|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
wg mnie fajny
![]() ![]() No i szał na ślimaki bo tż zdobył ostatniego i już babka za nim sie pytała że ona też chciała, na szczescie ekspedientka powiedziała "ten pan niestety pierwszy był" Co do okresu to ja jeszcze karmię i nie miałam @.... nie wiem czy mam się martwić. ile jeszcze będę czekać. a z tego co czytałam kiedyś to już większośc z was miała :/
![]() Edytowane przez carolans Czas edycji: 2010-05-07 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Dziewczyny mamy pierwszego ząbka ![]() ![]()
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy u nas w Rossmanie bedzie ![]() ja tez karmie i jeszcze nie mialam @ i wcale sie nie obraze jak dlugo jeszcze nie przyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Raczkowanie
|
Dzięki za kciuki
![]() Cytat:
![]() ![]() Kate miałam ten sam problem co Ty jak pisałam pracę mgr - padła mi płyta główna i już chciałam popełnić harakiri, bo akurat nie miałam zapisanego rozdziału z którym się najbardziej namęczyłam. Tylko informatyk pomógł.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zadomowienie
|
tzn ja też nie tęsknię wcale za @ , ale jak jest to przynajmniej czuję się spokojna.... bo nie używamy żadnych zabezpiecvzen... a mi ostatnio niedobrze często.. ale by było aaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
#3306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie chce Cie straszyć ![]() ![]() no ale każde dzieciątko przechodzi wszystko inaczej ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- dziękujemy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- moje dziecko przesówa się do przodu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zadomowienie
|
heloł
zacznę tak: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zazdroszczę!!!! słuchajcie tego: byłam w 2 rossmanach i mi ekspedientki powiedziały, ze był rano koleś, który przyszedł i jednorazowo wszytskie ślimaki sprzątnął!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pewnie na handel!!! cham jeden!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() jestem wzburzona, wstrząśnięta, zła, wściekła itp itd no wyobrażacie sobie co za tupet??????????/ i niestety na moje oburzenie, ze nie powinny były mu sprzedać, powiedziały, że niestety nie mają takiego zapisu!! (jak np w tesco, że na 1 osobe można kupić np 10 kg cukru) Kachula-100 lat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co za skur***syn ![]() przeciez niektorzy sie nastawili a tu taki przylizie i tak zrobi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zadomowienie
|
Jestem. Ale łeb mi pęka że zaraz chyba oszaleję
![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze żę ja mam ten egzamin jutro a tak mnie głowa z nerwów boli że się nie umię uczyć. Ja to mam pecha jakiegoś ![]() Byliśy na chwile w Rossmanie i ślimaczków już brak. Może jutro dowiozą nowe ale to też nie wiadomo. Mieliśy jechać rano ale przez tą akcje nie pojechaliśmy i teraz Wiki nie ma ślimaczka ![]() Nic laseczki dziękuję Wam bardzo za troskę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
Kate, Ela też nie mam ślimaczka... rano baby stały ponoć przed sklepem w kolejce i jak tlyko otworzyli to się rzuciły! Może dowiozą ale nie weidzą czy jutro czy w poniedziałek... co za różnica Tż ma na rano więc nie dam rady jechać rano a potem to i tak nie ma po co... Smutno mi choć to głupota jakoś nastawiłam się, że fajną zabawkę mały będzie miał za friko... Ech u nas to mochery tak wykupiły pewnie dla wnusiów. One to jak moja babcia- mają czas na wszytsko i lubią stać w kolejkach i rywalizacje i wyrywać sobie towar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
Zaraz nadrobię - z tego co przeczytałam o ślimakach - to
![]() ![]() ![]() ![]() A ja mojego wysłałam - więc pewnie też z niczym wróci... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O kurcze też bym się wściekła ![]() ![]() A tak na marginesie to podejrzewam że oni po kilka sztuk tego mieli mi nawet babka powiedziała że niewiele tego było. Tak chyba tylko żeby ludzi wkurzyć ![]() I mam newsa dzwoniłam do rossmana czy dostaną jakieś ślimaczki w dostawie i podobno już nie będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
A u nas móiwli, że mają dowieźć ale nie wiedzą czy jutro czy w poniedziałek. Dla mnie to bez różnicy i tak nie zdobędę... Mówi się trudno...
Ravenne gratki za ząbusia a jak w nocy się budził to płakał?Mój od tygodnia miewa napad płaczu nocny ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam takiego ślimaka
![]() ![]() ![]() Nie kupilam w rosmanie z pieluchami tylko Kamilka dostała go od kuzynki, fajniutki jest ![]() Aniulka moja myszka tez sie czolga do przodu ![]() Revenne gratulacje zabka ![]()
#3315 |
Zakorzenienie
|
Elu i Kamilko
![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i co to za ślimak?? znów niedoczytałam?
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zadomowienie
|
słuchajcie ja do was z pytaniem......moja oli ma 5 miesięcy nie pali się jej do raczkowania i siedzenie też nie bardzo jej idzie powiedzcie mi kiedy powinnam się martwić?
#3318 |
Zakorzenienie
|
![]()
Marta moja mama opiekuje się dzieckiem- niańka jest. Opowiadała mi zabawną historyjkę. MAły Igorek, którym się opiekuję nie palił się do siedzenia, raczkkowania, chodzenia, nic tlyko się turlał i koniec. Zmartwiona matka zaczęła po lekarzach z nim chodzić i trafiła do neurologa, który ją wyśmiał i kazał wracać do domu.... a mały wtedy to nagle zaczął chodzić
![]() Karzdy maluszek jest inny - to, że jeden usiadzie mając 6 miesięcy nie znaczy, że karzedy tak musi ![]() Aniuuulka w Rossmmanie dawali do dwóch paczek pampersów zabawkę ślimaczka Pfisher Price no ale ja nawet go nie powąchałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zadomowienie
|
To widze ze mi sie fartnelo z tym ślimolem
![]() ![]() No i nie oszukujmy sie pracownice pewnie dla znajomych lub rodzin pozostawialy na zapleczach na 100% nasza trójeczka oglada dzis Gale z pudzianem ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Carolans w to, że pracownice poodkładały to nie wątpię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Raczkowanie
|
Tak Ala popłakiwała przez sen, ale dostawała smoka i zaraz zasypiała. Tylko ona zawsze popłakiwała jak się przebudzała, że smoczka nie ma, więc w sumie u nas żadnej różnicy nie było. Tylko tyle, że budziła się często, albo to były zębole, albo skok.
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie podarowalam tego slimaka
![]() Jeszce sie nakupie Poli zabawek ![]() Zamowilismy chrzciny w restauracji. Beda 20 czerwca ![]() o tu: http://www.admjaroslaw.pl/galeria.php Bardzo ładnie tam jest na zywo. Zdjec w galerii całe g... |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Too ja nie wiem co mojemu... pare arzy pod rząd w nocy się tak budził i popłakiwał a jak go wizełam to już zaczynał się drzeć:| Potem był spokój a wczoraj znowu miał napad płaczu. Domi też już sobie odpusciłam... czekam na pianinko dla małego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zadomowienie
|
jak tam dziewczyny kolysanki?
![]() ![]()
#3325 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wybaczcie - cały czas was podczytuje, ale mało się udzielam. Albo weny albo czasu brak i tak w kółko. Postaram się coś w tym temacie zrobić...
Pinky piszesz, że ciągle ci powtarzają, że twoja Mi ma małą główkę - dlaczego? To ile ona ma obwodu i w jakim jest wieku? Czasem drobne dzieci po prostu nie będą miały dużych głów a lekarze schizują... Assicca jak tam zdrówko u twojej Dominisi? Lepiej już? Jak wyniki badań? A teraz pytanko do mam, które rozszerzyły już dietę swoich małych dużych dzidziolków - czy wasze dzieci od początku wszystko ładnie jadły? Bo moja prawie wszystko pluje i nie wiem czy tak jest na początku czy jej nie podchodzi to co jej podaję. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- A czy ja też mogę prosić??? suonko2@gazeta.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zadomowienie
|
dobry wieczór
![]() podczytuje Was dziś tylko, czasu nie miałam nic napisać ![]() ![]() ![]() dziś wieczór mam naukowy, tż pojechał do kolegi oglądać gale, Blania właśnie zasnęła... ![]() Ale jaja z tym slimakiem, a tak go też chciałam... Ale promocje były chyba od wczoraj, bo pojechałam wczoraj po mleko i pampersy, ktore były w promocji do piątku niby, a już wczoraj miały nowe, wyższe ceny.. ![]() Dziś znów się wybrałam do T.K. Maxx i kupiłam Blance sukienke z bluzka Baby Phat i pajaca baby DIOR ![]() ![]() ![]() ![]() suonko, Blance poza szpinakiem smakuje wszystko od samego początku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobra tz'cior w domu.. czas na odpoczynek od wizazu;p buziole ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3329 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- A może marchewkę z jabłuszkiem?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.