|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
"Chyba się uzależniam. "
![]() "kary smak dobrze znam.." "Co zrobić kiedy sytuacja zmusza cię do korzystania z całego mózgu?" "Czy sprawy muszą się komplikować, żebyśmy uwierzyły.."
#3272 |
Zadomowienie
|
nieliczylamwcalesie a kradnij
![]() Miło że ktoś korzysta ![]() ''Twój głos porusza mnie delikatnie każdym szczytem, kocham każdą wiadomość którą mi przyślesz'' ''Ty jesteś życiem szczęściem i wiecznością słowem i oddechem nigdy nie odchodź..." ''Ain't no big deal, it's innocent'' / Wielka mi rzecz, to takie niewinne ''Każdy ma chwile, że by to wszystko je.bnął I patrzy w lustro jak łzy mu ciekną'' ''Każdy ma takie chwile, że w duszy deszcz pada Jedyne co, chciałoby się teraz płakać '' ''Wszystko co mam, co dał mi świat Nosze w sobie by kiedyś Ci dać'' ''Choć mówią że, nie mamy szans Ciągle wierzę że jeszcze jest czas'' ''Oddam Ci więcej niż bedziesz chciał Jeszcze razem bedziemy sie śmiać'' ''Warto próbować, pomimo ran Nie pozwolę Ci wiecej się bać'' To na tyle :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Raczkowanie
|
AnnWroc, przyjdź do mnie do szkoły, to słuchaj tak Cie natchnie ze cały wizaz zapiszesz ;D
Oj, ale biegniecie z tym wizazem, na weekendzik sobie wyjechalam i proszę ! Juz tyle ![]() ![]() ' i sam naprawde nie wiesz dokąd zmierza Twój świat . '
![]() |
#3274 |
Raczkowanie
|
bananowalaska wybacz, ale niestety w tych tematach o które prosiłaś ja jestem całkiem słaba....
o.o ______________ Najkrótsza droga do obłędu wiedzie przez samotność... a to niebo wcale nie było takiego koloru... i chociaż nasze dłonie wciąż razem spotkać się nie mogą. wiem, nie potrzeba mi tylu pustych miejsc, tylu chłodnych dni. widzę jej lęk, słyszę jej śmiech, czuję, że jest.. w sercu czuję chłód. złość ogarnia. autobusy zapłakane deszczem. Gdybyś był, a nie bywał raz na jakiś czas... Udawaj, że mnie kochasz. ja, metr pięćdziesiąt dwa dziko rosnącego nieba, lubię skóry mojej smak i fakt, że zawsze jestem na tak. Panie Boże, domaluj mi uśmiech. proszę. Stawiam na jutro. Stawiasz ze mną? Lubię ten smak, gdy w ustach mam słowo 'FUCK'! Nad ranem tulę Twoją koszulę...czule. Włóczyć się to czasami szukać siebie na bardzo zawiłych skrzyżowaniach. Jak Gejsza bez kimona. Ale dopóki możesz nie rezygnuj z marzeń, to dobrze człowiekowi robi, a przecież nic nie kosztuje. Fatalne spotkanie... Bądź ziarenkami piasku lub kamykami - w wodzie toną tak samo... Bez Ciebie chłód... I nawet nieb wydaje się być tak niedaleko. Gaśnie to uczucie.... Każdy ma niezbywalne prawo do zmarnowania sobie życia. To będzie dzień w kolorze pomarańczy. Słowa nie są potrzebne. Niczego nie zmienią. To, że się milczy, nie znaczy, że się nie cierpi. Rzeczywistość nie zawsze jest tym, czym się wydaje... To, że los zetknął nas razem, nie znaczy jeszcze, że miał rację. Suche morze. Ślepe lustra. koniec świata. umarł Bóg. boję się.
#3275 |
Zakorzenienie
|
takich kilka:
'Ruszyła maszyna już nikt nie zatrzyma kto wejdzie pod koła ten uciec nie zdoła.' 'jesteśmy jak dwie nitki splecione w tkaninie życia, każda ma swój kolor i przeznaczenie, ale wspólnie tworzymy pewien wzór' 'stosunkowo udana noc ![]() 'the sweetest sound is when you say my name..' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuje ;* Nie nie chce mu tego pokazać, bo właśnie hmm chyba się odkochałam ![]() ![]() ![]() No i jeszcze kilka moich: _Ile Razy znajdę klucz do szczęścia to Zawsze ktoś Wymieni Zamek... _Mam licencje ziom moge wszystko Ja zostaje Ty opuszczasz boisko _Mam dla ziomów szacunek... dla frajerów pogardę!!!! _" ...bo wiesz, słońce z deszczem wywołuje tęcze!" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Raczkowanie
|
POMOCY! potrzebuję opisów smutnych, że brak miłości jest powodem smutku i radości, że wkońcu chcę kogoś poznać, że chcę być kochana... licze na was!
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3278 |
Wtajemniczenie
|
Laseczkii. teraz ja mam prośbe; DD więc takk.. moja koleżanka,miała faceta,którego ja jej odbiłam: PP po długich staraniach i wgl. I jestesmy teraz razem i jestesmy bardzoo szcześliwi..tyle,że ona nie przestaje mu pisać,że go kocha i że jest pewna,że ja sie mu znudze i wtedy on wróci do niej..pf^. i chciałabym opisy,że jest nam razem dobrze,jestesmy szcześliwi,że jest tak a nie inaczej,i kiedy ona zobaczy je zeby byla zazdrosna troche; DD mam nadzieje,ze cos zrozumialyscie: DD
: ** AnusiaPn ; ** Styrana ; ** Przerysowana ; **RealGirl89 ![]() ![]() ![]() i innee laski: DD ----------------------------------------------------------------------- _I tylko strach, żeby przypadkiem nie nazwać uczuć.. _Nie mów, że wschody słońca i zachody będą smakować jak kiedyś.. z Nim.. _I nie szepcz juz, że bedzie lepiej.. We mnie juz nic w to nie wierzy.. _w innym świecie tym za tysiąc lat znajdę cię i zacznę jeszcze raz .. _Życiowe dramaty, jak filmy temat.. _Dręczą mnie. dylematy.. _czuję, ze znów będę się bać... _Ty oddychaj.. Tylko, żeby Twój oddech było słychać, wiesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_Chciałabym kochać. Zwyczajnie.. Za nic. _znajdź mnie. i weź. ja sie uciesze przecież. _- Czy Ty nie masz żadnych uczuć? - No nie masz?! - Mam..Smutek.. _bo chcę być szczęśliwa... choć myślałam że to już niemożliwe... _Troskliwy.. co to znaczy w tym szarym świecie?Pokazesz mi?.. _żeby właśnie we Mnie widział szczęście i sens życia.. gdy wszystko inne traci sens` _znam ludzi, którzy mówią, że miłość nie znaczy nic. _No one to talk to and no one to hold me, I’m not always strong... Nie ma z kim pogadać, nie ma mnie kto przytulić, nie zawsze jestem silna... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz jak kocham słuchać Twojego głosu gdy mówisz mi ... ;* "- Zapomnisz mnie?"- "Prędzej zapomnę jak się oddycha ..." Dwie połowy masz Jedna Twoja - druga To ja... Ty możesz tylko marzyc...ja dotykać i całować..!! Kocham Cie <imie> Co sie Go tak oczepiłaś?Nie widzisz, ze to nie Twoja liga?? chyba jeszcze nikt nie miał tak jak my nie przeszkadzać...zajęta kimś buziak for <imie> w podziękowaniu za cudowny wieczorek <imie>Musimy to powtórzyć!! To Ty pokazałeś mi miłości smak...
![]() |
#3281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w jakim jesteśmy uwięzieni.Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć. Pewnie tak samo jak marzeń. Marzenia zwykle się spełniają, ale nie tak i nie wtedy, kiedy tego pragniemy.Śniła mi się we śnie rzeczywistość. Z jaką ulgą się obudziłem. Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() kradnee - szczególnie te czerwonee ![]() ![]() Proszee o wieceej ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------- Tak coś ode mnie : * Aa.. przegrany dostanie 'happy meal'... i nie mowie tu o McDonalds xD [opiss kumplaa] ![]() * " Bo jaa zapomniałam już , jak się przy tobie oddycha " * MówiłeŚ Kocham INagle Inna Jest . * Dwie połowy razem tworzą idealny stan . ![]() * Chciała bym taak jeszcze raz poczuć smak twych ust , twego ciała i dotyk , lecz boje się że zrobisz to , co przedtem .. Podkreślonee , wymyślonee ode mnie ![]() Pzdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Wtajemniczenie
|
Mężczyzna uważa że wie... ale kobieta i tak wie lepiej : )
Kobieta rozbawiona to kobieta zdobyta. Pocałuj mnie, bądź znów blisko mnie, pokochaj mnie... ukrywamy się przed światem bojąc się, że ktoś zobaczy wielką miłość w nas. Pójdę pod wiatr, jak najdalej.
#3284 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
o skarbie ;D hmh.. tylko cos takiego przychodzi mi na myśl ; -" Bo każdy ma swojego Anioła... i jest dla kogoś Aniołem" - Mój Ty Aniele,czuwasz nade mną,przy Tobie wiem, że jestem królewną ![]() - Bo nikt nie jest w stanie odebrać nam tego szczęścia <3 -pijani szczęściem. -jak ja kocham to uczucie rano kiedy mnie oplata Twoje nagie ciało ![]() [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/x/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG] -On. jest ze mną cały czas. zna tajne przejścia. do gwiazd. <3 - bo on mnie kocha. (; -kochanie czy TY..? -tak. Zawsze będę przy Tobie. -Uwielbiam to uczucie jak na mnie patrzysz <3 - ciągle czuje dotyk Twych ust.. -Bo on wybrał właśnie mnie. Tylko takie coś.. nie wiem czy o to chodzilo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
BAN stały
|
Ale jakoś dzisiaj tak smutnoo mi
![]() ![]() I jakos tak niemam humoru mam Dośc ciagłych , kłutni z NiM i jest mi żle , że tak mnnie traktuje i strasz ale to strasznie przykro , że jest tak ,a nie inaczej jeśli miałybyście opisy dobre do mojej styuacji to poprosiłąbym o zapodaniee ![]() Opisy xD Serce? Mam. To, że nie dla Ciebie, nie znaczy, że go nie mam. mam ochotę usiąść i płakać,ale tak obiecywałam sobie,że nie będę. boimy się siebie nawzajem. intymny sen dwojga obcych sobie ludzi. boję się pokazać siebie. bo tyle we mnie zła. chciałbym, powiedział. chciałabym, odrzekła. nie padło nigdy więcej słów. powiem tylko "zgubiłam się". innych myśli nie usłyszysz. Wystarczy jedno słowo, aby szczęśliwą być ..........usłysze je?? czasami człowiek po zachodzie słońca nie potrafi już uwierzyć w słońce Sprowadzam na dobrą drogę pozostając na uboczu. Takie moje powołanie. proszę Serca... Sercu boleć nie przystoi, szklanka miodu ból ukoi. Taryfy stoją wszędzie. Tania błyskawiczna miłość na ruskich rejestracjach. -Co sie dzieje? oddalamy sie od siebie... musze teraz dostrzec piękno w przyjazni. -jestes-ale wiem ze mnie nie ma dla ciebie. -dotykasz jej dłoni...boli ze to nie moja dłoń. -tanczysz z nia -boli ze nie ja cie obejmuje... I na koniec taki wierszyk malutki ![]() óMy ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda |
![]() ![]() |
![]() |
#3286 |
Raczkowanie
|
Tylko w dżemie siła drzemie
![]() Uwolnić mrożone truskawki ![]() Życie grozi śmiercią. ![]() Ohiboka - (po arabsku kocham Cię ![]() CZASAMI TRZEBA SIĘ WYINDUALIZOWAĆ Z ROZENTUZIOMOWANEGO TŁUMU. ![]()
![]() |
#3287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdego dnia utwierdzasz mnie w tym, że zawsze będziesz obok. _Zarezerwowany dla mnie. Pachnący mną. Nie szuka innej. Wlasnie z Tobą chcę osiągnać to, czego inni nie mogą. _Daleko mi od ideału, a jednak MNIE pokochałes. _Zapomnieni, rozmarzeni, tak pięknie wtuleni. ojj...chyba nie o to chodziło... ![]() _______________________ _Zamknę oczy i otworzę umysł, w końcu muszę spojrzeć prwdzie wprost... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Przyczajenie
|
- Tak bardzo chcę. A nie idzie życie mi.
![]() - Chcę podziękować Ci za każdy dzień. ![]() - Niejedna miłość wyznana jest na murach. ![]() - To napad. Jasne.! ![]() - Styl ADHD. ![]() - Wchodzę mam zielony kolor jak wychodzę to tylko z podniesioną głową. ![]() - Nie mamy nic do stracenia. ![]() - Don't tell me you're sorry. ![]()
#3289 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nieliczylamwcalesie ;9325749]kradnę !
![]() aa kradnij kradnij, ciesze sie ze ktos w ogole to czyta ![]() _________________________ _______________ bądź mi drzwiami które można otworzyć na oścież zapach róży można odnaleźć w słowie pokornie cię kocham pośrodku chłodnej ziemi zostać nawet łokieć swój kocham bo raz był twoją własnością odpycham nogą wszechświat kołyszę się na nitce nieokreślonych pragnień palce zaczepiam o rozszczepione na liściu słońce otwartymi ustami chwytam umykający wszechświat macie moze cos takieo ze nie wiem co mam robic? |
![]() ![]() |
![]() |
#3290 |
Zakorzenienie
|
żadna z gwiazd na niebie nie dorównuje Twoim oczom.
Trzeba iść dalej, ale nie na oślep, nie głowa w mur. Może tylko trzeba dać sobie szanse na kolejne odbudowy po każdym ciosie. Chcę wiedzieć, czy to miłość, która wędruje od wieków. Czy powiązała Nas jedwabną nicią.
#3291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak jest TYLKO z Tobą...i wiesz o tym.Na zawsze Kochamy się jak nikt inny.Z dnia na dzień coraz bardziej. Dziękuje za uczucie,czułośĆ i wszystkie piękne z Tobą dni Nasza miłośĆ przetrwa wszystko!Dziękuje skarbie za te cudowne dni Jeszcze nikt nie był tak kochany i czuły.Szczęsliwi na zawsze. i mogę tak długo wymyślaĆ ![]() ![]() ___________ Niewidzialna dłoń... I Codziennie Ciebie brak.... ChoĆ najmniejszy daj mi znak...
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() proszę oto opisy: tak kochana chce być każda dziewczyna Ale wiesz ... że ja, że ja tylko Ciebie ... i to tak mocno kazdy dotyk twoj, oddech twoj, to me niebo Oto wyryłam Cię na obu dłoniach Tylko przez Ciebie to wszystko dzieje się..od kiedy w ten czar ubrałeś mnie.. spadająca gwiazda spełnia sny, w którym główną rolę grasz Ty .. Dostałam od losu skrzydła. Nie wiem czy to pożyczka, czy tak na zawsze. Dotykaj, delikatnie, ciepłem palców, tak jak lubisz... I wędruj językiem po mapie mojego ciała Brak mi twojego przyśpieszonego oddechu na mnie chcę dla Ciebie wszystkim być...tym, kim dla mnie jesteś Ty...
![]() |
#3293 |
Raczkowanie
|
Take me down to the paradise city...
zabierz mnie do rajskiego miasta Every move, every tiny gesture Only proves that you're not mine... każdy ruch, każdy mały gest tylko udowadnia, że nie jesteś mój So unsure of the road she's chosen... tak niepewna drogi, którą wybrała Take another look around and find someone else to play ![]() rozejrzyj się dookoła i znajdź kogoś innego do "zabawy" I promise I'm not trying to make your life harder... przyrzekam, nie staram się utrudni ci życia I will go down with this ship And I won't put my hands up and surrender There will be no white flag above my door I'm in love and always will be pójdę na dno razem z tym statkiem nie podniosę rąk i nie poddam się nie będzie żadnej białej flagi na moich drzwiach jestem zakochana i zawsze będę Give me something to remember Baby put your lips on mine daj mi coś do zapamiętania połóż swoje usta na moich My god if I could only say I'm holding every breath for you... Boże, gdybym tylko mogła powiedziec że zatrzymuje każdy oddech dla ciebie He'll never fall in love he swears I'm laughing cause I hope he's wrong przysięga że nigdy się nie zakocha śmieję sie bo mam nadzieje że się myli
![]() |
#3294 |
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto :
hmmm. być przy Tobie to dopiero COŚ! < 3 maliny. truskawki, jagody. wiśnie... Nie, nie! Ja wolę Ciebie! < 3 Prostota uczuć. A przy Tobie tak wspaniale! Tylko twoja dłoń, stały ląd! < 33 Mów do mnie tak, bo lubię słów Twoich smak! Wolę przy Tobie. Bo bez Ciebie jest tak pusto! < 3 by tylko z Tobą pić herbatę! < 3 Ciepłe dłonie i uśmiech, który nigdy nie kłamie! Tak tak tak, Ty wiesz, że Cię kocham! (: Samolot pisze list na niebie, wysyłam go do Ciebie...taki krótki sms! xd Siedzieliśmy wpatrzeni jak dzieci, które jeszcze nic nie wiedzą. I dlatego lubię mówić z Tobą! (: Wybacz, ale nic innego mi do łba nie przyszło. Mam gorsze dni, a przy tym brak weny...
#3295 |
Raczkowanie
|
jeśli tylko szczęście widzieć chcesz
mów do mnie czule choćby raz zakosztować miłości jeżeli mnie kochasz... urodziłeś się równocześnie ze słońcem poczuć, że jesteś ze mną nawet jeśli Cie nie ma w pobliżu serce chore na śmierć rozkołysz, rozkołysz, rozkołysz jak statki, które mijają się nocą ani szczęśliwa, ani nieszczęśliwa |
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki mam do was OGROMNĄ PROŚBĘ. Potrzebuję jakiś niebanalnych opisów o tym, że mam przyjaciela, na którego zawsze mogę liczyć, że nie wiem co bym bez niego zrobiła. Często mam wrażenie, że tylko on mnie rozumie, że dziekuję mu za wszystko, a najbardziej za to, że jest. Może być też coś w stylu: "Ciepłe dłonie i uśmiech, który nigdy nie kłamie" <- opis dodany przez styrana na prośbę TiScatteroUnaFoto (jest po prostu świetny zresztą jak wszystkie Twoje opisy. Gdybyś miała jeszcze coś tego typu to baaardzo proszę) Prośbę kieruję głównie do:
- xxxJuanaxxx - styrana - kee - AnusiaPn - Lougess - Domiiniisiia - R0zunia Z góry dziekuje i kocham! ;*******
![]() |
#3297 |
Zadomowienie
|
''Kto raz przyjaźni poznał moc, nie będzie trwonił słów''
![]() ''Zamienię ciebie Na lepszy model'' ![]() ''Minął termin twojej przydatności Gwarancja nie obejmuje cię'' ''Nie mam do ciebie zaufania To pewne, że już nie będę mieć'' ''Moja codzienność mnie zmienia - sama nie wiem już,czy potrafię żyć.'' ''Jesteś dla mnie kompletnym zerem I śmieję się z Ciebie cały czas i będę się śmiać!'' [któraś z dziewczyn chciała tak ostro do chłopaka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3298 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ** Serce bije szybciej niż pięści. Kiedy kochasz jest ładna pogoda. Wiatr i deszcz też są przyjemne. Bo kochasz. Biec po puchar przegranej nie dając sobie szansy. Ocean miłości z którym nie wiem co zrobić. Muzyka przepływa przeze mnie i wypłukuje codzienne kłopoty ... Najchętniej zwinęłabym się w kłębek i przespała zimę. I nawet miłe wspomnienia bledną. Tak, aby świat zawirował, a ciało przechodziły dreszcze ... Są grzechy, które popełniamy z przyjemnością ... ;]]
![]() |
#3299 |
Przyczajenie
|
Nic nie jest warte by być z tego powodu nieszczęśliwym
Bez emocjonalnych huśtawek, rozregulowywania ostrości, pulsowania obrazu. nie jest najgorzej. to tylko przejściowa grypa uczuciowa. Moje poczucie bezsensu osiąga maksymalne rozmiary serce me we krwi pływa wzrok zawsze szuka. i znajduje coś na co można się patrzeć nieustająco To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące..." Wcale nie jest za późno, by szukać świata ze snów." Zostały wspomnienia - nie będe nic zmieniać naucz mnie się starać...o Ciebie "Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi.." S. Wyszyński Twoja obecność warunkiem mojego szczęścia. wolna od złudzeń, splątana nićmi wspomnień... wszechbałagan osobisty. może jednak powinnam odsyłać łańcuszki szczęścia Wiele tracimy wskutek tego, że przedwcześnie uznajemy coś za stracone ostatnio jestem anty i mam cię głęboko Bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawę mi słodzą uśmiechem Ma rzęsy spuszczone nie spojrzy w Twoją stronę. otrzepuję się z Twojego wzroku, z miłości toksycznej wycieram twarz Serce, ty mnie nie rozśmieszaj...! . Samotnośc nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa Miłość? Jak będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami wyprowadzam się na spacer . Milczenie, którego nigdy miało nie być Bez słów rozumiesz mnie Wyblakłe marzenia W Tobie moje niepokoje... Ciężkostrawne myśli I cried a river over you Zagubiona w nieporozumieniach. Dopiero późną nocą przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości A neverending dream, a dream of you... ulotny błysk wieczności będziesz się musiał bardziej postarać, żeby mnie zranić.. Zamykam oczy, nie chce widzieć, nie chce czuć.. Niby cudownie, ale wcale nie jest dobrze w moim śnie.. Sucker love I always find, Someone to bruise and leave behind oto mój zbiór, wiele z wizażu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | |
BAN stały
|
Cytat:
Oj Zaklęta Jeszcze jeszcze o miłości One są śliczne normalnie boskie kocham kocham kocham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.