Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-27, 13:35   #301
scarlett26
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
U nas lego poszło w odstawke. Może dlatego że wymaga czasu, bo wywalić klocki, bawić się, pochować, a nie bardzo mamy tak czas. Jakub sam nie chce się bawić lego.
Aktualnie Jakub jest samochodzikiem i ciągle jeździ, trabi, cofa, włącza czujniki parkowania, zatrzymuje się na czerwonym, rusza na zielonym, zakopuje się w piachu, rusza, podjeżdża, odjeżdża, parkuje... Mam się martwić?
Od października idzie na kilka godzin dziennie do "przedszkola". Dzisiaj dostał plecak i nosi w nim samochodziki.
a u nas odwrotnie, wstaje i idzie budować całe miasto

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 14:47   #302
Sorceresss
Wtajemniczenie

Nas tylko rano z łóżka podrywa wielkie szzzzuuuuuuuurrrrrrrr jak się plastikowe pudło opróżnia z klocków. Obecnie na etapie garaże, mosty i klasycznie domy z kominami na 2m

Mamy pitstop w Gdańsku- tysiąc razy ładniejsze miasto od Krakowa!!!

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 14:56   #303
BYou
MBZ♥

Monika ale czym się martwić?

U nas fascynacja wszelkimi domkami, w których mieszkają małe laleczki, zwierzaki, figurki z jajek niespodzianek

Scarlett popatrz na figurki little people. To takie małe zwierzątka, lwy, zyrafki krowy, no wszelkiej maści. Ja odkupilam od koleżanki akurat po 2 zł za sztukę i jest miłość
BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 15:10   #304
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Nas tylko rano z łóżka podrywa wielkie szzzzuuuuuuuurrrrrrrr jak się plastikowe pudło opróżnia z klocków. Obecnie na etapie garaże, mosty i klasycznie domy z kominami na 2m

Mamy pitstop w Gdańsku- tysiąc razy ładniejsze miasto od Krakowa!!!
no co Ty? gdzie Ci się tak podoba??? ja tam wolę Kraków

Z podobnie, tylko nie może się zdecydować czy całe miasto budować, czy konstrukcję wzwyż, najbardziej chciałaby pewnie i jedno i drugie, tylko, że klocków aż na to brak - do tego jeszcze wielopoziomowe konstukcje z pociągu z ikei, oczywiście coś tam namiesza ostro torowisko układając, a potem mnie woła, bo przecież obieg zamknięty musi być i górki, i tunele..... kurcze, TŻ mgr inż a nie ja!!!

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Monika ale czym się martwić?

U nas fascynacja wszelkimi domkami, w których mieszkają małe laleczki, zwierzaki, figurki z jajek niespodzianek

Scarlett popatrz na figurki little people. To takie małe zwierzątka, lwy, zyrafki krowy, no wszelkiej maści. Ja odkupilam od koleżanki akurat po 2 zł za sztukę i jest miłość
Dzięki, muszę obadać.... w ogóle rzadko sklepy zabawkowe typowo odwiedzam, koło nas nie ma takowych specjalnie - ale Z uwielbia do toysrus chodzić i tam widziałam całe stadka oglądające coś co się playmobil bodajże zwie..... ceny masakroza.... zastanawiam się, czy to coś lokalnie tylko w tym sklepie obecnego, czy jakiś kolejny must have....

Zabawek mam od cholery, pewnie jakiś bym się pozbyła, ale co schowam, to ta znów chce gąsienicę gawędziarkę czy kulę hulę pewnie gdybym to spieniężyła wszystko to zrobiłabym pokój i jeszcze nakupiła lego.... coraz bardziej dojrzewam do tego....

Z ciekawości jak sprzedawałyście wózek i duperele do niego to ile % wartości chciałyście? ja mam chyba niemal wszystko do mutsy dokupione, poza folią na gondolę, a w zestawie nie było totalnie nic, z fotelikiem besafe ponad 3 tys na to poszło

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2015-08-27, 19:02   #305
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
już czasem nie daję rady, choć TŻ pomaga ale wieczorami jestem dętka
mój chłop robi wszystko, ale od 17ej... mnie się akumulatory wyczerpują ok. 21...

Cytat:
A powiedz mi jakie masz zestawy Lego Duplo, co byś polecała?
heh. nie lubię tego pytania, bo nie potrafię na nie odpowiedzieć
mamy za dużo zestawów (samych pociągów z 5 zestawów - 2 samo-jeżdżące, wszelkiej maści auta, z 6 samolotów, helikopter, masa zwierząt; myjnię, straże, weterynarza, policję, sklep, safari, ...) - sami mieliśmy dużo klocków, a dostał jeszcze spadkowe.
jest tyyylle możliwości pójścia w pasje dziecka. co Kuba najbardziej lubi?
T. od powrotu od babci ma fazę na lawety i teraz dość często tym się bawi: http://www.ceneo.pl/9698957, choć kłamię... bawi się wszystkim. bardzo kreatywnie.

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
My wracamy do domku
liczą na foty![/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Panika, a to jak u Was kwestia spania rozwiazana? Zlobkowa posciel?
tak. każde dziecko ma przypisane mini-pici łóżeczko i pościel.

Cytat:
Pani - jaki to plecak ze smyczą?
skip hop. Michał ma małpę.

Cytat:
chociaż tylko ja słyszę: kocham najbardziej na świecie

Cytat:

Pospalam do 10
aaaaaaaaa <ślinotok!> (choć nigdy tyle nie spałam )

Cytat:
Mam się martwić?
czym? idealna zabawa

Cytat:
i klasycznie domy z kominami na 2m
dom na 2 m czy komin na 2 m?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 19:39   #306
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dzień dobry

Pytanie do Pani MIchaś ma lunchbox ze skip hopa? czy on ma plecaczek? jak oceniasz jakościowo?

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

My też od 1 września do przedszkola na 5-6 godzin dziennie ciekawe jak to będzie bo póki co dziecko od kilku dni szał ciał w domu bo dostała prezent łał

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Despa i Sorceresss a Wy razem na wakacjach byłyście? Dzieciaki się nie nudziły miały z kim się bawić
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 19:45   #307
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

Pytanie do Pani MIchaś ma lunchbox ze skip hopa? czy on ma plecaczek? jak oceniasz jakościowo?
plecaczek.
mam problem ze Skin Hopem. plecak w użytku od stycznia i jest w idealnym stanie. ale torba wózkowa puściła :/ reklamowałam.
plastik - różnie. dwa bidony mieliśmy i zwierzaki się ścierają.

jaki prezent???

Stary 2015-08-27, 20:23   #308
BYou
MBZ♥

Pani mam podobnie z tą 21o ile TŻ jest w domu. Jakoś mam więcej siły jak jesteśmy we dwieparadoksalnie powinno być inaczej
Ja jestem sową więc potrzebuję odespać. Siłą rzeczy od 2,5 roku nie jest mito dane w takiej ilości jakiej bym potrzebowała. ZOś maks do 9 teraz śpi.

Oliwko?zaintrygowałaś mnie

Dragusiu za kurs i zdrowie

Stary 2015-08-27, 20:54   #309
klementyna1
Zakorzenienie

Hej u nas na topie sa kopary i traktory oraz robienie nam kawy, lodów i gotowanie zupy

Jutro mam pierwsza rade pedag. ...
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 21:13   #310
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
heh. nie lubię tego pytania, bo nie potrafię na nie odpowiedzieć
mamy za dużo zestawów (samych pociągów z 5 zestawów - 2 samo-jeżdżące, wszelkiej maści auta, z 6 samolotów, helikopter, masa zwierząt; myjnię, straże, weterynarza, policję, sklep, safari, ...) - sami mieliśmy dużo klocków, a dostał jeszcze spadkowe.
jest tyyylle możliwości pójścia w pasje dziecka. co Kuba najbardziej lubi?
T. od powrotu od babci ma fazę na lawety i teraz dość często tym się bawi: http://www.ceneo.pl/9698957, choć kłamię... bawi się wszystkim. bardzo kreatywnie.
To niezła kolekcja
K lubi autka też, ale nie wiem czy czegoś bardziej podstawowego nie kupić a potem coś tematycznego/ WYbor jest, jeszcze worek pieniedzy i mozna szaleć
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 22:08   #311
Dragusia88
Zakorzenienie

Moderna to prawda że Niemcy znieśli Betreungsgeld? wiesz coś?

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 23:37   #312
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Scarlett na co Ty, Gdansk milionpincet razy ladniejszy niz Krak.

Oliwka, my jezdzimy od 10 lat do takiej babki w Chlapowie, nam sie podoba i polecamy miejsce, bo fajne, czyste zadbane no i raj dla dzieci.
Sorce sie w tym roku wybrala, mam nadzieje, ze są zadowoleni (i ze Ich nie zanudzilismy ;-)...) Dzieciaki bawily sie super, ze sobą i nie tylko.

Panika, jak Sorce sie zgodzi to wrzuce na grupe dzieciaki.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 23:47   #313
Sorceresss
Wtajemniczenie

Wrzucaj, wrzucaj. Byleby mnie nie było widać. Patrzę na siebie i jestem załamana-nie dość, że gruba to jeszcze mi ciąża dokłada kg.
Od nowego roku...... hihihi.... biorę się za siebie. Na szczęście mam punkt zaczepienia-zdiagnozowana tarczyca.

Scarlett... w kraku nawet stare miasto brzydkie, kamienice co jedna to inna. W promieniu 3km od rynku juz sie zaczynają blokowiska i zabudowa brzydka jak noc. W Gdansku co krok jakas perelka architektury. Wiadomo, ze części przemysłowe obu miast straszą, ale ja porównuję ścisle centrum.

Terry Pratchett
Stary 2015-08-28, 07:37   #314
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Hej hej. Żyje. Milus chory wiec siedzimy w domu.
Ogólnie to mi się nic nie chce najchętniej bym spała a tu Zonk od 5.30 dziecię me na nogach gotowy do zabawy 😉

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 12:03   #315
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Cytat:
[/COLOR]My też od 1 września do przedszkola na 5-6 godzin dziennie ciekawe jak to będzie bo póki co dziecko od kilku dni szał ciał w domu bo dostała prezent łał
Ulala a co to za prezent?
I dziekuje za miły komentarz w fotoklubie

Cytat:
Ja jestem sową więc potrzebuję odespać. Siłą rzeczy od 2,5 roku nie jest mito dane w takiej ilości jakiej bym potrzebowała. ZOś maks do 9 teraz śpi.
To tak jak ja - nocny marek

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
Hej hej. Żyje. Milus chory wiec siedzimy w domu.
Ogólnie to mi się nic nie chce najchętniej bym spała a tu Zonk od 5.30 dziecię me na nogach gotowy do zabawy 😉
Zdrówka dla Milusia!

-----
Bylismy wczoraj w Carrefourze, podotykałam Lego Duplo i zaluje, ze nie kupiłam http://www.smyk.com/lego-duplo-my-fi...y-dla-dzieci-p bo był za 80 zł przeceniony. W necie 15 zł drożej

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

I musze sie pochwalić, że wyprzedaż ciuszków dzieci idzie świetnie Wczesniej chciałam sprzedać wielki zestaw do dziewczynki i nie poszło, a teraz porobiłam zestawy i dużo chetnych
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-28, 13:12   #316
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucaj, wrzucaj. Byleby mnie nie było widać. Patrzę na siebie i jestem załamana-nie dość, że gruba to jeszcze mi ciąża dokłada kg.
Od nowego roku...... hihihi.... biorę się za siebie. Na szczęście mam punkt zaczepienia-zdiagnozowana tarczyca.

Scarlett... w kraku nawet stare miasto brzydkie, kamienice co jedna to inna. W promieniu 3km od rynku juz sie zaczynają blokowiska i zabudowa brzydka jak noc. W Gdansku co krok jakas perelka architektury. Wiadomo, ze części przemysłowe obu miast straszą, ale ja porównuję ścisle centrum.
hehe, w Gdańsku zdziwiłabyś się jak to wystarczy w odpowiednią stronę od Starówki odejść i już po kilkuset metrach jest megaobskurna dzielnica, gdzie bałabym się pójść po zmroku, a i w ciągu dnia jak potrzebuję coś w okolicach starówki załatwić to się 3x zastanawiam zanim tam zaparkuję jak nigdzie indziej miejsca nie ma.

ja tam Krk lubię, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma może - ale zwłaszcza te podwórka przy kamienicach na starówce są megaklimatyczne - kilka lat temu byłam tydzień w Krakowie, ale rozchorowałam się i nie pozwiedzałam zbytnio, zresztą i tak czasu nie było, bo szkolenie - nocowałam po drugiej stronie Wisły na (nie chcę przekręcić) Po(d)górzu? też bardzo mi się podobało. Dwa razy po 3 tygodnie byłam w Krk na obozach językowych, mam sentyment, załuję, że nie poznałam Krk lepiej wtedy, bo w sumie poza Wawelem i starówką nie pozwiedzaliśmy zbytnio, wywozili nas na wycieczki w dalsze okolice.

a te perełki w Gdańsku? Poza starówką, twierdzą Wisłoujście, Westerplatte, Katedrą w Oliwie to perełek chyba nie ma specjalnie - chyba, że najdłuższy falowiec do nich zaliczysz :brzyda l:

w sumie ścisłego centrum to też specjalnie tu nie ma, bo ze względu na ukształtowanie wzgórz morenowych wlecze się to Trójmiasto wzdłuż brzegu jak guma od gaci, a jazda jedyną i główną drogą w godzinach szczytu to koszmar niemal taki, jak przebijanie się przez kilka dojazdówek na drugą stronę wzgórz do sypialni z ceną metra kwadratowego mieszkania odwrotnie proporcjonalną do odległości od nich.

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2015-08-28, 16:57   #317
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś mam więcej siły jak jesteśmy we dwieparadoksalnie powinno być inaczej
hehe siła woli

Cytat:
ZOś maks do 9 teraz śpi.
aaa!
raj! Twoje dziecko to anioł. a ja się cieszę jak dzieci do 7ej dośpią

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
robienie nam kawy, lodów i gotowanie zupy

w kółko dostajemy pomidorówkę i rosół...

Cytat:
Patrzę na siebie i jestem załamana-nie dość, że gruba to jeszcze mi ciąża dokłada kg.
:conf used:
eeeeejjjjjj! pionizuję Cię! ()

Cytat:
i zaluje, ze nie kupiłam
heh... okazję się mszczą wyrzutami sumienia (dlatego zawsze korzystam )
jakie zastawy??? poka

Stary 2015-08-28, 17:15   #318
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
jaki prezent???
Cytat:

Oliwko?zaintrygowałaś mnie

Dragusiu za kurs i zdrowie
Cytat:
Ulala a co to za prezent?
I dziekuje za miły komentarz w fotoklubie

To tak jak ja - nocny marek

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

I musze sie pochwalić, że wyprzedaż ciuszków dzieci idzie świetnie Wczesniej chciałam sprzedać wielki zestaw do dziewczynki i nie poszło, a teraz porobiłam zestawy i dużo chetnych
odpowiadam na pytania fotką w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2015-08-26 20.04.27.jpg (83,7 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2015-08-28 o 17:16
Stary 2015-08-28, 17:19   #319
BYou
MBZ♥

O jaaaaaaa

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Pani

Demeter jakie zestawy?

Despa dziękuję za piękne zdjęcia Zosia chce do Emi i Fifiego

Sorce nie gadaj głupot

Scarlett jak się czujesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-28, 17:25   #320
oliwka__
Zakorzenienie

Pani zdecydowałam się na tą śniadaniówke ze skip hopa Aniela będzie mieć pandę nie potraffiła się zdecydować ja tymbardziej a musimy coś mieć takiego bo do przedszkola do którego idzie z racji tego że jest darmowe 5 godzinne muszą dzieci same przynosić ze soboą jedzonko czyli śniadanie iII śniadanie chyba że wykupi się obiad który dowozi caterring z opieki społecznej to wówczas tylko śniadanko ale i tak muszę gdzie mieć jej to włożyć i żeby wyglądało i ciepło trzymało.
Stary 2015-08-28, 17:26   #321
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
heh... okazję się mszczą wyrzutami sumienia (dlatego zawsze korzystam )
jakie zastawy??? poka
dobre!

Cytat:
Cytat:
O jaaaaaaa

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

aaaaale super! a jaki cudny bodziak! też taki chcę!

Pani

Demeter jakie zestawy?

Despa dziękuję za piękne zdjęcia Zosia chce do Emi i Fifiego

Sorce nie gadaj głupot

Scarlett jak się czujesz?
Dzięki, fatalnie, w sam raz na szpital.... dziś jest trochę chłodniej to jakoś funkcjonuję, ale ta jakość jest bardzo kiepska

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2015-08-28, 17:29   #322
Sorceresss
Wtajemniczenie

Zocha, wpadaj do nas tylko zabierz sobie: bańki, wiatraczek, świecącą piłkę i ładowarkę do telefonu bo to towar sporny i deficytowy

Padam na buzię, wróciliśmy nad ranem znad morza a teraz zostawiamy Filipcia z babcią i jedziemy na weekend do Żywca na Męskie Granie. Zaliczamy Polskę wzdłuż w 24h, powoli zaczynam mieć ochotę zaliczyć moje łóżko :P

Dorzucę moje foty Emi i Fi po powrocie i napiszę dla Scarlett elaborat pt "wyższość Gdańska nad Krakowem" (do tego potrzebuję klawiatury miast telefonu).

Ah, Alliw! Jak Nesbo? Becketta jakiś zboj w biblio przetrzymuje, a mam zamówione 3tomy.

Terry Pratchett

Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2015-08-28 o 17:30
Stary 2015-08-28, 17:35   #323
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Zocha, wpadaj do nas tylko zabierz sobie: bańki, wiatraczek, świecącą piłkę i ładowarkę do telefonu bo to towar sporny i deficytowy

Padam na buzię, wróciliśmy nad ranem znad morza a teraz zostawiamy Filipcia z babcią i jedziemy na weekend do Żywca na Męskie Granie. Zaliczamy Polskę wzdłuż w 24h, powoli zaczynam mieć ochotę zaliczyć moje łóżko :P

Dorzucę moje foty Emi i Fi po powrocie i napiszę dla Scarlett elaborat pt "wyższość Gdańska nad Krakowem" (do tego potrzebuję klawiatury miast telefonu).

Ah, Alliw! Jak Nesbo? Becketta jakiś zboj w biblio przetrzymuje, a mam zamówione 3tomy.
hehe, miłość do baniek kwitnie, wiatraczek i piłkę też ma, ale już zbrzydło i zlewa, ładowarka jej nie rusza, chyba, że telefon rozładuje...

a pisz, pisz, starówki bez zamku są gorsze

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2015-08-28, 17:36   #324
Sorceresss
Wtajemniczenie

Phi, Ty widzę nie wiesz czym jest ładowarka
To przecież nowoczesny ODKURZACZ.
Podczas gdy skakanka jest starszym modelem
Ze 3dni dzieciory latały i cały wieczór odkurzaly podwórko.

Terry Pratchett

Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2015-08-28 o 17:38
Stary 2015-08-28, 18:00   #325
kasia86bgo
Zakorzenienie

Nio i Milus poszedł spać dziś pobił rekord świata ANI JEDNEJ CHOCIAŻBY SEKUNDY na drzmece nie był od 17 to już maruda taka ze ledwo co do 18.go przetrzymalam

Stary 2015-08-28, 18:07   #326
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Phi, Ty widzę nie wiesz czym jest ładowarka
To przecież nowoczesny ODKURZACZ.
Podczas gdy skakanka jest starszym modelem
ooo jaaaaaa, no nie wiem, i nie chcę wiedzieć ile kosztowałaby nowa ładowarka do srajfona, pewnie pierdyliard złotych

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2015-08-28, 18:48   #327
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
wow!
T. byłby zachwycony!

Cytat:
Pani zdecydowałam się na tą śniadaniówke ze skip hopa

mamy bidon z pandą. śliczna

Cytat:
i jedziemy na weekend do Żywca na Męskie Granie.
:pro si:a!
ale z Was Wędrowycze (jak mawia mój syn)

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
Nio i Milus poszedł spać dziś pobił rekord świata ANI JEDNEJ CHOCIAŻBY SEKUNDY
wow! dopiero pierwszy raz???????
u nas - i stety i niestety, coraz częściej bez drzemki...

Stary 2015-08-28, 18:53   #328
kasia86bgo
Zakorzenienie

Cytat:

wow! dopiero pierwszy raz???????
u nas - i stety i niestety, coraz częściej bez drzemki...
Hehe no na palcach 1dloni mogę policzyć ile razy nie spał ale dziś to 1 wszy raz poprzednie miał max 30min spania w ciągu dnia rozlozone
No ja wiedziałam że prędzej czy później to nastąpi

Stary 2015-08-28, 18:54   #329
BYou
MBZ♥

Kreatywność powalającau nas durszlak robi za kask kosmonauty

Kasia jak się przyzwyczai do niedrzemkowania to dłużej będzie wytrzymywać
Mi teraz ewentualna drzemka rozwala dzień no ale Zoś rok temu przestała spać regularnie w dzień także był czas przywyknąć

Stary 2015-08-28, 19:06   #330
scarlett26
Zakorzenienie

u nas w temacie drzemki to nigdy nic nie wiadomo, najgorsza jest taka około 17 i kończąca się zwykle ok22 wtedy balanga nawet do 1 i jeszcze wstać po tym potrafi 0 5 - ale spanie do 9???? hahaha, chybabym sprawdzała czy żyje, u nas 7 to max, zwykle 6ta, a z raz w tygdniu 5 - 5.30

- 45/2019 (9833 strony)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości