Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-07, 13:51   #3301
carolans
Zadomowienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

wg mnie fajny gra i ma klocki do wrzucania no i praktycznie za darmo bo i tak musiałabym kupic pieluchy bo miałam chyba z 6 w domu a nigdzie innych promocji nie ma :/ myślę że za jakieś dwa miesiące Laura się bardziej nim zainteresuje bo klocki ją jeszcze nie ruszają
No i szał na ślimaki bo tż zdobył ostatniego i już babka za nim sie pytała że ona też chciała, na szczescie ekspedientka powiedziała "ten pan niestety pierwszy był"

Co do okresu to ja jeszcze karmię i nie miałam @.... nie wiem czy mam się martwić. ile jeszcze będę czekać. a z tego co czytałam kiedyś to już większośc z was miała :/

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011

Edytowane przez carolans
Czas edycji: 2010-05-07 o 13:53
carolans jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 13:58   #3302
Ravenne
Raczkowanie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
myślicie że to skok??
ale żeby taki wrzask nagły?? naprawde tak jakby jej sie coś stało albo straszny ból naszedł, nigdy nie widziałam takiego wrzasku

no ale jest lepiej tylko że teraz wiecznie by na rączkach też siedziala a tak zawsze sama sie pobawiła jedynie to na mate dawałam to do lóżeczka i wieszałam zabawki to znów na brzuszek albo na rączkach przy lustrze no i zawsze było i długo na leżaczku sobie poleżała a teraz to istna odmiana mam nadzieję że powróci do mnie ta grzeczniutka Agusia
no i te ząbki jakoś nie chcą się przebić
Wygląda na skok i ząbki też mogą być przyczyną. Trzymam kciuki, żeby szybko minęło!

Dziewczyny mamy pierwszego ząbka Byłam w szoku bo nic go nie zapowiadało (chyba, że te nocne pobudki to przez to). A zaraz wyrżnie się dwójka i druga jedynka
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 13:58   #3303
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolans Pokaż wiadomość
wg mnie fajny gra i ma klocki do wrzucania no i praktycznie za darmo bo i tak musiałabym kupic pieluchy bo miałam chyba z 6 w domu a nigdzie innych promocji nie ma :/ myślę że za jakieś dwa miesiące Laura się bardziej nim zainteresuje bo klocki ją jeszcze nie ruszają
No i szał na ślimaki bo tż zdobył ostatniego i już babka za nim sie pytała że ona też chciała, na szczescie ekspedientka powiedziała "ten pan niestety pierwszy był"

Co do okresu to ja jeszcze karmię i nie miałam @.... nie wiem czy mam się martwić. ile jeszcze będę czekać. a z tego co czytałam kiedyś to już większośc z was miała :/

ciekawe czy u nas w Rossmanie bedzie
ja tez karmie i jeszcze nie mialam @ i wcale sie nie obraze jak dlugo jeszcze nie przyjdzie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 14:00   #3304
karolina84
Raczkowanie

Dzięki za kciuki Niania naprawdę fajna, przyniosła referencje, pobawiła się z Adasiem. Bardzo miła, otwarta i kontaktowa. Porozmawiłyśmy trochę i myślę że mogłabym ją wziąść na próbę, bo pierwsze wrażenie naprawdę pozytywne. Mam jeszcze jedną kandydatkę w poniedziałek i zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość

kolysanki wlasnie sie wysylaja <-- kurde nie wyslaly sie, jaki masz limit na jedna wiadomosc? to wysle najwyzej w kliku mailach bo ja mam 100 mega wiec myslalam ze pojdzie.
Dziękuje , już dostałam

Kate miałam ten sam problem co Ty jak pisałam pracę mgr - padła mi płyta główna i już chciałam popełnić harakiri, bo akurat nie miałam zapisanego rozdziału z którym się najbardziej namęczyłam. Tylko informatyk pomógł..
karolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 14:02   #3305
carolans
Zadomowienie

tzn ja też nie tęsknię wcale za @ , ale jak jest to przynajmniej czuję się spokojna.... bo nie używamy żadnych zabezpiecvzen... a mi ostatnio niedobrze często.. ale by było aaaaaaaaaaaaaaaa

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011
Stary 2010-05-07, 14:50   #3306
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Wygląda na skok i ząbki też mogą być przyczyną. Trzymam kciuki, żeby szybko minęło!

Dziewczyny mamy pierwszego ząbka Byłam w szoku bo nic go nie zapowiadało (chyba, że te nocne pobudki to przez to). A zaraz wyrżnie się dwójka i druga jedynka
dzięki

nie chce Cie straszyć ale przy pierwszych dwóch zabkach Agusia też nic nie marudziła i nawet nie wiedziałam że ząbki idą a teraz przy tych dwóch kolejnych już jest o wiele gorzej
no ale każde dzieciątko przechodzi wszystko inaczej

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Aniulka śliczne zdjęcia masz w albumiku w opisie
dziękujemy

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

moje dziecko przesówa się do przodu
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:01   #3307
elalank
Zadomowienie

heloł

zacznę tak: : baba:

Cytat:
Napisane przez carolans Pokaż wiadomość
Zdobyłam ślimaka

zazdroszczę!!!!

słuchajcie tego: byłam w 2 rossmanach i mi ekspedientki powiedziały, ze był rano koleś, który przyszedł i jednorazowo wszytskie ślimaki sprzątnął!!!!!!!!!!!!!!!! : baba::p ala:

pewnie na handel!!! cham jeden!!!!!!!!!!:bab a:

jestem wzburzona, wstrząśnięta, zła, wściekła itp itd

no wyobrażacie sobie co za tupet??????????/

i niestety na moje oburzenie, ze nie powinny były mu sprzedać, powiedziały, że niestety nie mają takiego zapisu!! (jak np w tesco, że na 1 osobe można kupić np 10 kg cukru)

Kachula
-100 lat

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:03   #3308
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
heloł

zazdroszczę!!!!

słuchajcie tego: byłam w 2 rossmanach i mi ekspedientki powiedziały, ze był rano koleś, który przyszedł i jednorazowo wszytskie ślimaki sprzątnął!!!!!!!!!!!!!!!! : baba::p ala:

i niestety na moje oburzenie, ze nie powinny były mu sprzedać, powiedziały, że niestety nie mają takiego zapisu!! (jak np w tesco, że na 1 osobe można kupić np 10 kg cukru)

Kachula-100 lat

no co za skur***syn

przeciez niektorzy sie nastawili a tu taki przylizie i tak zrobi

Stary 2010-05-07, 15:09   #3309
katekatee
Zadomowienie

Jestem. Ale łeb mi pęka że zaraz chyba oszaleję Już dwa apapy zjadłam i dalej boli. Brat od tżta zna się na komputerach i męczył ten plik aż go w końcu odtworzył. Tzn nie odzyskał wszystkiego bo wykresy, tabelki są porozpiepszane ale sam tekst jest. Muszę to teraz sformatować i porobić wykresy. To była częśc pracy 35 stron którą mam zawieść we wtorek razem z pierwszymi rozdziałąmi do sprawdzenia. Jak się spręże w niedziele po egzaminie i poniedziałek to powinnam zdążyć to po poprawaić. Kurcze myślałam żę sfiksuje tu normalnie. Człowiek się stara, wypluwa fraki żeby zdąrzyć a tu takie coś Pozapisywałam już to w 50 miejscach. Jak by tego nie odtworzył to bym napewno się nie obroniła w pierwszym terminie Jeszcze to na maila powysyłam jakby mi komp padł.

Najgorsze żę ja mam ten egzamin jutro a tak mnie głowa z nerwów boli że się nie umię uczyć. Ja to mam pecha jakiegoś

Byliśy na chwile w Rossmanie i ślimaczków już brak. Może jutro dowiozą nowe ale to też nie wiadomo. Mieliśy jechać rano ale przez tą akcje nie pojechaliśmy i teraz Wiki nie ma ślimaczka

Nic laseczki dziękuję Wam bardzo za troskę idę może po 3 apapa i spróbuję coś poczytać.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:18   #3310
zebra666
Zakorzenienie

Kate, Ela też nie mam ślimaczka... rano baby stały ponoć przed sklepem w kolejce i jak tlyko otworzyli to się rzuciły! Może dowiozą ale nie weidzą czy jutro czy w poniedziałek... co za różnica Tż ma na rano więc nie dam rady jechać rano a potem to i tak nie ma po co... Smutno mi choć to głupota jakoś nastawiłam się, że fajną zabawkę mały będzie miał za friko... Ech u nas to mochery tak wykupiły pewnie dla wnusiów. One to jak moja babcia- mają czas na wszytsko i lubią stać w kolejkach i rywalizacje i wyrywać sobie towar

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:20   #3311
DiTu77
Zakorzenienie

Zaraz nadrobię - z tego co przeczytałam o ślimakach - to %$^#$$@#@!
A ja mojego wysłałam - więc pewnie też z niczym wróci...
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-07, 15:21   #3312
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
heloł

zazdroszczę!!!!

Kachula
-100 lat

O kurcze też bym się wściekła:pala :
A tak na marginesie to podejrzewam że oni po kilka sztuk tego mieli mi nawet babka powiedziała że niewiele tego było. Tak chyba tylko żeby ludzi wkurzyć

I mam newsa dzwoniłam do rossmana czy dostaną jakieś ślimaczki w dostawie i podobno już nie będzie

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:34   #3313
zebra666
Zakorzenienie

A u nas móiwli, że mają dowieźć ale nie wiedzą czy jutro czy w poniedziałek. Dla mnie to bez różnicy i tak nie zdobędę... Mówi się trudno...

Ravenne gratki za ząbusia a jak w nocy się budził to płakał?Mój od tygodnia miewa napad płaczu nocny ...

Stary 2010-05-07, 15:46   #3314
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Ja tez mam takiego ślimaka

Nie kupilam w rosmanie z pieluchami tylko Kamilka dostała go od kuzynki, fajniutki jest

Aniulka moja myszka tez sie czolga do przodu

Revenne gratulacje zabka

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:51   #3315
kachula27
Zakorzenienie

Elu i Kamilko dziekuje

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-07, 16:15   #3316
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Ja tez mam takiego ślimaka

Nie kupilam w rosmanie z pieluchami tylko Kamilka dostała go od kuzynki, fajniutki jest

Aniulka moja myszka tez sie czolga do przodu

Revenne gratulacje zabka
fajnie to wygląda jak sie siłuje a czasami piszczy przy tym jak oszalała haha

i co to za ślimak??
znów niedoczytałam?
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 16:49   #3317
martaN23
Zadomowienie

słuchajcie ja do was z pytaniem......moja oli ma 5 miesięcy nie pali się jej do raczkowania i siedzenie też nie bardzo jej idzie powiedzcie mi kiedy powinnam się martwić?
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 18:01   #3318
zebra666
Zakorzenienie

Lightbulb Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Marta moja mama opiekuje się dzieckiem- niańka jest. Opowiadała mi zabawną historyjkę. MAły Igorek, którym się opiekuję nie palił się do siedzenia, raczkkowania, chodzenia, nic tlyko się turlał i koniec. Zmartwiona matka zaczęła po lekarzach z nim chodzić i trafiła do neurologa, który ją wyśmiał i kazał wracać do domu.... a mały wtedy to nagle zaczął chodzić
Karzdy maluszek jest inny - to, że jeden usiadzie mając 6 miesięcy nie znaczy, że karzedy tak musi Niektóre maluchy woghóle nie raczkują tylko pewnego dnia jak Igorek wstaja i idą.

Aniuuulka w Rossmmanie dawali do dwóch paczek pampersów zabawkę ślimaczka Pfisher Price no ale ja nawet go nie powąchałam tak się rzuciły babki na nie- stały w kolejce przed otwarciem

Stary 2010-05-07, 18:10   #3319
carolans
Zadomowienie

To widze ze mi sie fartnelo z tym ślimolem w sumie tez bym nie kupila ale tż-t byl w poblizu i kazalam mu isc sprawdzic czy są

No i nie oszukujmy sie pracownice pewnie dla znajomych lub rodzin pozostawialy na zapleczach na 100%

nasza trójeczka oglada dzis Gale z pudzianem pizza time

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011
Stary 2010-05-07, 18:29   #3320
zebra666
Zakorzenienie

Carolans w to, że pracownice poodkładały to nie wątpię Zawsze tak jest jak coś fajnego dają... Moja babcia się kłóciła keidyś o ciśnieniomierze w Lidlu, bo była z samego rana a tu zonk ani jednego i co? Poszły na zaplecze i przyniosły

Stary 2010-05-07, 18:32   #3321
Ravenne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
A u nas móiwli, że mają dowieźć ale nie wiedzą czy jutro czy w poniedziałek. Dla mnie to bez różnicy i tak nie zdobędę... Mówi się trudno...

Ravenne gratki za ząbusia a jak w nocy się budził to płakał?Mój od tygodnia miewa napad płaczu nocny ...
Tak Ala popłakiwała przez sen, ale dostawała smoka i zaraz zasypiała. Tylko ona zawsze popłakiwała jak się przebudzała, że smoczka nie ma, więc w sumie u nas żadnej różnicy nie było. Tylko tyle, że budziła się często, albo to były zębole, albo skok.
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 18:39   #3322
domi7ks
Zakorzenienie

Ja sobie podarowalam tego slimaka
Jeszce sie nakupie Poli zabawek

Zamowilismy chrzciny w restauracji. Beda 20 czerwca
o tu:
http://www.admjaroslaw.pl/galeria.php
Bardzo ładnie tam jest na zywo. Zdjec w galerii całe g...

Stary 2010-05-07, 18:49   #3323
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Tak Ala popłakiwała przez sen, ale dostawała smoka i zaraz zasypiała. Tylko ona zawsze popłakiwała jak się przebudzała, że smoczka nie ma, więc w sumie u nas żadnej różnicy nie było. Tylko tyle, że budziła się często, albo to były zębole, albo skok.
Wybacz, że zrobiłam z Ali Alana

Too ja nie wiem co mojemu... pare arzy pod rząd w nocy się tak budził i popłakiwał a jak go wizełam to już zaczynał się drzeć:| Potem był spokój a wczoraj znowu miał napad płaczu.

Domi też już sobie odpusciłam... czekam na pianinko dla małego

Stary 2010-05-07, 20:31   #3324
asioczka
Zadomowienie

jak tam dziewczyny kolysanki? daly rade?

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 20:39   #3325
suonko2
Rozeznanie

Dziewczyny wybaczcie - cały czas was podczytuje, ale mało się udzielam. Albo weny albo czasu brak i tak w kółko. Postaram się coś w tym temacie zrobić...

Pinky piszesz, że ciągle ci powtarzają, że twoja Mi ma małą główkę - dlaczego? To ile ona ma obwodu i w jakim jest wieku? Czasem drobne dzieci po prostu nie będą miały dużych głów a lekarze schizują...

Assicca jak tam zdrówko u twojej Dominisi? Lepiej już? Jak wyniki badań?

A teraz pytanko do mam, które rozszerzyły już dietę swoich małych dużych dzidziolków - czy wasze dzieci od początku wszystko ładnie jadły? Bo moja prawie wszystko pluje i nie wiem czy tak jest na początku czy jej nie podchodzi to co jej podaję.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
jak tam dziewczyny kolysanki? daly rade?
A czy ja też mogę prosić??? suonko2@gazeta.pl
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 20:49   #3326
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

dobry wieczór

podczytuje Was dziś tylko, czasu nie miałam nic napisać wczoraj byla u Blanci pani doktor (mieszka w klatce obok ) i ją zbadała - wezwałam ją, bo miała katar, a juz w jej przypadku wolę dmuchać na zimne.. Dostała kropelki jakieś robione na zamówienie, bio gaie i cebion i obudziła się od razu dużo zdrowsza Ja też sie czuje dość niewyraźnie, więc pewnie załapała ode mnie...
dziś wieczór mam naukowy, tż pojechał do kolegi oglądać gale, Blania właśnie zasnęła...
Ale jaja z tym slimakiem, a tak go też chciałam... Ale promocje były chyba od wczoraj, bo pojechałam wczoraj po mleko i pampersy, ktore były w promocji do piątku niby, a już wczoraj miały nowe, wyższe ceny.. ale gazetek nie było, więc o ślimaku nie wiedziałam..

Dziś znów się wybrałam do T.K. Maxx i kupiłam Blance sukienke z bluzka Baby Phat i pajaca baby DIOR normalnie jak to zobaczyłam to zwariowałam niby rozmiar na 80cm, ale przecież dorośnie, a innych nie było

suonko, Blance poza szpinakiem smakuje wszystko od samego początku
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 20:56   #3327
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez suonko2 Pokaż wiadomość

A teraz pytanko do mam, które rozszerzyły już dietę swoich małych dużych dzidziolków - czy wasze dzieci od początku wszystko ładnie jadły? Bo moja prawie wszystko pluje i nie wiem czy tak jest na początku czy jej nie podchodzi to co jej podaję.
Fifi w ogole nie chcial nic jesc.. ani owocow ani wazyw ani kaszki no na sile musialam mu dawac az w koncu sie przyzwyczail:0 i teraz je chetnie i nawet nauczyl sie otwietac dziobek.. bo wczesniej myslal ze lyzeczke tez sie doi i strasznie ciezko bylo mi go nakarmic.. a wczoraj dostal zoltko na miekko ii tak mu smakowalo ze myslalam ze cale jajo zje;p a dzisiaj dalam mu chrupki kukurydzine tez mu strasznie smakuja wciaga raz dwa i chce jeszcze jednego.. ajak widzi z daleka to az sie trzesie zeby mu dac;p

dobra tz'cior w domu.. czas na odpoczynek od wizazu;p buziole

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość

Dziś znów się wybrałam do T.K. Maxx i kupiłam Blance sukienke z bluzka Baby Phat i pajaca baby DIOR normalnie jak to zobaczyłam to zwariowałam niby rozmiar na 80cm, ale przecież dorośnie, a innych nie było
pokazuj nowe zakupy bo zem ciekawa.. nie moge sie doczekac kiedy bede miala mala sklodka rozowa coreczke

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 21:13   #3328
asioczka
Zadomowienie

Cytat:

A czy ja też mogę prosić??? suonko2@gazeta.pl
poszlo

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 21:16   #3329
suonko2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
Fifi w ogole nie chcial nic jesc.. ani owocow ani wazyw ani kaszki no na sile musialam mu dawac az w koncu sie przyzwyczail:0 i teraz je chetnie i nawet nauczyl sie otwietac dziobek.. bo wczesniej myslal ze lyzeczke tez sie doi i strasznie ciezko bylo mi go nakarmic.. a wczoraj dostal zoltko na miekko ii tak mu smakowalo ze myslalam ze cale jajo zje;p a dzisiaj dalam mu chrupki kukurydzine tez mu strasznie smakuja wciaga raz dwa i chce jeszcze jednego.. ajak widzi z daleka to az sie trzesie zeby mu dac;p
No moja Lenka właśnie kaszki je ze smakiem - nie chce już mleczka bez kaszki, ale reszte wypluwa, czasem uda mi się jej z 3 łyżeczki przemycić jakiegoś deserku, ale strasznie mało mi się to wydaje i nijak nie mogę wmusić w nią więcej. Marchewki to chyba wogóle nie lubi bo ma odruch wymiotny gdy jej podaję marchewkę lub sok marchewkowy. A moja teściowa twierdzi, że ona przecież musi jeść marchewkę!!! Niech sobie sama je jak jej smakuje

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
poszlo
Dziękuję jest jest
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 21:20   #3330
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
słuchajcie ja do was z pytaniem......moja oli ma 5 miesięcy nie pali się jej do raczkowania i siedzenie też nie bardzo jej idzie powiedzcie mi kiedy powinnam się martwić?
Mój brat podobnie jak zeberka opisywała pewnego dnia wstał i poszedł...

Cytat:
U nas dzisiaj był pierwszy raz kleik i się zastanawiam czy ze wszystkim tak będzie, bo to jakaś droga przez mękę...

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Marchewki to chyba wogóle nie lubi bo ma odruch wymiotny gdy jej podaję marchewkę lub sok marchewkowy. A moja teściowa twierdzi, że ona przecież musi jeść marchewkę!!! Niech sobie sama je jak jej smakuje
A może marchewkę z jabłuszkiem?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości