![]() |
#301 |
Konto usunięte
|
Dot.: TŻta związek z kuzynką- oceńcie
Zobaczycie, że Autorka wróci do Misia. Każdy marnuje sobie życie w taki sposób, jaki chce. Szkoda, że w otoczeniu tej dziewczyny nie ma nikogo, kto by o tym wszystkim wiedział i przemówił jej do rozsądku, bo co my możemy... Jak ktoś nie chce słyszeć, jak wygląda jego sytuacja z boku, obiektywnie, to tych informacji do siebie nie dopuści, tylko będzie marnować czas, emocje by na koniec zostać kopnięta w cztery litery przez tego idiotę i jego kuzynkę. No chyba, że ktoś lubi trójkąty, zgadza się na taki układ - w końcu nawet na tym forum jest kilka zwolenniczek poliamorii i uważam, że jeśli taki układ jest akceptowany przez wszystkie strony to nic złego w tym nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Przepompownia Ścieków
|
Chyba największym błędem Autorki jest jej bierność. Mówi o silnej psychice, a tu chodzi o to, żeby zobaczyć, że ma się wpływ na swoje życie po prostu. Jeszcze zrozumiałabym problem, gdyby znali się kilka/naście miesięcy, a nawet lat (nie na odległość, ofkoz), ale tu wychodzi po prostu problem wewnętrzny dziewczyny. Kolejny toksyczny związek się szykuję, ale życzę jej jak najlepiej, bo na takiego kłamcę i manipulatora nie warto nawet splunąć.
Autorko, powodzenia! Daj znać, co postanowiłaś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Rozeznanie
|
truuuuuudne sprawy
![]() ![]() sorry, ale nie moglam sie powstrzymać ![]() ![]()
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
ja tyle stron przebrnęłam, czekając na finał i nie wiadomo w końcu, czy wróciła do Niego, czy nie
![]()
![]() |
#305 |
Raczkowanie
|
skąd znasz tego chłopaka? znasz jego, jego rodzinę i towarzystwo od dłuższego czasu czy od tych paru miesięcy od kiedy randkujecie/jesteście parą?
Bo jak dla mnie ta "A" to nie żadna kuzynka tylko dziewczyna, z którą prowadzi jakie drugie życie a Tobie wmówił że to niby przyjaźń i zażyłość w rodzinie. Jak dlla mnie to kuzynostwo jest pewnie wymyślone aby zakamuflować podwójne zycie czy tam zdrade.... ![]() na prawde wszyscy wierzycie ze to kuzynka? chlopa dziewczyna przylapala z jednoznacznymi wiadomosciami na telefonie to palnal ze to tylko rodzina zeby ja uspokoic....taka jest moja wersja no chyba ze autorka faktycznie zna rodzine i ta rzekoma "A" i moze potwierdzic.... niezaleznie od kwestii legalnych i kwestii wiezow krwi lub ich braku nalezy zrezygnowac z tej znajomosci dla wlasnego dobra. ![]()
I always look on the bright side of life and approach it with energy ![]() Edytowane przez malpkajuja Czas edycji: 2014-09-09 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2014-09-09 o 19:10 Powód: . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zadomowienie
|
No widziałam ale ciekawi mnie jak skończyła się ta sprawa
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
![]() |
#311 |
Rozeznanie
|
Poważnie? :O Nad czym Ty się zastanawiasz? Przecież to chore, pomijając już, że to jego kuzynka, to chore jest akceptowanie takiej więzi z inną kobietą. Przecież on wyraźnie powiedział, że gdyby mógł, uprawiałby z nią seks. Boże...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Konto usunięte
|
ciekawe jak to się wszystko dalej potoczyło...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
Czyli jak dobrze rozumiem oni uważają, że seks w ich przypadku nie jest etyczny, ale uczucie jakie ich łączy tak? Chora relacja i chory tok myślenia, chore zachowanie i chore byłoby gdybyś to akceptowała, przykro mi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.