze mi
![]() Przydałby się jakiś alkohol na rozgrzanie |
|
|
|
#322 | |
|
Rozeznanie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43946231]
widzę że chyba pogadam sama ze sobą piątek wieczór każda na imprezie Miałam zrobić dzisiaj skalpel ale chyba odpuszczę w szkole miałam 40min areobiku i 30min jeździłam na rowerku chyba jestem rozgrzeszona? Jedyne o czym marze to spanie[/QUOTE] no i jesteś rozgrzeszona ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam od dietetyczki. Kupiłam sobie też dwie pary butów generalnie jakoś energia ze mnie uszła, a tu jeszcze rowerek mnie czeka...
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- no to opowiadaj co mówiła i wszystko. i zdjęcia butów chce brak mi zakupów!!
|
|
|
|
#324 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43934328]boże zrobiłam sobie herbate czerwoną pu erh ekspresówkę , ale obrzydlistwo
![]() myślałam że się jakoś przekonam ze względu na jej drogocenne właściwości no ale chyba niee[/QUOTE] Ja ją piję już od dłuższego czasu, na początku mi nie smakowała, ale się przyzwyczaiłam, dodaję do niej plasterk cytryny i jest okej Ale czy daje jakies efekty to nie zauważyłam.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi teeeż, a ja niestety nie mam przy sobie żadnego 36,6 na rozgrzanie ![]() W ogóle to heej! Dzisiaj zaliczam dzień na 1, zdecydowanie. Coś we mnie pękło, i cały dzień miałam ochotę na jedzenie. Niby nie zgrzeszyłam jakąś wielka ilością słodyczy, nic z tego nie wpadło(no dobra, mały kawałek sękacza ), ale przesadziłam z ilością chleba i smażonych placków jabłkowych, które zrobiła moja mam, i trochę ich wpadło, echhh. Mam nadzeję, że to taki jednodniowy wybryk i jutro nie będę miała takiej chcicy na cokolwiek..![]() karcia2501 może znajdziesz coś u siebie w barku dobrego na rozgrzanie
biegam, tańczę i pompuję od 14.03.14 ![]() noticemysoul Is there a cure for this pain Maybe I should have something to eat But food wont take this emptiness away Im hungry for you my love Edytowane przez Tusia forte Czas edycji: 2013-11-29 o 20:21 |
|||||
|
|
|
#325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
).Dietetyczka powiedziała, że ładnie wyglądam, tak świeżo i w ogóle. (coś w tym stylu, dokładnie nie pamiętam ) Zapytałam jej, czy jak coś, czy będzie miała jakieś przepisy dietetyczne na święta, powiedziała, że jasne. Także bardzo się cieszę.Do niedzieli powinna mi przesłać nowy jadłospis, nie mogę się doczekać co ona tam wyczaruje. waga: - 4kg tkanka tłuszczowa: -1,6 pkt. procentowego masa kostno-mięśniowa: -0,2kg (niestety woda: + 1,1pkt. procentowego ( co u mnie jest okej, bo ja mam za mało wody w organizmie) obwód pasa: - 3cm Źle nie jest
|
|
|
#326 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie, że tyle się dzieje, grzech nie korzystać.Cytat:
Co do treningu - początkowo też padałam na twarz, nogi mi się normalnie uginały z wysiłku taką marną miałam kondycję Teraz jest już lepiej, trochę się przyzwyczaiłam, nawet zwiększam obciążenie.Cytat:
A może pokażesz swoje włoski? Cytat:
![]() Cytat:
Naleśniki - jeden ze szpinakiem i fetą, drugi z homo naturalnym i łososiem [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43946231] widzę że chyba pogadam sama ze sobą piątek wieczór każda na imprezie Miałam zrobić dzisiaj skalpel ale chyba odpuszczę w szkole miałam 40min areobiku i 30min jeździłam na rowerku chyba jestem rozgrzeszona? [/QUOTE] Ja nie na imprezie, niedawno wróciłam do domu, kolacja, prysznic itp. Jak ten czas szybko leci ![]() Jesteś rozgrzeszona Cytat:
![]() Co tam dietetyczka mówiła? Edit: już doczytałam. za wynikiU mnie dziś całkiem dobrze. Dieta ok, trening zaliczony
Edytowane przez bingos Czas edycji: 2013-11-29 o 20:35 |
|||||||
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
no to super
dla mnie przepisy dietetyczne na święta nie wchodzą w grę bo na wigilię jadę do babci więc na pewno będzie wszystkiego dużo i tłusto ogólnie ja jakoś nie przepadam za świętami lubię całą atmosferę i w sklepach i prezenty i przygotowania ale jak już przychodzi ten dzień i trzeba siedzieć za tym stołem to nie nie.. moja rodzina nie jest jakoś super zżyta, może dlatego.. ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- na pewno tusia jutro będzie okej ważne, że nie było słodkiego, a ten mały sękacz to ja nigdy nie jadłam, nawet nie wiem czy to słodkie
|
|
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja teraz też zupełnie nie odczuwam magii świąt. Spędzam je co roku u siebie w domu i moja rodzina zawęża się tylko do rodziców, siostry, dwóch babć i dziadka. Także jest nas malutko i przy stole trochę nudnawo ;-) Dopiero w drugi dzień świąt przyjeżdza ciocia z moimi ciotecznymi braćmi. Generalnie skromniutko.
A na sylwestra macie już plany?
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie raczej też ze względu na sytuacje o której pisałam Wam kiedyś w klubie
więc im szybciej te święta zlecą tym dla mnie i dla mojego tłuszczyku lepiejnie a Ty?
|
|
|
|
#330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam na filmach jak śnieg pada, ludzie chodzą po ulicach, te kolorowe witryny...klimat jest fajny. ![]() bingos dzięki Kochana
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

koledzy się kiedyś śmiali, że kobiety powinny chodzić bez ubrań, bo nago zupełnie inaczej wyglądają niż w ubraniu 
btw. mega pyszne 

Bee nie chwaliłaś jej wystepu 
no to super, trzymam kciuki by dobrze Ci szło. tak czasem patrze, też wierzę ale na pewno osiągali to przez długi okres..
no i jesteś rozgrzeszona
brak mi zakupów!!

), ale przesadziłam z ilością chleba i smażonych placków jabłkowych, które zrobiła moja mam, i trochę ich wpadło, echhh. Mam nadzeję, że to taki jednodniowy wybryk i jutro nie będę miała takiej chcicy na cokolwiek..

) Zapytałam jej, czy jak coś, czy będzie miała jakieś przepisy dietetyczne na święta, powiedziała, że jasne. 

ważne, że nie było słodkiego, a ten mały sękacz to ja nigdy nie jadłam, nawet nie wiem czy to słodkie