Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-27, 12:37   #3271
olla74
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Olla Tulę Cię caaałą sobą i myślami jestem z Tobą i za Tobą.

Tak na prawdę to ja byłam najszczęśliwsza kiedy byłam na stażu (chociaż jak wiecie różnie bywało), spotykałam dużo ludzi, miałam zajęcie, byłam wśród ukochanych książek i robiłam to co lubię. Kiedy byłam niezależna bo utrzymywałam się za stażowe. Kiedy robiłam sobie małe prezenty i nikt nie miał prawa zadawać mi głupich pytań "Ale po co ci taka bielizna, toż to niewygodne i nie grzeje" (mniej wiecej tekst mojej matki jak kupiłam sobie zabójczy komplet krwiście czerwonej koronkowej bielizny dla poprawiania humoru). Kiedy sama zarządzałam swoim czasem po pracy i kiedy raz na jakiś czas się z kimś spotykałam.

Teraz mój sposób na odrobinę szczęścia? Najeść się jak dzika świnia, i połóżyć do łóżka z termosem dobrej herbatki z miodem, imbirem, cynamonem i cytryną i z jakąś niewymagającą książką. Poza tym jakoś życie mnie nie cieszy, raczej wkurza.
A propos wkurzania kawał, być możę znacie.
Przychodzi baba do lekarza i mówi:Panie doktorze wszystko mnie wkur..
, życie mnie wkur.., rodzina mnie wkur..., a najbardziej mnie wkur...,że mnie wszystko wkur...
No to niech Pani chodzi na spacery, cisza, przyroda ,spokój to odpręża
Panie doktorze, ptaki mnie wkur., bo drą ryja, las mnie wkur.. bo pająki łażą, pod nogami szeleści.
T może domowe SPa, kąpiel z olejkami świece, muzyka
PANIE DOKTORZE, MUZYKA MNIE WKUR.., od świeczek boli głowa, a olejki, oo tak najbardziej mnie wkur, bo przyczepiają się do skory i sa takie nieprzyjemne.
To może sex/
A co to takjiego /
Pani nie wie co to sex/ Zaraz pokażę.
Idą za parawan, lecą ciuchy , słychać posapywanie i nagle głos baby
Panie doktorze Pan wkłada czy wyciąga, bo mnie zaczyna to wkur...

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
popieram... i to jak najdalej od domu rodzinnego.....
Czyli wiesz do czego masz dążyć. trzymamy kciuki.

Gardło mi strajkuje.Mam nadzieję,że to nie angina..
Ściskam stare, pomarszczne

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 12:45   #3272
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Gardło Cię wk.....?
Stary 2012-01-27, 12:51   #3273
Sephinrot
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
, życie mnie wkur.., rodzina mnie wkur..., a najbardziej mnie wkur...,że mnie wszystko wkur...
Panie doktorze, ptaki mnie wkur., bo drą ryja, las mnie wkur.. bo pająki łażą, pod nogami szeleści.
PANIE DOKTORZE, MUZYKA MNIE WKUR.., od świeczek boli głowa, a olejki, oo tak najbardziej mnie wkur, bo przyczepiają się do skory i sa takie nieprzyjemne.
To może sex/
A co to takjiego /

Olla , dziękuję za ten kawał , popłakałam się ze śmiechu, a tak mnie dziś wszystko wkur.....
chyba go udostępnię na facebooku

Edytowane przez Sephinrot
Czas edycji: 2012-01-27 o 12:53
Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 13:23   #3274
Kasza Manna
Zakorzenienie

Mww, nie znam i nie ma go w głównych perfumeriach (sprawdzałam )

Badymka, przestań tęsknić za przeszłością, bierz swój chudziutki tyłek w troki i szukaj (szukaj!) pracy. Z dala od domu. I więcej powtarzać już chyba nie będę, bo mnie to nudzi, jak grochem o ścianę

Olla, fajny kawał mnie mało wkurrza, idę niedługo obejrzeć nowy pokój, bo teraz jedyne, co mnie wkurza to moje mieszkanie. No i praca (pensja), ale to wiadomo

Miłego dnia
Stary 2012-01-27, 13:35   #3275
olla74
Zakorzenienie

mww to Ty prosiłaś przepis?Z internetu , ale wyszedł za 1 razem więc warto

Bułeczki cynamonowe
Ciasto

50g świeżych drożdży
150g masła lub margaryny
500ml mleka
troszkę soli
3/4 filiżanki cukru sypkieg
1 jajko
6 filiżanek mąki pszennej (ja dałąm tortową)

Nadzienie
75g margaryny lub masła
k filiżanki cukru sypkiego
2 łyżeczki mielonego cynamonu

Rozpuścić tłuszcz, mlek pdgrzej do 37 st, dodaj troche mleka do pokruszonych drożdży i wymieszaj do rozpuszczenia.Dodaj resztę mleka, sól,tłuszcz wystudzony,jajko, prawie całą mąkę.Wyrabiaj ciasto,ąż będzie lsniące, posyp mąką i odstaw w ciepłe miejsce do wyrośniecia(od poł do godziny)W międzyczasie wymieszaj skłądniki na farsz.
Ciasto zagnieć i albo rozwałkuj na 2 x prostokąt po 20x40cm z farszem jak na roladę albo rob kształty jakie chcesz.Zostaw na chwilę do wyrośnięcia, rozgrzej piekarnik md 250st i piec k. 10 min, SMACZNEGO.
BON APETITTE

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-01-27, 14:11   #3276
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
To może sex/
A co to takjiego /
zarąbisty!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Mww, nie znam i nie ma go w głównych perfumeriach (sprawdzałam )

Miłego dnia
Dziękuję... w Polsce bardzo trudno dostac to cacko w perfumeriach inetrnetowych, nie wiem jak w Douglasie czy Sephorze, bo tam niezbyt często chodzę (szkoda przepłacać)

Cytat:
mww to Ty prosiłaś przepis?Z internetu , ale wyszedł za 1 razem więc warto

Bułeczki cynamonowe
Ciasto

50g świeżych drożdży
150g masła lub margaryny
500ml mleka
troszkę soli
3/4 filiżanki cukru sypkieg
1 jajko
6 filiżanek mąki pszennej (ja dałąm tortową)

Nadzienie
75g margaryny lub masła
k filiżanki cukru sypkiego
2 łyżeczki mielonego cynamonu

Rozpuścić tłuszcz, mlek pdgrzej do 37 st, dodaj troche mleka do pokruszonych drożdży i wymieszaj do rozpuszczenia.Dodaj resztę mleka, sól,tłuszcz wystudzony,jajko, prawie całą mąkę.Wyrabiaj ciasto,ąż będzie lsniące, posyp mąką i odstaw w ciepłe miejsce do wyrośniecia(od poł do godziny)W międzyczasie wymieszaj skłądniki na farsz.
Ciasto zagnieć i albo rozwałkuj na 2 x prostokąt po 20x40cm z farszem jak na roladę albo rob kształty jakie chcesz.Zostaw na chwilę do wyrośnięcia, rozgrzej piekarnik md 250st i piec k. 10 min, SMACZNEGO.
BON APETITTE
Merci

Ja prosiłam, bo lubię wszystko co drożdżowe, a jak jest w tym jeszcze cynamon to już niebo w gębie
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 19:39   #3277
dzinek
Wtajemniczenie

Malla rozwalilas mnie tym Chuckiem
Dziewczyny dziekuje pieknie za wibracje, kciukasy, pozytywne fluidy, ommmy i cos jeszcze( ciekawe co?) i te z bliska i z daleka
JESTESCIE NIEZASTAPIONE
: roza::r oza:
Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Malla ja powinnam się znać na witaminach, ale szczerze mówiąc już niewiele ze szkoły pamiętam, aż wstyd , ale coś mi majaczy, że któraś z wit z gr. B odpowiada też za regenerację naskórka i jego uszkodzeń, w sensie gojenia się ran aczkolwiek kłócić się nie będę, musiałabym wrócić do książek i notatek..
ale fakt, odkąd biorę witaminki B jestem spokojniejsza i PMS mniej dokucza

A wiecie jaki ostatnio hit usłyszałam od kumpeli (no chyba, żet o prawda, ale wątpię...), że w czasie przeziębienia nie wolno łykać witamin, bo wiruski i bakterie są dzięki temu silniejsze... i nawet jak się bierze cały czas, to w okresie choroby należy odstawić... powiedziała to lekarka tej kumpeli...
Napisze ogolnie
na kaciki wit B komplex ( jako kuracja nie na stale)i tran do lykania
Na opryche hascovir gruba warstawa na noc a w czasie dnia jak najczesciej a na usta Alltera szmineczka z Rosmana
Witamin nie lykamy bo dokarmiaja wszystko przy chorobie( przy lekkim przeziebieniu dzialaja wzmacniajaco), przy antybiotykoterapi nie lykamy.Jedyna dopuszczalna witaminka przy tym jest VIt C dawka uderzeniowa 100mg/dziennie (mam nadzieje ze jasno to napisalam)

Cytat:
Badymka. Szczerze. Czy ona gdzieś w ogóle odeszła? mam sprawdzić forum sprzed miesiąca?
hehehe

Cytat:
Jak bardzo bardzo bardzo denerwowałam się pisemnym z rachunkowości to doszłam do wniosku, że żeby się uspokoić to powinnam pójść tam w samym płaszczu i butach. Niestety to by nie przeszło więc naszprycowałam się neospasminą
Tak czy siak potrzebuję takiego nagiego weekendu jak za studenckich czasów.
Skad wiesz zeby nie przeszlo? Przeciez nikt nie kaze od razu zdejmowac plaszcza

Cytat:
Nie chcę nic więcej. Dobrze mi jak jest, pod warunkiem, że nic się nie popsuje. Ja jestem wybitnie nie związkową istotą. Potrzebuje czasem tylko trochę uwagi, czułości, seksu, obecności i zaufania w obie strony. Nie potrafię być w związku, a może prawdziwiej - nie chcę w nim być. Jak to podsumował kolega: "Chyba Cie rozumie. Jakby mi jakaś piła uj**bała palce, to też bym się wolał do żadnej nie zbliżać."

co za porownanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Aguś - mnie cieszą drobnostki, nie mam żadnego szalonego patentu.
Mnie tez drobne rzeczy najbardziej ciesza, a jak one przestaja to juz niewiele cieszy, tylko sie robi rownia pochyla

Cytat:
Mam pytanie do mieszkających za granicami Naszego kraju
ile kosztują u Was perfumy Donna Karan Black Cashmir?? Najlepiej 100 ml lub jeśli takowej nie ma to 75 ml
zerkne jutro

Cytat:
Gardło Cię wk.....?
Malla

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

Edytowane przez dzinek
Czas edycji: 2012-01-27 o 19:42
dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-27, 21:11   #3278
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dzinku, w Superdragach i Butsach nie ma
Stary 2012-01-28, 11:12   #3279
olla74
Zakorzenienie

Chyba net mi wrócił, bo ,odpukać w niemalowane, nie urywa.
Moi pojechali do dziadków na wieś, a ja mam paskudny ból gardła i nie chce ryzykować zarażenia staruszków. Maja iść na basen (tak, tak w Kazimierzy Wielkiej 5 tys mieszkańców mają super fajny basen z pół rurą i dżakuzją.)
zjeść obiadek u Mamy i przywieść 130 jajek.
A ja się kuruję. Zaczęłąm wczoraj od piwa grzanego z sokiem teściowej malinowym.Na noc kąpiel, skarpety, piżamka, sweter i mąż jeszcze ogrzewał boki.
Podkuruję się przez weekend, może się uda.
Może jutro rodzinnie pojdziemy na MAPETY.

Takajb c u Ciebie/? Mąż w domu?Jak Twoje wyroby?
Badymka na zjeździe?
U mnie -14 st teraz, a wczoraj -16st wieczorem tzn 19.00. Jak u Was? Kasza i Dzinek Ty pewnie nie masz tak ekstremalnych temp?
Pozdrawiam cieplutko

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-01-28, 13:47   #3280
Kasza Manna
Zakorzenienie

Olla, tutaj najzimniejsze zimno, jakie widziałam, to ok 3'C. Teraz jest z 7 ale średnio w styczniu to 10-12 było Fajna zima
A jak małż? Zmiękł trochę?
Szkoda, że nie mogłaś jechać, trochę basenowego relaksu by Ci się przydało
Stary 2012-01-28, 18:54   #3281
mww
Zakorzenienie

GG do mww

A mnie dzisiaj zaatakowali indiańce...

Lalkę skończę jutro (trzeba jego - piłkarza jeszcze ubrać) i wstawię fotkę
Stary 2012-01-28, 20:17   #3282
plastikowa biedronka
Zadomowienie

Cześć staruszki Wpadłam tylko powiedzieć, że dzisiejsze zaliczenie jakoś poszło - powinnam zdać, dwa wcześniejsze poszły elegancko, do tego udało się dziś popchnąć jeszcze jedno Ale niestety jedno zaliczenie mam w plecy i jutro pewnie dojdzie drugie. Ale nie tylko ja jestem w takiej sytuacji. Dziś się relaksuję, bo nie mam siły na nic innego. Przede mną jeszcze tylko dwa egzaminy (nie liczę poprawek) i będzie może jeden weekend spokoju...
Wybaczcie, ale nic więcej dzisiaj z siebie nie wycisnę. Mam dość psychicznie i fizycznie nawału obowiązków, więc idę zaraz spać. Jutro znów uczelnia od rana
Ściskam i

"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..."

plastikowa biedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 00:32   #3283
dzinek
Wtajemniczenie

Mww niestety nie ma Kaszmiru w perfumerii.

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 11:30   #3284
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Kasza, Dzinek - dziękuję za sprawdzenie

Biedronka - "połamania pióra" na tych zaliczeniach/egzaminach, które jeszcze przed Tobą

U mnie cudowne słońce i mróz - pogoda, którą kocham brakuje śniegu żeby przykrył delikatnie krzewy i drzewa, które budziły się do życia (bo czasami w dzień było +10 stopni)...

Miłej niedzieli dla wszystkich wyłazić z grobowca, przewietrzyć futra żeby mole się w nich nie zadomowiły
Stary 2012-01-29, 11:58   #3285
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
U mnie cudowne słońce i mróz - pogoda, którą kocham brakuje śniegu żeby przykrył delikatnie krzewy i drzewa, które budziły się do życia (bo czasami w dzień było +10 stopni)...
przybij piątkę!
Stary 2012-01-29, 14:50   #3286
plastikowa biedronka
Zadomowienie

Kobity kochane, muszę się pochwalić!! Zaliczyłam to, co było dziś dla mnie niemożliwe do zaliczenia (bo się zwyczajnie nie nauczyłam). Ale udało się! I wczorajsze też zaliczone. Ale się cieszę!!!!!!!!!!!! Jeszcze dwa egzaminy i po wszystkim. I jeden do poprawki, ale to już pewnie w przyszłym semestrze. Może wreszcie będę miała trochę więcej czasu. Ale nie wiem, jak długo to potrwa, bo cały czas przybywa nauki
Piękna dziś pogoda - słoneczko i mróz. Normalnie wszystko mnie dziś cieszy

mww - dziękuję

Stary 2012-01-29, 14:57   #3287
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
i chciałabym, żebym kiedyś była tak spokojna i pogodzona ze światem jak Ty (nie wiem jak to inaczej ująć).
hmmm... spokojna?
wiesz co? To chyba jest tak, że ja się jakoś tak cieszę, jak głupi do sera - z małych rzeczy. Nie mam jakos specjalnie rozbuchanej potrzeby posiadania. Otaczam się sprwdzonymi ludźmi... i tyle
Cytat:
7. No właśnie.... jeśli mogę spytać...jak to jest po? :zawstydzony:
i czy czuć miejsce szycia? Seks daje taką samą przyjemność, w sensie intensywności..?

Pytam, bo znajomy ostatnio rzucił hasło, że on ze swoją laską, to częściej analnie, bo urodziła (1 dziecko!) i jest już zdecydowanie luźniej, więc nie ta przyjemność... dla mnie to szowinistyczne i egoistyczne
ja osobiście nie widzę jakiejś dużej różnicy (albo już nie pamiętam, jak to było )- i chociaz z całą pewnością jakaś jest - to mój mąż nigdy nie dał mi tego odczuć a wystarczą sprawdzone układy scalone i żadnych luzów nie czuć

A jak temu koledze bardziej zależy na porządnym ścisku niż na bliskości, to proponuje mocniej zacisnąć palce
Cytat:
Kurczak na razie brak czasu na rozmowę, ale mój mąż jest chyba częściej zagubiony niż powinien, a ja mam coraz mniej siły walczyć za nas dwoje

Ściskam i się wspieram o Was, bo nikogo innego nie mam.
a może spróbować ze specjalistą?
odwzajemniam
Cytat:
Czytałąm kryminał i był o bułkach cynamonowych.
przerażająca tematyka
Cytat:
A ja znów widziałam się z Trąbalskim... chyba jednak powinniśmy przystopować...
spotykacie się tylko dla seksu?
Cytat:
Badymka - nic tylko znaleźć pracę i wyjechać w pi....uu...

Cytat:
To może sex/
A co to takjiego /

Cytat:
Badymka, przestań tęsknić za przeszłością, bierz swój chudziutki tyłek w troki i szukaj (szukaj!) pracy. Z dala od domu. I więcej powtarzać już chyba nie będę, bo mnie to nudzi, jak grochem o ścianę

Cytat:
Lalkę skończę jutro (trzeba jego - piłkarza jeszcze ubrać) i wstawię fotkę
Baaardzo jestem ciekawa, jak wyjdzie
Cytat:
Miłej niedzieli dla wszystkich wyłazić z grobowca, przewietrzyć futra żeby mole się w nich nie zadomowiły
o fak... skąd tu takie coś wziąć? Nic no... chyba poczekać, aż urośnie...

a co do wkur...
wyobraźcie sobie,
1. blat kuchenny zamówiony u stolarza zaczął się rozklejać i poszedł do poprawki (ale już wrócił),
2. wężyki od bateri kuchennej okazaly się za krótkie... mąż popędził do miasta po dłuższe - ale okazalo się, że tych dłuższych nie przykręcił, bo te oryginalne miały nietypowy gwint... więc dopiero na następny dzień kupił co trzeba - czyli - dwa dni bez zlewozmywaka
3. zamontowana zmywarka juz podczas pierwszego mycia zatrzymała sie na "39 minut do końca" - i tak już zostało kompletny brak reakcji... co więcej - cieknie od spodu i ma od dołu wgniota - prawdopodobnie, ktoś nią pierdyknął podczas transportu... jak nam nie uwierzą, że to nie my ją uszkodziliśmy, to będziemy ugotowani

jak się zorientowałam, jakie to padło, to takie kur.y latały po kuchni, że jakby zaczeły zarabiać, to bym sobie nową chałupę wystawiła (tak więc - jak widzisz droga Agusiu - bardzo jestem pogodzona ze światem ).
Nie mniej - stoi ten trup w kuchni - i co na nią spojrzę, to mam ochotę jej solidnego kopa zasadzić na zapęd...
w ostateczności - oboje z mężem dostaliśmy histerycznego poczucia humoru czekamy aż pojawi się ten Amisz (bo facet z Amiki tak się chyba nazywa, co? ) i zobaczymy, co powie...

acha... no i wczoraj jeszcze byłam na firmowej imprezie - wybawiłam się - a za chwilę jadę po dzieciaki porozdzielane po dziadkach

a w ogóle - to ktoraś z Was wie, dlaczego Mandra sie nie odzywa nic a nic?

---
Biedronko - gratulejszyn

Carlos Ruiz Zafón

Edytowane przez kurczak Wolf
Czas edycji: 2012-01-29 o 14:58
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 15:06   #3288
plastikowa biedronka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość
A jak temu koledze bardziej zależy na porządnym ścisku niż na bliskości, to proponuje mocniej zacisnąć palce

Cytat:
Biedronko - gratulejszyn
Dziękuję

No to się zmywarka spisała... A taka wyczekiwana Lepiej, żeby "Amisz" był do rzeczy i załatwił to jak trzeba.

Stary 2012-01-29, 18:27   #3289
takajb
Raczkowanie

Cytat:
.

Takajb c u Ciebie/? Mąż w domu?Jak Twoje wyroby?
Badymka na zjeździe?
U mnie -14 st teraz, a wczoraj -16st wieczorem tzn 19.00. Jak u Was? Kasza i Dzinek Ty pewnie nie masz tak ekstremalnych temp?
Pozdrawiam cieplutko
olla wyrobów dalszych brak jakos wene stracilam
M wyjechał dzis rano ale prawdopodobnie jutro bedz we wtorek wraca brak pracy. Jutro bedziemy wiedzieli wiecej
Urodziny synka udane dopisali oboje chrzesni mały dostal wymarzone prezentybabcia tez była co prawda tylko jedna
18 udana wybawiłam sie z mezem jak nic wytanczyłam bez % ale impreza zaliczona do udanych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 19:03   #3290
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
przybij piątkę!
piąteczka

Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka Pokaż wiadomość
mww - dziękuję

Cytat:

No to wstawiam na razie gołą lalkę (ubranie w trakcie szycia) w albumie (bezpieczniej)
Stary 2012-01-29, 19:26   #3291
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka Pokaż wiadomość
Kobity kochane, muszę się pochwalić!! Zaliczyłam to, co było dziś dla mnie niemożliwe do zaliczenia (bo się zwyczajnie nie nauczyłam). Ale udało się! I wczorajsze też zaliczone. Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!
Gratki!
Stary 2012-01-29, 19:58   #3292
plastikowa biedronka
Zadomowienie

Cytat:
No to wstawiam na razie gołą lalkę (ubranie w trakcie szycia) w albumie (bezpieczniej)
Piękna lala (a może lalek/laluś - bo to chyba miał być chłopak?). W ogóle ślicznie dziergasz, jak na prawdziwą staruchę przystało
Cytat:
Gratki!
Dziękuję bardzo

Stary 2012-01-29, 20:41   #3293
agusia8524
Zakorzenienie

Biedrona

Kurczaku spokojna hmmm "wewnętrznie"
Kolega od ścisku ostatni ma jakieś dziwne "zachowania", przestaję go rozumieć...mniejsza o to;]

Co do Trąbalskiego... ja się chyba zaczynam gubić w naszej relacji
tzn z założenia to takie kumpelstwo plus seks, w praktyce od czasu jak zaistniał seks kumpelstwo zeszło mocno na drugi plan
a ja chyba zaczynam w nim szukać zaspokojenia potrzeby bliskości, ostatnio proponował, żebym została do rana, że się przytulimy i zaśniemy bla bla bla
Żeby rozwiać wątpliwości nie zakochałam się i nie zakocham, lubię go, ale nie do końca to jest TO, nie wiem jak to określić, po prostu w pewnych kwestiach rozmijamy się na tyle, że związku nijak nie widzę i już.
Ale przestaje pasować mi też szybkie bzykanie i do domu, łapię się na tym, że się przytulam coraz bardziej, że zaczynam opowiadać co i jak i dlatego stwierdziłam, że chyba nie ma sensu brnąć dalej, że zaczyna to przypominać "protezę" związku, jego substytut...więc powoli zbliża się czas na ucięcie znajomości...

Ze zmywarką niezła zadyma

Edytowane przez agusia8524
Czas edycji: 2012-01-29 o 20:44
agusia8524 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 21:54   #3294
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Olla, tutaj najzimniejsze zimno, jakie widziałam, to ok 3'C. Teraz jest z 7 ale średnio w styczniu to 10-12 było Fajna zima
A jak małż? Zmiękł trochę?
Szkoda, że nie mogłaś jechać, trochę basenowego relaksu by Ci się przydało
j tak przydało by się. ale musze wykurować się, bo kto dzieci porozwozi.?
Podobno na basenie był wesoło, bo młodsze mówilo, ,że Tatus zgubił okulary i czepek i wylądował prawie na ścianie po jeździe na rurze.

Cytat:
hmmm... spokojna?
wiesz co? To chyba jest tak, że ja się jakoś tak cieszę, jak głupi do sera - z małych rzeczy. Nie mam jakos specjalnie rozbuchanej potrzeby posiadania. Otaczam się sprwdzonymi ludźmi... i tyle

ja osobiście nie widzę jakiejś dużej różnicy (albo już nie pamiętam, jak to było )- i chociaz z całą pewnością jakaś jest - to mój mąż nigdy nie dał mi tego odczuć a wystarczą sprawdzone układy scalone i żadnych luzów nie czuć

a może spróbować ze specjalistą?
odwzajemniam

przerażająca tematyka

spotykacie się tylko dla seksu?

o fak... skąd tu takie coś wziąć? Nic no... chyba poczekać, aż urośnie...

a co do wkur...
wyobraźcie sobie,
1. blat kuchenny zamówiony u stolarza zaczął się rozklejać i poszedł do poprawki (ale już wrócił),
2. wężyki od bateri kuchennej okazaly się za krótkie... mąż popędził do miasta po dłuższe - ale okazalo się, że tych dłuższych nie przykręcił, bo te oryginalne miały nietypowy gwint... więc dopiero na następny dzień kupił co trzeba - czyli - dwa dni bez zlewozmywaka
3. zamontowana zmywarka juz podczas pierwszego mycia zatrzymała sie na "39 minut do końca" - i tak już zostało kompletny brak reakcji... co więcej - cieknie od spodu i ma od dołu wgniota - prawdopodobnie, ktoś nią pierdyknął podczas transportu... jak nam nie uwierzą, że to nie my ją uszkodziliśmy, to będziemy ugotowani

jak się zorientowałam, jakie to padło, to takie kur.y latały po kuchni, że jakby zaczeły zarabiać, to bym sobie nową chałupę wystawiła (tak więc - jak widzisz droga Agusiu - bardzo jestem pogodzona ze światem ).
Nie mniej - stoi ten trup w kuchni - i co na nią spojrzę, to mam ochotę jej solidnego kopa zasadzić na zapęd...
w ostateczności - oboje z mężem dostaliśmy histerycznego poczucia humoru czekamy aż pojawi się ten Amisz (bo facet z Amiki tak się chyba nazywa, co? ) i zobaczymy, co powie...

acha... no i wczoraj jeszcze byłam na firmowej imprezie - wybawiłam się - a za chwilę jadę po dzieciaki porozdzielane po dziadkach

a w ogóle - to ktoraś z Was wie, dlaczego Mandra sie nie odzywa nic a nic?

---
Biedronko - gratulejszyn
Do specjalisty końmi nie zaciągnę, bo wiesz, problemu nie ma (książka tylko ruszona, a dzis ranu mu na głos czytałąm to stwierdził, cos w tym jest ale nic poza tym)

Mandra chyba pisze w innym wątku, gdzies ja czytałąm.
Plastikowa gratulacje.
Kurczak niezła obsuwa z tym sprzetem.Pozytywnego zakończenia sprawy życzę.
agusia kończ, bo donikąd to prowadzi.
mww Ty nasz laleczko lub lalczarko raczej.

Oglądałm MUPPETS ale jestem rozczarowana. Jak dla mnie wokale kiepskie, akcja taka se.Pośmiałąm się ale to nie to c Muppety z mojego dziecinstwa
kłaniam się nisko babuszki,
idę trzepać futro(chciaż chyba lepiej wymyję)papa

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-01-29, 22:14   #3295
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
Do specjalisty końmi nie zaciągnę, bo wiesz, problemu nie ma (książka tylko ruszona, a dzis ranu mu na głos czytałąm to stwierdził, cos w tym jest ale nic poza tym)

Kurczak niezła obsuwa z tym sprzetem.Pozytywnego zakończenia sprawy życzę.

agusia kończ, bo donikąd to prowadzi.

idę trzepać futro(chciaż chyba lepiej wymyję)papa
trochę mało dobrej woli ze strony małżonka... kurczę... trza by to było jakoś od innej strony ugryźć...
słuchaj... a tak jego zdaniem - co jest największym problemem w Waszych relacjach?

dzięki

no jakoś też mi się to nasuwa...

co do pogrubionego...

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 23:01   #3296
agusia8524
Zakorzenienie

Dostałam smsa od Ł. (Trąbalski), wyjeżdża do Niemiec, do pracy... to lepiej, ale zrobiło mi się tak nijak...

Olla ja się nie znam na chłopach, nie wiem co Ci poradzić, bo taki jak się uprze, to nie ma zmiłuj, wie lepiej i koniec, a Ty się mecz...
może prośbą, groźbą...? albo najpierw sama idź do psychola, opowiedz co i jak, może coś poradzi...

Ejjj lachony, a co to znaczy jak swędzi rana po oparzeniu, taka kilkutygodniowa, bardziej to blizna niż rana
Stary 2012-01-30, 07:24   #3297
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Hej Babiszonki

Powyciągać berety, ziiiiimno (u mnie -11 pokazywał termometr w aucie) więc pewnie było ok. -13 cudnie

Lalka ma już spodenki, koszulka w trakcie szycia, buty zrobione....
Aguś - niby się nie zakochujesz..... jeśli nie widzisz się z nim jak z partnerem to uciekaj.... zaczyna się od niewinnego seksu, ale my tak naprawdę nie potrafimy na dłuższą metę spotykać się bez włączania uczuć.... wpadniesz jak śliwka w kompot, a tego chyba nie chcesz...

Olla - brat też był na Muppetach i on twierdzi, że fajne... ja nie jestem przekonana do tej bajki więc poczekam aż będzie na płycie i obejrzę w domowych pieleszach

Znikam pracować
Stary 2012-01-30, 09:28   #3298
Malla
Nie depcze krokusów

A ja byłam na Holmesie

Podobno jest -17, ale jeszcze mi w nosie kózki nie zamarzają, więc chyba jest cieplej.
Stary 2012-01-30, 10:42   #3299
badymka
Wtajemniczenie

Moje kochane. Jak się cieszę że nie naprodukowałyście za dużo
Wczoraj skończyłam sesje i jestem z siebie dumna. Miałam przebłysk geniuszu na egzaminie z prawa więc mam średnią ogólną 5,2 (dwie 6 i reszta 5) i nikt mi tej radości nie odbierze.
Oczywiście w weekend zjawili się Indianie więc cały weekend tylko o wodzie i suchych bułkach. Ale jakoś przeżyłam.

Mww
lalek cudny. Jak dla mnie pierwsze skojarzenie to rastafarianin Wrzuciłabym my odpowiednie ciuchy i jointa ale to chyba nie ten cel

Ech... odpiszę na resztę później. Zaczyna się garowanie :/
Stary 2012-01-30, 10:51   #3300
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
A ja byłam na Holmesie

Podobno jest -17, ale jeszcze mi w nosie kózki nie zamarzają, więc chyba jest cieplej.
Jakie wrażenia po filmie???

Bo kózki pewnie poubierane w ciepłe futerka ...

Cytat:
Moje kochane. Jak się cieszę że nie naprodukowałyście za dużo
Wczoraj skończyłam sesje i jestem z siebie dumna. Miałam przebłysk geniuszu na egzaminie z prawa więc mam średnią ogólną 5,2 (dwie 6 i reszta 5) i nikt mi tej radości nie odbierze.
Oczywiście w weekend zjawili się Indianie więc cały weekend tylko o wodzie i suchych bułkach. Ale jakoś przeżyłam.

Mww lalek cudny. Jak dla mnie pierwsze skojarzenie to rastafarianin Wrzuciłabym my odpowiednie ciuchy i jointa ale to chyba nie ten cel

Ech... odpiszę na resztę później. Zaczyna się garowanie :/
GRATULUJĘ

Co do lalka ... musi wyglądać grzecznie więc ta opcja odpada..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości