![]() |
#301 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście na fb, że u fryzjera byliśmy? Ja też mam nowy fryz (znowu krótki), ale moja fryzjerka w ciąży i idzie na l4 od nowego roku
![]() I wiecie co? Oczywiście nie wszystkim się podoba "wygląda jak chłopczyk, nie mogę się przyzwyczaić i jej poznać, no ale może wy chcecie chłopczyka" ![]() Trudno się mówi. |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Nancy mam dokładnie ten co wkleiłas linka ale nie pamietam ile płaciłam..... Smażyłam tez na nim ostatnio
![]() Debrah mi sie podoba fryzura Ami, Hania tez ma takie bardziej chłopięce ale zobaczysz do wiosny i lata bedą fajne takie ładniejsze i gęstsze i równe ![]()
#305 |
Zakorzenienie
|
W ogóle byłam dziś w lidlu i sie ubawiłam. Wiecie ze aby dostać nóż pascala lub okrasy trzeba zebrać 10 naklejek za kwotę 60zl jedna ? Haha śmiech na sali
![]()
#306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Matkobosko o tej godzinie to ja się spać kładłam. Współczuję. Cytat:
Ja też własnie iedawno linomag kupiłam, bo też sucha skóra. Lady, dziękuję za przypomnienie. Faktycznie na blogu Bokeh jest przepis. Nie pamiętam która polecała moje wypieki. Chyba z tych dwóch przepisów zrobię dla porównania ![]() Dziecie spi, więc wracam do moich kanapek, bo narazie mam tylko kromkę chleba, ser żółty, jajko sadzone i na twardo i paprykę. Przede mną jeszcze ogórek, pomidor, stek, salami, wędlina, cebula, rzodkiewka, bekon, sałata, keczup, majonez. Sporo tego i po kilka sztuk ma być, ale matka ma wenę a dziecko będzie miało frajdę. Uwielbiam takie rzeczy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłas cos fajnego??
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
No zgadnij
![]() Nie, żebym się tym przejęła, tylko to jest dziwne uczucie, jak wracasz, nie pytasz nawet o zdanie! po czym słyszysz opinię pełną dezaprobaty i widzisz kwaśną miną przez resztę wieczoru. |
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie :p mandarynki, chusteczki do pupy i parówki piratki ![]() ![]()
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz jakąś formę, wzór??
![]() |
#312 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale od TZ to przeciez nie wyrzuce nie... ![]() Choc ja jestem antykwiat. Wole czekolade dostac ![]() ![]() Cytat:
![]() Ten, ktory wkleilas jest ok, ale taniej wychodzi ten (mialam oba): http://basketo.pl/product-pol-8687-O...FmYaAsbY8P8HAQ Oba sa nierafinowane, bez zadnych dodatkow, pieknie pachna i wcale nie smakuja kokosem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam tez ten drugi nie widzę różnicy ![]()
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Silver!!! Moja droga, wiesz, że waszym otrzymaniem mieszkania zmobilizowałaś mnie do ogarnięcia mojego tematu?
![]() zadzwoniłam do wydziału nieruchomości i dowiedziałam się wszystkiego, faktycznie, po 3 latach mieszkanie można wykupić za ok.10% wartości! Także no, mój błąd ![]() ![]() ![]() ![]() także! kochana stawiam kawę ![]() ![]() fewciu, sugerujesz coś? ![]() ![]() która pisała, że ma już menu na dwa latka? podłączam się ![]() ![]() ![]() i porządki też już z grubsza zaczynam, taki kopas w dupas mobilizujący - młode śpi więc w kanciapie trza ogar zrobić ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz jakiś plan za motyw przewodni czy tal nie robisz ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | ||
Zakorzenienie
|
a Bartulo mamunia i tatuń
![]() Cytat:
![]() ![]() mnie sie podoba, taki chochlik z niej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() z naciskiem na "lekką" ![]() ![]() ![]() zresztą, kto bogatemu zabroni ![]() LADY, pewnie, działaj a moze akurat ![]() ![]() aaaaaaaaaaaa dzis mi przyjdzie paczka kosmetykowa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#317 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u nas motyw przewodni myszka minnie ![]() przyszedł mi już garaż dla Hani ![]() ![]()
![]() |
#318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kubuś tej byl dluuugo dziewczynka, ale w ostatnim czasie tylko raz to uslyszalam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
plan przewodni - autka
![]() ![]() ![]() Słyszałyście o Adasiu? ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#320 |
Wtajemniczenie
|
dwa ray mi posta wysłało :/
Lady auta ta bajka czy ogólnie autka ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-12-04 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Bożesz ale mnie dzisiaj boli głowa!
Ami pewnie zaraz się obudzi, muszę znaleźć jakiegoś tabsa.. |
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie to samo...
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zapach Ci nie przeszkadza? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Na pogrzebie jak zawsze-smutno. Popłakałam się tylko wtedy gdy moja siostra cioteczna (raczej nie many ze sobą kontaktu-dużo by opowiadać-zawsze najlepsza we wszystkim-tak o niem mówią rodzice a faktycznie niezły z niej aparat. Poza tym zero wychowania i nawet cześć czy dzieńdobry na ulicy nie powie. Mi to pisał licho ale moim rodzicom-ale to książkę można napisać.)-gwiazda jakich mało-zaczęła czytać ostatnie słowa do dziadka. O tym jak siedział i tłumaczył nam lekcje. Głównie zawsze robiliśmy matematykę. Jak sobie to przypomniałam to już poszło. Faktycznie to te lekcje to robił ze mna i moim bratem ciotecznym najczęściej-wtedy wróciły mi te obrazy. Dziadek miał 82 lata. Poza tym dziś siedzę cały dzień w pracy. Chłopaki których odbieram z przedszkola normalnie są w przedszkolu-ale ich prawie dwuletnia siostra na codzień jest z babcia. Babcia się rozchorowala wiec prosili mnie o pomoc. Do południa był ze mną Antonio a potem jak tz wrócił z pracy to go zabrał A ja z małą zostałam. Dobrze więcej kasy wpadnie. Za to nie jadę po chłopaków bo ich ktoś ma odebrac-więc 11 godzin to sporo kaski; ) ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Antonio mówi Tatusiu i mamumu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My na noc zamykamy drzwi i klucz wyciągamy, ale mały spi ze mną w łóżku najczęciej takze niebezpieczeństwa raczej nie ma, ale dmucham na zimne! Ale mi sie łikend szykuje ![]() ![]() ![]() Własnie zeżarłam paczke bonitkó i moge sie zbierac do domu ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-12-04 o 14:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Amelka znowu ma temp :///// kurna, dzwonilam do lekarza ale nie odbiera;/ jutro ide do lekarza;/ ale dziwne;/ tylko ma gorączke...
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Może stres?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Nawjko, Bokeh serio Wam nie smakuje wszystko kokosem z tym olejem? Ja też mam ten sam i jak go dodaję do kaszy czy na chleb to tylko ten kokos czuję ![]() Gojka powodzenia z prezentem ![]() Deli może trzydniówka? Chociaż Ewa też kiedyś miała tylko gorączkę, a wysypki nie było i niby nie trzydniówka ![]() Lady brawo za wyczekane słowo! Nancy super sobie Kuba radzi z puzzlami ![]() Pojechałyśmy dziś do sklepu i z racji super pogody z powrotem wracałyśmy pieszo. Ewa się dzwiła jak mijałyśmy tv to jej wytłumaczyłam, że tam nagrywają "Aktualności" itp. I Ewcia co dwie minuty się odwracała, pokazywała na budynek tv i mówiła "pan, pami, hat titat" (czyli pan i pani siedzą i czytają), potem robiła im papa i zaś mówiła "hama nie, mamą buuu" (czyli sama nie, z mamą bo jadą auta) i łapała mnie za rękę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
Hej, wpadłam tylko powiedzieć, że byliśmy w tym ośrodku, ale dalej nic nie wiemy, bo Piotrek nie chciał tam wejść. Pnie tylko przeprowadziły ze mną wywiad i tyle, mamy przyjść znów 18.12. On się wystraszył bo nie dość, ze to małe pomieszczenie to było tam jeszcze z pięć obcych Pań, a jak te panie, chcą zachęcić go do zabawy, zaczęły rzucać gumowymi piłkami, to kawaler zabrał się na korytarz i przesiedział tam z tatą
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.