|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
aaa ; DD jezuu; DD dziekujeee ; DD
Zaklęta Księzniczka ![]() Przerysowana ![]() Czekoladka66 ![]() RealGirl89 ![]() Styrana ![]() ---------------------------------------------------------------------- [...] miłość jest. Bez definicjii. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Poprostu kochaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
BAN stały
|
Cytat:
Sorki , że takie byle jakie , ale tak na szybko pisane sorki ale moze jednak cos znajdziesz : Nie zwierzęciem Choć zwierze też potrzebuje miłości.. Chce być po prostu kochana , czy to aż tak wiele? Nie chce cierpiec z powodu braku miłości Czy dla mnie nie ma na tym świecie nawet kropli miłości ? CHce być kochana tak po prostu od tak bez powodu .! Aby kochać muszę być kochaną.. Czy pokochać to aż tak wiele ? Chociaż na chwile kochać i kochana chce być .! Smutna z niekochania ![]() Gdzie ten amor co miłość rozdaje ? Amorku ? Gdzie jesteś ? potrzebuje Cie ? Chcę otworzyć dzrzwi miłości ... Moje życioe plany ? Kochać ? i być kochanym ? Jeśli kochać to księcia ? Chcę choc raz czuć jak mocniej wali mi serce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zadomowienie
|
O tak, rozłożyła mnie na łopatki ta książka
![]() Rozkosze miłości własnej bladły. Ceną snów na jawie jest moment powrotu. aż wydarzenia rozproszą poczucie nijakości Jego furia też jej się podobała. Wszędzie jej go brakuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jezuuu kochaam cie za te opisyy ! ![]() Ubierz mojee butyy , wtedy zobaczysz że u mnie też nie jest tak idealnie . ![]() Zbyyt zapatrzeni w siebie , nie zauważajaa jak ucieka im czas . ![]() "Kocham Cię" - to tylko puste słowa , puste słowaa .. ![]() Zanim coś powiesz , przemyśl to dwa razy - ja nie chce już cierpieć tak samo .. ![]() Powiedziałes że kochasz i przy mnie bedziesz, a u twojego boku była już inna - lepsza ?! ![]() Po co mówisz że mnie kochasz , jak tak naprawde nie było . ?- Ze tobie sie lepiej z inna żyło . ?! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ____________ Melancholia mnie na wieczór wzięła więc tak troszku miłością zawieje ![]() ![]() Standing in the rain /Stojąc w deszczu Calling out your name /wołając imie Twe Life is not the same /życie nie jest takie same Czy przez całe życie szukamy bratnich dusz? Możemy zapytaĆ słońce czy będzie świeciło wiecznie? Tracę swój dotyk... Chodź i ocal mnie przede mną... Nigdy nie byłam doskonała... Zapominam o bólu,który starałam się tak bardzo ukrywaĆ... Po prostu chce umrzeĆ w Twoich ramionach Podoba mi się kiedy śpisz...
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo tylko Ty... rozumiesz mnie bez słow;* Nie oddałabym czasu spędzanego z tobą za nic w świecie... my earthangel. // mój ziemski aniele. bi gdyby nie Ty... powiedz... jak miałabym żyć?? przyjaźń... jedna dusza w dwóch ciałach... dziękuje Ci... że jesteś;* jak wspaniale, że isteniejesz;* bo z Toba każdy dzień jest wyjątkowy... thx, że jesteś;* ode mnie dzis niestety tylko tyle;* nic nadzwyczajnego.. ale starałam sie;* |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 |
Raczkowanie
|
Ja poproszę coś o
niepewności o tym, że lubię bliskość drugiej osoby i jakieś o przyjaźni ładne ![]() z góry dziękuje ![]() styrana - cudowne opisy ![]()
#3309 |
Zakorzenienie
|
zyciowy bałagan w głowie mam!
ja się waham na brzegu centymetrów i kocham cię i waham się do Ciebie chcę łap mnie, łap jestem lekka jak ptak sentymentem wzruszona, wzieła go w ramiona i.. Jeszcze długo będę odwracać głowę na dźwięk Twojego imienia. I żeby tak jak kiedyś usłyszeć: 'Dla Ciebie zrobię wszystko' .. i powoli się uzależniam od czyjegoś pięknego spojrzenia, słodkich uśmiechów. powoli przestaję Cię już nawet zauważać, dobry znak. "Niewdzięczny, szukałeś wzroku mego- teraz go unikasz. Niewdzięczny, szukałeś rozmów ze mną- dziś uszy zamykasz.." przy okazji mała prośba. ;* jak by któraś miała króciutkie dla Kochanego, ale bez wyznania "kocham" coś co zastąpi ;* . dziękuje x3
#3310 |
Rozeznanie
|
niepewności o tym, że lubię bliskość drugiej osoby i jakieś o przyjaźni ładne ![]() ...niespełniona i spełniona,siebie niepewna i czasem szalona...' 'prawdziwy z Puchatka przyjaciel...nie to co inni' nie wiem czy o to chodziło.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Raczkowanie
|
Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Wykorzystaj ten dzień dzisiejszy. Obiema rękoma obejmij go. Przyjmij ochoczo, co niesie ze sobą: światło, powietrze i życie, jego uśmiech, płacz, i cały cud tego dnia. Wyjdź mu naprzeciw. promieniem słonca twoj uśmiech był, Twe oczy błękitem nieba <3 wszystko się rozsypało. nie będę zbierać , nie potrafię. miłość . yyy .. a co to ? nie widząc, że szczęście ucieka , że miłość gaśnie . . . sądziłam że umiem latać, lecz bez Ciebie nic mi nie wychodzi .. tak bardzo chce dotknąć Cię <333 Save me . :* mam nadzieję że się przydadzą ;***
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3312 |
Przyczajenie
|
Kilka opisów: Wszyscy walczą o pokój, aż leje się krew JESTEM! Czy to jest k***a mało !? Czasami po prostu brakuje kamieni... ...to choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę, powrotów nie będzie... ...oddech czasu... twoje uczucia są dla mnie, jak pogoda jeśli nie wystarczą ci moje słowa proszę, chwyć nóż i wyrwij moje serce… gdy twoja dłoń pierwszy raz dotknęła mojej zrozumiałam, jak zimne mam ręce How can I ever feel again? Given the chance would I return?Jak mam na powrót rozpalić uczucia? Czy, kiedy będzie szansa, powrócę? What the hell are you to tell me, What to do Kim do diabła jesteś, by mówić mi Co mam robić When awakening The tears will begin To my everlasting chain Wraz z przebudzeniem łzy będą miały swój początek W mej wiecznej ciszy wstydu wziąłeś mnie Take my longings and believe them. Weź me tęsknoty i uwierz im. czas juz skończyć z oczekiwaniem na cos co może, nigdy nie przyjść Tell me once my heart goes right Powiedz mi, że choć raz me serce obrało dobrą drogę Wciąż oddycham, nadal widzę, lecz nie żyję
Depresja nachodzi nas i opuszcza równie niespodziewanie. Będąc w stanie depresji, bronimy się przed pójściem pod wodę, a więc musi pojawić się ręka, która ściąga nas w dół. Inaczej, kiedy jesteśmy pogrążeni w smutku; wtedy sami decydujemy się tonąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
BAN stały
|
Ciesz się życiem obojętnie jakie jest, drugiej szansy nie dostaniesz,
chyba sprawę sobie zdajesz?! ceń się, a zarazem bądź bezcenna. Zaraz się pochlasta, chciał być całkowicie szczery, chciałby z nią za rączkę, na spacery, desery.. 'Marzy o karuzeli, chłop w innym świecie żyje' |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Raczkowanie
|
" czas juz skończyć z oczekiwaniem na cos co może, nigdy nie przyjść "
idealny! a ja jak zwykle proszę o przetłumaczenie na ang. ![]() baaardzo proszę ;D
#3315 |
BAN stały
|
`I am sinking in this silence... / Tonę w tej ciszy... [mój obecny...
![]() `poważnie nie miej mi za złe, że się z Tobą czasem drażnię `And then you came..Like an angel in the sky! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje Wam bardzooo ![]() ![]() Kradnę wszystkie! ![]() _________________________ __________ Coś ode mnie: Nie ważne, co myślisz kiedy jesteś tu… …i otwórz oczy – spójrz na kolor chmur… Nie mówisz nic - chodź znam Twe sny… A błękit Twych oczu był jak kolor fal… - w letnią noc… Uwierz, że możemy być razem naprawdę… Wróć bo czekam na Twój znak! Bo tak bardzo mi Ciebie brak!
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Rozeznanie
|
piękny
![]() rozdzielają nas pancerzyki obcości,które podczas jednego spotkania nie zdąża się rozpuścić księżycową nocą. żyj jednym dniem naraz. świadomością w nieświadomości tkwić. urojone uczucie. imprezowy szał ciał.
#3318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Są tacy ludzie, uwierz mi są takie twarze między nami co rozjaśniają mroczne sny Radością dzieląc się bez granic Czasem ich niewidzialny dotyk spływa gorącym otuleniem i gasząc złego dnia kłopoty wybucha śmiechu lekkim drżeniem są blisko na odległość dłoni gdy pokonany w smutku klękasz zawsze gotowi Ciebie bronić pocieszyć ciepłą czułą ręką Są tacy ludzie, uwierz mi Tak roześmiani w lustrze życia To przyjaciele, których ty przywitaj dłoni swych rozkwitem taki wierszyk może się przyda _Przyjaźń jak dobrze ją mieć,życie wtedy szczęśliwie zaczyna się wieść _Możesz liczyć na tę drugą osobę, która zawsze przyniesie ci osłodę... _Przyznam wielki jest to trud , lecz znam ósmy świata cud<imię przyjaciela> _____________________ oj ostatnio nie mam pomysłów na opisy ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() W życiu liczy się wciąż niepewność którą przynoszą dni Niepewność... Ona Nigdy Mnie Nie Opuści najgorsza jest ta niepewnosc Cos o Bliśkości ![]() bliskość Twego Serca Ogrzewa Mnie bliskość ciał, pokrewna dusza, to jest to co zawsze wzrusza** Bliskość twego serca ogrzała mnie Chcę wciąż czuć Twoją bliskość..bo miłość to dla mnie wszystko TO: tWOJa bLiSkOśĆ ZmIeNiA NaS, zAtRzYmUjESZ W MiEjScU CzAS Rzućmy szarą rzeczywistość, chcę tylko poczuć Twoją bliskość.. CHcę CIę WiDzIeć, ChCę Cię słYsZeć, ChCę CzUć BlIsKość cIałA TwEgO. Twoich czarnych oczu bliskość.. I coś o Przyjażni : ![]() Przyjaciel to ktoś, przy kim masz odwagę być sobą. Przyjaciel - człowiek, który mnie zna a mimo to lubi. W miłości pragniesz, by Ci wierzono, w przyjaźni, by Cię rozumiano. Dzięki przyjaźni staję się spokojniejszy, dzięki spokojowi bardziej przyjazny. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Przyczajenie
|
MAm prośbę... bo jutro jest ogłoszenie wyroku mojego Miśka... i chciałabym opis o tym, że boję się tego, że go stracę na bardzo długo.. i że bez niego bedzie mi bardzo ciężko =(((
I cooos odemnie: "A złodziej kradnie czas i szkodzi urodzie..." "Nie ma komedii i nudy, jest dramat" "Twój rozum już śpi, ty jeszcze nie" "marząc, wierząc i milcząc" "Przestrzeń wokół mnie sie pali..." "Jestem przy Tobie tak jak Ty jesteś przy mnie" "Ja i Ty,rozumiesz? - Intymnie" "To ta cisza która krąży wśród ludzi" "Nie chcę zachodów słońca po całości" "dzień dobry, już cię nie kocham, kocham" |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Raczkowanie
|
Time to drop waiting for something, what may never come up...
#3322 |
Raczkowanie
|
AnnMarin świetne opisy **;
![]() _______________ `Trzasnęła sercem o podłoge!milcz do cholery xD `Podróż do wnętrza serca ... `Zostaniemy przyjaciółmi tak się mówi Jeszcze raz zasmakujemy namiętności A wspomnienia ukołyszą nas do snu Przecież to co najpiękniejsze nie trwa wiecznie `narkotykowe serce... ` a kiedy zacznie uwierać cię mój rozmiar zdejmiesz mnie założysz na wieszak i odwiesisz do szafy jak znoszoną sukienkę `zdzierałaś sobie gardło krzycząc życiem teraz utonęłaś w szklance miasta `Miłość jest jak Yeti, wszyscy chcą w nią wierzyć, chodź nie ma naukowych dowodów na jej istnienie." `zabrakło mi sił by wierzyć... `bo mnie już nie będzie...
#3323 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Przyczajenie
|
Dobra kolego,skonczylo sie sranie w banie.Wypier.dalaj z mojego serca!
Nie czekaj tylko idz.Niech wszyscy zobacza kto dzisiaj lsni. Roluj jointa taka moja rada. Co w Tobie jest takiego ze nikt nie potrafi Cie zastapic? Lubila tanczyc,pelna radosci tak,ciagle gonila wiaatr. Tesknisz?Nie...ja tylko lubie sprawdzac czy ktos do mnie czasami nie dzwoni. Czemu ciagle patrzysz na telefon? Nie wiem...moze sie odezwie A mowiles ,ze kochac nie przestaniesz.I co?kłamałeś. -Przeciez widze ,ze go kochasz. -Szkoda,ze tylko Ty to widzisz Dwa skladniki mojego zycia: 1.Myslenie o nim 2.Unikanie myslenia o nim --- z wizazu Nic nie robic,nie miec zmartwien. Leniuchować cały dzien..Brak sił i chęci.. Przepraszam,ze takie smutne troszke.Poprostu taki jest moj aktualny nastroj. |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Rozeznanie
|
You can steal my body, but you can't steal my soul...
To smutne, że łatwiej nam wymienić się materiałem genetycznym niż numerami telefonu są 4 kategorie meżczyzn: byli, obecni, przyszli i niedoszli... całą reszte nazywamy ludźmi Dawniej zrywałam znajomosci, teraz je edytuje... Czar męskiej koszuli... Po jedenaste nie ufaj nikomu, komu rosną włosy na twarzy... a jak motylkowi urwie się skrzydełka to zaczyna być tasiemcem...
#3326 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 'oto film pod tytułem ja i Ty.!' 'w kominku serca rozpalasz codziennie. ciepłem otulasz.' 'że kochasz mnie kochanie że nigdy nie przestaniesz..' 'Jedność Ty i ja.. cały świat to Ty i ja..' 'nierozłączni nocą i dniem pokrewne dusze pełne wzruszeń..’ 'Prowadzisz mnie w krainę miłości i źródłem się stajesz mojej radości..' 'oddychają sobą. światy dwa które odnalazły się.’ 'w krainie szczęścia z Miłością Moją.' ![]() Cytat:
'Ile dni jeszcze minie? Ile to będzie chwil? pustka. 'wciąż samotna.. nie zmienia się mój stan.. nawet w ludzi tłumie to uczucie mam.' 'Ile razy jeszcze się poddam zanim los zmieni bieg?!.’ 'znów dobry los uśmiechnie się. ślepe szczęście znajdzie mnie' 'To zbrodnia tak emocje tłumić.' 'zamiast miłości- w telewizji film. zamiast jego ramion- dziś pluszowy miś.' ![]() Cytat:
'codziennie patrzę w niebo i dziękuje za niego.' 'wystarczy byś był.. i mocno trzymał mnie za rękę.!' ![]() DOBRANOC LEJDIS ![]() ![]() padam.. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Raczkowanie
|
malfinka kradnij miło
![]() _____-- ~` zamknęła uczucia w szkatułce,wyrzucając klucz na dnie serca ...
![]() |
#3328 |
Przyczajenie
|
mam problem
![]() ![]()
#3329 |
Rozeznanie
|
![]()
nie sugerujcie się nickiem
![]() milion słów dotyk Twój ![]() a kiedy się uśmiechasz . rób to tylko dla mnie . a teraz jestem przeszłością nas obu ![]() masz jeszczę siłę by mnie zauroczyć ?? ...i serce nauczyło mnie milczeć . nigdy nie dorosnę . nie chce i nie muszę . by wizaż
![]() Moje serce nadziane dżemem malinowym. Spróbujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Wtajemniczenie
|
cóz to za smutna epoka w której łatwiej rozbic atom niz zniszczyc przesad.
gdy juz wszystko stracimy nadal pozaostaje nam przyszłosc... Z całego serca oddalam sie jemu! dlaczwego pomiedzy nami musiało nastapic rozstanie... wmawiam sobie ciagle ze nie znaczysz dla mnie nic... chce zapomniec to co było i skreslic nas to nie była milosc jaka sobie wysniłam to byla miłosc w jaka wierzyłam... a ja głupia go kochałam zmienic bardzo chciałam... ty wybrałes tamto zycie któym było picie... Kiedy ostatnio cie widziałam miałes niebieskie oczy jak zawsze usmiechałes sie pieknie jak zawsze choc ten usmiech szyderczy był. kiedy ostatnio dotykałam twych ust byly delikatne..jak zawsze ten pocałunek nie roznił sie od wielu innych chociaz był ostatni gdy odchodziłam nie spojrzałam w twoja strone nie było burzy ani wichury wszystko było tak spokojne uspione...moje usta pozbawione wszelkiej siły by powiedziec chocby szeptem "chce zostac" moje serce zbyt tchurzliwe zeby mogło bic dla ciebie... chciałabym poprosic o opisy o małym serduszku w brzuszku tlyko nie takie dosłowne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.