pies-pająk i straszenie ludzi - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-10, 14:46   #301
201605161006
Konto usunięte

Dot.: pies-pająk i straszenie ludzi

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Tak bardzo nie lubisz być oceniana, a tak uwielbiasz OCENIAĆ - to jest absurd
Mogę być oceniana, ale na podstawie faktów, a nie tego że ktoś coś sobie wymyślił, wmówił, skłamał, dopowiedział. Co do tolerowania gustów to uważam to za zwyczajne racjonalne podejście - jak ktoś ma taki gust że sprawia mu frajdę krzywdzenie innych to nie toleruję jego gustu i dziwiła bym się gdybyś miała inne zdanie.
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 14:56   #302
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Mogę być oceniana, ale na podstawie faktów, a nie tego że ktoś coś sobie wymyślił, wmówił, skłamał, dopowiedział. Co do tolerowania gustów to uważam to za zwyczajne racjonalne podejście - jak ktoś ma taki gust że sprawia mu frajdę krzywdzenie innych to nie toleruję jego gustu i dziwiła bym się gdybyś miała inne zdanie.
ale tutaj nikt nikogo nie krzywdzi tylko robi żarte, a osoby, które są nabierane śmiesznie reagują. To nie jest tożsame z wyrządzeniem krzywdy. O wyrządzeniu krzywdy nie ma mowy także o możliwym wystąpieniu w przyszłości pewnych zdarzeń.
Dostrzegasz różnicę?

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Wyciągamy wnioski na podstawie tego co piszesz. Nikt niczego nie dopowiada. Przecież przedstawione były cytaty dot. twoich wypowiedzi.
nawiedzonanarzeczona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 15:06   #303
201605161006
Konto usunięte

To są żarty, które mogą krzywdzić. To że na kilka przypadków nie skrzywdziły jeszcze o niczym nie świadczy. Poza tym to zwyczajnie burackie wyśmiewać się z takich ludzi. A dwa - uważam że skrajnie niesprawiedliwe jeśli Ci ludzie nie dostają profitów za to że ktoś ich tam umieścił niezależnie czy zamazał twarz, no chyba że po wszystkim podpisali papier że wyrażają zgodę na umieszczenie tego w sieci. Jeśli nie to oby się trafił ktoś ostry i nietolerujący takiego buractwa i niech pozwie tego typa to mu się odechce żartów rodem z gimnazjum. Bo tu jest właśnie jeszcze ta kwestia zarobku. Koleś pewnie nic tym ludziom nie dał, ale bogaci się ich kosztem i to bardzo bo czytałam że już 65 tysięcy złotych na tym zarobił. Czyli bez ich zgody ich wykorzystał by zarobić na nich. I jeszcze coś. Jak Tyene i inni pisali - tu nie chodzi tylko o tą sytuację ale o fakt żerowania na czyimś strachu, robieniu z ludzi debili i wrzucaniu tego w sieci zapewne wbrew ich woli, o całej tej tendencji. Jak ja to porównałam i myślę, że słusznie - mawiał mój nauczyciel od historii że niedługo będą show pt. ''wyślij smsa na tego kto ma umrzeć''. Dokładnie to samo tylko nieco wyższej rangi.

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2014-09-10 o 15:09
Stary 2014-09-10, 15:14   #304
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Ok ale to jest dyskusja, w niej liczą się argumenty. Robienie takich żartów tudzież bronienie autora czy śmianie się z tych wrobionych ludzi to JEST poziom gimbazy. Niezależnie od poglądu.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Jakie bezsensowne porównanie. Tak jak tekst ''pozwij pająka że wylazł Ci zza szafy i wystraszył'' czy jakoś tak.
Gdzie tu dopowiadanie? Zwyczajnie obrażasz innych.
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 15:14   #305
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość

I naprawdę nie widzisz różnicy między tymi sytuacjami? Trochę niepokojące.

sugeruję zapoznac się ze znaczeniem ironi.

Cytat:
Koleś to wszystko zaplanował. Żałosne porównanie, ale w tym wypadku niczego lepszego się nie spodziewałam.

Czy ofiary tych burackich żartów dostały kasę z tego co ten koleś zarobił na filmiku?

odpowiedź masz wyżej. luz ja też od królowej moralności i normalności niczego innego się nie spodziewałam.
Stary 2014-09-10, 15:24   #306
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:
To są żarty, które mogą krzywdzić. To że na kilka przypadków nie skrzywdziły jeszcze o niczym nie świadczy. Poza tym to zwyczajnie burackie wyśmiewać się z takich ludzi. A dwa - uważam że skrajnie niesprawiedliwe jeśli Ci ludzie nie dostają profitów za to że ktoś ich tam umieścił niezależnie czy zamazał twarz, no chyba że po wszystkim podpisali papier że wyrażają zgodę na umieszczenie tego w sieci. Jeśli nie to oby się trafił ktoś ostry i nietolerujący takiego buractwa i niech pozwie tego typa to mu się odechce żartów rodem z gimnazjum. Bo tu jest właśnie jeszcze ta kwestia zarobku. Koleś pewnie nic tym ludziom nie dał, ale bogaci się ich kosztem i to bardzo bo czytałam że już 65 tysięcy złotych na tym zarobił. Czyli bez ich zgody ich wykorzystał by zarobić na nich. I jeszcze coś. Jak Tyene i inni pisali - tu nie chodzi tylko o tą sytuację ale o fakt żerowania na czyimś strachu, robieniu z ludzi debili i wrzucaniu tego w sieci zapewne wbrew ich woli, o całej tej tendencji. Jak ja to porównałam i myślę, że słusznie - mawiał mój nauczyciel od historii że niedługo będą show pt. ''wyślij smsa na tego kto ma umrzeć''. Dokładnie to samo tylko nieco wyższej rangi.
a co ci przeszkadza czy ktoś zarabia czy nie?
na youtube jest milion filmów ze zwierzętami, jak kobiety parkują- czytaj nie parkują, bo nie potrafią. Jestem pewna, że nikt się z nimi profitami nie dzieli.

Słynny blog www.faszynfromraszyn.pl kolejny przykład. Tutaj jest jawne naśmiewanie się z cudzego gustu i stylu. Czy wg Ciebie autorka wpisów powinna się dzielić profitami z osobami, które są na zdjęciach? Z 2 złego wolałabym żeby ludzie śmiali się z mojej reakcji na jakąś nietypową sytuację niż z mojego wyglądu.
Stary 2014-09-10, 15:30   #307
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nawiedzonanarzeczona Pokaż wiadomość
a co ci przeszkadza czy ktoś zarabia czy nie?
na youtube jest milion filmów ze zwierzętami, jak kobiety parkują- czytaj nie parkują, bo nie potrafią. Jestem pewna, że nikt się z nimi profitami nie dzieli.

Słynny blog www.faszynfromraszyn.pl kolejny przykład. Tutaj jest jawne naśmiewanie się z cudzego gustu i stylu. Czy wg Ciebie autorka wpisów powinna się dzielić profitami z osobami, które są na zdjęciach? Z 2 złego wolałabym żeby ludzie śmiali się z mojej reakcji na jakąś nietypową sytuację niż z mojego wyglądu.

a to, że oprócz Wardęgi jest w Internecie jeszcze sporo mu podobnych, to argument przepraszam za czym?

moment, w którym każdy będzie myślał tak, jak Ty- "co w tym złego, przecież każdy tak robi"- będzie upadkiem naszej cywilizacji. Serio. Czasem trzeba wsłuchać się we własne sumienie i ruszyc głową, bo to, że ktoś inny też coś tam robi, nic nie zmienia.

Jak mawia mój tata: z prądem płyną tylko zdechłe ryby.

I śmieci.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 15:45   #308
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Farmakopea Pokaż wiadomość
a to, że oprócz Wardęgi jest w Internecie jeszcze sporo mu podobnych, to argument przepraszam za czym?

moment, w którym każdy będzie myślał tak, jak Ty- "co w tym złego, przecież każdy tak robi"- będzie upadkiem naszej cywilizacji. Serio. Czasem trzeba wsłuchać się we własne sumienie i ruszyc głową, bo to, że ktoś inny też coś tam robi, nic nie zmienia.

Jak mawia mój tata: z prądem płyną tylko zdechłe ryby.

I śmieci.
To było skierowane do konkretnej osoby w odpowiedzi na konkretny post. Chodziło o dzielenie się profitami. Czytaj wszystkie wypowiedzi, wtedy może zrozumiesz co miałam na myśli.
Ruszyłam głową. Tobie też proponuję.
Stary 2014-09-10, 15:59   #309
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
To było skierowane do konkretnej osoby w odpowiedzi na konkretny post. Chodziło o dzielenie się profitami. Czytaj wszystkie wypowiedzi, wtedy może zrozumiesz co miałam na myśli.
Ruszyłam głową. Tobie też proponuję.

to rusz jeszcze raz, bo chyba nie zrozumiałaś nie wiem, czego nie załapałaś w moim poście- dla Ciebie zarabianie na robieniu idiotów z ludzi jest w porządku, bo "wszyscy tak robią", właśnie to potwierdziłaś. I ja dokładnie to napisałam, skąd więc oburzenie?

Nie pojmuję jak można mówić "a co Co przeszkadza, że zarabia". Czyli co, pieniądze nie śmierdzą niezależnie od źródła?

Edytowane przez 201609102148
Czas edycji: 2014-09-10 o 16:02
Stary 2014-09-10, 16:18   #310
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:
to rusz jeszcze raz, bo chyba nie zrozumiałaś nie wiem, czego nie załapałaś w moim poście- dla Ciebie zarabianie na robieniu idiotów z ludzi jest w porządku, bo "wszyscy tak robią", właśnie to potwierdziłaś. I ja dokładnie to napisałam, skąd więc oburzenie?

Nie pojmuję jak można mówić "a co Co przeszkadza, że zarabia". Czyli co, pieniądze nie śmierdzą niezależnie od źródła?
wolałabym żebyś nie zwracała się do mnie w taki sposób, bo jest to niegrzeczne.

miałam na myśli to, że wcześniej nie było takiej nagonki na "youtubowiczów". Poza tym, jej bardziej chodziło o podział zysków, a nie sam fakt zarabiania

dawno dawno temu był program Drozdy "Śmiechu warte", gdzie były pokazywane wpadki ludzi i nikt nie był ani zbulwersowany ani nie oczerniał tych, którzy ten program oglądali.
Stary 2014-09-10, 16:22   #311
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:

miałam na myśli to, że wcześniej nie było takiej nagonki na "youtubowiczów". Poza tym, jej bardziej chodziło o podział zysków, a nie sam fakt zarabiania

dawno dawno temu był program Drozdy "Śmiechu warte", gdzie były pokazywane wpadki ludzi i nikt nie był ani zbulwersowany ani nie oczerniał tych, którzy ten program oglądali.
Może i niegrzeczne ale farmakopea przynajmniej mówi z jakimś sensem
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 16:24   #312
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bulkabanan Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że coś niedobrego dzieje się z naszym społeczeństwem... Nie mówię tu konkretnie o Twoim przypadku, ale ogólnie. Ludzie nadużywają wyrażeń takich jak trauma, fobia, depresja itd. Nie wiem czy to kwestia jakiejś śmiesznej mody na zaburzenie psychiczne, czy po prostu coraz więcej osób staje się nieprzystosowanym,i mentalnymi kalekami. Życie nie zawsze będzie głaskać ludzi po główce i jeśli spora część nas nie weźmie się w garść to na ulicy nie będzie można kichnąć, bo ktoś może dostać od tego zawału.
Fajnie,niech psy latają,bo je właściciele spuszczają ze smyczy,niech gryzą małe dzieci,a ja mam je głaskać.
Ogólnie jestem za tym,żeby był obowiązek wyprowadzania w kagańcach.

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 16:28   #313
201609102148
Konto usunięte

Cytat:

przepraszam, jeśli Cię uraziłam.

Co do pogrubionego- skąd ten wniosek? U mnie w domu ten program uchodził za wybitnie prymitywny. Wtedy Internet nie był tak popularny, nie można było przeczytać na forum, co kto myśli o jakimś zjawisku. Co przecież nie oznacza, że ludzie nie mieli swojego zdania i nie krytykowali, jeśli serwowało im się tego typu atrakcje

A swoją drogą, to do "Śmiechu warte" chyba samemu wysyłało się te filmiki, na których robiło się z siebie pokraki?
Stary 2014-09-10, 16:29   #314
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Różnica jest taka, że osoba z psią fobią widząc mnie z moimi psami na smyczy może a) powiedzieć mi, bym ją obeszła b) obejść mnie c) zacząć iść w innym kierunku. Razem, ja i ona, możemy zapewnić się jak największy komfort. Czasami zdarza mi się, że na chodniku jakaś starsza pani mi mówi, że boi się psów i czy mogę ją obejść. Obchodzę.

Tak więc osoba z psią fobią w idealnym świecie widzi psy - widzi, że są wyprowadzane, że spacerują etc, etc, ale NIE MA kontaktu z psem bez kontroli. Nikogo nie zmuszam do podchodzenia do moich psów, głaskania i lizania. Nie biegają luzem i nie robią tego, co chcą.

I to chyba jest oczywiste dla każdej osoby żyjącej w społeczeństwie, żeby innym życia nie utrudniac.
Właśnie
Chodniki są zwykle na tyle szerokie,że bez problemu można minąć.

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 16:38   #315
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Może i niegrzeczne ale farmakopea przynajmniej mówi z jakimś sensem
zeby mowic z sensem nie trzeba byc niegrzecznym. Tak mnie przynajmniej uczono i w domu i w szkole

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 16:42   #316
201605161006
Konto usunięte

Nie, ja nie toleruję sytuacji że ktoś mnie bez mojej wiedzy/zgody nagra i sobie na tym zrobi. Albo robi to za moją zgodą i dzieli się zyskami (chyba że z nich rezygnuję) albo wcale nie robi. A nawet jak nie zarobi to tak czy siak zgoda jest wymagana. A Ty dajesz w swoich słowach przyzwolenie na takie zachowanie co jest nie do przyjęcia w cywilizowanym świecie.

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
zeby mowic z sensem nie trzeba byc niegrzecznym. Tak mnie przynajmniej uczono i w domu i w szkole
Jak dla mnie to przesadzasz, nikt nie był niegrzeczny. Tak samo te zaczepki w moją stronę na temat gustu. Zamiast pisać na temat to czepiasz się o niby niegrzeczność każdego kto się z Tobą nie zgadza. Pół biedy jakbyś jeszcze mówiła z sensem i miała jakieś argumenty, ale tak bez niczego?
Stary 2014-09-10, 16:43   #317
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Nie, ja nie toleruję sytuacji że ktoś mnie bez mojej wiedzy/zgody nagra i sobie na tym zrobi. Albo robi to za moją zgodą i dzieli się zyskami (chyba że z nich rezygnuję) albo wcale nie robi. A nawet jak nie zarobi to tak czy siak zgoda jest wymagana. A Ty dajesz w swoich słowach przyzwolenie na takie zachowanie co jest nie do przyjęcia w cywilizowanym świecie.
Nie rozumiesz, że skoro twarze są zamazane to nie musi mieć Twojej zgody?

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 16:44   #318
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:
przepraszam, jeśli Cię uraziłam.

Co do pogrubionego- skąd ten wniosek? U mnie w domu ten program uchodził za wybitnie prymitywny. Wtedy Internet nie był tak popularny, nie można było przeczytać na forum, co kto myśli o jakimś zjawisku. Co przecież nie oznacza, że ludzie nie mieli swojego zdania i nie krytykowali, jeśli serwowało im się tego typu atrakcje

A swoją drogą, to do "Śmiechu warte" chyba samemu wysyłało się te filmiki, na których robiło się z siebie pokraki?
u mnie w domu również się nie oglądało, ale skoro TVP go transmitowała, a ludzie na tym zarabiali tzn. że biznes się opłacał Pomimo jednak, że tego programu nie oglądaliśmy nie wyzywaliśmy tych, którym taki program odpowiadał.

Może żarty Wardęgi są dość ryzykowne- ale szanse na jakiś wypadek są nikłe, to nie uważam za stosowne wyzywanie od głupków osoby, które te filmiki oglądają i im się podobają. To jedynie miałam na myśli. Nie opowiadam się za żadną ze stron. Po prostu nie popieram tak powiedziałabym nieprzyjemnej wymiany zdań i ataków jednych na drugich.
Stary 2014-09-10, 16:45   #319
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Nie rozumiesz, że skoro twarze są zamazane to nie musi mieć Twojej zgody?
A Ty nie rozumiesz, że poza tym że mam twarz mam też resztę ciała a reakcja na nagraniu jest MOJĄ reakcją?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 16:46   #320
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
u mnie w domu również się nie oglądało, ale skoro TVP go transmitowała, a ludzie na tym zarabiali tzn. że biznes się opłacał Pomimo jednak, że tego programu nie oglądaliśmy nie wyzywaliśmy tych, którym taki program odpowiadał.

Może żarty Wardęgi są dość ryzykowne- ale szanse na jakiś wypadek są nikłe, to nie uważam za stosowne wyzywanie od głupków osoby, które te filmiki oglądają i im się podobają. To jedynie miałam na myśli. Nie opowiadam się za żadną ze stron. Po prostu nie popieram tak powiedziałabym nieprzyjemnej wymiany zdań i ataków jednych na drugich.
Ja również, choć jestem po stronie przeciwników Wardęgi.
Stary 2014-09-10, 16:47   #321
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
A Ty nie rozumiesz, że poza tym że mam twarz mam też resztę ciała a reakcja na nagraniu jest MOJĄ reakcją?
Tego nie chroni prawo. Zauważ, że wszelkie filmy z ukrytej kamery nawet w Uwadze (a tam muszą pilnować zgodności z prawem bardziej niż Wardęga) są publikowane po zamazaniu twarzy i zniekształceniu głosu? Reakcje, słowa i zachowania danej osoby nie są chronione, jeśli chronimy jej wizerunek. Możesz sobie uważać co chcesz, ale to tylko Twoje wymysły.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 16:47   #322
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Jak dla mnie to przesadzasz, nikt nie był niegrzeczny. Tak samo te zaczepki w moją stronę na temat gustu. Zamiast pisać na temat to czepiasz się o niby niegrzeczność każdego kto się z Tobą nie zgadza. Pół biedy jakbyś jeszcze mówiła z sensem i miała jakieś argumenty, ale tak bez niczego?
ile razy mam Ci cytować fragmenty, w których obrażasz innych?

Poza tym przedstawiałam Ci argumenty, ale Ciebie one nie przekonywały, w związku z powyższym uważasz, że nie mam racji.
Stary 2014-09-10, 16:49   #323
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Tego nie chroni prawo. Zauważ, że wszelkie filmy z ukrytej kamery nawet w Uwadze (a tam muszą pilnować zgodności z prawem bardziej niż Wardęga) są publikowane po zamazaniu twarzy i zniekształceniu głosu? Reakcje, słowa i zachowania danej osoby nie są chronione, jeśli chronimy jej wizerunek. Możesz sobie uważać co chcesz, ale to tylko Twoje wymysły.
A ja nie odnoszę się teraz do prawa. Prawo chroni gwałcicieli, prawo nie chroni osób które się broniąc zrobią napastnikowi krzywdę. I co popierasz to? To że prawo to jedno inna sprawa że jest to niemoralne - wykorzystanie kogoś, nieświadome, jego czasu, jego nerwów, ośmieszenie go lokalnie (bo po ciuchach itd. go poznają lokalni ludzie) i zarobienie sobie na tym. To jest po prostu nieuczciwe. Współczuje ludziom których moralność opiera się tylko do ''to jest legalne a to nie''. Znałam kiedyś drecha który powiedział mi że gdyby nie PRAWO to by mnie zabił. Prezentujesz ten sam sposób myślenia.

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2014-09-10 o 16:51
Stary 2014-09-10, 16:49   #324
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:
heh... wg prawa twoja reakcja czy odruchy bezwarunkowe nie są twoim wizerunkiem, w związku z czym nie muszą być chronione.
Stary 2014-09-10, 16:51   #325
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
A ja nie odnoszę się teraz do prawa. Prawo chroni gwałcicieli, prawo nie chroni osób które się broniąc zrobią napastnikowi krzywdę. I co popierasz to? To że prawo to jedno inna sprawa że jest to niemoralne - wykorzystanie kogoś, nieświadome, jego czasu, jego nerwów, ośmieszenie go lokalnie (bo po ciuchach itd. go poznają lokalni ludzie) i zarobienie sobie na tym. To jest po prostu nieuczciwe. Współczuje ludziom których moralność opiera się tylko do ''to jest legalne a to nie''. Znałam kiedyś drecha który powiedział mi że gdyby nie PRAWO to by mnie zabił. Prezentujesz ten sam sposób myślenia.
O czym Ty mówisz?
Stary 2014-09-10, 16:52   #326
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:

Byłaś niegrzeczna. Chyba, że wg Ciebie wyzwiska pod adresem innych są czymś miłym, kulturalnym, a nawet oznaką grzeczności.

Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, że pomimo, iż mam odmienne zdanie, to nikogo nie wyzywam ani nie krytykuję za odmienne zdanie. Na tym polega dialog dorosłych ludzi.
Stary 2014-09-10, 16:53   #327
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Byłaś niegrzeczna. Chyba, że wg Ciebie wyzwiska pod adresem innych są czymś miłym, kulturalnym, a nawet oznaką grzeczności.

Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, że pomimo, iż mam odmienne zdanie, to nikogo nie wyzywam ani nie krytykuję za odmienne zdanie. Na tym polega dialog dorosłych ludzi.
Za to bardzo miłe z Twojej strony było rozwalanie dyskusji ciągłym powtarzaniem że nie uznaję gustów innych niż mój czy jakoś tak mimo iż nijak się to miało do omawianej sytuacji i nie było prawdą. Taki sam poziom 'grzeczności' tyle że ja piszę szczerze i wprost a Ty tak zmanipulowałaś.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 16:54   #328
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Ja również, choć jestem po stronie przeciwników Wardęgi.
Wiem o tym. Ale jesteś grzeczna :P
Stary 2014-09-10, 16:55   #329
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
heh... wg prawa twoja reakcja czy odruchy bezwarunkowe nie są twoim wizerunkiem, w związku z czym nie muszą być chronione.
Nie chodzi tylko o wizerunek, ale w tym przypadku na stracony czas na uciekanie przed tym psem i wydzwanianie na policję robiąc z siebie przy okazji idiotę, na stracone nerwy. Naprawdę nie wierzę w to co tutaj czytam. Niektórzy nie mają za grosz poczucia uczciwości. Tylko egoizm i wyrachowanie.
Stary 2014-09-10, 16:58   #330
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Niektórzy nie mają za grosz poczucia uczciwości. Tylko egoizm i wyrachowanie.
Cytuję z podpisem - oto GRZECZNA takasobie.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości