|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzien dobry
![]()
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
dżem dobry
![]() Ja własnie jem zupkę "co się nawinie" wszytsko ok ale przesadzilam z ostrością ![]() Matko jutro kolossssss ![]()
#3304 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() dzis sie troche obijam ![]() ![]() ![]() milego popoludnia ![]()
#3305 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wczoraj już nie miałam czasu do Was zajrzeć,bo wieczorkiem jak wróciłam do domku,to zajęłam się jazdą na rowerku stacjonarnym oraz musiałam czytać streszczenie Potopu,ale i tak dostałam niedostateczny ![]() ![]() W ogóle przychodzę do szkoły,a tu się okazuje że praca klasowa z angielskiego ![]() ![]() Jutro w ogóle mnóstwo zastępstw,bo matury no i tym samym okazało się,że będę miała 3 matmy ![]() ![]() ![]() Miłego popołudnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |||||||
Zadomowienie
|
ahoj
![]() Cytat:
![]() ![]() ale Ci fajnie ![]() ![]() taaaa.... O 5 rano muszę wstawać niestety 2razy w tygodniu...teoretycznie ![]() Dziś mi się nie udało. Nie mogłam zasnąć i przysnęłam dopiero po 2... Tak więc stwierdziłam, że po 3 godzinah snu byłabym zbyt nieprzytomna więc na zajęcia dotarłam dopiero o 11.30 ![]() Nie ma to jak dobrz zacząć tydzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą fajnie, że tak masz np.4 godzinki pracy... - tyle to chyba da się wytrzymać ![]() ![]() dokładnie tamuś - zaszalałaś ![]() bedzie doooobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A buuuuu słonko sobie poszło i deszcz padał i w ogóle pogoda się zrobiła bardziej do spania niż do zycia - a rano jeszcze było tak ładnie ![]() Mam nadzieję, że jutro nie będzie jakoś paskudnie bo idę do pracy na 9.30 i muszę mieć jako taką energię. W ogóle martwię się, że nie będzie ruchu i będę tam zamulać no, ale cóż - pozostaje mi tylko pozytywne myślenie. Chciałam pracować to mam, ot co! Książkę sobie najwyżej wezmę albo gazetkę jakąś ![]() A teraz idę poćwiczyć żeby trochę się rozruszać ![]() Miłego dnia kochane ![]()
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - Mam nadzieję,że w pracy nie będzie zamulania
![]() Udanych ćwiczonek ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Wtajemniczenie
|
kwestia gustu
![]() ![]() Cytat:
hello kochane, ja juz po pracy, kolezanka zrobila karpatke i po drodze w aucie pol kawalka wielkiego zjadlam ![]() ![]() mileog wieczorka wam zycze!
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
Bry!
a jednak się okazało, ze byłam w pracy :dmleje: Szef o 12 zadzownił i bzzzium. Kochane.. padam.. tak ciepło... ![]() Ale na zkaupach etz byłam ![]() Wpadły spodnie ze śliskiego materiału (czarne), biustonosz i majtasy xD ![]() lece cos zjesc i ide odpoczywac.. padam z nóg ^^
#3310 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dobry wieczór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Wszem i wobec ogłaszam,że... Zdałam ![]() I to nie byle jak ![]() Może zacznę od początku. Przychodzę przed salę, okazuje się,że wsio się przyśpieszyło. Gawędzę z nauczycielką łaciny, aż nadchodzi ów moment. Przywitała mnie vice dyrektor (nauczycielka polskiego,b.wymagająca ponoć, psorka z jednego z najlepszych 3miejskich liceów) Instaluję się i zaczynam opowiadać. Głównie referowałam to co było na prezce,dodając słowa od siebie+fragment ukochanego utworu- Listopad .Skończyłam po ok.20minutach ;P Vice zadała mi mniej wiecej takie pytania jak:czym ujęła mnie Coma, co rozumiem przez pojęcie 'zgrabne środki stylistyczne' itp. Na koniec wspomniały,abym zostawiła im teksty piosenek bo nie dojrzały . Kobitka z innego LO przyznała,że ma syna ,który też lubuje się w ich twórczości ![]() Po 5 minutach,jako żem wchodziła ostatnia przyszedł czas ogłoszenia wyników. Jeden koleś ,niby zestresowany zdał ledwie na 30%, ja otrzymałam 17/20 ![]() Fakt,faktem,byłam w szoku ![]() Uczciłam wsio na kavusi ,potem powrót do domu,pogawędka z psiapsiółami i wielkie pakowanie. Ło matko,najchętniej wzięłabym 3/4 zawartości szafy o_____O W sumie nie wiem jak to będzie. Od razu idziemy na konsultację. Podjęłam już decyzję,że nie wyrażę zgody ani na wyniszczającą chemioterapię,ani na jakąś radykalną,okaleczającą na pewien czas operację. Możliwe,jestem tchórzem.... acz nie mam zamiaru nasilać/przedłużać tego utrapienia. Hyh oby był dostęp do komputerów i internetu,a i personel/otoczenie sympatyczne. Jakby co ,chwilowo zatrzymamy się u sędziwej ciotki i jej wnuka, młodego studenta UW... ;> Heh może sobie popatrzę ![]() ![]() Mhmm ,czas zbierać się spać,nawet dziwnie żem senna. Dobranoc i do zobaczenia, jak będzie taka możliwość napiszę co i jak dalej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
schizm
![]() ![]() ![]() jabłuszko - no jasne że będzie ![]() ![]() A tak wszem i wobec - zostałam przyszywaną ciocią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
Schizm - gratulacje! JA za 2 tygodnie mam ustną z polskiego - boję się!
![]() ![]() A ja jeszcze godzinę pobusuzję i do łozka.. jutro znowu praca ![]()
#3314 |
Zakorzenienie
|
Schism - kochanie,gratulacje
![]() ![]() Ja właśnie wzięłam kąpiel,wizażuję i popijam cieplutką herbatkę,bo zimno mi się zrobiło ![]() Miłego wieczorku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | ||||||||||
Zadomowienie
|
echhh...oby oby
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nastęonym razem jak mam zrobi to chyba się skuszę aż ![]() Cytat:
![]() ![]() szalejecie dziewczyny z tymi postami dziś^^ Cytat:
![]() Kongrata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witaj w klubie... - oby nam szybko zleciało! ![]() Echhh dzisiejszy wieczor taki smutaśny, płakać mi się chce ciągle... Nie pozostaje nic innego jak położyć się spać zwłaszcza, że jutro ciężki pracusiowy dzień... ![]() Śpijcie dobrze, kolorowych ![]()
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Ja też zaraz się kładę,bo zmęczona jestem
![]() A więc mówię dobranoc ![]() PS. Agolku - ale Ci zazdroszczę tego koncertu,jak będziesz miała fotki wklejaj ![]() ![]() Jabłuszko - Nie daj się złemu nastrojowi ![]() Miłych snów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ano ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() prawie nic nie zrobiłam dziś ![]() ![]() może jeszcze jak sie skupię to coś zrobię ![]() ale na to konto wypadałoby może np Wizaż wyłączyć ![]() także życzę dobrej nocki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Jabłuszko, a gdzie pracujesz ? ![]() ![]() ![]() Moja krew ![]() Schism no to ogromne gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy pisałam, ale mam dość szkoły ! ![]() Pół dnia się uczyłam, a oczywiście czuje, że nic nie umiem [nawet mnie to nie dziwi ![]() ![]() Przepraszam, że Was Dziewczynki nie doczytalam dokładnie, ale zaraz ide spać ![]() ![]() Dobranocka ![]()
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
![]()
Schim gratuluje
![]() Tamo ja miałam dość szkoły już poczynając od 1 września i tak długo wytrzymujesz ![]() Ciociu Malinko ale czad ![]() Madame_apple mam nadzieje, że dziś bardziej pozytywnie nastrojona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Ale dzisiaj znowu pogoda - ahhhh ![]() Za godiznę wychodze an autob uś ![]() ![]() ![]() ![]() Idę majstrować śniadanie i bzzium ;* Miłego dnia dziewczynki!
#3321 |
Zakorzenienie
|
Ekhm... No to dzien dobry Plotkary
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Tamo... nie szalej tak z tymi postami, bo nie nadążam przeczytać. Elaboraty tutaj piszesz ;D
![]()
#3323 | |||||
Zadomowienie
|
bążur
![]() ![]() Cytat:
![]() A co tam się będzie działo ciekawego? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś od 9.30 i pewnie też tak do 18, echhhh... ![]() o, chyba dostaniesz ksywkę Gaduła normalnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobra, to ja zmykam się szykowac do wyjścia pomału - życzcie mi, żeby szybko i bezboleśnie w miarę zleciało dziś ![]() Humor już lepszy, tylko z wyspaniem kiepskawo ![]() Buziaki i miłego dnia, odezwę się jak wrócę ![]()
![]() |
#3324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzien dobry dziewczyny, spadam juz do pracy bo zapowiada mi sie ciezki dzien, nieprzyjemna pewnie rozmowa z managerem o ''kolezance'' z pracy i wogole mam sporo do roboty. Poza tym patrzylismy na kuchnie wczoraj i nie wiem czy sie zdecyduejmy bo to wszystko tyle kosztuje a nie chce kredytu brac za bardzo.. ![]() no nic, jakis mam dzis pochmurny nastroj. Ale wam zycze milego dzionka ![]()
![]() |
#3325 | ||||
Zakorzenienie
|
what a surprise
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję że same ciekawe rzeczy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co tej kuchni to może się uda Wam jeszcze pokombinować coś ![]() ![]() wczoraj przeczytałam książkę (jedną z miliona lektur do egzaminu ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wczoraj mialamszalony wieczor, bo TZtowi uciekl ostatni pociag i prawie by nocowal sam na jakims dworcu ![]() ![]() zaraz zmykam na dworek popracowac troszku ![]() ![]() ![]()
#3327 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jednym słowem- zapewniam Wam zajęcie ![]() ![]() ![]() ![]() A co do tej pracy to Ci zazdroszcze... Boże jak ja bym chciała w wakacje jechać nad morze ![]() ![]() Cytat:
![]() Gujanko współczuje tych nerwów, ale chociaż dobrze, że na darmo one byly ![]() ![]() A ja zaraz coś zjem i biore "Nad Niemnem" (będe czytala jak będe siedziała w kolejce) i ide na wizytę do lekarza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to leceeee ![]() ![]() P.S. No to się rozpisałam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
♥
|
powiem tylko dzien dobry
![]() . od 15 (przyszłam do domui 14.30) ucze sie biologii - 3 godz został mi jeszcze jeden dział ale to po pierwszej miłosci. uf . |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj wróciłam po 15,ale obejrzałam film,potem przez dobrą godzinę zaczęłam czytać nieszczęsny Potop ![]() ![]() Dzisiejszy dzień w szkole mega nudy,przeżyłam 3 matmy, a więc może być ![]() Miłego popołudnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | ||||||||||
Zadomowienie
|
jestem i nawet żyję, czaddd normalnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() daj znać jak coś upolujesz na zakupach ![]() Cytat:
![]() szczerze? Tak myślałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do Pani - w sumie to kochaaaana ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje przezycia 3 mat ![]() Heh ![]() No wiec jak widzicie żyję i mam się całkiem dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Następny pracusiowy dzień pojutrze - tym razem od 17 do północy, będzie sie pewnie wiecej działo bo i ludu na zmianie wiecej ![]() Póki co muszę na jutrzejsze seminarium wymyślić listę problemów, ktore chciałabym poruszyc w pracy licencjackiej. To musi byc dobra lista bo promotor zaproponowal mi temat, ktorego baaaardzo nie chce - w zwiazku z tym musze wymyslic swoj temat i dobrze uargumentowac dlaczego ten, a nie tamten...;P To ja zmykam, buziaki i milego popoludnia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.