|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
without_demur -
![]() za każdy razem coraz więcej tych słów, przez które cierpię. chciałabym wiecznie żyć we śnie. czasami wolałabym mieć serce z kamienia .. -chodź na spacer. -zgłupiałeś? ;d -czemu? -zimno.;p -ja Cię rozgrzeję. -rozgrzeje to mnie tylko słonko. -przecież ja jestem Twoim Słonkiem. < 3 wciąż nic się nie zmienia.
'zakazany owoc przyciąga najbardziej. Edytowane przez leyde Czas edycji: 2010-05-01 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
w sobotnie noce z przypudrowanym nosem jesteś zakazanym owocem
![]() Pojęcia nie masz że jej ciało to solara. Nie zobaczysz jej z rana , na pół etatu w lustrze Takiej lepiej nie całuj, będziesz u***any w pudrze. Kiedy dziewczyna ścina swoje włosy , to znaczy , że zamierza zmienić swoje życie . She never slow down . 'potrzebuję kogoś do kogo będę mogła podbiec ze łzami w oczach jak małe dziecko. tłumacząc, że mam nieodpartą ochotę się przytulić.
#3303 |
Zadomowienie
|
Ale pozostajesz, schowany w zakamarkach mojej głowy.
Nawet bieg na 600 m nie jest tak męczący, jak pogoń za Tobą. Jesteś moim psychologiem. Mogę z Tobą rozmawiać o wszystkim. Od A do Z.
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia.
Nigdy nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! Pomyśl, zanim pomyślisz! Przywarli do siebie tak blisko, że nie było już miejsca na żadne uczucia
![]() |
#3305 |
Zadomowienie
|
BananowaDelma , RobCoChcesz , caroline060 , dreams_x33 , LoveYourEyes , latin , patrysiowa_ !
![]() Where is ♥?
Pragnę Cię. Jeden dzień jest w stanie zmienić całe moje życie. W miłości potrzebne są wymierne korzyści. Sralala i nie gadaj, że nie wiem co to miłość. Edytowane przez NicNieMusisz Czas edycji: 2010-05-01 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zadomowienie
|
z czego trzeba zbudować mur żeby odgrodzić się od przeszłości ?
zamykałam oczy żeby nie widzieć. słyszałam. zatykałam uszy żeby nie słyszeć. czułam. życie nauczyło mnie by nie wyprzedzać przyszłości o więcej niż pół godziny.
#3307 |
Zakorzenienie
|
pięć fioletowych opakowań po milce, trzy puszki po Red Bull'u, sterta chusteczek na dywanie i stłuczony talerz pod nogami. nadal chcesz wiedzieć jak się czuję?
usiądę na środku ulicy, wyciągnę lizaka i będę czekać aż po mnie przyjdziesz. kupiłam koszulkę z napisem 'od jutra Cię nie kocham' , którą zakładam codziennie. współczesny kopciuszek prędzej zgubi majtki niż pantofelek. sex, masturbacja, używki... to wszystko kryje się pod 'więcej grzechów nie pamiętam'. pójdę do piekła, uwiodę szatana i razem będziemy rządzić światem. Jezu. - złożyła ręce do modlitwy. - Jezu spraw, aby wrócił. - powtarzała ze łzami w oczach. |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Raczkowanie
|
Mów mi dobrze
To nie jest tak, że ja nie chcę , że ich zostawiam . Ja po prostu wiem , że nie zniosę odrzucenia [...] W ciągu ostatnich dni to imię stało mu się prawie tak bliskie jak jego własne. (...) nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy tuż przed oczyma. A wiesz, dlaczego tak się dzieje? Bo ludzie nie wierzą w skarby. Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. Piętnaście po czwartej rano wszystko wydaje się możliwe. Absolutnie wszystko. Kobietom od przedszkola robi się pranie mózgu, wmawia się im, że powinny być miłe. Najgorsze, gdy zaczynasz się do kogoś przyzwyczajać. Czujesz się samotna, gdy nie ma go przy tobie.
#3309 |
Wtajemniczenie
|
bryym, myCh, Primadonna, nydee, agrr, dreams_x33, caroline060, z innej bajki, patrysiowa, latin, blondii69, ciiri, Magari91, NicNieMusisz- moje talenty ! <3
![]() pamiętaj o jednym: ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej, więc Ty się nie nastawiaj na wieczność. Ty, Serce, nie jesteś czasoprzestrzeń.
Płacz przez cierpienie lub radość musiał być pierwszą umiejętnością ludzi zanim jeszcze nauczyli się mówić. Szlag z nim ! Ty musisz myśleć o sobie i zacząć żyć dniem jutrzejszym. Musisz się ratować, wyrwać do przodu, a nie tylko tkwić na tym krześle i całymi dniami wypłakiwać oczy. Ten facet potrafi zniknąć z mojego życia, a potem się z nim pojawić, kiedy mu to pasuje. Najbardziej lubiła siadać na schodku, i patrzeć przed siebie. Kiedy tak siedziała, ciepła herbata ogrzewała jej dłonie, a wiatr delikatnie muskał jej twarz myślała o tym, jak przecudownie by było, gdybyś był obok. przyszła wiosna. następnie nadejdzie lato, jesień i zima. minie rok. dwa lata, dziesięć. zapomnimy. gdybym mogła podarować Ci tylko jedną rzecz tego świata, chciałabym dać ci umiejętność patrzenia moimi oczami. wtedy zauważyłbyś, jak ważny dla mnie jesteś.
#3310 |
Przyczajenie
|
Co jest grane? Marzenia niewypowiadane, zapominane,
bo nie doczekałem się na zmianę.Przekonanie, że po którymś ciosie się nie wstanie. Chcę mieć spokój. W stresowych sytuacji natłoku jestem jak statek zadokowany w doku. Od półtora roku nikogo na widoku. Stawiam wszystko na jedną kartę. Wszystko, bo to jest tego warte.
#3311 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() * Ukrywam się za barierą zasad i zobowiązań. Od tygodnia wyliczała dni do ich spotkania, układała scenariusz, w którym nie było mowy o jakichkolwiek komplikacjach, wszystko miało iść po jej myśli, jednak nie przewidziała, że w ten upragniony i wyjątkowy dla niej dzień dostanie wiadomość 'Przepraszam, nie dam rady dzisiaj'. Rozwiń skrzydła, życie jest zbyt krótkie. Nie będę rozmawiała o Twoich uroku osobistym.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-05-01 o 18:53 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 | |
Raczkowanie
|
xsxs - <3 proszę więcej ! Cytat:
caroline060 - głupolekk
![]() CaMa - jej ![]() `połączyła nas zawiła miłość. `to człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia.masz to coś co przyciąga, lecz nie spiesz się `nie kupujmy nieba na kredyt, nie planujmy szczęścia, ni biedy, nie grajmy w dwa życia jak w kości tylko dajmy, dajmy, dajmy się zaskoczyć miłości.
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Raczkowanie
|
ale dlaczego jak już spotykamy
ta jedną jedyną osobe , która jest nam pisana, nagle odchodzi ? ej chłopcze, weź wróć. że niby Ty i Ja ? tez się zaśmiałam. daj rękę. czujesz jak bije ? wiem,że tego chcesz jak ja. zaczynam uczyć się oddychać, więc błagam, nie burz tego ! bez Ciebie to tak jak bez tlenu powiadasz ? to czemu oddycham ? ciężko mi. no tak nikt nie powiedział ,ze będzie łatwo. agrr- ej dziewczyno ! kocham Cię ![]() ![]() mrs unfabolous - ej. ![]() CaMa - moja nowa wybranka . ![]() ![]() Paralogiczna - dziekuje myszko. ![]()
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-05-01 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Raczkowanie
|
Chcę uciec od tych uczuć, ale nie wiem którędy.
Taka natura człowieka, że gdy kocha to do końca. Nigdy nie myślałam, że wszystko między nami pęknie.
#3315 |
Zadomowienie
|
cieszę się, że się przydaję - także wielbię
![]() ![]() * * *
jesteś lekiem na szybkie zagojenie blizn z mojego serca
#3316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ________________ w malowane szczęście nie można uwierzyć nadzieja na mrozie lodem się skuwa, i dźwiga wspomnienia zamiast błogo leżeć. szczęście wyziębnięte soplem, wali cię po grzbiecie z niepewnością losu Czasem wydaje mnie się, że należę do innego świata.
Rysuję drzewa, niebo i trawę... To nie jest tak że zwątpiłam w m i ł o ś ć. Nigdy bym tego nie zrobiła. Przecież wiesz. Znasz mnie. Wiesz że słucham właśnie tej piosenki i płaczę zapatrzona w sufit. Moje łzy tez znasz. Tylko sufit jest Ci obcy. Nie chcę abyś kiedykolwiek go poznał. Jest mój. To na nim zaczyna się i kończy moje szaleństwo. Tam oglądam teraz te chwile, które właśnie roztrzaskały się na kawałki. Z uśmiechem o nich myślę i płaczę z żalu nad swoja naiwnością. Przecież nie tego chciałam. Nie tak miało być. Dzisiaj kocham Cię, bo nie pytasz co się stało, jutro będę Cię kochała bo zrozumiesz. Taka jest miłość. Ona się nie kończy, czasem się tylko rozsypuje na piasek. Wtedy wystarczy mały przeciąg by stała się n i e u c h w y t n a .
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zadomowienie
|
Sharmila - urzekłaś mnie!
![]() minimum4znaki - ożeszkurdę. ;d dzięki serdeczne za wyróżnienie Perełko ;* Cukiiereczek - ojeej, dziękuję bardzo! "jedna z sentymentalnych idiotek" ktoś Cię spytał kim jestem? ;P uwielbiam Cię i Twoją twórczość, cuksie. ;* bajkowa - brak mi słów, żeby opisać, jak bardzo zachwycasz. *
po słowie kocham nic już nie jest takie samo. tak sobie siedzę i czekam, aż mnie pokochasz. Ty będziesz ranić, ja będę płakać, Ty będziesz przepraszać, ja będę wybaczać, tak w kółko, aż w końcu Ci się znudzi i będzie pięknie. tego kwiatu jest pół światu a na wiosnę jeszcze więcej. :zaciera ręce: dziś nastąpił przełom, obudziłam się i nie byłeś pierwszą myślą. najpierw pomyślałam, że pospałabym jeszcze trochę. nie każ mi na siebie patrzeć. odejdź, zniknij, uciekaj, s****dalaj no! istnieje jeszcze co najmniej kilka spraw poza czubkiem Twojego nosa.
#3318 |
Przyczajenie
|
to co,że ciągle czuje Twoj zapach...
nie pytałam kiedy odchodziłeś,a teraz strasznie tego żałuje,żałuje ze pozwoliłam Ci odejsc... Pragnę Cie ale tak powoli tak po kawałku ![]() -Co chcesz? -Chcę gwiazdkę z nieba. |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
Zadomowienie
|
;*******************
akurat ciała są Marysi Peszek ;-)
na zdrówko ;-* Cytat:
_____________________ miłość to wzniosłe, wysokie stanowisko,
które nauczy cię baśni o cierpieniu Mistyczny sędzio, nie patrz na mnie z pogardą serduszko, zlekceważ ścieżkę, po której idę Boże zechciej pobłogosławić moją ambicję i niezdecydowanie. Miłość, cóż, prawdopodobnie wymaga tego ode mnie. daj mi znać, że istniejesz a chłopczyk zamknął swą miłość w skrzynce Patrz jak drżę, gdy odbieram telefon jestem inna od tego wszystkiego, co znasz, stanę się twoją muzą
![]() |
#3320 |
Raczkowanie
|
Inaczej wyobrażałam sobie ciebie...inaczej wyobrażałam sobie to wszystko.
I kiedy wypowiesz przy mnie słowo "miłość" ja po prostu zaśmieję ci się w twarz. Niech się Pan ode mnie odstosunkuje! Nic więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Całe życie mogłabym palcem kreślić serce na Twojej dłoni. ...kobiety najbardziej przywiązują się do mężczyzn, którzy potrafią ich słuchać, okazywać im czułość i doprowadzać je do śmiechu... ..mam tylko sny, Więc rozpostarłam je pod twoje stopy. Lekko stąpaj,ponieważ depczesz moje sny.
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
cuda, cudeńka ![]() Cytat:
miło mi baaaaaaaardzo : O ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ty boska jesteś ; o ;**** ![]() ![]() jeszcze więcej Ciebie tu chcę! ![]() okradam z przedostatniego ![]() Cytat:
wyróżnienie od takiej talenciary ;o . nono, dziekuuuje ;*** ![]() Cytat:
<zakochana> . ty cudzie natury
![]() ![]() podkradam ![]() bryym - oczarowałaś! ;* * * * * * * * możesz mi wszystko wybaczyc. nie ważne bo... bo ja sobie nigdy tego nie wybacze. chcialabym. chciałabym byc . chciałabym byc blisko . chcialabym byc blisko Ciebie . chciałabym byc blisko Ciebie zawsze . chciałabym byc blisko Ciebie zawsze na zawsze . - koookokokokoko... - co ty kure udajesz? - kokoko... - co ty robisz?! - kookokokocham Cie! ![]() nie wiem dokładnie czyje to opisy, ale stąd i je KOCHAM. te dwa szczególnie które są w mojej pamięci odkąd się tu pojawiły . ![]() <3 ![]() ![]() ![]() ' rodzice chcieli Ci dac na imię skur.wiel, ale ksiądz nie pozwolił, prawda? ' ![]() & 'jesteś bezkonkurencyjnym mistrzem w manipulowaniu moim samopoczuciem' ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
<3
NicNieMusisz & CaMa - ooo, szaleję z radości. ![]() caroline060 - bożesz Ty mój. ![]() w starej szafie odnalazłam Twój portret. już pożółkła, naderwana patrzy na mnie Twoja twarz i nie dopuszczam myśli, że możesz kłamać ... powoli zaczynam żyć na nowo nie oddalaj się teraz ...
trzymasz w dłoniach cały mój świat
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-05-01 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
myCh, larav, marikab, kamisha, CaMa, Primadonna, ciiri, patrysiowa_, istny_paradoks, Paralogiczna, latin, dresowa, Guziki xD, Extremalna, bryym, poprostuAsiss, minimum4znaki, Toogether93, xxgroszek07xx, _ZaagubiOna, z innej bajki, mrs unfabolous, agrr, caroline060 - żem ja kurde dawno nikogo nie chwaliłam, to dziś chwale i kłaniam się Wam słonka, bo po prostu jesteście WSPANIAŁE. <3
![]() śmiało, oderwij uszko, połam serduszko.
Zawsze chciałam mieć coś swojego. dasz mi siebie? Wieczorem obmyślę plan jak Cię ukraść.
"Spotykasz kogoś i nie wiadomo dlaczego, zatrzymujesz się właśnie przy tej osobie, a ona przy Tobie. Zawsze warto się zatrzymać. Byłoby cudownie, gdybyśmy zatrzymywali się częściej" Edytowane przez beautiful_lie Czas edycji: 2010-05-01 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | ||
Zakorzenienie
|
Zabieram jest cudowny
![]() Cytat:
Cytat:
Utulanie do snu to jego specjalność.
![]() |
#3326 |
Raczkowanie
|
`pracuję nozdrzami choro świszczącym zrezygnowaniem. w szaty ubieranie wymiętoszonych słów wy ślinionych wymymlanych rozmemłanych obiegiem powszechnym schematem kanonem andronem spoceniem nadużycia daruję sobie. `analiza syntezy konfrontacja z ucieczką dzienna noc i śpiączka ruchu kolory zapachów smak obrazów pusty przesyt braku `ledwo wychwytywane drobinki zwietrzałego ciepła w zapachu zieleni. w smaku powietrza pamięci. + patrysiowa_ , beautiful_lie - dziękuje . <3 ![]()
![]() |
#3327 |
Zadomowienie
|
dziękuuuje <3. RobCoChcesz, xx groszek07 xx, ruda wiewiora, kamisha, nydee, panna miodowa : love ![]() * Ale strach, sprawia, że kwestionuję to, czego powinnam być pewna.. Wiem, że widzisz, jak na ciebie patrzę.. Wypłacz mi rzekę łez.
Lubię to, jak mówisz, jak grasz, moglibyśmy być razem, wiesz ? Handlujesz rzeczami, których nie posiadasz.. Teraz maszerujesz w rytm innej piosenki. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-05-01 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Zdałam sobie sprawę, że nie jesteś dla mnie jedynym
Dałam ci to, czego chciałeś Dałam ci to, czego potrzebowałeś Przeszłam dla ciebie przez ogień Nie będę dłużej głupia |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Paralogiczna- Staram się. Dziękuję z całego serca. ![]() ![]() _____ Ciekawe, po ilu Twoich uśmiechach
ja się uśmiechnę? Pobił rekord wszystkich podłych drani; zburzył mój świat w ciągu najmniejszego ułamka sekundy. Krztusiła się jego powietrzem, widocznie nadmiar szczęścia też może zabić. Niewiele miała do stracenia. Niewiele w ogóle miała. Wybierając jego, postawiła wszystko na jedną kartę. Skąd mogłam wiedzieć, że dążąc do spełnienia swoich pragnień, zniszczyłam jego marzenia..
![]() |
#3330 |
Raczkowanie
|
Pamięta ktoś jeszcze? ;d
Miłość nie jest na rachunek, który trzeba uregulować. Nie daje niczego na kredyt i nie chce słyszeć o rabatach. Kochanie, rób to, na co masz ochotę, a wieczorem, w domu, o wszystkim sobie opowiemy... Może zawsze kiedy się zakochujesz, jest tak, jakby to było po raz pierwszy... Jeśli mogę powiedzieć komuś kocham Cię, muszę być w stanie powiedzieć kocham wszystkich w Tobie, kocham świat poprzez Ciebie, kocham w Tobie również samą siebie! W przyjaźni, jak i w miłości, dwoje ludzi, jedno obok drugiego, unoszą razem ręce, by odnaleźć to, czego w pojedynkę nie mogą dosięgnąć. Nigdy nie wiadomo, kiedy spotka się kogoś ważnego... Nieważne jakimi jesteśmy, ważne jakimi się staniemy. Razem dotrzeć możemy, tam gdzie nie dotarł nikt... Na skróty do nieba. Właściwie nie boję się nieznanego. Tylko trochę szkoda mi tracić to, co znam. Pierwszy związek jest zawsze bardzo kruchy, podatny na różne wstrząsy, ale jeśli jest dobry, trzeba walczyć o jego zachowanie... Miałam wrażenie, że bierzesz mnie za rękę i wprowadzasz w sam środek tajemnicy, by zgłębiać tajemnice. Im bardziej się człowiek starzeje, tym większym smakiem musi się wykazać, by docenić życie. Jestem przepełniona miłością, czuję, jak mnie pali, dał mi jej tyle, że starczy na wszystkie następne lata.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.