Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staraniach V - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-19, 18:23   #301
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
żeby oni się chociaż trochę mną przejmowali Wymyślili dzisiaj, że mamy im dać starszą córkę, bo jak się Ewa urodzi to nie będziemy starszej poświęcać wystarczająco czasu. I że przez nas wyląduje u psychologa. a w ogóle to wszystko jest moją winą.
Jagatka u Ciebie juz 38 tc! Jak to zleciało!!!
Że co? pamiętam trochę jak jeszcze na staraczkowym pisałaś że jej matka nie bardzo zainteresowana, to powinni się cieszyć ze pokochałaś ją jak swoją, a nie takie rzeczy wygadywać
Na Boga... przecież ludzie mają troje, czworo dzieci i potrafia kochać i zadbać o wszystkie.... co za ludzie................... ....................

Poza tym dziecko to nie rzecz która można komuś "dać", co oni, jej uczuć nie biorą pod uwage...

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-11-19 o 18:26
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 18:47   #302
Izuniaa89
Zakorzenienie

Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Że co? pamiętam trochę jak jeszcze na staraczkowym pisałaś że jej matka nie bardzo zainteresowana, to powinni się cieszyć ze pokochałaś ją jak swoją, a nie takie rzeczy wygadywać
Na Boga... przecież ludzie mają troje, czworo dzieci i potrafia kochać i zadbać o wszystkie.... co za ludzie................... ....................

Poza tym dziecko to nie rzecz która można komuś "dać", co oni, jej uczuć nie biorą pod uwage...
my się przeprowadziliśmy. mala jest bardzo zadowolona z nowej szkoły, ma koleżanki czego wcześniej nie było. a oni uważają, że skoro ona nie narzeka tzn że jest przez nas zastraszona i się boi
Stary 2014-11-19, 18:49   #303
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
żeby oni się chociaż trochę mną przejmowali Wymyślili dzisiaj, że mamy im dać starszą córkę, bo jak się Ewa urodzi to nie będziemy starszej poświęcać wystarczająco czasu. I że przez nas wyląduje u psychologa. a w ogóle to wszystko jest moją winą.

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 18:49   #304
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Mania oby Cię już zostawili w tym szpitalu, a najlepiej jakbyś w nocy musiała jechać ze skurczami

Jejciu Załamana... duuużo zdrówka dla synka i dla Ciebie

Krusia
sliczna ta Twoja pociecha słodziak

Nuno
...może czas pomyśleć o zmywarce? mój zaczyna szaleć jak suszę włosy albo jak włączam odkurzacz, a dziś myślałam ze wyskoczy jak właczyłam mikser

God
skojarzone, w sensie te 5w1 tak?
Chyba mało kto korzysta z tych na nfz z tego co widze tu i wśród koleżanek

Mako wczoraj ostatni raz wziełam dupka... a Tobie ginka mówiła kiedy koniec?
Fajnie że mama Ci tak pomaga mi ubranka poprasowała siostra, za to jak później sama prasowałam prześcieradła z gumką to myślałam że wyjdę z siebie

Coś miałam jeszcze, ale skleroze mam w ogóle to dużo piszecie
Na koniec ciąży wróciły mi wymioty... jestem hardcorem
Loo na koniec wymioty współczuję :-* ale moze to zwiastun porodu

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Zalamana nie rodze sprzatalam i robilam zapas jedzenia dla meza w razie gdyby mnie zostawili
Jagacia hahaha boi się miksera? a wymioty to słyszałam, że przed porodem mogą być
A juz myslalam, noz kurde

Moje malenstwo znow spi i goraczka wrocila

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 18:59   #305
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba ich po......ło!!!!!!! Ja to bym im powiedziała co o tym myślę. Jak tak można oni są chorzy?? Przecież będą mieć kolejnego wnuka/wnuczkę więc powinni Cię na rękach nosić. Debilizm. A córka będzie szczęsliwa bo będzie miała się z kim pobawić będzie miała do kogo buzie otworzyć i wsparcie w dorosłym życiu. Weź dziewczyno nie słuchaj głupot. Na debilizm nie ma mocnych
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 19:29   #306
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
my się przeprowadziliśmy. mala jest bardzo zadowolona z nowej szkoły, ma koleżanki czego wcześniej nie było. a oni uważają, że skoro ona nie narzeka tzn że jest przez nas zastraszona i się boi
Rany i to mają być dorośli ludzie....
Nie martw się, przecież nie mogą siłą zabrać... tylko dziecka szkoda no i Ciebie
Stary 2014-11-19, 20:52   #307
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Hej. Mnie i Herbiego jakies przeziebienie wzielo. Kaszlelismy cala noc na zmiane. Juz mu zrobilam inhalacje z Mucosolvanu a jak zasnie to tez sobie zrobie. Pije teraz herbatke z sokiem malinowym ze swojej spizarni
Ehhhhhh. Milego dnia dziolszki.

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Hej nadrobię na raty bo z tel.
No i Ciebie wzięło zdrowiejcie szybko.

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Matko kochana :O wszystkie praktycznie chore zdrowka dziewczyny

Mania a Tobie wytrwalosci

Ja jade do lekarza, bo wczoraj pani doktor powiedziala,ze jak sie nie polepszy to mam przyjsc
.. a ja czuje sie coraz gorzej
Dobrze,ze moj maly misio dzisiaj spokojnie spal w nocy
Ojej to tobie i maluszkowi życzę zdrówka, mój miał 2 tyg temu zapalenie ucha i początki anginy.

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Ale naprodukowałyście szalone!

Maciejka - kciuki za wizytę

Kamel - współczuję tego choróbska, mocno Cię trzyma

Zdrówka wszystkim chorowitkom bo widzę że się rozszalały te choróbska

My też byliśmy wczoraj na wizycie, dzieciaczek rośnie zdrowo. Za to po powrocie taki mi się ból głowy rozhulał że poszłam spać o 19.. wstałam przed chwilą i dalej mnie boli
Cieszę się, że wszystko w porządku po wizycie
Cytat:
Zalamana zdrowka zycze. Jakis wysyp chorobsk sie zrobil.
A ja dzwonilam na ip i mam byc jutro o 9.00, ale pani zaznaczyla, ze jest problem z miejscami...pewno jak wszystko bedzie ok to mnie do domu odesla a to juz 9 dni po terminie...nie chcialabym juz wracac...
To oby Cię juź nie odesłał do domu mnie nie odesłali a miałam małe skurcze, no ale jak miejsc nie ma to inna sprawa pewnie, ale z 2 str jesteś tyle po terminie.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Mako Ty też zdrowiej i ciesze się, że uczulenie powoli odpuszcza.
U mnie to sama nie wiem wczoraj wieczorem to już mnie bolała tak głow. I węzły chłonne coś zaczynały, kaszel straszny, ale w dzień jakby lżej więc stwierdziłam, że przecierpię i nie pójdę do lekarza, oby dziś kaszel był lżejszy.
Jeszcze jutro synka zostawię w domu i pt pójdzie do przedszkola tak na 1 dzień bo już mam dość i może nic nie złapie jeszcze a weekend się podleczy

Jak będziecie wiedzieć o promocji pieluch pampers w to dajcie znać, kupię sobie na początek z 3 opak. A tak 2 to już będą dady lub babydream bo pampers się u nas nie sprawdzał, przelane non stop, przyklejały się do pupy itd ale na początek dobre takie cieńsze.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2014-11-19 o 22:06
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 20:59   #308
manieczka1
Zakorzenienie

Izunia po prostu brak slow na takich ludzi...jam tak mozna komus powiedziec? Masakra...nie martw sie
Zalamana jenki oby szybko przeszlo
Kamel mam nadzieje, ze z dnia na dzien bedziesz czula sie lepiej i ten kaszel odpusci.
Ja juz leze, jestem padnieta. Dam znac jutro co i jak
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 21:01   #309
Elfka86
Zakorzenienie

Izuniaa masakra

Kamel w Rossmannie z kartą Rossnę jest promocja z 57,99 na 46,99 na Pampersy tylko nie wiem od jakiego rozmiaru, bo my na 3 jesteśmy no i to duże paki są
Stary 2014-11-19, 21:02   #310
Izuniaa89
Zakorzenienie

Mania może jutro dla odmiany napisz "hej. witam się rozpakowana"?
A tak serio, powodzenia !

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Izuniaa masakra

Kamel w Rossmannie z kartą Rossnę jest promocja z 57,99 na 46,99 na Pampersy tylko nie wiem od jakiego rozmiaru, bo my na 3 jesteśmy no i to duże paki są
a jak to jest z tą karta Rossnę?
Stary 2014-11-19, 21:26   #311
wik_and_ola
Zadomowienie

Hej
Mam już dostęp do neta
Zacznę Was nadrabiać, ale sporo tego, więc pewnie jutro będę miała lekturę
Krusia, witaj Współczuję problemów brzuszkowych, oby szybko minęły.
Elfka, kciuki za przetrwanie skoku.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-19, 21:27   #312
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
a jak to jest z tą karta Rossnę?
Dostajesz w Rossmannie, aktywujesz w internecie i robiąc zakupy na wybrane artykuły masz taniej
Stary 2014-11-19, 21:42   #313
wik_and_ola
Zadomowienie

Jul, my do spania kładziemy Anię w spiworku i kolderce. Poduszki nie używam póki co.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Wydaje mi się, że kp nie ma nic do ząbków. Koleżanki córka kp miała pierwszego żabka po 3 miesiącu a teraz ma pół roku i cztery ząbki.

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Ola, witaj

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Nuno, super, że wszystko ok na wizycie
Stary 2014-11-19, 22:17   #314
Kamel
Wtajemniczenie

Aha Mako pytałaś Ty chyba o neo angin czy można w ciąży.
Więc ja brałam go zawsze i również w ciąży z synkiem i teraz, mi jakieś inne nie pomagają, a wcześnie zastosowany nie raz ratował mnie od kaszlu suchego, często biorę go przed spaniem i z nim zasypiam, bo jak już mnie zacznie boleć gardło to do rana bolałoby o wiele bardziej.

Jeżeli chodzi o to czy wolno w ciązy to ostatnio jak go kupowałam to farmaceutka powiedziała a neo angin to lek o działaniu miejscowym więc może pani stosować ile chce. To zależy od farmaceuty/lekarza.

Mi kiedyś moja gin powiedziała, że większość leków działających miejscowo pewnie można by stosować, ale nie ma badań na kobietach w ciąży i dlatego na większości pisze, że nie wolno.
Także ja neo angin biorę, a np boję się tymianku i podbiału na gardło bo tam nawet pisze, że nie wolno.

Cytat:
Izunia po prostu brak slow na takich ludzi...jam tak mozna komus powiedziec? Masakra...nie martw sie
Zalamana jenki oby szybko przeszlo
Kamel mam nadzieje, ze z dnia na dzien bedziesz czula sie lepiej i ten kaszel odpusci.
Ja juz leze, jestem padnieta. Dam znac jutro co i jak

To czekamy na wieści Spij spokojnie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Izuniaa masakra

O fajnie, mam kartę, muszę zaglądnąć, ale nie wcześniej niż w pt bo do pt się kuruję i nie wychodzę z domu Ciekawe czy jeszcze będzie.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-11-20, 04:27   #315
manieczka1
Zakorzenienie

Hej kobietki
Coś spać nie mogę. Dalej jestem w dwupaku. Na 9 jadę do szpitala, dam znać czy mnie przyjęli czy wracam do domku. Miłego dnia.
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-11-20, 07:10   #316
krusia83
Raczkowanie

Cześć

dzięki dziewczyny Jeden uśmiech mojego synusia sprawia, że całe zmęczenie całkowicie przechodzi. A jeszcze od kilku tygodni zaczął się śmiać na głos to my też wtedy zrywamy boki ze śmiechu razem z nim.

Nocka u nas niezła. Do 20 atak kolki, później jedzonko o 21, 1:30 i o 5 wylądował już z nami w łóżku

maniu trzymam kciuki, żeby Cię dziś już przyjęli i żebyś nie musiała wracać. Tyle się już naczekałaś

jagodzia - no to ładnie córcia pospała, mój to tyle śpi co najwyżej na spacerze a i to nie zawsze. A w domu to max pół godzinne drzemki i zaraz się budzi

zalamana - zdrówka dla Alusia. Oby nie było to nic poważnego i szybko wyzdrowiał

Izunia - współczuję sytuacji. Postaraj się nie przejmować głupim gadaniem
Stary 2014-11-20, 07:21   #317
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Hej

Wieczorem przez katar nie mogłam zasnąć i próbowałam Wam napisać nawet coś z tel, ale w sumie to tylko sobie wątek odsubskrywowałam

mania oj tak, moja mama jest mega pomocna. I to nie tylko dla mnie
3mam mocno zebyś wróciła do domu już z Franiem na rękach

good piękna waga

krusia u nas równy miesiąć temu mąż przywlókł przeziębienie i teraz znów
Ale Ci przystojniak rosnie słodki

załamana oby szybko wrócił do zdrówka

nuno to tak jak mój synek nie lubi jak jeżdżę autobusem hehe.

pierożkowa a moze to z nerwów ze musisz do pracy isc? ja niby sie nie denerwuje, ale za kazdym razem jak mam isc zanieść L4, to mam migrene

Jagatka powiedziała, że można brać tylko do 37 tygodnia. Mam u niej wizyte w 36 i wtedy już będę wykańczała. Tylko nie powiedziała mi ze mam stopniowa odstawiać, więć tydzień kjeszcze biore po 2, a później po 1.
Ale magnez bierzesz normalnie do końca?
oj gdyby nie mama, to chyba bym się popłakała nad tym prasowaniem heh.
Moze te wymioty to jakiś zwiastun?

izunia
jak oni w ogóle mogli coś takiego wymyśleć??

kamel ostatnio w Lidlu były pampersy w promocji, zobacz moze jeszcze są
Dzięki za info o neo-anginie. Chyba też dziś zakupie, bo mnie zaczęło gardło boleć do tego kataru nie wiem czy tak się rozwija choróbsko, czy po prostu przez to ze oddycham przez usta i jest wysuszone

Znów ciężko mi się spało, ale w koncu jedna dziurka w nosie mi sie odetkała i mogłam troche oddychać to zasnęłam. Ale gardło mnie boli od rana mam już dość tego przeziębienia a to dopiero 3 dzień

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 07:29   #318
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kobietki
Coś spać nie mogę. Dalej jestem w dwupaku. Na 9 jadę do szpitala, dam znać czy mnie przyjęli czy wracam do domku. Miłego dnia.
Trzymam kciuki

Cześć Babeczki

Dzisiaj mnie Tż o 7 obudził bo go na seksy naszło Ale jaki zadowolony do pracy poszedł, eh te chłopy takie proste w obsłudze

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Hej

pierożkowa a moze to z nerwów ze musisz do pracy isc? ja niby sie nie denerwuje, ale za kazdym razem jak mam isc zanieść L4, to mam migrene
Wiesz, sama nie wiem, nie mam stresującej pracy ale przyznaję że się rozleniwiłam mocno na tym zwolnieniu

Zdrówka

pierogowamama.com
Stary 2014-11-20, 07:36   #319
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kobietki
no to powodzenia obyś już została
Cytat:
Napisane przez krusia83 Pokaż wiadomość
Cześć

dzięki dziewczyny Jeden uśmiech mojego synusia sprawia, że całe zmęczenie całkowicie przechodzi. A jeszcze od kilku tygodni zaczął się śmiać na głos to my też wtedy zrywamy boki ze śmiechu razem z nim.

Nocka u nas niezła. Do 20 atak kolki, później jedzonko o 21, 1:30 i o 5 wylądował już z nami w łóżku

maniu trzymam kciuki, żeby Cię dziś już przyjęli i żebyś nie musiała wracać. Tyle się już naczekałaś

jagodzia - no to ładnie córcia pospała, mój to tyle śpi co najwyżej na spacerze a i to nie zawsze. A w domu to max pół godzinne drzemki i zaraz się budzi

zalamana - zdrówka dla Alusia. Oby nie było to nic poważnego i szybko wyzdrowiał

Izunia - współczuję sytuacji. Postaraj się nie przejmować głupim gadaniem
moja śpi ok. 30 min ale ostatnio po 10 min. więc wczoraj przeszła samą siebie ale to dobrze bo strasznie płakała.

a moja się śmieje a raczej robi takie krótkie hi i tyle leniuch jaki
Lili & Gabryś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-20, 07:59   #320
Jagatka_N
Zakorzenienie

Hej

Mania ogromne KCIUKI !!!!!!!!
Wracajcie do domu już we trójeczkę za 3-4 dni
Stary 2014-11-20, 08:04   #321
jagodzia133
Zakorzenienie

Kiciu nasza Kochana!

Zdrowia szczęścia pomyślności Spełnienia marzeń
Oby Bartuś rósł zdrowy
Oby skończyły się koli!
Obyś zawsze była uśmiechnięta!
Oby twój Synuś dostarczał Ci masę Radości!
Obyś zawsze wiedziała że możesz na nas liczyć!

Lili & Gabryś

Stary 2014-11-20, 08:09   #322
manieczka1
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem na ip, jest strasznie duzo ludzi. Od razu zaznaczyli ze nie ma miejsc. Czekam az lekarz mnie zbada ale to moze dlugo potrwac. Jest mega dezorganizacja...
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-11-20, 08:37   #323
wik_and_ola
Zadomowienie

Dalej mam lekturę
My po przymusowym porannym spacerku, właśnie zjadlysmy śniadanko.

Kicia, Bartuś już spory i brawa za pierwsze szczepienia

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Przeganiajcie te choroby szybko dziewczyny!
Stary 2014-11-20, 08:37   #324
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jestem na ip, jest strasznie duzo ludzi. Od razu zaznaczyli ze nie ma miejsc. Czekam az lekarz mnie zbada ale to moze dlugo potrwac. Jest mega dezorganizacja...
No to ładnie, a to nie ma w razie co innego szpitala u Ciebie w mieście??
Lili & Gabryś

Stary 2014-11-20, 08:43   #325
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra.... tyle dni po tp to powinnaś mieć jakieś pierwszeństwo

pierogowamama.com
Stary 2014-11-20, 08:50   #326
wik_and_ola
Zadomowienie

Pierozkowa, super, że z dzidziolem wszystko jest ok
Stary 2014-11-20, 08:51   #327
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Pierozkowa, super, że z dzidziolem wszystko jest ok

pierogowamama.com

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-20, 09:17   #328
wik_and_ola
Zadomowienie

Zalamana, dobrze że ekg wyszło w porządku

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

God, duża dziewczynka Ci rośnie

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Zalamana, dużo zdrówka dla małego

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Mania, kciuki żeby Cię jednak zostawili

A kicia ma dziś urodziny? No to spełnienia marzeń kochana!!!

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Po łebkach, ale doszłam do końca
Teraz musze trochę się córcia zająć.
Stary 2014-11-20, 09:28   #329
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Krusia ślicznego masz synusia i witaj spowrotem

Załamana duuużooooo zdrówka dla Alusia naszego Oby gorączka mu przeszła jak najszybciej, bidulek

Mania kciuki mocne, żeby Cię jednak zostawili na oddziale! Trzymaj się tam i wracaj rozpakowana

God śliczna waga Zuzi Ona dużo młodsza od Meli a ważą tyle samo hehe Taką mam chudzinę

Kicia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Pociechy z Bartusia
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:07   #330
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Hej

Wieczorem przez katar nie mogłam zasnąć i próbowałam Wam napisać nawet coś z tel, ale w sumie to tylko sobie wątek odsubskrywowałam

kamel ostatnio w Lidlu były pampersy w promocji, zobacz moze jeszcze są
Dzięki za info o neo-anginie. Chyba też dziś zakupie, bo mnie zaczęło gardło boleć do tego kataru nie wiem czy tak się rozwija choróbsko, czy po prostu przez to ze oddycham przez usta i jest wysuszone

Znów ciężko mi się spało, ale w koncu jedna dziurka w nosie mi sie odetkała i mogłam troche oddychać to zasnęłam. Ale gardło mnie boli od rana mam już dość tego przeziębienia a to dopiero 3 dzień
Mako ja też nie raz odsubskrywowałam przez tel
Współczuję przeziębienia kochana wiem co to tylko ja miałam przerwę zdrowia ok 3 dni i teraz ta choroba.
A dziś myślałam, że noc będzie lepsza a była najgorsza ze wszystkich teraz nie wiem co zrobić, bo ile tak można kaszleć i nie wiem jak to wpływa na dziecko takie ciągłe skurcze brzucha od 4 nocy
Nie spałam ani chwili taki kaszel, a mnie płuca bolą. Mały się obudził o 5 i potem chodził i się bawił a teraz śpi a jest 11

Ale się cieszę bo kurier dzwonił, że zaraz będzie z łóżeczkiem samochodziki dla synka

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości