|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
BAN stały
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Tu masz rację, przeoczyłem tą funkcję, choć jest najczęstsza
Cytat:
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
No to Ci opisałam silną korelacje wystepującą między partią, śmiałością, itd a wielkościa penisa
|
|
|
|
#303 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Zasmuce Cie, mamy ambitniejsze tematy niz wielkośc penisa
Poza tym mam wiekszośc qmpli, a ich o takie rzeczy nie pytam![]() Nie wysmiewam. Pergaminator Ty pytasz o gusta, preferencje, co do wielkości. Jak dobrze wiesz o gustach się nie rozmawia ![]() Mówiąc cąłkiem poważnie, jak dobrze wiesz wszytsko wychodzi w praktyce. Niektóre kobietki sa drobno zbudowane i penis wielkości 20 cm to byłaby dla nich tragedia. Inne sa znowu obdarzone przez nature bardziej rozciągliwa pochwa i wtedy wola mężczyzn z większymi. Itd ![]() Poza tym nie chce mi sie powtarzac, ale liczy się technika, czułośc, wrazliwośc na potrzeby innej osoby, etc. |
|
|
|
#305 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
TO nie jest zależne od figury. Zreszta szczuplejsze
Szczupleksz amogła być wcześniej misiaczkiem![]() Od matki natury. Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-01-30 o 18:19 Powód: Post pod postem. |
|
|
|
#307 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
OD matki natury
|
|
|
|
#309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No, a juz totalna groteską jest pytanie o to jak rozpoznac facetkę, która woli i lubi mniejsze/większe penisy! Jedno jest pewne, panie nie lubią zakopleksionych panów, które je chcą/próbują zaszufladkować wg. swoich urojonych kryteriów.
|
|
|
#310 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nikt mi nie opowiadał bzdur i wcale nie twierdzę, ze są jakieś podziały, ale wiadomo że są prawidłowości. Chciałbym np. azjatkę, bo czytałem że one mają krótsze średnio o 2 cm pochwy od Europejek, średnio to nie znaczy że każda, a murzynki mają średnio o 2 cm większe.Ale azjatek mieszkających w Polsce jest niedużo, osobiście poznałem tylko 3 ,ale wszystkie zajęte. Próbuję tylko ustalić czy może wy znacie jakieś prawidłowości. Tak będzie lepiej i dla mnie i dla kobiet bo ja znajdę odpowiednią i nie będę odchodził po paru randkach od dziewczyny co do której przypuszczam, ze woli duże bez pożegnania(zawsze mogę się mylić)-ona obrażona a ja może marnuję szansę. Dlatego pytam. Jeśli uważacie że nie da sie poznać to napiszcie że nie da się poznać, ale może któraś uważa inaczej |
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Pergaminator- ale się uśmiałam
A TE SŁOWA POMADKI WYPISZ SOBIE NA CZOLE: Jedno jest pewne, panie nie lubią zakopleksionych panów, które je chcą/próbują zaszufladkować wg. swoich urojonych kryteriów. |
|
|
|
#312 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
.Równie dobrze można powiedzieć, że kobiety też mają kompleksy i też nie pwoinniśmy się z nimi umawiać.Ale jeżeli nie ma za dużo kompleksów o je tolerujemy.Wracając do tematu, to dzisiaj pytałem mojej przyjaciółki co na ten temat sądzi i powiedziała, że chyba nie ma żadnych kryteriów co do tego jak rozpoznać kobietę, która lubi duże, jaka małe, a dla jakiej nie ma to różnicy. Powiedziała jadnak, że jeśli już by jakieś przyjąć to, że biuściaste chyba lubią duże penisy. co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
oooo taaak wreszcie znalezlismy wlasciwe rozroznienie..moja przyjaciolka nosi stanik 70 b i lubi srednie, siostra 75 C i lubi duze a ja 75 D wiec lubie ogromne
...moj facet ma takiego po kolana ale ja mam duzy biust wiec w zwiazku z tym duza pochwe i sie nie martwie....
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Primo: Za "biusciaste" czuje się urazona, jakos nie pasuje mi to okreslenie. Secundo: Nie ma zadnych, ale to zadnych zewnetrznych objawow wskazujacych na to jakiej wielkosci penisa chcialaby dana kobieta. Zrozum to. Co o tym sadzimy? Mimo 26 lat jestes za mlody emocjonalnie na seks. Tertio: Jesli masz zadawac takie pytania, a nie chcesz sie stac posmiewiskiem dla 137 164 osob, to lepiej przestan zadawac te pytania. Dlaczego? Bo wiekszosc z nas nie wie czy ma smiac sie czy plakac.
|
|
#316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym istnieje sprzężenie zwrotne, panie nie lubią zakompleksionych panów i odwrotnie.
|
||
|
|
|
#317 |
|
BAN stały
|
Lemoorka dzięki za wsparcie.Masz rację, chodzi o tolerancję, bo przecież kobiety też mają kompleksy na punkcie urody, jedna uważaja, że mają za duzo ciała, inne że krzywy nos itp. Jeśli kobieta nie ma innych kompleksów to jest to do zaakceptowania.
Wracając do tematu, rozmawiałem też dzisiaj z moją siostrą, zapytałem jaki rodzaj kobiet lubi duże penisy, a dla jakich ma to mn9ejsze znaczenie i stwierdziła, ze słabo wykształcone przywiązują większą wagę do wielkości penisa. powiedziała, że inne kryteria raczej nie mają nic do rzeczy. To może tym tropem....A może prawdą jest to co mówiła moja przyjaciółka, że biuściaste. Tylko prosiłbym o nieironizowanie tematu, bo to poważny problem. Dlatego, ze zakochała sie we mnie wykształcona, ale (niestety) biuściasta koleżanka z pracy i nie za bardzo wiem, czy podjąć rekawicę. I proszę o nie podawanie odpowiedzi, ze miłość wszystko wybaczy itp. tylko o konkretne odpowiedzi, czy myslicie, ze te czynniki maja wpływ na poglądy dziewczyny. I czy może jakieś inne czynniki graja rolę, przy tym jakie kobieta lubi penisy. |
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Jej, ale co tu wybaczać, kocha się nie tylko za coś, ale pomimo wszystko ![]() A jeśli boisz się reakcji zakochanej koleżanki z pracy na widok penisa, to może najpierw oczaruj ją swoją osobą, a dopiero potem ciągnij do łózka A kwestii zależności upodobania co do wielkości a poziomem wykształcenia nie skomentuję... |
|
|
|
|
#319 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Uświadomie po co u mnie takie obsesyjne dążenie do kryteriów. Własnie z moją dziewczyną tak było, ze była bardzo zakochana, ale jej wcześniejszy miał bardzo dużego. No i kiedy miłość do mnie nieco jej przygasła, to przestała tak niewinnie patrzeć na sex, przez tylko pryzmat miłości. Z koleżanką zakochaną we mnie może być tak samo. A może wziąść sobie dziewicę?Tylko czy po pewnym czasie nie będzie chciała spróbować jak to jest z innym? Cytat:
I juz by była jakaś wskazówka
|
||
|
|
|
#320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lemoorko kompleksy kompleksami a inteligencja inteligencja. I tolerancja nie ma nic do rzeczy w tym momencie. Wypowiedziala sie na ten temat odpowiednia ilosc kobiet, zeby wbic jednemu facetowi do glowy ze nie da rady poznac jaka dlugosc pochwy ma kobieta tylko i wylacznie po wygladzie zewnetrzym. To juz nawet nie jest zabawne, tylko zenujace I drogi Pergaminatorze podpisze Ci gwarancje, ze 12 to odpowiednia dlugosc, zeby zadowolic kobiete, jesli ma sie chociaz odrobine pojecia o tym czego kobieta tak naprawde w lozku potrzeuje. |
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#322 |
|
Rozeznanie
|
Pergaminator brak mi słow. Mówić coś do Ciebie to jak grochem o ściane. Jak mowi MyShaczeQ ( i wiele innych 'zgromadzonych' tu pan ) - nie ma zewnetrzenego czy polegajacego na inteligencji kryterium. dorośnij
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ironizuję, owszem, ale nie mam zamiaru Cię w żaden sposób obrażać ani robić Ci przytyków. po prostu wszystkie tutaj próbujemy Ci wytłumaczyć, że nie ma zależności między preferencjami kobiety a jakimikolwiek czynnikami zewnętrznymi. jedyny sposób, żeby sprawdzić, to ZAPYTAĆ - stąd pomysł z koszulką, bo pytanie wprost mogłoby być krępujące dla jednej lub obydwu stron z resztą - nie ma gwarancji, że zapytanie się otwarcie o preferencje wszystko wyjaśni - niektóre kobiety mogą nie mieć zdania z powodu różnych, sprzecznych doświadczeń, a inne z powody tych doświadczeń braku lub niedomiaru. nie ma żadnej reguły. |
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz przyjąć do wiadomości i zrozumieć wreszcie, że nie ma takiego kryterium/cechy/oznaki, po której da się rozpoznać jakie penisy lubi kobieta! I albo to przyjmniesz do wiadomości i skończymy rozmawiać o imaginacjach, albo ten wątek będzie się ciągnął w nieskończoność i my będziemy pisać swoje, a TY dalej będziesz wyskakiwał ze swoimi teoriami. Czyli błędne koło.
|
|
|
#325 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny - nie będę szukał już kryteriów. Może rzeczywiście ich nie ma, pewnie macie rację. Koleżance z pracy dałem jednak kosza.
Postanowiłem, ze poszukam dziewicy. Wydaje mi się, że tak będzie najlepiej. Dziewice nie mają jeszcze doświadczenia, więc może jakoś się ułozy. Natomiast jest problem czy po jakimś czasie nie będzie chciała spróbować z kimś innym. Tylko tego się obawiam. Ale jak nie widziała innych penisów to może nie będzie ją ciągnąć. A jak będzie no to trudno. |
|
|
|
#326 |
|
BAN stały
|
Pergaminator - piszesz poważnie czy zeby pośmiać się z tłumaczących Ci jak Abel krowie wizazanek?
|
|
|
|
#327 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Piszę poważnie. Jeśli nie można rozpoznać po żadnych kryteriach preferencji dziewczyny, to nie mam zamiaru ryzykować, prawdopodobieństwo trafienia na nieodpowiednią partnerkę jest zbyt duże. Dziewice też są niepewne, ale chyba bardziej pewnie się czuję w relacjach z nimi. |
|
|
|
|
#328 |
|
BAN stały
|
A moze wybierzesz droge starokawalerstwa i celibatu?
Ile dylematów mniej
|
|
|
|
#329 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
na allegro są gumowe lalki z otworami...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

Poza tym mam wiekszośc qmpli, a ich o takie rzeczy nie pytam