![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Cytat:
![]()
![]() |
#302 |
Wtajemniczenie
|
Nas tylko rano z łóżka podrywa wielkie szzzzuuuuuuuurrrrrrrr jak się plastikowe pudło opróżnia z klocków. Obecnie na etapie garaże, mosty i klasycznie domy z kominami na 2m
![]() Mamy pitstop w Gdańsku- tysiąc razy ładniejsze miasto od Krakowa!!! ![]()
![]() |
#303 |
MBZ♥
|
Monika ale czym się martwić?
![]() U nas fascynacja wszelkimi domkami, w których mieszkają małe laleczki, zwierzaki, figurki z jajek niespodzianek ![]() Scarlett popatrz na figurki little people. To takie małe zwierzątka, lwy, zyrafki krowy, no wszelkiej maści. Ja odkupilam od koleżanki akurat po 2 zł za sztukę i jest miłość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z podobnie, tylko nie może się zdecydować czy całe miasto budować, czy konstrukcję wzwyż, najbardziej chciałaby pewnie i jedno i drugie, tylko, że klocków aż na to brak - do tego jeszcze wielopoziomowe konstukcje z pociągu z ikei, oczywiście coś tam namiesza ostro torowisko układając, a potem mnie woła, bo przecież obieg zamknięty musi być i górki, i tunele..... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Zabawek mam od cholery, pewnie jakiś bym się pozbyła, ale co schowam, to ta znów chce gąsienicę gawędziarkę czy kulę hulę ![]() Z ciekawości jak sprzedawałyście wózek i duperele do niego to ile % wartości chciałyście? ja mam chyba niemal wszystko do mutsy dokupione, poza folią na gondolę, a w zestawie nie było totalnie nic, z fotelikiem besafe ponad 3 tys na to poszło
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
mój chłop robi wszystko, ale od 17ej... mnie się akumulatory wyczerpują ok. 21...
heh. nie lubię tego pytania, bo nie potrafię na nie odpowiedzieć ![]() mamy za dużo zestawów (samych pociągów z 5 zestawów - 2 samo-jeżdżące, wszelkiej maści auta, z 6 samolotów, helikopter, masa zwierząt; myjnię, straże, weterynarza, policję, sklep, safari, ...) - sami mieliśmy dużo klocków, a dostał jeszcze spadkowe. jest tyyylle możliwości pójścia w pasje dziecka. co Kuba najbardziej lubi? T. od powrotu od babci ma fazę na lawety i teraz dość często tym się bawi: http://www.ceneo.pl/9698957, choć kłamię... bawi się wszystkim. bardzo kreatywnie. liczą na foty![/QUOTE] tak. każde dziecko ma przypisane mini-pici łóżeczko i pościel. skip hop. Michał ma małpę. ![]() ![]() aaaaaaaaa <ślinotok!> (choć nigdy tyle nie spałam ![]() czym? idealna zabawa ![]() dom na 2 m czy komin na 2 m?
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pytanie do Pani ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- My też od 1 września do przedszkola na 5-6 godzin dziennie ciekawe jak to będzie bo póki co dziecko od kilku dni szał ciał w domu bo dostała prezent łał ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Despa i Sorceresss a Wy razem na wakacjach byłyście? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam problem ze Skin Hopem. plecak w użytku od stycznia i jest w idealnym stanie. ale torba wózkowa puściła :/ reklamowałam. plastik - różnie. dwa bidony mieliśmy i zwierzaki się ścierają. jaki prezent???
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
MBZ♥
|
Pani mam podobnie z tą 21
![]() ![]() ![]() Ja jestem sową więc potrzebuję odespać. Siłą rzeczy od 2,5 roku nie jest mito dane w takiej ilości jakiej bym potrzebowała. ZOś maks do 9 teraz śpi. Oliwko? ![]() ![]() Dragusiu za kurs i zdrowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Hej u nas na topie sa kopary i traktory oraz robienie nam kawy, lodów i gotowanie zupy
![]() Jutro mam pierwsza rade pedag. ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() K lubi autka też, ale nie wiem czy czegoś bardziej podstawowego nie kupić a potem coś tematycznego/ WYbor jest, jeszcze worek pieniedzy i mozna szaleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Moderna to prawda że Niemcy znieśli Betreungsgeld? wiesz coś?
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Scarlett na co Ty, Gdansk milionpincet razy ladniejszy niz Krak.
Oliwka, my jezdzimy od 10 lat do takiej babki w Chlapowie, nam sie podoba i polecamy miejsce, bo fajne, czyste zadbane no i raj dla dzieci. Sorce sie w tym roku wybrala, mam nadzieje, ze są zadowoleni (i ze Ich nie zanudzilismy ;-)...) Dzieciaki bawily sie super, ze sobą i nie tylko. Panika, jak Sorce sie zgodzi to wrzuce na grupe dzieciaki.
#313 |
Wtajemniczenie
|
Wrzucaj, wrzucaj. Byleby mnie nie było widać. Patrzę na siebie i jestem załamana-nie dość, że gruba to jeszcze mi ciąża dokłada kg.
Od nowego roku...... hihihi.... biorę się za siebie. Na szczęście mam punkt zaczepienia-zdiagnozowana tarczyca. Scarlett... w kraku nawet stare miasto brzydkie, kamienice co jedna to inna. W promieniu 3km od rynku juz sie zaczynają blokowiska i zabudowa brzydka jak noc. W Gdansku co krok jakas perelka architektury. Wiadomo, ze części przemysłowe obu miast straszą, ale ja porównuję ścisle centrum.
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Hej hej. Żyje. Milus chory wiec siedzimy w domu.
Ogólnie to mi się nic nie chce najchętniej bym spała a tu Zonk od 5.30 dziecię me na nogach gotowy do zabawy 😉 |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I dziekuje za miły komentarz w fotoklubie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
----- Bylismy wczoraj w Carrefourze, podotykałam Lego Duplo i zaluje, ze nie kupiłam http://www.smyk.com/lego-duplo-my-fi...y-dla-dzieci-p bo był za 80 zł przeceniony. W necie 15 zł drożej ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- I musze sie pochwalić, że wyprzedaż ciuszków dzieci idzie świetnie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam Krk lubię, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma może - ale zwłaszcza te podwórka przy kamienicach na starówce są megaklimatyczne - kilka lat temu byłam tydzień w Krakowie, ale rozchorowałam się i nie pozwiedzałam zbytnio, zresztą i tak czasu nie było, bo szkolenie - nocowałam po drugiej stronie Wisły na (nie chcę przekręcić) Po(d)górzu? też bardzo mi się podobało. Dwa razy po 3 tygodnie byłam w Krk na obozach językowych, mam sentyment, załuję, że nie poznałam Krk lepiej wtedy, bo w sumie poza Wawelem i starówką nie pozwiedzaliśmy zbytnio, wywozili nas na wycieczki w dalsze okolice. a te perełki w Gdańsku? Poza starówką, twierdzą Wisłoujście, Westerplatte, Katedrą w Oliwie to perełek chyba nie ma specjalnie - chyba, że najdłuższy falowiec do nich zaliczysz ![]() ![]() w sumie ścisłego centrum to też specjalnie tu nie ma, bo ze względu na ukształtowanie wzgórz morenowych wlecze się to Trójmiasto wzdłuż brzegu jak guma od gaci, a jazda jedyną i główną drogą w godzinach szczytu to koszmar niemal taki, jak przebijanie się przez kilka dojazdówek na drugą stronę wzgórz do sypialni z ceną metra kwadratowego mieszkania odwrotnie proporcjonalną do odległości od nich.
![]() |
#317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaa! raj! Twoje dziecko to anioł. a ja się cieszę jak dzieci do 7ej dośpią ![]() ![]() w kółko dostajemy pomidorówkę i rosół... Cytat:
![]() ![]() eeeeejjjjjj! pionizuję Cię! ( ![]() ![]() heh... okazję się mszczą wyrzutami sumienia ![]() ![]() jakie zastawy??? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2015-08-28 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
MBZ♥
|
O jaaaaaaa
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Pani ![]() Demeter jakie zestawy? Despa dziękuję za piękne zdjęcia ![]() ![]() Sorce nie gadaj głupot ![]() Scarlett jak się czujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Pani zdecydowałam się na tą śniadaniówke ze skip hopa Aniela będzie mieć pandę nie potraffiła się zdecydować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#322 |
Wtajemniczenie
|
Zocha, wpadaj do nas
![]() ![]() Padam na buzię, wróciliśmy nad ranem znad morza a teraz zostawiamy Filipcia z babcią i jedziemy na weekend do Żywca na Męskie Granie. Zaliczamy Polskę wzdłuż w 24h, powoli zaczynam mieć ochotę zaliczyć moje łóżko :P Dorzucę moje foty Emi i Fi po powrocie ![]() Ah, Alliw! Jak Nesbo? Becketta jakiś zboj w biblio przetrzymuje, a mam zamówione 3tomy.
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2015-08-28 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pisz, pisz, starówki bez zamku są gorsze ![]()
![]() |
#324 |
Wtajemniczenie
|
Phi, Ty widzę nie wiesz czym jest ładowarka
![]() To przecież nowoczesny ODKURZACZ. Podczas gdy skakanka jest starszym modelem ![]() Ze 3dni dzieciory latały i cały wieczór odkurzaly podwórko.
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2015-08-28 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Nio i Milus poszedł spać dziś pobił rekord świata ANI JEDNEJ CHOCIAŻBY SEKUNDY na drzmece nie był od 17 to już maruda taka ze ledwo co do 18.go przetrzymalam
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
ooo jaaaaaa, no nie wiem, i nie chcę wiedzieć ile kosztowałaby nowa ładowarka do srajfona, pewnie pierdyliard złotych
#327 | |
Zakorzenienie
|
wow!
T. byłby zachwycony! ![]() mamy bidon z pandą. śliczna ![]() ![]() ![]() ![]() ale z Was Wędrowycze (jak mawia mój syn) ![]() ![]() ![]() Cytat:
u nas - i stety i niestety, coraz częściej bez drzemki...
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja wiedziałam że prędzej czy później to nastąpi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
MBZ♥
|
Kreatywność powalająca
![]() ![]() Kasia jak się przyzwyczai do niedrzemkowania to dłużej będzie wytrzymywać ![]() Mi teraz ewentualna drzemka rozwala dzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
u nas w temacie drzemki to nigdy nic nie wiadomo, najgorsza jest taka około 17 i kończąca się zwykle ok22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.