|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
wiecie jak to jest?
szybko szybko bo nie zdąże.... dzwonie do tż'a (o 15.44 mieliśmy meic pociąg do łdz) o ktorej sie ustawiamy a on do meniz e tata kumpla z ktorym ejdziemy nas zawiezie o 17 .... jaaa w sumei dorbze heh. a ja sobie poodkurzałam. neiwiemc zemu ale zawsze jak zostaje sama na kilka dni to 1 co robie to sprzątam .zrobilam brzuszki. zjadłam rizotto mniam. chyba poczytam geografie i zrobie angielski-czytanie. no i oczywiscie winamp gra i gra hehehe. ej wiecie co? pokazywałam wam kiecke na sylwka. juz mam wszystko ładnie skompletowane. ale tera zmi bedzie głupio wejsc do hip hopowego klubu w małej czarnej. kit im w ucho,baby to mają tak że jak sie uprą na coś to zdania nie zmienią a ja nie mam nic innego to będe drygać do hh na obcasach. swoją droga zwsze to robiłam w dadidasach wiec kiedyś musi być ten 1 raz ;] |
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie to zauważam, że rok w rok większość ma z reguły problem z sylwestrem
nawet patrząc na mnie: w 1 klasie liceum jakoś na 2 dni przed się okazało, że idę do kolegi. Spędziłam sylwestra z zupełnie innymi ludźmi niż myślałam pierwotnie, że spędzę. Rok temu miałyśmy z koleżankami ustalone, gdzie co i jak. I też na kilka dni przed wyszło, że jednak nastąpiły nieprzewidziane okoliczności i całe plany runęły. Wyszło w końcu, że przyszła do mnie koleżanka i nocowała u mnie. W tym roku już myślałam, że z TŻ spędzimy wieczór z filmami, aż nagle się okazało, że mamy zaproszenie od jego kolegi. A i tak przez ileś dni nie było wiadomo czy jednak zamiast u niego wszyscy ci, którzy mają iść tam nie wylądują w akademiku. W końcu stanęło, że jednak nie. A z kolei moja koleżanka nas zaprosiła do siebie bodajże przedwczoraj. Wszystko zawsze jest poplątane
|
|
|
|
#3303 |
|
Zadomowienie
|
A ja spędzę Sylwestra topiąc smutki w butelce... Pepsi.
Heh
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dodatek chyba się nabawiłam zapalenia ucha...boli okropnie ![]() Podsumowanie ostatniego dnia roku? Znowu się pokłóciłam z tatą, odpuściłam sobie naukę...i sprzątanie też...Aj, idę chyba spać... A zdjęcia kiecki wrzucę jak tylko odzyskam aparat.
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, Dziewczyny, ja się zbieram powoli szykować.
![]() Pewnie już tu nie zajrzę, więc życzę Wam wszystkim udanego Sylwestra i jeszcze lepszego, niż obecny, roku 2009! I do zobaczenia w styczniu.
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
umyłam włosy, nałożyłam odżywkę prostującą, wysuszyłam i włosy od razu inaczej wygladaja
![]() zaczynam powoli przygotowywania, także wszystkim życzę udanego Sylwestra, nawet jeśli spędzicie go w domu. no i wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku |
|
|
|
#3307 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dzięki
Nawzajem. Ja może gramatykę z anglika porobię... W końcu obiecałam, to porobię. I phrasal verbs wypiszę i powtózą choć trochę :P
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się cały czas zastanawiam czy się ubrać itp:P no bo jak mam tak wyglądać cały następny rok to klękajce narody i bójcie się wszyscy:P
i może jeszcze ten wos ruszę... |
|
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Szampańskiej zabawy dziewczęta
Cytat:
Ale za to teraz totalne pomieszanie. Najpierw odwołali imprezę, na którą miałam iść z kumpelą. Potem miałam jechać na rynek do wroc. Potem zostać z kumpelą u siebie w domu, a dzisiaj się okazało, że jedziemy do jej sąsiada.
|
|
#3310 |
|
Rozeznanie
|
Super imprez i super roku 2009 życzę wszystkim Wizażankom
![]() ![]()
|
#3311 |
|
Rozeznanie
|
Oj, ja też weszłam życzyć wszystkim udanego nowego roku
Oby był jeszcze lepszy i bardziej owocny niż poprzedni a ja w sumie nie wiem co robić... Fatalnie się czuje, mam katar, gardło boli i ogólnie jakoś tak nie za dobrze... ale chyba pójde do koleżanek jak obiecałam... ![]()
|
|
|
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
Życzę wszystkim udanego roku, zdanej matury i dostania się na wymarzone studia.
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
to ja już lecę się powoli szykować.. więc życzę Wam kochane wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku, bawcie się dobrze!
|
|
|
|
#3314 |
|
Raczkowanie
|
Jak obiecałam tak robię
Wiem, że łydki i ramiona wymagają pracy, ale od tego jest nowy rok ![]() ps. buciki mają z tyłu małą kokardkę, są z atłasu :p ps.2 Szczęśliwego Nowego Roku ![]() ![]()
"And all I know is I don't regret that life has brought me here, where I am" Edytowane przez pequenasabrosa Czas edycji: 2009-01-02 o 23:31 |
|
|
|
#3315 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja coraz bardzie wątpię w to, że moja sukienka będzie ładna ._.
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę Wam wszystkim absolutnie pomyślnego 2oo9 roku! Niech sprzyja wszystkim Waszym planom i abyście zawsze wierzyły w siebie i dążyły do celu!
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Wizazanki spia.
A ja mialam kolejnego Sylwka do bani ![]() Dzis zamierzam sie po kosciele pouczyc(albo chodziac dokonczyc poprawnie zrobiona bibliografie)
|
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
To była najgorsza noc sylwestrowa.
Zostałam w domu. Wypiłam za dużo Pepsi i zjadłam za dużo sałatki owocowej, w związku z czym było mi tak niedobrze, że sylwestra przeleżałam w łóżku .Miałam zamiar iść spać zaraz po północy, ale nie mogłam zasnąć. Udało mi się to dopiero koło 3.00, a obudziłam się o 5.00 ;( Na 7.00 poszłam do kościoła a jak wróciłam to poszłam spać. Niedawno wstałam, a i tak czuję się źle :/ Ehh. Ja nie chcę marudzić przez cały rok ![]() Zaraz idę do biologii
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Moj sylwek tez byl do bani
Mialam isc do klubu, ale zaprosila mnie moja kolezanka, zebym mogla pobawic sie z moim partnerem na studniowke (to jej kolega); no i co? nie potańczyłam -> bo nie lubie rocka ; nie pogadalam z nim -> bo bylam z kuzynką, ona nikogo nie znała, ja parę osób, więc kurczowo sie mnie trzymała, nie wypiłam nic -> gardło chore, a wspomniana kuzynka była a antybiotyku , w ramach solidarnosci postanowiłam, ze tez sobie odpuszcze No i teraz mam opinie dziwaczki, abstynentki, nie tańczącej, nic nie mówiącej i takiej trochę Barbie girl - towarzystwo rockowo - metalowe,a ja przyszłam w złotych balerinkach ( wchodzę: jakaś dziewczyna : te buty są złote? ja: tak ona: aha i porozumiewawcze spojrzenia w gronie zbłaźniłam się i tyle, a tak mi się mój partner podobał mam wrazenie, ze juz nie chce mi towarzyszyc składam mu zyczenia, on pyta sie czego zyczyc, ja na to ze zeby partner studniowkowy dopisal a on : to jeszcze zobaczymy jestem załamana !!!!!!!!!! Przepraszam, że tak się zalę, ale cała noc przepłakałam NAJWAŻNIEJSZE : SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU DROGIE WIZAZANKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak się okaże, że zmieni zdanie i nie będzie chciał iść, to znaczy że jest dupkiem
|
|
|
#3321 |
|
Wtajemniczenie
|
ratujcie dziewczyny!!!! ja przysiegam nie bede juz nigdy pic :P jak wyleczylyscie kaca? bo ja chyba przegielam - cala blada rece mi sie trzesa, nawet szlanke ledwo podnosze
impreza zakonczyla sie o 8 rano, spac juz nie moge bo jest mi niedobrze i nie zasne... pomocy!
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam kaca, o dziwo
myślalam, że będę dzisiaj cierpieć, bo jednak no dość dużo wypiłam, ale nic mi nie dolega. czuję się normalnie. za chwilę będę miała gości w domu i czekam zniecierpliwiona, bo glooodna jestem impreza się udała ogólnie
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój sylwester - super! Co prawda "tylko" oglądaliśmy filmy i obżeraliśmy się , ale jak potem wszyscy poszli spać, pogadaliśmy sobie od serca... Przydało się.
|
|
|
|
|
#3324 |
|
Wtajemniczenie
|
Oby ten byl lepszy od poprzedniego!
|
#3325 |
|
Zadomowienie
|
Sylwester czy rok?
![]() Ja mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy i rozwiążą się niektóre niewyjaśnione sprawy...
|
|
#3326 |
|
Wtajemniczenie
|
rok oczywiscie!
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=tSaX8Eu-87k Podwyżki, a jak ktoś nie lubi to obejrzenie kilka razy tego filmiku Chociaż osobiście nie testowałam, bo kaca nie miewam. Obudziłam się bez sensu przed ósmą, cztery godziny wstawałam z wyra, dwie i pół kąpałam się... Pewnie wyjdę zaraz na spacer, ŚNIEG PADA!
|
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt na pewno nie miał sylwestra takiego jak ja
bifor: domóweczka, całkiem luźno było około 12 taksówką na rynek do Krakowa i gdziestam wsród tego tłumu jakimś idiotom zachciało się trzaskać butelkę po szampanie, i taki rozstrzaskany, ostry kawał butelki, uderzył mnie w twarz jaki rezultat? Mam pociętą twarz w 4 miejscach, mój TŻ będzie miał piękną osobę towarzyszącą na studniówce ![]() ale pomimo tego to sylwester calkiem udany, właśnie wróciłam, dużo śmiechu było
|
#3329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się. Na pewno ładnie się zagoi i nie będzie nic widać. Przypudrować trochę i już ![]() Ja mam problem bo mam 2 świeże blizny na plecach- będzie je widać :/. Ale co tam, trochę pudru, podkładu, korektora, czy czegoś innego i nie będzie tak źle. Albo sobie skrzydełka namaluje
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to w okolicach prawego oka czyli w widocznym miejscu
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

.zrobilam brzuszki. zjadłam rizotto mniam. chyba poczytam geografie i zrobie angielski-czytanie. 
nawet patrząc na mnie: w 1 klasie liceum jakoś na 2 dni przed się okazało, że idę do kolegi. Spędziłam sylwestra z zupełnie innymi ludźmi niż myślałam pierwotnie, że spędzę. Rok temu miałyśmy z koleżankami ustalone, gdzie co i jak. I też na kilka dni przed wyszło, że jednak nastąpiły nieprzewidziane okoliczności i całe plany runęły. Wyszło w końcu, że przyszła do mnie koleżanka i nocowała u mnie. W tym roku już myślałam, że z TŻ spędzimy wieczór z filmami, aż nagle się okazało, że mamy zaproszenie od jego kolegi. A i tak przez ileś dni nie było wiadomo czy jednak zamiast u niego wszyscy ci, którzy mają iść tam nie wylądują w akademiku. W końcu stanęło, że jednak nie. A z kolei moja koleżanka nas zaprosiła do siebie bodajże przedwczoraj.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55