|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: listopad: perfumy - odlewki, Diptyque,Tom Ford,Atelier Colog, Lubin; olejki do
Czy widziałabyś coś u mnie? Bardzo bym chciała większą odlewkę Rosewood i może czegoś jeszcze. Poza wątkiem mam nowość z Arabian Oud, Mera Gold, cięższa czarna porzeczka, z wanilią i piżmem, ale bez oudu. Mogę trochę odlać
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: listopad: perfumy - odlewki, Diptyque,Tom Ford,Atelier Colog, Lubin; olejki do
Mój Smashbox to nie jest pełnowymiarowe opakowanie, bo 15ml, czyli połowa z normalnego.
Ale jeśli mogę sobie coś do niego dobrać to wypatrzyłam Bobbi Brown Crystal Lip Gloss. ?
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, akurat tych z Fragry raczej nie wymieniam, jeśli chodzi o Cuirs, to mam ich mało, a L'Ombre całkowicie nie mój klimat, za to oddałam mamie i stały się jej ulubionymi perfumami.
Rosewood nie wypatrzyłam nigdzie w necie, pewnie masz je bezpośrednio z któregoś z arabskich krajów? Miałam próbkę i jak dla mnie to dużo mocniejsza wersja Intense Cafe, też Ci się tak kojarzy może? ![]() Aż się boję zapytać o te zapachy Oud Elite, pewnie też jakieś cuda, a nut niestety nigdzie nie mogę znaleźć. To może 10ml za 10ml tych Arabian Oud? Mera Gold na pewno Ci się spodoba, nie wyobrażam sobie, żeby komuś się ten zapach nie spodobał. Nie jest to chemiczny ulep jak w porzeczkowcach Lancome, a jednak są słodkie i cięższe. Mam jeszcze Arabian Knigt, też mogę odlać, ale te już są mocniejsze, wyraźnie czuć oud. Choć jeśli ciągnie Cię do Cuirs, to te mogą też być dobrym trafem
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, na pewno mniej słodki, niż Rosewood.
To może tak krakowskim targiem 7,5ml? Bo 5ml to bardzo mało, staram się nie robić takich wymian, chyba, że jeszcze coś wymieniam...wypsikam w chwilę i pozostaje tylko tęskne wspomnienie![]() Dziękuję za opis tych Oud Elite, chyba jednak nie są dla mnie, bo boję się tych męskich, ostrzejszych nut.
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem
Z Twojej whish niestety nic nie mam, więc może zróbmy tak, że do its skin dołożysz mi jakąś próbkę lub miniaturkę o małej wartości i będzie ok
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne
Jeśli chcesz to mogę dać np. 5ml tej Mery i 3ml Arabian Knight, ale jak wolisz.
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() może tym razem coś za: 9. spódnica ołówkowa z cieniutkiego sztruksu, różowa w panterkę, śliczna! rozm. S, nie widać śladów używania odleję z moich flakonów: - Arabian Oud, Rosewood - Dolce&Gabbana, Pour Femme - firmowa, ok. 0,7 - Joop! Homme Wild - firmowa w kartoniku, 1,2 ml - Marc Jacobs, Honey - firmowa, ok. 1 ml - Paco Rabanne, Black XS - firmowa, 1,2 ml próbki: - LRP - Roseliac AR Intense - LPR Effaclar K - Maroccan Oil - taki - mogę zrobić odlewkę
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

Bo 5ml to bardzo mało, staram się nie robić takich wymian, chyba, że jeszcze coś wymieniam...wypsikam w chwilę i pozostaje tylko tęskne wspomnienie