Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-23, 07:52   #301
jeu
Zakorzenienie

Dot.: Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Smutne zakończenie

Heeeej, dasz radę, zobaczysz, wystarczy że odejdą Ci stresy związane z obroną i się przełamiesz, a jak już ruszysz to pójdzie TŻ dalej chodzi na siłkę?
buuu, to nei chce oglądać

Cytat:
Napisane przez Lamelkaa Pokaż wiadomość
Jeu nastepnym razem zmierze sie tylko w cyckach, bo jak nic nie spadnie to sie bede cieszyc
mi też będzie trochę szkoda cycków, ale dla ładnych nóg to warto

Cytat:
Hehe moja babcia z dziadkiem to oglądają i ostatnio własnie pół h opowiadali o wątku jakimś i starali się wytłumaczyć co i jak
Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Mój dziadek i babcia to oglądają i wciągnęli w to młodą ostatnio nie pozwoliła mamie podjechać do biedry jak ją zabierała ze szkoły bo nie zdąży na sulejmana
u mnie Mama ogląda i jak nie może obejrzeć to każe sobie nagrywać i mnie w to wciągnęła ale ja oglądam na necie od początku

Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
Jeu- pisiory to nie jest prawica choc oni oczywiscie uwazaja sie za patriotow, katolikow, barwy narodowe chca i pokazuja tam, gdzie tylko moga. Ktos ich kiedys dobrze nazwal- moherowi socjalisci mi sie marzy, by w koncu w Polsce byla silna prawica..
w Polsce to ani prawica ani lewica silna nie jest; no ale tu mało co dobrze działa
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
mój TŻ to mi gada, że z dnia na dzień coraz lepiej wyglądam i coraz bardziej Mu się podobam większa i (.)(.) i masz mi już niezbyt z tą moją posturą, a On jeszcze bardziej oszalał i mówi, że muszę cały czas być w ciąży jasne
może coś Ci po ciąży zostanie, np większy biust to raczej pewne
Stary 2015-05-23, 08:09   #302
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Porobiłam sobie z rana fotki... masakra ale mam nadzieję że na kolejnych będą widoczne jakieś zmiany
będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
wróciłam z fizjo - rany jak mnie to niepozorne dziewcze wymemłało
jak mi raz ścisnęła ścięgno przy szyi to aż w prądy w końcówkach palców poczułam powiedziała że problem leży w barku/ramieniu a nie w bicepsie/tricepsie mam za bardzo ściśnięte mięśnie na plecach przy barku i przez to mi "promieniuje"/czuje to w ręce - dała mi gumę, pokazała dwa ćwiczenia które mam robić sama w domu a na następny spotkaniu będziemy się bawić z igłami

teraz ponadrabiam trochę i do pracy się będę zbierać
oby się tylko poprawiało teraz i będziemy pilnować byś ćwiczyła regularnie

Cytat:
Napisane przez LittleBeetle Pokaż wiadomość
Dziewczynki jest nadzieja z działką może do 1,5 tygodnia się wyjaśni

Cytat:
Melduję 25 minut ćwiczeń na uda i pośladki, mam tak słabą kondycję że nie mam siły na więcej

Cytat:
AAAAAAA!!! Dziewuszkiiii!!!!!!!

Melduje silkeeeee!!!!!! (wlasnie chlone )

Jest boskoooo opowiem Wam po powrocie do domciu

poszłaś z tym planem? dziś zakwasy męcza? no i mowiłam, że nie ma się czego bać
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Zrobiłam małe zakupy, dla mnie wpadł płyn micelarny i maska do stóp, kupiłam też wałek do ciasta, z Lidla przyniosłam silikonową formę do pieczenia, wypłaciłam pieniądze, a teraz liczę wydatki. Może uda Nam się jechać gdzieś w góry na 2-3 dni na początku czerwca
my też byśmy chcieli się gdzieś wyrwac na weekend w czerwcu może Poznań

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;51493020]Melduję 40 min stacjonarnego [/QUOTE]

Cytat:
W ogole super inicjatywa niedaleko mnie bedzie. Przebiegniete km beda przeliczane na zlotowki i przeznaczone dla takiego chlopczyka chorego. Na pewno wezme udzial
fajnie lubię takie szlachetne inicjatywy

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Domeldowuję dalsze skoki co razem daje 45 min czyli moim zdaniem bardzo dobry trening
najlepszy trening to poprzez zabawę
Stary 2015-05-23, 08:23   #303
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Fanka gry. Zresztą nie mamy z Tż dużego wyboru na PS4, bo gry piekielnie drogie (w skromnej kolekcji posiadamy Lego Batman 3, Fifę 15 i jakieś mordobicie), ale czasem gramy razem albo sama używam jego kariery.
to zapraszam do mnie, też mamy ps4 i całkiem sporą kolekcję gier na mnie czeka assasins creed i gta 5 po mgr, nie chce teraz zaczynać bo bym się wciągnęła a wolę jednak napisać pracę w terminie

Cytat:
Mój się ze mnie śmieje bo ja mogę tylko w mega dziecięce grać bo jak mnie ktoś może zabić to się zaraz przejmuje a w ciąży od razu dziecko czuje więc pozostaje mi Rayman
W ogóle ja to zawsze się wczuwałam i nawet jak gram w jakieś wyścigówki to skręcam razem z moim autem
rayman jest super
też się tak wczuwam albo gadam do mojej postaci na ekranie
Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Zameldować chciałabym 2h siłowni. Cardio, nogi, cardio i rolki masujace

Cytat:
Dziewczyny
Nie dość że mam humor do to jeszcze się pokłuciłam z tżtem wyjechał do mnie z takim tekstem że nie mam zamiaru się do niego odezwać w najbliższym czasie

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
chwila nieuwagi i 10 stron w plecy...

elo elo elo w nowym wątku
no hejka
Cytat:
Napisane przez SzalonaFoka Pokaż wiadomość
Melduję 1h 30 min na świeżym powietrzu: 8 km joggingu + trening na siłowni outdoor + rozciąganie Dzisiaj znacznie lepiej mi się ćwiczyło, znacznie lżej

Mój B. ma XBoxa, jak jestem u niego to też gramy Od fify zdecydowanie bardziej preferuję wyścigi i mordobicie

bo takie nawalanie w klawisze to chyba większośc kobiet praktykuje swoją drogą te pady to są niezniszczalne
Cytat:
Wrocil
to na pewno była upojna noc
Cytat:
Tż wczoraj do mnie pisał smsy ale nie chce mi się z nim gadać. Chyba muszę od niego trochę odpocząć, w końcu od lipca będziemy ze sobą mieszkać, najpierw nad morzem potem na studiach i nie będzie możliwości "odpoczynku".
oj tam, patent na odpoczecie od siebie zawsze się znajdzie każdy czasem potrzebuje oddechu

oj ciesz się wolnością, potem na studiach będziesz narzekać i tęsknić
Stary 2015-05-23, 08:44   #304
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:

Weź... mnie też kiedyś koleś śledził, ale dobrze, że akurat koleżankę spotkałam to się odczepił... ale co się najadłam strachu to moje
Tż zabronił mi gdziekolwiek wychodzić samej, ale ja się nie dam. W domu mnie nie zamknie i nie zamierzam być od niego zależna. Zresztą może mi się przewidziało, jasno było, nie wierzę, że coś mogłoby mi się stać.
Cytat:
Dziewczyny
Nie dość że mam humor do to jeszcze się pokłuciłam z tżtem wyjechał do mnie z takim tekstem że nie mam zamiaru się do niego odezwać w najbliższym czasie
Zrelaksuj się, Tż przemyśli i przeprosi.
Cytat:
Melduję 1h 30 min na świeżym powietrzu: 8 km joggingu + trening na siłowni outdoor + rozciąganie

Cytat:
Kontrolnie wagę sprawdziłam- 65,9 kg nie jest źle. Moim celem jest zejście poniżej 65 bo w tym roku jedynie raz widziałam 64,x. Tak się męczę z tymi kilogramami u siebie Myślę, że teraz ruszę porządnie, zdradliwe węgle mi tego nie popsuja już
Nic mi nie mów o wadze, ja w tym roku widziałam już 61,5 kg, a tu 2,5 kg więcej
Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
to zapraszam do mnie, też mamy ps4 i całkiem sporą kolekcję gier na mnie czeka assasins creed i gta 5 po mgr, nie chce teraz zaczynać bo bym się wciągnęła a wolę jednak napisać pracę w terminie

bo takie nawalanie w klawisze to chyba większośc kobiet praktykuje swoją drogą te pady to są niezniszczalne
Uważaj, bo jeszcze skorzystam(y).

Potwierdzam. Nasze już leżały wielokrotnie na podłodze, były bite i żyją
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 08:46   #305
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
Zrelaksuj się, Tż przemyśli i przeprosi.
Już przeprosił ale co z tego... z resztą nieważne...
Stary 2015-05-23, 08:48   #306
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Tż zabronił mi gdziekolwiek wychodzić samej, ale ja się nie dam. W domu mnie nie zamknie i nie zamierzam być od niego zależna. Zresztą może mi się przewidziało, jasno było, nie wierzę, że coś mogłoby mi się stać.

Uważaj, bo jeszcze skorzystam(y).

Potwierdzam. Nasze już leżały wielokrotnie na podłodze, były bite i żyją
Teraz to wypadki zdarzają się o każdej porze... Także lepiej uważać

My się z TZ smiejemy ze te pady to są przystosowane do tych wszystkich grubych dzieciaków z Ameryki. Tych z memów przeróżnych bo oni też często maja komsole i napiep.rzaja równo ale ja na padzie tez potrafilam się wyzyc i żyje dalej
Stary 2015-05-23, 08:50   #307
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Już przeprosił ale co z tego... z resztą nieważne...
Jak chcesz, to się wygadaj.
Cytat:
Teraz to wypadki zdarzają się o każdej porze... Także lepiej uważać

My się z TZ smiejemy ze te pady to są przystosowane do tych wszystkich grubych dzieciaków z Ameryki. Tych z memów przeróżnych bo oni też często maja komsole i napiep.rzaja równo ale ja na padzie tez potrafilam się wyzyc i żyje dalej
Ale bez przesady, nie mogę teraz siedzieć zamknięta w domu.

Padłam! Chociaż u mnie to Tż wyżywa się na padach, ja tego nie pochwalam. Nie po to wydajemy kupę kasy, żeby zaraz to rozpierniczyć. Powiedziałam mu, że jak któryś pad umrze, to kupi nowy nie ruszając budżetu domowego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-23, 08:54   #308
jeu
Zakorzenienie

Cytat:

Ale bez przesady, nie mogę teraz siedzieć zamknięta w domu.

Padłam! Chociaż u mnie to Tż wyżywa się na padach, ja tego nie pochwalam. Nie po to wydajemy kupę kasy, żeby zaraz to rozpierniczyć. Powiedziałam mu, że jak któryś pad umrze, to kupi nowy nie ruszając budżetu domowego
No ja to rozumiem, ze nie zamknie Cię w domu ale trzeba ogólnie rozglądać się jak się gdzieś wychodzi bo wariatów nie brakuje

Nir no, ja tym padem Nie rzucilam tylko bardzo mocno gralam, TZ tez się zdarza, PS ma półtora roku i nadal wszystko smiga dla mnie niezniszczalne te pady tak jak swego czasu nokie
Stary 2015-05-23, 08:57   #309
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
No ja to rozumiem, ze nie zamknie Cię w domu ale trzeba ogólnie rozglądać się jak się gdzieś wychodzi bo wariatów nie brakuje

Nir no, ja tym padem Nie rzucilam tylko bardzo mocno gralam, TZ tez się zdarza, PS ma półtora roku i nadal wszystko smiga dla mnie niezniszczalne te pady tak jak swego czasu nokie
Tylko wiesz, co mi z oglądania, skoro się nie obronię i nie zareaguję...

O, jest nadzieja, że jeszcze trochę posłuży!
Stary 2015-05-23, 08:58   #310
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będę wam smęciła, szczególnie że za parę dni wszystko wróci do normy z resztą my na prawdę rzadko się kłócimy, taka kłótnia zdarza się nam raz na rok, zwykle to jest po prostu jakaś głośniejsza wymiana zdań, nie odzywamy się 10 minut i jest ok. No ale zdarzają się i takie przypadki jak teraz...
Stary 2015-05-23, 09:00   #311
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Nie będę wam smęciła, szczególnie że za parę dni wszystko wróci do normy z resztą my na prawdę rzadko się kłócimy, taka kłótnia zdarza się nam raz na rok, zwykle to jest po prostu jakaś głośniejsza wymiana zdań, nie odzywamy się 10 minut i jest ok. No ale zdarzają się i takie przypadki jak teraz...
Najważniejsze, że zawsze się godzicie

Idę robić tartę z nektarynkami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-23, 09:47   #312
Lamelkaa
Zakorzenienie

Dzien dobry

Czuje sie rewelacyjnie

Dzien bez glutenu za mna i dzis kolejny Z Tz wczoraj o tym tez rozmawialam, bo pytal sie co moge jesc a czego nie i dzis na sniadanie salatke mi przyniosl do lozka

tulipanku za trampoline Ile kosztuje taka?

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Zameldować chciałabym 2h siłowni. Cardio, nogi, cardio i rolki masujace

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;51494351]Szkoda, że mi tak odchudzanie nie idzie jak 10 lat temu [/QUOTE]

Nie ma co wspominac trzeba znowu dzialac

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Jakie plany na weekend macie?
W ogóle muszę sprawdzić pogodę, powiedźcie,że będzie ciepło
U mnie juz 20C

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Melduję 1h 30 min na świeżym powietrzu: 8 km joggingu + trening na siłowni outdoor + rozciąganie Dzisiaj znacznie lepiej mi się ćwiczyło, znacznie lżej
Lamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 10:00   #313
nonetheless
Zakorzenienie

Znacie może jakiś krem/balsam który nadaje się do smarowania całego ciała ale daje radę jako krem nawilżający do twarzy? Nie musi jakoś super nawilżać
O ile w ogóle coś takiego istnieje
Stary 2015-05-23, 10:00   #314
Lamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
mi też będzie trochę szkoda cycków, ale dla ładnych nóg to warto
Nog i tylka, bo mi Tz dzis powiedzial, ze ludzie u niego na wiosce juz mu uwage zwracaja, ze dupe dostalam A on im powiedzial, ze w ciazy jestem Wczoraj poszlismy do sklepu i przy sklepowej bylo tak:
- Kochanie pomidora mozesz?
- Moge
- A jogurt?
- Moge
- Parowki zjemy?
- Nie moge
- To moze ser wezme na kanapki
- No przeciez nie moge

Sklepowa radary nadstawione i dzis juz bedzie sie pytac czy to z ciaza to prawda
Stary 2015-05-23, 10:08   #315
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
Nog i tylka, bo mi Tz dzis powiedzial, ze ludzie u niego na wiosce juz mu uwage zwracaja, ze dupe dostalam A on im powiedzial, ze w ciazy jestem Wczoraj poszlismy do sklepu i przy sklepowej bylo tak:
- Kochanie pomidora mozesz?
- Moge
- A jogurt?
- Moge
- Parowki zjemy?
- Nie moge
- To moze ser wezme na kanapki
- No przeciez nie moge

Sklepowa radary nadstawione i dzis juz bedzie sie pytac czy to z ciaza to prawda
że też ludzie nie mają innych tematów do plotek

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Wzięłam prysznic i wysmarowałam się balsamem i chyba za krótko czekałam zanim się ubrałam bo dres się do mnie teraz klei

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-23, 10:15   #316
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Grunt, że wiesz że to chwilowe i że zaraz znów będzie słodko-pierdząco

Cytat:
Dzien dobry

Czuje sie rewelacyjnie

Dzien bez glutenu za mna i dzis kolejny Z Tz wczoraj o tym tez rozmawialam, bo pytal sie co moge jesc a czego nie i dzis na sniadanie salatke mi przyniosl do lozka

Nie ma co wspominac trzeba znowu dzialac
ale u Ciebie pełno motywacji znowu
Kochany TZ, widać ze przerwa Wam fajnie zrobiła

A ludzie z ta ciąża choć TZ im trafnie powiedział, co się będą czepiac i komentować

Cytat:
Znacie może jakiś krem/balsam który nadaje się do smarowania całego ciała ale daje radę jako krem nawilżający do twarzy? Nie musi jakoś super nawilżać
A ja kiedyś czytalam ze nie powinno się używać kremu do ciała na twarz, bo są chyba mocniejsze i mogą podrażniać...

Byłam na zakupach... I kupilam sobie dwie pary butów w centro znowu promocje i przepadlam zdecydowanie jestem butoholiczka i torboholiczka, ciągle mi malo mimo ze ciągle kupuje

U mnie pochmurno
Stary 2015-05-23, 10:20   #317
SzalonaFoka
Ciasteczkowy potwór

Pospałam w opór, obudził mnie deszcz Kiepska pogoda się zapowiada. Śniadanie zjedzone, ruszam z Mamą na zakupy

Cytat:
Siemka
Wczoraj zrobiłam tylko parę ćwiczeń, myślałam że dziś nic nie będę czuła, a tu takie zakwasy na brzuchu i mam że ledwo się z boku na bok w łóżku przekręcałam

Kolejny raz nie wiem co mam ze sobą zrobić w weekend. Zwykle do 15 siedziałam nad książkami, albo sprzątałam a teraz mam posprzątane, uczyć się nie muszę. Moje życie straciło sens
To znaczy, że poćwiczyłaś intensywnie

Dziwne uczucie, znam to Ale jak sobie pomyślę, że to być może takie moje ostatnie weekendy w całym życiu, to trochę markotnieję Co prawda kończę licencjackie, ale na mgr wolałabym iść na zaoczne, i pracować w tygodniu, będzie ciężej.

Cytat:
Hahahaha, ale mnie rozbawiły te grube dzieciaki z Ameryki podzielę się z tą wizją z B.

B. pady też są w dobrym stanie a przeżyły niejeden intensywny w emocje i użycie siły meczyk niezniszczalne są

Cytat:

:
też odnoszę takie wrażenie, najlepsza jest mina przeciwnika, jak się wygra w ten sposób

{179 cm, BMI:24,6}

Aktualnie
*czytam: "Ania z Szumiących Topoli" L. M. Montgomery
*oglądam: "Chirurdzy" i "Czas Honoru"
* II faza South Beach - inspiruję się
SzalonaFoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 10:28   #318
Lamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
że też ludzie nie mają innych tematów do plotek
Przeciez kazdy wie, ze lepiej gadac o kims niz o sobie

Jak z Tz? Pogodziliscie sie juz?
Stary 2015-05-23, 10:31   #319
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
Przeciez kazdy wie, ze lepiej gadac o kims niz o sobie

Jak z Tz? Pogodziliscie sie juz?
Jest tak sobie, ale pewnie dziś się pogodzimy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-23, 10:34   #320
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

My już u rodziców pogoda średnia

Cytat:
Nivea Soft
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 10:36   #321
Lamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ale u Ciebie pełno motywacji znowu
Kochany TZ, widać ze przerwa Wam fajnie zrobiła

A ludzie z ta ciąża choć TZ im trafnie powiedział, co się będą czepiac i komentować

A ja kiedyś czytalam ze nie powinno się używać kremu do ciała na twarz, bo są chyba mocniejsze i mogą podrażniać...

Byłam na zakupach... I kupilam sobie dwie pary butów w centro znowu promocje i przepadlam zdecydowanie jestem butoholiczka i torboholiczka, ciągle mi malo mimo ze ciągle kupuje

U mnie pochmurno

Akumulatory naladowane

Podobno gora juz chudsza u mnie a jak gora zaczyna leciec to i dol poleci Moze ta dieta bg na wage tez mi dobrze wplynie

Przed chwila slyszalam od klienta, ze jakbym troche schudla

Pokaz buty?
Stary 2015-05-23, 11:11   #322
arnama
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wczoraj była powtórka z rozrywki, oczy jak 5zł do 6 rano
Ale odkryłam jaka jest tego przyczyna.... idiotka ze mnie

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 11:14   #323
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
Nivea Soft

Wybierałam się już miesiąc do fryzjera, aż w końcu sama przed chwilą obcięłam końcówki włosów ubyło jakieś 4cm, a ja zaoszczędziłam 25zł

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-23, 11:29   #324
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Kolejny raz nie wiem co mam ze sobą zrobić w weekend. Zwykle do 15 siedziałam nad książkami, albo sprzątałam a teraz mam posprzątane, uczyć się nie muszę. Moje życie straciło sens
Miałam tak po: planowaniu ślubu, przeprowadzce i stracie pracy
Z czasem przechodzi

Cytat:
poszłaś z tym planem? dziś zakwasy męcza? no i mowiłam, że nie ma się czego bać
Tak z planem Muszę tylko koniecznie dodać coś na Bo to na Jej "napompowaniu" mi chyba najbardziej zależy... A tam nie ma akurat tej maszyny na tylne mięśnie nóg- unoszenie w leżeniu. Zastąpił mi to inną, ale na niej pracują same dwugłowe, bez du.pnych
Zakwasy są, ale nie aż takie nawet. Chyba większe miałam po środzie i tej siłce "U Edka"
No, nie ma Już się poniedziałku doczekać nie mogę
Dzięki za wszystko

jeu, pokaż buciki

Cytat:

Czuje sie rewelacyjnie
Ciekawe czemu

Cytat:
Już Hero pisała: Nivea Soft się nadaje do tego i tego

Stary 2015-05-23, 11:30   #325
Kaveri
Spaceroholiczka

Kuszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20150523_001.jpg (137,9 KB, 7 załadowań)
Stary 2015-05-23, 11:34   #326
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Nie ma to jak ploteczki
Jak mój TŻ wrócił i byliśmy na mojej wiosce, to się śmiałam że musimy pospacerować po wsi, żeby wszyscy widzieli że jesteśmy jeszcze razem, bo znając życie to już wieś huczy że się rozstałam z mężem, jak tak ciągle sama jeżdżę do rodziców, na noc, z walizką

Cytat:
Akumulatory naladowane

Podobno gora juz chudsza u mnie a jak gora zaczyna leciec to i dol poleci Moze ta dieta bg na wage tez mi dobrze wplynie

Przed chwila slyszalam od klienta, ze jakbym troche schudla

Działamy! Działamy! To kiedy wracasz do biegania?
Pójdzie, pójdzie, zobaczysz

No widzisz, ludzie coś widzą

Stary 2015-05-23, 11:42   #327
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam tak po: planowaniu ślubu, przeprowadzce i stracie pracy
Z czasem przechodzi

Już Hero pisała: Nivea Soft się nadaje do tego i tego
Wiem że przejdzie, tyle że wolałabym coś robić, szczególnie jakąś robotę znaleźć, no ale co z tego że chcę... wysyłam po parę cv dziennie a oddzwonili raz, w dodatku nie mogłam iść na rozmowę bo miałam maturę

Stary 2015-05-23, 12:00   #328
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem że przejdzie, tyle że wolałabym coś robić, szczególnie jakąś robotę znaleźć, no ale co z tego że chcę... wysyłam po parę cv dziennie a oddzwonili raz, w dodatku nie mogłam iść na rozmowę bo miałam maturę

No niestety, tak to jest... trzeba mieć szczęście, siłę przebicia i pewność siebie. Mam nadzieję że coś znajdziesz

Stary 2015-05-23, 12:08   #329
StupidAlice
Czekoladoholik

Dzień dobry Robaczki

Nie myślałam, że już nowy wątek będzie

Zbiorowo za ćwiczenia

Nie ma szans żeby was nadrobić

Chodze na tabate, 2 razy w tygodniu

Lamcia to Ty teraz bezglutenowa?

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:

Odrobina cierpliwości, znajdziesz coś szybko

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 12:09   #330
Kaveri
Spaceroholiczka

Mam rewolucję w brzuchu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości