Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-12, 14:03   #3301
tamonita
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Dzien dobry
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 14:03   #3302
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dzien dobry

aleś się naprodukowała

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 15:21   #3303
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

dżem dobry
Ja własnie jem zupkę "co się nawinie" wszytsko ok ale przesadzilam z ostrością
Matko jutro kolossssss

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 16:19   #3304
gujana
Wtajemniczenie

witajcie

dzis sie troche obijam a to gotuje, a to trzeba cos w necie sprawdzic i pol dnia minelo.. ale przeczytalam rozdzial ksiazki do mojej pracy, wiec zawsze jednak cos zrobilam :P chyba sobie jeszcze dzis przetlumacze fragment niemieckiej literatury

milego popoludnia

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 16:31   #3305
agness51
Zakorzenienie

Witam

Wczoraj już nie miałam czasu do Was zajrzeć,bo wieczorkiem jak wróciłam do domku,to zajęłam się jazdą na rowerku stacjonarnym oraz musiałam czytać streszczenie Potopu,ale i tak dostałam niedostateczny mam nadzieję,że poprawię na coś pozytywnego
W ogóle przychodzę do szkoły,a tu się okazuje że praca klasowa z angielskiego na śmierć zapomniałam jakoś poszło,ale boję się,że 1 będzie.
Jutro w ogóle mnóstwo zastępstw,bo matury no i tym samym okazało się,że będę miała 3 matmy i nie mam pierwszej lekcji,przynajmniej dłużej pośpię bo czytałam te streszczenie i zasnęłam prawie o pierwszej,wstałam przed 6 a niedawno wróciłam do domu,zjadłam coś na szybko i padam

Miłego popołudnia kochane

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 17:26   #3306
madame_apple
Zadomowienie

ahoj
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dziewczyny, wlasnie wrocilam

koncert rewelacja

chlopaki jak malowani!a impreza wypas!!! duuuzo znanych piosenek, bylam blisko sceny, wypilam 1 duze piwo i 1 kieliszek wina i umieram teraz. Jutro nie wiem czy pojde do pracy bo normalnie pijana jestem .Fakt,ze malo zjadlam dzis ale ez przesady...

dobranoc, zmykam
ciesze sie, ze jesteś zadowolona i mam nadzieję, że jakoś dziś wstałaś Autografy trzeba było wziąć od chłopaków
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
edit: a się okazalo, że wolne mam ^^ Wyruszam na sklepy
ale Ci fajnie Pochwal się co upolowałaś
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
o 5 rano wstac ?
taaaa.... O 5 rano muszę wstawać niestety 2razy w tygodniu...teoretycznie
Dziś mi się nie udało. Nie mogłam zasnąć i przysnęłam dopiero po 2... Tak więc stwierdziłam, że po 3 godzinah snu byłabym zbyt nieprzytomna więc na zajęcia dotarłam dopiero o 11.30
Nie ma to jak dobrz zacząć tydzień
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
aaa, to historia jest jak z kiepskiego filmu znamy się z podstawówki (czyli jakieś na oko ponad 15 lat ) i ostatnio przypadkiem się zgadaliśmy... przypadkiem się spotkaliśmy... i tak jakoś wyszło
ale czad, przypadki rządzą światem
Cytat:
wróciłam właśnie z pracy i padam nie ma to jak nagle tropikalna pogoda dobrze że mi strój letni dali (zamiast kurtki koszulkę) bo bym się chyba usmażyła na amen no ale najważniejsze ze kolejny dzień z głowynastępny raz dopiero w czwartek
dzielnaś
Swoją drogą fajnie, że tak masz np.4 godzinki pracy... - tyle to chyba da się wytrzymać
Cytat:
Dzien dobry
Cytat:
aleś się naprodukowała

dokładnie tamuś - zaszalałaś
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Matko jutro kolossssss
bedzie doooobrze
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
ale przeczytalam rozdzial ksiazki do mojej pracy, wiec zawsze jednak cos zrobilam chyba sobie jeszcze dzis przetlumacze fragment niemieckiej literatury
aktywnie jak na moje standarty
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Wczoraj już nie miałam czasu do Was zajrzeć,bo wieczorkiem jak wróciłam do domku,to zajęłam się jazdą na rowerku stacjonarnym oraz musiałam czytać streszczenie Potopu,ale i tak dostałam niedostateczny mam nadzieję,że poprawię na coś pozytywnego
na pewno poprawisz
Cytat:
W ogóle przychodzę do szkoły,a tu się okazuje że praca klasowa z angielskiego na śmierć zapomniałam jakoś poszło,ale boję się,że 1 będzie
może nie będzie tak źle
Cytat:
Jutro w ogóle mnóstwo zastępstw,bo matury no i tym samym okazało się,że będę miała 3 matmy i nie mam pierwszej lekcji,przynajmniej dłużej pośpię bo czytałam te streszczenie i zasnęłam prawie o pierwszej,wstałam przed 6 a niedawno wróciłam do domu,zjadłam coś na szybko i padam
wypocznij sobie dobrze, że jutro mozesz dluzej pospac

A buuuuu słonko sobie poszło i deszcz padał i w ogóle pogoda się zrobiła bardziej do spania niż do zycia - a rano jeszcze było tak ładnie
Mam nadzieję, że jutro nie będzie jakoś paskudnie bo idę do pracy na 9.30 i muszę mieć jako taką energię. W ogóle martwię się, że nie będzie ruchu i będę tam zamulać no, ale cóż - pozostaje mi tylko pozytywne myślenie. Chciałam pracować to mam, ot co! Książkę sobie najwyżej wezmę albo gazetkę jakąś

A teraz idę poćwiczyć żeby trochę się rozruszać
Miłego dnia kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 17:32   #3307
agness51
Zakorzenienie

Jabłuszko - Mam nadzieję,że w pracy nie będzie zamulania
Udanych ćwiczonek .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-12, 18:12   #3308
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolku - BsB? Nick dalej taki przystojniacha?;D

!;*
kwestia gustu ale ogolnie fajnie wygladaja,nie zmienili sie bardzo. jak zgram foty to jakies wrzuce

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
ahoj

ciesze sie, ze jesteś zadowolona i mam nadzieję, że jakoś dziś wstałaś

nie powiem,ze latwi sie wstawalo a do jazdy autem to juz sie wogole nie nadawalam.. poranek w pracy byl fa-tal-ny. Bogu dzieki,ze juz po..

Autografy trzeba było wziąć od chłopaków

zeby tylko sie dalo.. nie tak latwo, nam,zwyklym smiertelnikowm do supergwiazd

A buuuuu słonko sobie poszło i deszcz padał i w ogóle pogoda się zrobiła bardziej do spania niż do zycia - a rano jeszcze było tak ładnie
Mam nadzieję, że jutro nie będzie jakoś paskudnie bo idę do pracy na 9.30 i muszę mieć jako taką energię. W ogóle martwię się, że nie będzie ruchu i będę tam zamulać no, ale cóż - pozostaje mi tylko pozytywne myślenie. Chciałam pracować to mam, ot co! Książkę sobie najwyżej wezmę albo gazetkę jakąś

A teraz idę poćwiczyć żeby trochę się rozruszać
Miłego dnia kochane
pocwicz za mnie tez bo ja sie dzis nie daje do niczego , o cwiczeniach nie wspomne..

hello kochane,

ja juz po pracy, kolezanka zrobila karpatke i po drodze w aucie pol kawalka wielkiego zjadlam taka pyszna byla, a ja juz karpatki nie jadlam hohoho, dodajac do tego,ze bylam dzis na kacu teraz zjadlam obiad i zaraz bede TZtowi racuchy smayc a potem skoczymy szybko kuchnie obejrzec bo chyba bedziemy jednak zmieniac meble..moze bedzie lepiej dom sprzedac..

mileog wieczorka wam zycze!
Stary 2008-05-12, 18:25   #3309
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Bry!

a jednak się okazało, ze byłam w pracy :dmleje: Szef o 12 zadzownił i bzzzium. Kochane.. padam.. tak ciepło...
Ale na zkaupach etz byłam
Wpadły spodnie ze śliskiego materiału (czarne), biustonosz i majtasy xD

lece cos zjesc i ide odpoczywac.. padam z nóg ^^

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 19:02   #3310
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Dobry wieczór (ala Tamo)
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 19:32   #3311
schism_
Zadomowienie

Cześć

Wszem i wobec ogłaszam,że...
Zdałam
I to nie byle jak
Może zacznę od początku. Przychodzę przed salę, okazuje się,że wsio się przyśpieszyło. Gawędzę z nauczycielką łaciny, aż nadchodzi ów moment.
Przywitała mnie vice dyrektor (nauczycielka polskiego,b.wymagająca ponoć, psorka z jednego z najlepszych 3miejskich liceów) Instaluję się i zaczynam opowiadać. Głównie referowałam to co było na prezce,dodając słowa od siebie+fragment ukochanego utworu- Listopad .Skończyłam po ok.20minutach ;P
Vice zadała mi mniej wiecej takie pytania jak:czym ujęła mnie Coma, co rozumiem przez pojęcie 'zgrabne środki stylistyczne' itp. Na koniec wspomniały,abym zostawiła im teksty piosenek bo nie dojrzały . Kobitka z innego LO przyznała,że ma syna ,który też lubuje się w ich twórczości
Po 5 minutach,jako żem wchodziła ostatnia przyszedł czas ogłoszenia wyników. Jeden koleś ,niby zestresowany zdał ledwie na 30%, ja otrzymałam 17/20
Fakt,faktem,byłam w szoku
Uczciłam wsio na kavusi ,potem powrót do domu,pogawędka z psiapsiółami i wielkie pakowanie.
Ło matko,najchętniej wzięłabym 3/4 zawartości szafy o_____O
W sumie nie wiem jak to będzie. Od razu idziemy na konsultację. Podjęłam już decyzję,że nie wyrażę zgody ani na wyniszczającą chemioterapię,ani na jakąś radykalną,okaleczającą na pewien czas operację. Możliwe,jestem tchórzem.... acz nie mam zamiaru nasilać/przedłużać tego utrapienia.

Hyh oby był dostęp do komputerów i internetu,a i personel/otoczenie sympatyczne.
Jakby co ,chwilowo zatrzymamy się u sędziwej ciotki i jej wnuka, młodego studenta UW... ;> Heh może sobie popatrzę I uleczę kolejny 'zawód' Tsaa, z tym kontakt już się urwał. A nawet jeśli coś teges, to nie zmienię się swej osobowości,aby zabawiać się w łechtanie samczego ego pana X 'adoracją'potocznie zwaną 'wykonaniem pierwszego kroku'

Mhmm ,czas zbierać się spać,nawet dziwnie żem senna.
Dobranoc i do zobaczenia, jak będzie taka możliwość napiszę co i jak dalej.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-12, 20:05   #3312
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86
schizm gratulejszon ja pamiętam swoją prezentacje i mój strach. Dzięki Bogu, że kocham poezję Baczyńskiego i jak zapomniałam coś to leciałam totalnie na improwizacje

jabłuszko - no jasne że będzie tylko zobaczymy jak jutro pójdzie

A tak wszem i wobec - zostałam przyszywaną ciocią - córka sąsiadki, zarazem moja koleżanka i wogole traktuję ją jak siostra - własnie urodziła następnego łamacza serc niewieścich
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 20:09   #3313
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Schizm - gratulacje! JA za 2 tygodnie mam ustną z polskiego - boję się! a za tydzien angielski... yhhh... ;/ i miłego pobytu TAM

A ja jeszcze godzinę pobusuzję i do łozka.. jutro znowu praca

Stary 2008-05-12, 20:46   #3314
agness51
Zakorzenienie

Schism - kochanie,gratulacje

Ja właśnie wzięłam kąpiel,wizażuję i popijam cieplutką herbatkę,bo zimno mi się zrobiło .

Miłego wieczorku

Stary 2008-05-12, 21:13   #3315
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Jabłuszko - Mam nadzieję,że w pracy nie będzie zamulania.
echhh...oby oby
Cytat:
pocwicz za mnie tez bo ja sie dzis nie daje do niczego , o cwiczeniach nie wspomne..
no problem
Cytat:
ja juz po pracy, kolezanka zrobila karpatke i po drodze w aucie pol kawalka wielkiego zjadlam taka pyszna byla, a ja juz karpatki nie jadlam hohoho, dodajac do tego,ze bylam dzis na kacu
echh ja też tak dawno karpatki nie jadłaaam...
Nastęonym razem jak mam zrobi to chyba się skuszę aż
Cytat:
a jednak się okazało, ze byłam w pracy :dmleje: Szef o 12 zadzownił i bzzzium. Kochane.. padam.. tak ciepło...
Ale na zkaupach etz byłam
Wpadły spodnie ze śliskiego materiału (czarne), biustonosz i majtasy xD
zakupy i praca - czyli dzień pod tytułem: "przyjemne z pożytecznym"
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór (ala Tamo)

szalejecie dziewczyny z tymi postami dziś^^
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Zdałam
I to nie byle jak
Może zacznę od początku. Przychodzę przed salę, okazuje się,że wsio się przyśpieszyło. Gawędzę z nauczycielką łaciny, aż nadchodzi ów moment.
Przywitała mnie vice dyrektor (nauczycielka polskiego,b.wymagająca ponoć, psorka z jednego z najlepszych 3miejskich liceów) Instaluję się i zaczynam opowiadać. Głównie referowałam to co było na prezce,dodając słowa od siebie+fragment ukochanego utworu- Listopad .Skończyłam po ok.20minutach
Vice zadała mi mniej wiecej takie pytania jak:czym ujęła mnie Coma, co rozumiem przez pojęcie 'zgrabne środki stylistyczne' itp. Na koniec wspomniały,abym zostawiła im teksty piosenek bo nie dojrzały . Kobitka z innego LO przyznała,że ma syna ,który też lubuje się w ich twórczości
Po 5 minutach,jako żem wchodziła ostatnia przyszedł czas ogłoszenia wyników. Jeden koleś ,niby zestresowany zdał ledwie na 30%, ja otrzymałam 17/20
aaaaale czad
Kongrata
Cytat:
Uczciłam wsio na kavusi ,potem powrót do domu,pogawędka z psiapsiółami i wielkie pakowanie.
W sumie nie wiem jak to będzie. Od razu idziemy na konsultację. Podjęłam już decyzję,że nie wyrażę zgody ani na wyniszczającą chemioterapię,ani na jakąś radykalną,okaleczającą na pewien czas operację. Możliwe,jestem tchórzem.... acz nie mam zamiaru nasilać/przedłużać tego utrapienia.
echh....Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i nie będziesz musiała "nie wyrażać zgody" nawet...
Cytat:
Hyh oby był dostęp do komputerów i internetu,a i personel/otoczenie sympatyczne.
Jakby co ,chwilowo zatrzymamy się u sędziwej ciotki i jej wnuka, młodego studenta UW... Heh może sobie popatrzę I uleczę kolejny 'zawód' Tsaa, z tym kontakt już się urwał.
Trzymam kciuki, żebyś mimo wszystko odpoczęła psychicznie trochę na tyle, na ile to możliwe...
Cytat:
A nawet jeśli coś teges, to nie zmienię się swej osobowości,aby zabawiać się w łechtanie samczego ego pana X 'adoracją'potocznie zwaną 'wykonaniem pierwszego kroku'
I słusznie!
Cytat:
Trzym się i pisz jak tylko się dorwiesz do kompa!
Cytat:
jabłuszko - no jasne że będzie tylko zobaczymy jak jutro pójdzie

Cytat:
A tak wszem i wobec - zostałam przyszywaną ciocią - córka sąsiadki, zarazem moja koleżanka i wogole traktuję ją jak siostra - własnie urodziła następnego łamacza serc niewieścich
gratuluję
Cytat:
JA za 2 tygodnie mam ustną z polskiego - boję się! a za tydzien angielski... yhhh... i miłego pobytu TAM
z naszymi kciukami zdasz śpiewająco
Cytat:
A ja jeszcze godzinę pobusuzję i do łozka.. jutro znowu praca
witaj w klubie... - oby nam szybko zleciało!

Echhh dzisiejszy wieczor taki smutaśny, płakać mi się chce ciągle... Nie pozostaje nic innego jak położyć się spać zwłaszcza, że jutro ciężki pracusiowy
dzień...

Śpijcie dobrze, kolorowych

Stary 2008-05-12, 21:15   #3316
agness51
Zakorzenienie

Ja też zaraz się kładę,bo zmęczona jestem
A więc mówię dobranoc

PS.
Agolku - ale Ci zazdroszczę tego koncertu,jak będziesz miała fotki wklejaj i tej karpatki też Ci zazdroszczę
Jabłuszko - Nie daj się złemu nastrojowi .

Miłych snów

Stary 2008-05-12, 21:18   #3317
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Matko jutro kolossssss

Cytat:
dzis sie troche obijam a to gotuje, a to trzeba cos w necie sprawdzic i pol dnia minelo.. ale przeczytalam rozdzial ksiazki do mojej pracy, wiec zawsze jednak cos zrobilam :P chyba sobie jeszcze dzis przetlumacze fragment niemieckiej literatury
ja też się zupełnie obijam to jest straszne po prostu

Cytat:

się poprawi

Cytat:

ale czad, przypadki rządzą światem
ano

Cytat:
dzielnaś
Swoją drogą fajnie, że tak masz np.4 godzinki pracy... - tyle to chyba da się wytrzymać
no 4 godziny to góra jak dla mnie, bo straaasznie nogi bolą od takiego chodzenie tam i z powrotem

Cytat:
kwestia gustu ale ogolnie fajnie wygladaja,nie zmienili sie bardzo. jak zgram foty to jakies wrzuce
wrzuć wrzuć koniecznie!!
Cytat:
Cześć

Zdałam
I to nie byle jak
Przywitała mnie vice dyrektor (nauczycielka polskiego,b.wymagająca ponoć, psorka z jednego z najlepszych 3miejskich liceów) Instaluję się i zaczynam opowiadać. Głównie referowałam to co było na prezce,dodając słowa od siebie+fragment ukochanego utworu- Listopad .Skończyłam po ok.20minutach ;P

Jakby co ,chwilowo zatrzymamy się u sędziwej ciotki i jej wnuka, młodego studenta UW... ;> Heh może sobie popatrzę I uleczę kolejny 'zawód' Tsaa, z tym kontakt już się urwał. A nawet jeśli coś teges, to nie zmienię się swej osobowości,aby zabawiać się w łechtanie samczego ego pana X 'adoracją'potocznie zwaną 'wykonaniem pierwszego kroku'

gratulacje i trzymam mocno kciuki za pobyt TAM (fajnie by było jakbyś mogła się meldować nam )

Cytat:
s

wow, gratulejszyn

prawie nic nie zrobiłam dziś zajmuję się cały czas planowaniem Juwenaliów (bo robimy wielki wyjazd do Gliwic na tzw Igry czyli Juwenalia polibudy śląskiej )

może jeszcze jak sie skupię to coś zrobię

ale na to konto wypadałoby może np Wizaż wyłączyć

także życzę dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-12, 21:52   #3318
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:

aleś się naprodukowała

Cytat:

dokładnie tamuś - zaszalałaś

Jabłuszko, a gdzie pracujesz ? Bo ja to ostatnio jestem zakręcona na maxa i nic nie wiem

Cytat:
Dobry wieczór (ala Tamo)
Moja krew

Schism no to ogromne gratulacje I trymaj się cieplutko będąc TAM (jak to Nefruś ujęła) I nie daj im się I Napisz czy wszystko ok

Nie wiem czy pisałam, ale mam dość szkoły !
Pół dnia się uczyłam, a oczywiście czuje, że nic nie umiem [nawet mnie to nie dziwi ]

Przepraszam, że Was Dziewczynki nie doczytalam dokładnie, ale zaraz ide spać Moze jutro uda mi się nadrobić...

Dobranocka

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-05-13, 05:41   #3319
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Schim gratuluje
Tamo ja miałam dość szkoły już poczynając od 1 września i tak długo wytrzymujesz
Ciociu Malinko ale czad
Madame_apple mam nadzieje, że dziś bardziej pozytywnie nastrojona A jak nie to zaraz Cię tu dostroimy
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 05:56   #3320
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzień dobry!

Ale dzisiaj znowu pogoda - ahhhh
Za godiznę wychodze an autob uś , praca od ok. 9 się zaczyna i do 18 jechane Ale wiecie co? Ciesze się, ze pracuję, bo przynajmniej mam na swoje wydatki, nie muszę się prosić matki o pieniądze co jest dla mnie bardzo bardzo wygodne

Idę majstrować śniadanie i bzzium ;*
Miłego dnia dziewczynki!

Stary 2008-05-13, 06:17   #3321
tamonita
Zakorzenienie

Ekhm... No to dzien dobry Plotkary I miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-05-13, 06:26   #3322
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Tamo... nie szalej tak z tymi postami, bo nie nadążam przeczytać. Elaboraty tutaj piszesz ;D

Stary 2008-05-13, 07:33   #3323
madame_apple
Zadomowienie

bążur
Cytat:
Jabłuszko - Nie daj się złemu nastrojowi

Cytat:
prawie nic nie zrobiłam dziś zajmuję się cały czas planowaniem Juwenaliów (bo robimy wielki wyjazd do Gliwic na tzw Igry czyli Juwenalia polibudy śląskiej
ale faaaaajnie
A co tam się będzie działo ciekawego?
Cytat:
Jabłuszko, a gdzie pracujesz ? Bo ja to ostatnio jestem zakręcona na maxa i nic nie wiem
w kafejce takiej na bulwarze nadmorskim jednej, i w centrum drugiej - na zmianę, póki co chodzę tam nad morze
Cytat:

Madame_apple mam nadzieje, że dziś bardziej pozytywnie nastrojona A jak nie to zaraz Cię tu dostroimy

Cytat:
Ale dzisiaj znowu pogoda - ahhhh
Za godiznę wychodze an autob uś , praca od ok. 9 się zaczyna i do 18 jechane Ale wiecie co? Ciesze się, ze pracuję, bo przynajmniej mam na swoje wydatki, nie muszę się prosić matki o pieniądze co jest dla mnie bardzo bardzo wygodne
no z pewnością A sama tam siedzisz czy ktos jest z Tobą jeszcze?
Ja dziś od 9.30 i pewnie też tak do 18, echhhh...
Cytat:
Ekhm... No to dzien dobry Plotkary I miłego dnia
o, chyba dostaniesz ksywkę Gaduła normalnie
Cytat:
Tamo... nie szalej tak z tymi postami, bo nie nadążam przeczytać. Elaboraty tutaj piszesz ;D

Dobra, to ja zmykam się szykowac do wyjścia pomału - życzcie mi, żeby szybko i bezboleśnie w miarę zleciało dziś
Humor już lepszy, tylko z wyspaniem kiepskawo

Buziaki i miłego dnia, odezwę się jak wrócę

Stary 2008-05-13, 07:35   #3324
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

a to ci niespodzianka

Pół dnia się uczyłam, a oczywiście czuje, że nic nie umiem [nawet mnie to nie dziwi ]

napewno cos tam gdzies w zakatkach mozgu zostalo

dzien dobry dziewczyny,

spadam juz do pracy bo zapowiada mi sie ciezki dzien, nieprzyjemna pewnie rozmowa z managerem o ''kolezance'' z pracy i wogole mam sporo do roboty. Poza tym patrzylismy na kuchnie wczoraj i nie wiem czy sie zdecyduejmy bo to wszystko tyle kosztuje a nie chce kredytu brac za bardzo.. czemu zawsze sobie trzeba czegos odmawiac z powodu braku tych cholernych papierkow..

no nic, jakis mam dzis pochmurny nastroj. Ale wam zycze milego dzionka
Stary 2008-05-13, 08:42   #3325
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

]
what a surprise

Cytat:

Tamo ja miałam dość szkoły już poczynając od 1 września i tak długo wytrzymujesz
no więc właśnie

Cytat:
dokładnie, muszę zacząć wcześniej wstawać żeby zdążyć poczytać

Cytat:

ale faaaaajnie
A co tam się będzie działo ciekawego?
mam nadzieję że same ciekawe rzeczy przede wszystkim koncerty, zwłaszcza Kult () no i ogólna dzika studencka zabawa

Cytat:

Dobra, to ja zmykam się szykowac do wyjścia pomału - życzcie mi, żeby szybko i bezboleśnie w miarę zleciało dziś
Humor już lepszy, tylko z wyspaniem kiepskawo
to jeszcze na polepszenie humorku żeby był już idealny i na szybko zlatujący dzień

Cytat:
dzien dobry dziewczyny,

spadam juz do pracy bo zapowiada mi sie ciezki dzien, nieprzyjemna pewnie rozmowa z managerem o ''kolezance'' z pracy i wogole mam sporo do roboty. Poza tym patrzylismy na kuchnie wczoraj i nie wiem czy sie zdecyduejmy bo to wszystko tyle kosztuje a nie chce kredytu brac za bardzo.. czemu zawsze sobie trzeba czegos odmawiac z powodu braku tych cholernych papierkow..
mam nadzieję ze w pracy będzie ok

a co tej kuchni to może się uda Wam jeszcze pokombinować coś ostatecznie co się odwlecze to nie uciecze

wczoraj przeczytałam książkę (jedną z miliona lektur do egzaminu ) ale nawet fajna była więc nie narzekam kończę właśnie śniadanie i idę z kumpelą na miasto. Musimy zajrzeć do naszych agencji pracy a później może jakieś małe zakupy się zobaczy

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-13, 11:13   #3326
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
aktywnie jak na moje standarty

Wczoraj mialamszalony wieczor, bo TZtowi uciekl ostatni pociag i prawie by nocowal sam na jakims dworcu Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo, ale ile ja sie wczoraj nadzwonilam po roznych przewoznikach i znajomych... i ile sie nadenerwowalam...

zaraz zmykam na dworek popracowac troszku na swiezym powietrzu moze szybciej zlapie mnie wena milego dzionka wszystkim

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 13:10   #3327
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz Milciu bo ja to wogóle wytrzymała jestem, ale pomalutku się poddaje

Cytat:
Nefruś Bo ja to lubie takie wywody i wypracowania pisać Poza tym lubie Was męczyć, bo wiem, że jak juz widzicie poczatek mojego postu to pół dnia czytacie
Jednym słowem- zapewniam Wam zajęcie

Cytat:
o, chyba dostaniesz ksywkę Gaduła normalnie
A wiesz, że w realu to ze mnie naprawde gaduła jest
A co do tej pracy to Ci zazdroszcze... Boże jak ja bym chciała w wakacje jechać nad morze Ale jak znam życie to 'se moge chcieć'

Cytat:
wczoraj przeczytałam książkę (jedną z miliona lektur do egzaminu ) ale nawet fajna była więc nie narzekam kończę właśnie śniadanie i idę z kumpelą na miasto. Musimy zajrzeć do naszych agencji pracy a później może jakieś małe zakupy się zobaczy
A jaką ksiązke

Gujanko współczuje tych nerwów, ale chociaż dobrze, że na darmo one byly

A ja zaraz coś zjem i biore "Nad Niemnem" (będe czytala jak będe siedziała w kolejce) i ide na wizytę do lekarza Wogóle spotkałam moją Panią od polskiego z gimnazjum i... jak na mnie nakrzyczała że co ja z sobą zrobiłam, że mam przytyć natychmiast i się jej przyjśc pokazać... Mówiłam Wam, że byłam numerem 1 plotek w moim mieście prawda... ehhh, ale dobrze, że się to zmienia

No to leceeee

P.S. No to się rozpisałam Zadowolone ?

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-05-13, 17:03   #3328
anniaa

powiem tylko dzien dobry
. od 15 (przyszłam do domui 14.30) ucze sie biologii - 3 godz został mi jeszcze jeden dział ale to po pierwszej miłosci. uf .

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 17:10   #3329
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja dzisiaj wróciłam po 15,ale obejrzałam film,potem przez dobrą godzinę zaczęłam czytać nieszczęsny Potop i zaglądnęłam do Was,bo stwierdziłam,że muszę poczytać co tam u Was

Dzisiejszy dzień w szkole mega nudy,przeżyłam 3 matmy, a więc może być

Miłego popołudnia

Stary 2008-05-13, 17:46   #3330
madame_apple
Zadomowienie

jestem i nawet żyję, czaddd normalnie
Cytat:
spadam juz do pracy bo zapowiada mi sie ciezki dzien, nieprzyjemna pewnie rozmowa z managerem o ''kolezance'' z pracy i wogole mam sporo do roboty.
mam nadzieję, że nie było tak źle
Cytat:
Poza tym patrzylismy na kuchnie wczoraj i nie wiem czy sie zdecyduejmy bo to wszystko tyle kosztuje a nie chce kredytu brac za bardzo.. czemu zawsze sobie trzeba czegos odmawiac z powodu braku tych cholernych papierkow..
ech, a może jeszcze znajdziecie coś w rozsądniejszej cenie...?
Cytat:
mam nadzieję że same ciekawe rzeczy przede wszystkim koncerty, zwłaszcza Kult no i ogólna dzika studencka zabawa
zazdroszczę U nas też miał być Kult jako support prze Scorpionsami, ale niestety coś z organizacją nawaliło i w efekcie nie bedzie ani Kultu ani Scorpionsów, tsaaaa
Cytat:
to jeszcze na polepszenie humorku żeby był już idealny i na szybko zlatujący dzień

Cytat:
Gratuluję sukcesów czytelniczych
daj znać jak coś upolujesz na zakupach
Cytat:
Wczoraj mialamszalony wieczor, bo TZtowi uciekl ostatni pociag i prawie by nocowal sam na jakims dworcu Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo, ale ile ja sie wczoraj nadzwonilam po roznych przewoznikach i znajomych... i ile sie nadenerwowalam...
ufff - całe szczęście, że wszystko się dobrze skończyło
Cytat:
A wiesz, że w realu to ze mnie naprawde gaduła jest
szczerze? Tak myślałam
Cytat:
A co do tej pracy to Ci zazdroszcze... Boże jak ja bym chciała w wakacje jechać nad morze Ale jak znam życie to 'se moge chcieć'
no wiesz kochana, ja nie wiem ile razy mam Cię zapraszać...
Cytat:
A ja zaraz coś zjem i biore "Nad Niemnem" (będe czytala jak będe siedziała w kolejce) i ide na wizytę do lekarza Wogóle spotkałam moją Panią od polskiego z gimnazjum i... jak na mnie nakrzyczała że co ja z sobą zrobiłam, że mam przytyć natychmiast i się jej przyjśc pokazać...Mówiłam Wam, że byłam numerem 1 plotek w moim mieście prawda... ehhh, ale dobrze, że się to zmienia
bleee "nad Niemnem" to ZUUUUO jak dla mnie :P
A co do Pani - w sumie to kochaaaana Ale fakt, bycie obiektem plotek w mieście to nic miłego
Cytat:
P.S. No to się rozpisałam Zadowolone ?

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
powiem tylko dzien dobry
. od 15 (przyszłam do domui 14.30) ucze sie biologii - 3 godz został mi jeszcze jeden dział ale to po pierwszej miłosci. uf .
owocnej nauki
Cytat:
Ja dzisiaj wróciłam po 15,ale obejrzałam film,potem przez dobrą godzinę zaczęłam czytać nieszczęsny Potop i zaglądnęłam do Was,bo stwierdziłam,że muszę poczytać co tam u Was

Dzisiejszy dzień w szkole mega nudy,przeżyłam 3 matmy, a więc może być
i jak Ci sie Potop podoba?
Gratuluje przezycia 3 mat

Heh
No wiec jak widzicie żyję i mam się całkiem dobrze Dałam radę jakoś - nie było mega ruchu, ale trochę ludzi się przewinęło plus 40kilkuosobowa wycieczka dzieciaków przyszła na ciasto i herbatę Poza tym duuużo sprzątania, ale nie męczącego - przestawianie butelek, wycieranie kufli etc - ogólnie spoko Na dodatek okazało się, że koleżanka, z która byłam dziś na zmianie mieszka parę kroków ode mnie i podwiozła mnie do domku
Następny pracusiowy dzień pojutrze - tym razem od 17 do północy, będzie sie pewnie wiecej działo bo i ludu na zmianie wiecej

Póki co muszę na jutrzejsze seminarium wymyślić listę problemów, ktore chciałabym poruszyc w pracy licencjackiej. To musi byc dobra lista bo promotor zaproponowal mi temat, ktorego baaaardzo nie chce - w zwiazku z tym musze wymyslic swoj temat i dobrze uargumentowac dlaczego ten, a nie tamten...;P

To ja zmykam, buziaki i milego popoludnia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości