![]() |
#3271 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() Ja bym pewnie zrobiła coś takiego jak pisze gryx Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jutro po pracy pojadę skombinować jakiś fajny zestaw z tego co wymieniłyście ![]()
![]() |
#3272 |
Zakorzenienie
|
Endżi super wiesci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
Irka, skoro dziewczynka jest w hospicjum, to chyba nikt nie będzie miał pretensji, gdyby mała chciała sie umalować nawet czerwoną szminką...
![]() Mskladaczku, ja bym odwiedziłą każdą z tych par po kolei i w trakcie miłej pogawędki wspomniała mimochodem o badaniach medycznych, jakie przeprowadzasz do doktoratu czy czegoś tam. Mianowicie o hodowli bakterii/wirusów, które powodują jakieś ogromne komplikacje z oczami (peknaie naczynek, zapalenie spojówek), którego nie da się łatwo wyleczyć, ponieważ szczep jest bardzo jadowity. A ponieważ ten jadowity szczep prawdopodobnie rozwija się w źle przechowywanych kosmetykach, masz za zadanie hodować ten szczep w jego naturalnym środowisku, czyli opakowaniu tuszu do rzęs. I teraz masz problem, bo była u Ciebie kuzynka z innego miasta i chyba bez Twojej wiedzy pożyczyła sobie ten tusz, no i masz problem - jak powiedzieć kuzynce, że prawdopodobnie przez najbliższe pół roku będzie chodzić z opuchniętymi oczami, na antybiotykach i bez możliwości robienia jakiegokolwiek makijażu? Bo wzroku sie od tego raczej nie straci, przynajmniej badania jak do tej pory nic nie wykazaly, no ale jakoś trzeba ja uprzedzić, że czeka ją długotrwałe leczenie... I patrz tyko, kto nagle zrobi się zielony na twarzy... ![]() ![]()
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2008-12-01 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama miala taka niemila sytuacje kiedy to moja niania przywlaszczyla sobie pierscionek z diamentem, na dodatek wazna dla niej pamiatke rodzinna. byla pewna ze zgubila...a potem spotkala to kobiete po ponad 10ciu latach z tym pierscionkiem na reku, oczywiscie zbaraniala ale spytala babki skad tem pierscionek, taki ladny... tamta na to ze znalazla. Mama powiedziala ze wlasnie taki zgubila i ze chcialaby od niej odkupic, na to babka ze ona ten piersionek odda - mama zaczela wkrecac ze przeciez jej sie znalezne nalezy, a babina na to ze nie trzeba tylko prosze sie za mnie pomodlic... z tuszem glupia sprawa...spytac kolezanki/kolezanek jakiego tuszu uzywa i liczyc na to ze sie wsypie, walnac przy okazji ze podrobe kupilas na allegro, gdzies zapodzialas no i dobrze w sumie bo sie dowiedzialas ze od podrob rzesy wypadaja, powiedziec ze nie wiem tyle razy ten tusz ci do kibelka wpadl, wylowilas ale teraz to chyba pomylkowo spuscilas bo nigdzie nie mozesz znalezc... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3276 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za rady, wezme pod uwage w czasie rozmyslan...
Sytuacja fatalna, wiem. Ciezko mi, bo sprawca jest jeden, obwiniam dwoch, czyli jednego nieslusznie. Ktos, do kogo mialam zaufanie zawiodl. Gryx, kolezanka z LO byla u mnie wiele razy (nigdy przenigdy mi nic w domu nie zginelo), druga kolezanka pierwszy raz. Myslisz, za zaryzykowalaby i za pierwszy razem cos zwinela? Przeciez logiczne by bylo,ze to ONA... Metlik w glowie mam. Katt, jestem pewna ze ktos w sobote wieczorem go zwinal. Piec minut przed ich przyjsciem malowalam rzesy tym tuszem i odlozylam na swoje miejsce ![]() Aggie, jestes boska ![]() Ale ja nie potrafie klamac ![]() ![]() ![]() Chyba zastosuje metode Gryczanego ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-12-01 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Sikam ze smiechu ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-12-01 o 21:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
Namiętnie oglądam i czytam horrory...
![]()
#3281 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wymieniłaś tylko kilka z licznych moich przypadłości, które ostatnio mi się przypętały ![]() ![]() Pewko że jo ![]() ![]() ![]() Hehe, do dzisiaj pamiętam jak praktycznie jednocześnie wpadłyśmy na siebie w trójkę z Homyczkiem. I jak od razu powiedziałaś, że nie zdążyłaś poprawić makijażu przed godziną zero ![]() ![]()
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale zapytam tak pro forma - tusz na pewno zniknął z domu, jesteś tego całkowicie pewna? Wiesz... niektórzy odnajdują zguby w butach ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3284 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 | |
czyli Endżi
|
Jezu, to chyba tylko jacyś nieszczęśnicy z Alzhaimerem
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3286 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatni odwiedzilam kolezanke, gdy opuszczalysmy jej mieszkanie razem, kolezanka zabrala do torebki moje skorzane rekawiczki. Najpierw sie ich razem naszukalysmy w mieszkaniu, a potem z braku innych mozliwosci sprawdzilysmy jej torebke gdzie lezaly wlasnie moje a nie jej rekawiczki ![]() zdarzylo mi sie to po raz drugi w zyciu ![]() rozumiem ze pewnie mialas ten tusz w sloiczku, wiec trudno aby mogl sie zapodziac do torebki ale moze warto po prostu zapytac czy przez wielki przypadek szanowna kolezanka nie pomylila Twojego tuszu ze swoim ? La Gata |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3289 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Agnieszko padlam swietne ![]() ![]()
![]() |
#3290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3291 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() _____ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Proszę, przestańcie już. Jak się tak przed snem rozchichram to potem będę miała trudności z zaśnięciem.
![]() |
#3293 |
Zakorzenienie
|
Aniołku, tylko że wielbłądy mało piją, więc spotkanie byłoby "na sucho". Żadnej kawki czy piwka w wesołej kompanii. Najwyżej pustynny piasek sobie w ząbkach poobracasz
![]() Aniołku, na porost włosów pod pachami polecam Seboradin Niger, wcierany dwa razy dziennie daje fenomenalne rezultaty.
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2008-12-01 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mogę no, nie mogę ![]() ![]() Endżi, a jak Ci już te włosy pod pachami urosną, to sobie będziesz mogła warkocze nawet zapleść O!
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2008-12-01 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze nie omówiłyśmy kwestii kokluszu
![]()
#3296 |
czyli Endżi
|
Irenko, nie bądź taka egoistyczna
![]() ![]() ![]() Pacjentka odmeldowuje się, bo jutro przed wschodem słońca jakimś cudem musi zaliczyć dwa koła ![]() ![]() Bosz, co ja bym bez Was zrobiła! Jakże się cieszę, że nie wszystko stracone ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-01 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny cos rodzina dziwnie mi sie przyglada ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
Teresko, czyżby Seboradin już zaczął działać?
![]() ![]()
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2008-12-01 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
|
Agnieszko ![]() ![]() Matko malo sie nie udusilam herbatka ![]() ![]() O wlasnie Agnieszko spradzona metoda przez Ciebie? polecasz?
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2008-12-01 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
No kurka, a mówiłam, nie podmywać się?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.