|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Raczkowanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
a ja poznalam swojego faceta przez internet!! a konkretnie gg pozniej nk... pozniej rozmowy przez telefon spotkanie i co?? i jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie;D Nie myślcie o tym co mówią inni!! Walczcie o szczęście
![]()
#3302 |
Konto usunięte
|
no ja sie nie przyznaje jak przez net kogos poznalam, bo rodzina staromodnie do tego podchodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewuszki... za dużo opowiadania ![]() Ale .... nie chciałabym zapeszać.... ale jest dobrze ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-08-27 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3305 |
Raczkowanie
|
tego zdania "jak chcesz mie zdradzaj ja i tak sie o tym nie dowiem" nie brałabym do końca na poważnie, poza tym faceci mają inne, prostsze rozumowanie, nie zapominajmy o tym. Moim zdaniem mówiąc to, chciał jej dać do zrozumienia, że ma luz w tym związku, a on nie chce odbierać Jej własnego życia. Wg mnie to jest dobre, nie wiem, może innym nie pasuje odrobina luzu w związku, nie wnikam.
Tak czy inaczej, JUSTYNAANNA: Porozmawiaj z nim, jeśli Cię to dręczy, ale nie wiem co chcesz usłyszeć. Jeśli powie Ci 'tak, jesteś 17sta, ale tamte nic nie znaczyły, z Tobą jest inaczej bla bla bla', uspokoi Cię to? Bo myślę, że nie zabrzmiało by to wiarygodnie. Najlepsza jest własna ocena sytuacji. Skoro jesteście ze sobą cztery miesiące i jest Wam ze sobą dobrze to chyba coś znaczy;> Więc głowa do góry i porozmawiaj z nim jeśli masz taką potrzebę, ale pamiętaj, żeby nie kłócić się o przeszłość, bo to dla mnie najgorsza głupota, przecież mamy teraźniejszość ![]() A co do kominka... On też jest pasztetem, i nie ma kobiety, tyle, że wstydzi się pokazać na jakimkolwiek portalu. Król Internetu ![]() dopisek: a nie, przepraszam, napisał w komentarzu, że ma konto w portalu randkowym... zwracam honor ![]() Edytowane przez Oksymoronka Czas edycji: 2009-08-27 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Przyczajenie
|
W tamtym roku zapisałam się na portal randkowy,pisałam z wieloma chłopakami ale umówiłam się tylko z trzema.Dwóch było totalną porażką,a ten trzeci mmmmm jest teraz moim chłopakiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Konto usunięte
|
ja jutro jade do J. i w niedziele wroce takze na wizazu nie bede
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
baw sie dobrze ![]()
#3310 |
Konto usunięte
|
napewno bedzie milo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich. Ja z moim facetem poznanym na necie spotkałam się już po 5 dniach i od tamtej chwili jesteśmy razem, teraz już 8 miesięcy po ślubie
![]() I takich znajomości Wam życzę!
#3313 |
Rozeznanie
|
..
Edytowane przez Justinka_ Czas edycji: 2009-08-29 o 20:43 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Weteranka ze mnie w tym wątku ... w kwestii spotkań równiez ![]() A więc... jesli nie czujesz sie na tyle pewnie, to weź ze soba znajomych niech błąkają sie gdzieś gdzie będziecie i Wy ![]() Spokojnie.... bez nerwów! Ja jestem stara panikara....zawsze się stresowałam... co mogą dziewczynki potwierdzić ;> Wszystkie spotkania kończyły się fiaskiem za wyjątkiem chłopaka, który mi się w ogole nei spodobał i skończyłam z nim znajomośc. Natomiast TO teraz.... jestem totalnie zaskoczona....i dobrze mi z tym ![]() On przyjechał po mnie taksówką..... wozilismy sie taksóweczkami po miescie..... również mnie zawiozł do domku! Nie wiem... ale miałam wewnętrzne przeczucie, że nie mam się czego obawiać.... poważnie ![]() Było pięknie... więc CHWILO TRWAJ.. powodzenia Kochana ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli umowilas sie w miejscu publicznym to nie ma sie czego bac. A jesli chodzi o odwozke do domku...Zobaczysz czy facet wzbudzi Twoje zaufanie i jak potoczy sie spotkanie. Dla swietego spokoju zorganizowalabym sobie jeszcze inna opcje powrotu do domu, na wypadek jakby cos nie poszlo po Twojej mysli... Na koniec tylko dodam - Nie zamartwiaj sie! Powinnas sie cieszyc i byc podekscytowana, to moze byc poczatek czegos fajnego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja spotykalam sie w srodku nocy, wiec ludzi juz nie bylo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo dobrze ![]() A co to tego o czym pisałam wczoraj... Teraz to już mam zupełnie czeski film w głowie. Umówiłam się wczoraj z kolegą którego bardzo długo nie widziałam bo był za granicą. Jadąc z nim na kawę zadzwoniłam do mojego TŻ i oświadczyłam gdzie z kim i w jakim celu się udaję. A on? Że OK żebym się odezwała jak wrócę i lekką nutką zazdrości w głosie. Wróciłam do domu i zadzwoniła do niego. Podpytywał kto to, skąd go znam, jak długo i co mnie tak naszło. Ale wszystko było normalne. Na koniec powiedział że jest zazdrosny jak wychodzę ze znajomymi. Więc odparłam że mógł mi to wcześniej powiedzieć i że nie mam zamiaru siedzieć całymi dniami w domu BO ON JEST ZAZDROSNY. Wiec on na to że nie chodzi mu o to że mam nie wychodzić ale że jest zwyczajnie zazdrosny bo spędzam czas z innymi bo z nim nie mogę bo ktoś się na mnie gapi a on nie może bo on też by chciał w środku tygodnia jechać ze mną na kawę. Więc trochę mnie to uspokoiło - wow... on jednak jest zazdrosny. Później już rozmawialiśmy normalnie ale zauważył że jestem jakaś dziwna i małomówna. Stwierdziłam że nie będę owijać w bawełnę i zapytam wprost i palnęłam ... "" a właściwe to ile Ty miałeś dziewczyn?! Usłyszałam 60sekundową ciszę w telefonie która trwała wieczność. Zapytał po co mi to wiedzieć. No jak to po co? Tak z ciekawości. Powiedział że on nie chce wiedzieć ilu ja miałam facetów bo takie informację nic mu nie dadzą nie są do niczego potrzebne. Wtedy nie byliśmy razem nie znaliśmy się więc to jest CHYBA bez znaczenia. Przyznałam mu rację i uciął temat. Muszę jeszcze do tego wrócić. Z jednej strony to prawda i ma rację ale... Spytałam wczoraj kolegę co myśli o dziewczynie która miała 17 facetów i wiecie co odpowiedział?1 To jest oczywiste- że łatwa, puszczalska, rozhuśtana itd. A co myśli o facecie który miał tyle dziewczyn? No nic. Ma spore doświadczenie w łóżku i powinien być niezły. No i oczywiście pewnie niezły belmondo z niego ale żadnych słów krytyki. Generalnie- facetom to przystoi a kobietom nie. I wiecie jak się teraz czuje? Jakby mój facet był męską dziwką i puszczał się na prawo i lewo... ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Wiecie czego tak naprawdę się boję. Że on taki już jest. Cudny ideał, opiekuńczy, kochany itd a w rzeczywistości szuka sam nie wie czego. Czuje się teraz jakaś zagrożona, boję się że po poł roku gdy ja będę myślał że jest wszystko OK to on jednak stwierdzi że nie jest i będzie koniec. Może zaczynam przeginać z tymi domysłami ale nie mam pojęcia jak mam to traktować. Wiecie jakie to dziwne? Dziwne bo boli mnie że on ich tyle miał. I mam ochotę go zapytać jak mógł mi to zrobić. Tylko że on nic nie zrobił... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Ale tak jest zawsze. Jak dziewczyna "korzysta z zycia" to jest puszczalska, dziwka i wszystko co najgorsze. A jak facet, to zaraz jest super kozak, macho itd. taki za***isty.
Tak bylo zawsze i tak bedzie, boooo kobietom nie przystoi. Nie wiem dlaczego, nie rozumiem tego, ale ok. Aaaa... bo kobieta jest taka delikatna, itd hehehehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chlopak mial 17 dziewczyn przed toba- trudno, było, minęło. teraz jest z tobą i to sie liczy. ma to swoje plusy- jest szansa, ze juz "sie wyszalał" i teraz potrzebna mu stabilizacja, dlugi zwiazek i ta jedyna. przeciez osoby, ktore mialy wielu partnerow tez zasluguja na szansę... tym co powiedzial kolega- w ogole sie nie sugeruj. tak bylo, jest i bedzie,ze laska sie puszcza, a facet jest macho. nie mysl o swoim facecie w tych kategoriach! kazdy facet moze za pol roku stwierdzic, ze jednak nie chce z toba byc, niezaleznie ile mial partnerek. jak gotraktowac? tak jak dotąd. jak spotkacie sie nastepnym razem- powiedz mu otwarcie, ze wiesz ile mial dziewczyn, powiedz mu o swoich obawach. i uwierz w to co powie, nie masz wyboru- jestes z kims w zwiazku i powinnas darzyc go zaufaniem. tak juz zupelnie na boku i realistycznie- poprosilabym go o badania jesli sypiacie ze soba i nie uzywacie prezerwatyw. zreszta, niezaleznie ile nie mialby przed toba kobiet, tez bym na twoim miejscu poprosila. bez paranoi- miej reke na pulsie. powodzenia! a! tylko z tymi badaniami nie w stylu:" wiem, ze mialaes 17 lasek przed mną. czuję sie z tym źle. zrób badania." ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=XZBgmb0Yapo Edytowane przez telka146 Czas edycji: 2009-08-28 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Konto usunięte
|
juz sie nie moge doczekac 17.00 jak pojade do J.
![]() pogoda nieciakwaa ale co tam ![]() zdalam egz zawodowy trzeba to uczcic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Raczkowanie
|
Moje gratulacje!!!
Ja zdawałam egzamin zawodowy 3 lata temu i było potwornie ciężko. Z 24 osób zdało 5 i w tym ja ![]() napisałam do niego smsa.... ""ile miałeś dziewczyn? on- ""Poniżej 20 ja- ""a powyżej? on- "" 10 on- "" Nawet gdyby było ich 150 to teraz jesteś Ty. Jesteś i będziesz. Pamiętaj że Cię kocham.... bla bla bla wstawka na temat urlopu... Tęsknię... ![]() chyba jest ok |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Konto usunięte
|
ja nie liczylam ze zdam wogole!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Raczkowanie
|
Strasznie trudne są te egzaminy. W ogóle nie wiem po co komu 3 części z tej 70% z tej 50 a z tej 30. Jakieś chore. I chodzisz do tego technikum 4 lata 40 przedmiotów na świadectwie oblejesz egzamin i zostajesz z niczym....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Przyczajenie
|
Witajcie, trafiłam tu dzięki jednej z Was - Kachaaa dziękuję
![]() Jestem raczkująca w tym temacie i nie skłamię jeżeli powiem , że zafascynowana całą tą tajemniczością jak i jego osobą .... Poznaliśmy się przypadkiem .... uwielbiam sztukę, która zawsze mnie pasjonowała mimo, że nie mam duszy artysty ...... przeglądałam sobie któregoś dnia stronki w necie i natknęłam się na jego dzieło - piękną rzeźbę kobietę , która wyglądała autentycznie jak laleczka z porcelany ( rozmiar rzeczywisty kobiety) - tak mnie ten widok zauroczył, że odnalazłam kontakt z autorem ![]() ![]() Odpisał tego samego dnia i od ok 3 tygodni mamy stały (codzienny) kontakt na yahoo ( kamerka, rozmowy itp)... jest tak samo jak ja po rozwodzie i był kilkakrotnie zraniony.... po kilku godzinach rozmowy okazało się , że mamy bardzo podobne pragnienia, marzenia i niestety też i te złe doświadczenia..... Wszystko pięknie i jak w bajce, ale - on mieszka w USA ![]() ![]() Jeżeli sprawy zawodowe ułożą się po jego myśli w październiku będzie w Polsce i spotkamy się na żywo po raz pierwszy ![]() Ale się rozpisałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Niestety nie udało mi się "nadrobić " tych wszystkich stronek i nie jestem wtajemniczona w Wasze historie ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że "zadomowię" się tu i będziemy się wzajemnie wspierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() A tak w ogóle to jesteście zalogowane na jednym portalu? Ja na razie tak...Póki co nikt się nie odezwał (poza puszczaniem oczek i tym, że mnie odwiedzali). Teraz się zastanawiam, czy logowac sie jeszcze gdzieś...JAk myślicie warto?
#3327 |
Zakorzenienie
|
Karola, a dalas w koncu swoje zdjecie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Tak, niedawno dodałam
![]()
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do mojego, to ostatnio nie wiem co sie dzieje, ale wszystko samo zeszlo na stopien kolezenski. Ostatnio ma jakis kryzys i sie z nim wogole dogadac nie moge. Juz mu powiedzialam, ze przestaje za nim nadazac i mnie to wszystko wkurza. Zobaczymy, na razie stwierdzilam, ze sie do niego nie bede odzywac, bo wiecznie ciagle tylko ja sie "staram". Bez jaj, ciekawe kiedy zauwazy, ze cos jest nie halo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeżeli chcesz zagadać do faceta, ale nie chcesz się narzucać i sprawdzić, czy jest Tobą zainteresowany to rób jak ja - puszczaj oczko i nic więcej. Jeśli odpuści - napisz. Jeśli od razu do Ciebie napisze - to zacznij znajomość ![]() Tak samo jak ktoś Tobie puszcza oko, ale nie chcesz pierwsza pisać - to też puść ![]() A tak by the way... To zastanawiam się, czy to mądre umawiać się z kimś absolutnie nie rozmawiając z nim wcześniej ![]() ![]() Najśmieszniejsze, że on nie wie nawet jak ja wyglądam ![]() Mam to samo zdjęcie, co tutaj - profilem i czarno-białe. Niewiele na nim widać ![]() Co myślicie? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.