![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
listopad: perfumy - odlewki, Diptyque,Tom Ford,Atelier Colog, Lubin; olejki do włosów
Zapraszam
![]() Nie zaglądam tu zbyt często, dlatego bardzo proszę o PW, gdyby ktoś był zainteresowany wymianą ![]() Jeśli napisałaś tylko posta, a ja nie odpowiedziałam, to pewnie przeoczyłam - proszę o przypomnienie ![]() Zapraszam do wszystkich wątków - chętnie wymienię ubrania na kosmetyki, kosmetyki na książki i odwrotnie. Ale flakony perfum raczej tylko na inne perfumy. Mam na wymianę dokładki rezerwacje/w trakcie wymiany itp. PERFUMY flakony (tylko za inne perfumy): - Gucci Guilty - ok. połowa z 30 ml, może minimalnie mniej, nie ma kartonika mogę rozważyć oddanie (tylko za inne perfumy) - Versace Crystal Noir - sporo ponad połowę z 30 ml, jest kartonik - Atelier Cologne, Pomelo Paradis - w oryginalnej perfumetce AC, z 7,5 ml zostało ok. 7 odlewki: - Atelier Cologne, Gold Leather - ok. 6 ml, szkło - Clinique, Aromatics Elixir - miniaturka z atomizerem, zostało ok. 3 ml - Montale, Chypre Fruite - ok. 7 ml, szkło - Prada, Day for Night - ok. 4,5 ml, szkło - Prada, Double Dare - ok. 4,5 ml, szkło - Tom Ford, White Patchouli - ok. 4 ml, szkło odleję z moich flakonów: - Arabian Oud, Rosewood - Rasasi, Odah Al Abiad próbki: - Benetton, Rosso Woman EDT - 1 ml - Bond No9, Riverside Drive - 1,7 ml - Elizabet Arden, Untold - 1 ml - Armani, Code EDT - firmowa, nieużywana, 1,2 ml - Calvin Klein, Down Town - firmowa, ok. 1 ml - Chloe, Chloe - ok. 1 ml - Joop! Homme Wild - firmowa w kartoniku, 1,2 ml - Marc Jacobs, Honey - firmowa, ok. 1 ml - YSL, L'Homme EDT - firmowa, nieużywana KOSMETYKI Szminki - Bobbi Brown - Crystal Lip Gloss, miniatura 7 ml, testowany - Bourjois - Color Boost w kolorze Orange Punch - kilka razy użyty - Golden Rose - Matte Lipstick Crayon, kredka nr 14 - zużycie ok. 50%, z wymiany - Inglot - 820 - zużycie ok. 50%, z wymiany - Lancome - błyszczyk Fever Gloss, 383 Beige Ballerine - minimalne zużycie - Max Factor - Colour Elixir w kolorze 610 Angel Pink - zużycie ok. 50% - NYX - Honey 590 - nowa, nieotwierana - Rimmel - 660, In Love With Ginger - kilka razy użyta - Rimmel - 104, by Kate - zużycie ok. 50% Kolorówka - reszta - Vichy, Demablend, puder utrwalający - zostało ok. 1/3, może trochę mniej, trochę zdarte dno opakowania, ale nadal widać kod: 62l41c, otwarty jesienią 2014 - chętnie na odsypkę innego pudru - It's Skin, Babyface BB cream, Silky do cery mieszanej i tłustej - z 30 ml zostało ok. 20%, z wymiany - Missha Perfect Cover BB, kolor 21 - na wypróbowanie, ok. 5 ml - Inglot - liner w kredce nr 104 (zielony), zostało ok. 2/3 - IsaDora - podkład Nude Sensation, zostało ciut mniej niż 1/3, na buteleczce nie ma żadnych kodów, kupiony latem 2015 - NYX - cień Frosted Lilac, kilka razy użyty - arabski eye liner L'Chear, kajal - tylko testowany, kupiony na arabskim suku - Sephora - podkład mineralny, kolor: sand medium D30, zostało ponad 2/3 - Sephora - rozświetlający korektor, kolor 02 clair light, nie mam pojęcia, ile zostało, pewnie ok. połowy - Sephora - bronzer w odcieniu medium 02, taki wielki, już go nie produkują chyba; mam od dawna, pewnie jest po terminie, ale nadal można używać; odpadło wieczko, ale ubytek jest niewielki, nadal widać logo Sephory - oddam za drobiazg albo dorzucę gratis do większej wymiany, może komuś jeszcze posłuży - trójkątne gąbeczki do podkładu/pudru - 5 sztuk - Life - lakier, nr 13 (klasyczna czerwień), raz użyty, otwarty: 02.2016 - Sally Hansen - lakier Wine Not nr 620 - piękny kolor, ale nie mój ![]() - Yves Rocher - kredka do brwi, nr 03, zostało ok. 2/3, szczoteczka widać, że używana - próbka kremu BB Mizon Correct Combo Flawless w słoiczku - starł się napis i słoiczek ma niewielkie pęknięcie, ale nic się z niego nie wylewa PIELĘGNACJA - Uriage, filtr 50+, do skóry suchej, normalnej i mieszanej, wrażliwej - użyty dwa razy, termin: lipiec 2016 - mydło z Aleppo - niecała połowa - Yves Rocher - Ovale Lifting, krem odbudowujący kontur twarzy i szyi na dzień, nowy, zafoliowany, z wymiany - Yves Rocher - Serum Vegetal - krem na dzień wygładzający zmarszczki - miniatura 10 ml, otwarta późną wiosną (maj? czerwiec?), raz użyta testowo, pewnie zostało 9 ml - Yves Rocher - mgiełka nawilżająca, została 1/3 ze 100 ml, data: 04.2017 - nowe próbki: Lab Series Skincare for Men - Gel Creme Anti-Age 2 ml, All-in-One Face Treatment 2 ml - BeautyEver - Diosmina - zostało ok. 3g z 5g, ważna do 05.2017 próbki: - LRP - Roseliac AR Intense - LPR Effaclar K - Iwostin Sensitia - krem nawilżający - SesDerma - azelac, moisturizing gel (zabrudzone opakowanie) - Vichy - Autobronzant Corps - 7 ml - Vichy - podkład matujący Aera Teint, kolor 35 teint moyen sand Włosy - Toni&Guy modelujący żel w sprayu - z wymiany, 75 ml bez kilku psików - Furterer - Okra Protect Color, szampon wzmacniający włosy farbowane - próbka 15 ml, nieużywana - Maroccan Oil - taki - mogę zrobić odlewkę - Dermena - szampon przeciwko wypadaniu włosów, myślę, że zostało ok. 20 z 200 ml, termin: 02.2016 INNE naszyjnik z kryształkami Swarovskiego od Yves Rocher, nowy mogę też odlać dowolną ilość oliwy (jeśli ktoś mi podpowie, do czego mogę odlać) - kupiona w Grecji, bezpośrednio od producenta, nie pamiętam nazwy tłoczni, świeża, z 2015 roku dołożę gratis (po terminie) ORS Olive Oil Replenishing Pak - odżywka, najprawdopodobniej po terminie w wątku ciuchowym m.in. kalendarz książkowy na 2016, buty, torebki, mega kwaśne cukierki Brain Blasterz, drewniane kolczyki ![]() SZUKAM: baaaardzo: Chanel No 19 Poudre Iris Nazarena Armani Prive Encens Satin z perfum - tego, co w podpisie można też kusić, na przykład szyprami, nutami zielonymi, śliwką, skórą i zamszem, męskimi wodami kolońskimi oprócz perfum szukam na przykład (wszystko może być używane): - kremu Mizon Black Snail All in One - może być odlewka; - innych azjatyckich kosmetyków na wypróbowanie; - kremu do mycia twarzy dr Hauschka - może być kilka ml, na wypróbowanie; - podkładów (mogą być odlewki/końcówki): MAC, Pro Longwear, NC15; MAC, Face and Body, C1; BB cream Smashbox, kolor: light; różnych Shiseido; - bazy korygującej Smashbox zielonej - może być odlewka; - szminki: Clinique, Chubby Stick Super Strawberry (może być mini); Clinique Pop Berry Pop 15; MAC Ruby Woo, Rebel; Bobbi Brown, Plum Brandy; - filtrów do twarzy Anthelios 50+ Legere; Korres; - kremu Jandy nr 1; - podręczników dla początkujących do nauki rosyjskiego i arabskiego; - małych ręczników białych (do rąk/twarzy); - pudełek do przechowywania (białych/szarych, prostych); - pędzla do różu; - pędzelka skośnego do linera; - matowego cienia w kolorze nude/beż; - purpurowej/śliwkowej kredki do oczu; -- zawsze chętnie przyjmę: torebki do herbaty; zioła (sypane, nie w torebkach): wierzbownica, melisa; rooibos, inne czerwone i zielone herbaty; zeszyty/notesy z papieru ecru/żółtego gładkie lub w linie; notesy Staples lub inne z żółtymi kartkami w linie; Skrzypovitę i Żeń-Szeń w tabletkach; wyciąg z aloesu lub sok aloesowy; -- książki (m.in): kroniki tygodniowe Prusa, "Lalka", Nałkowska, Teodor Parnicki, "W poszukiwaniu straconego czasu", Ian Rankin, John Le Carre, Angela Carter, Toni Morrison i wiele innych - Bourjois - Color Boost w kolorze Fuchsia Libre - zostało ponad 3/4, z opakowania starły się napisy - Lirene, myColorCODE, fuid kryjąco-matujący, typ urody: jesień, otwarty w drugiej połowie grudnia, użyty ze 3 razy - Revlon Colorstay Aqua, Mineral Finishing Powder, bezbarwny, zostało więcej niż 2/3 opakowania - japońskie sztuczne rzęsy Kiss Me Heroine Make Impact Eyelash 10 (Natural Volume) - nieużywane, data produkcji: sierpień 2012 - mydło z Aleppo, 22% oleju laurynowego - mogę oddać do połowy kostki - L'Occitane - dezodorant w kulce o zapachu Citrus Verbena - kilka razy użyty
Szukam mililitrów/czekam na rozbiórkę: Iris Nazarena, Feminite du Bois, Marni Marni. wymiana perfumy i kosmetyki ciuchy i inne książki Edytowane przez agata maria Czas edycji: 2018-04-24 o 21:08 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: listopad: perfumy - odlewki, Diptyque,Tom Ford,Atelier Colog, Lubin; olejki do
Hej, proponuję minerały - próbki Clare Blanc w słoiczkach, próbkę Amilie w woreczku strunowym i większą odsypkę Pixie w woreczku w zamian za Plum Japonais i French Lover
![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: listopad: perfumy - odlewki, Diptyque,Tom Ford,Atelier Colog, Lubin; olejki do
Cytat:
![]() to PW
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- 4 Long Lashes, Płyn micelarny pielęgnujący rzęsy, 180 ml bez dwóch psików
- próbki Meow (nieużywane): podkład Pampered, odcień 3-Naughty, kolory: Persian, Sphynx, Manx; podkład Flawless, odcień 4-Fierce, kolor: Manx; bronzer: Sizzle - Klorane - olejek z mango, ok. 90/125 ml, data ważności: marzec 2017
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może coś za jimmy?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj, może chciałabyś Aliena Extraordinaire 28/30ml za Jimmy Choo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Moze bym capneła Jimmy Choo dla siostrzenicy.Oddalabym Saab+ Bottega i gdybys mi przyslala atomek to moge odpsikac allure .Ja kurcze nic nie mam.Musze zerknąc w szuflady,ale mialam tylko takie male 3 ml.A moge tez dorzucic CdG 2 -zrobilam przed wymianą wlasnie odpsik 3 ml.To niesamowity szypr,nie wiem czy znasz? Ja nie moglam sobie z tym zapachem poradzic...kosmiczny jakis
![]() A moze masz cos poza watkiem? ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-11-13 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Welcome to Jamrock
|
- ISIS Pharma Glyco A 12% - najprawdopodobniej po terminie, użyte 3-4 razy, oddam za drobiazg albo wyrzucę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za Jimmy Choo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
No własnie mam CdG 2 woman
![]() ![]() ![]() A jeszcze wazna rzecz,ja mam te jasną wersje Elie saab,bo jest jeszcze ta druga-plyn jest ciemniejszy.Moge dorzucic 5 ml Allure.wybacz,jesli to za mało,ale jakos tak bardzo na Choo mi nie zalezy.Ja czuje sie za stara na ten zapach,ale prawdopodobnie pewnej Marysi sie spodoba ![]() ![]() Ja bym sobie jeszcze jutro przypomniala J.Ch. ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Tak,to te.Moge Ci jutro wkleic jeszcze fotkę.Szukam najbardziej meteorków.Panthere Cartiera i L'instant teraz. Z szyprów mam jeszcze cała 50 tkę http://www.fragrantica.com/perfume/J...uty-17289.html ale to oddam za jakąs flaszeczkę tylko ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-11-13 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Welcome to Jamrock
|
moge oddać tunikę z zebre, a ile dokładnie jest po dacie? bo w sumie jakby nie było to jednak kwasy i można sb zrobić kuku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Masz Panthere...
![]() ![]() ![]() ![]() Matko,a ile mozesz jej odlac? To ja dam oczywiscie wiecej Allure.A nie chcialabys za flakon Bottega Legere? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Welcome to Jamrock
|
za tunikę moge zaryzykować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Trudno,rozumiem
![]() Po poludniu dam Ci znac,ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Welcome to Jamrock
|
MDB za
- Calvin Klein, Euphoria - firmowa, bez kilku psików - YSL, Opium EDP - ok. 1,5 ml - Lancome - Tresor Midnight Rose - firmowa, ok. 1 m wymiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Perfume Lover
|
Przykro mi, ale nic nie znalazłam
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Bylam wczoraj w Duglasie,ale tam nie bylo JC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Jimmy Choo Jimmy Choo EDP - 40 ml bez kilku psików, jest kartonik oraz Guerlain, Shalimar Parfum Initial L'Eau - 5 ml bez kilku psików?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
BArdzo Cie przepraszam,ale nasza wymiana nie dojdzie do skutku,bo dostalam dzis propozycje wymiany Bottega + Saab za uzywana 30tkę Panthera,wiec sama rozumiesz...No,nie moglam sie oprzec
![]() Przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za Shiseido, Zen - ok. 15/30 ml, jest kartonik ?
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
na wszystkie posty i PW odpowiem wieczorem/w nocy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ok do jutra jeszcze poczekam bo nie wiem czy kupić Choo czy czekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Nie ma sprawy, poczekam aż dasz znać
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hej niestety nic dla siebie nie widzę, choć chętnie bym puściłą torebki do nowego domu
![]() moze jakąś drobną biżuterię, (kruk,apart,yes) jakieś dodatki typu szale chusty?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 Edytowane przez Wiedma Czas edycji: 2015-11-17 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.