|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Karolca przykro mi Kochana
![]() ![]() ![]() Cora bardz Ci współczuję tych stresów na końcówce ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------
#3302 |
Zakorzenienie
|
coś wizaż szwankuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3304 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Karolca przykro mi z powodu@ ![]() A ja po dłuuugiej rozmowie z lekarzem zdecydowałam,ze w piątek jade na cc.W tej klinice tez zrobią mi cc,ale ja ufam bardziej jemu,więc wole jechać 70km.Poza tym w klinice szybko wypuszczają,a nie wiem w jakiej kondycji będę.Jutro jeszcze musze porobić badania i w piatek 0 8 rano mam sie stawic na oddział i prawdopodobnie w piatek zrobią cc.Lekarz mnie uświadomił,że szans w ogóle na poród naturalny w moim przypadku nie widzi ![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-04-06 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3306 |
Wtajemniczenie
|
Sama nie moge uwierzyć!Juz niedługo sie spotkamy
![]() Coś mnie brzuch boli idę sie położyc,żeby zcasem mnie nie wzieło przed czasem ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Zakorzenienie
|
Cora, trzymam kciuki za szczęśliwe spotkanie z Lilką
![]() ![]() I odpoczywaj teraz póki jeszcze możesz ![]() Cytat:
![]() malinka, nadia no cóż... mi też trochę przykro bo faktycznie nadzieja się zrodziła. Ale jak dziewczyny piszą - nie teraz, może za miesiąc będę miała lepsze wieści? TŻ już mnie pytał kiedy zaczynamy staranka ![]() ![]()
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
witajcie po długiej nieobecności
![]() wpadłam pochwalić się swoim maleństwem, Idalka urodziła się 23 marca miała 3210g oraz 53 cm
#3310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Ostatnio czasu nie mam na nic... Cora ojej to już w piątek ![]() Trzymam Kochana mocno kciuki, żebyś wytrwała do piątku i oby wszystko pięknie i szybko poszło ![]() ![]() Karolca przykro, że przylazła ![]() ![]() Iza Idalka jest śliczna ![]() co tam u Ciebie jak sobie radzicie?? Alexa cieszę się, że tsh spadło ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 16 staraczek paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Darusiaaaa (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 26, last @ 19,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 24, last @ 17,03 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 29, last @ 25,03 Pacierp (Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03 Zafrine (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 35, last @ 26,03 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 41, last @ 28,03 alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 11, last @ 29,03 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 26, last @ 3,04 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 5, last @ 6,04 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 13 zafasolkowanych: Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 |
Wtajemniczenie
|
izabela ojej jaki slodziak!!!!!!
super ze sie odezwalas masz piekna coreczke ![]() jejku jak to szybko minelo! jak dzis pamietam jak chwallas sie dwiema kreskami ![]() moja kruszynka tez kopie i przesyla wam mnostwo zarazkow!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- .....tak strasznie chcialabym ja juz miec przy sobie......... ![]()
#3313 | |
Zakorzenienie
|
iizabelaa, śliczną masz córcię
![]() Cytat:
![]() malinko, doczekasz się ![]()
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Tacca
![]() Malinko porywam ![]() ![]()
#3315 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa
![]() co u mnie? ... dużo by pisać ... mam szczęście, bo mała jest generalnie spokojnym dzieckiem, jest słodka, ale mnie niestety dopadło coś ala depresja ![]() nie umiałam się odnaleźć w nowej sytuacji, w tym, że od teraz moje życie toczy się od karmienia do karmienia ![]() trochę głupio mi o tym pisać, bo z reguły wszyscy piszą o szczęściu i samych pozytywnych emocjach, ale z każdym dniem jest lepiej i mam nadzieję, że już niedługo będzie tylko dobrze Całe szczęście mam duże wsparcie ze strony tż, on po prostu umiera ze szczęścia odkąd mała jest na świecie ![]() Ale nie chce go obciążać, bo on ma pracę i studia. ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]() bo ten czas szybko mija
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Czesc laski
![]() Nie wiem czy ktos mnie jeszcze pamieta ale malinka prosila o odzew wiec jestem ![]() ![]() dzis moje szczescie skonczylo 3 miesiace a oto ona ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1301913419 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1301913419 u nas w porzadku mala rosnie jak na drozdzach jest bardzo zywym dzieckiem i juz sie rwie do siedzenia... a tak po za tym po staremu stara bida ![]() postaram odzywac sie czesciej obiecuje ![]() malinko jak sie czujesz ktory to juz tc???
#3317 |
Zakorzenienie
|
Karolciu bardzo mi przykro
![]() Agatkowy fluidek dla Ciebie ![]() i wszytskich staraczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz się przyzwyczaić do nowej roli mamy a każda kobieta inaczej to przechodzi ![]() ![]() Wsparcie męża ważna rzecz i nie dziwię się, że się zakochał w małej księżniczce ![]() Trzymajcie się cieplutko i odzywaj się czasem ![]() Malino szybko Ci zleci do porodu a póki co ciesz się ciążą i ruchami córci ![]() porywam jednego ![]() Pamela ja Cię pamiętam ![]() ale ten czas leci ![]() ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2011-04-06 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Pamela ja Cię pamiętam
![]() ![]() ![]() Scio porywam fluidka ![]()
#3321 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() A to fludki dla staraczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ostatnio tylko jestem bardzo senna i czuje ze mala zaczyna rzadzic moim cialem i wo0gole ![]() ![]() kilogramow jak narazie mam 6 na plusie i nie jest zle ale juz sie szybciej mecze itd wkoncu to juz 3 trymestr!!!!!(chyba od jutra)
![]() |
#3323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
![]() karolca zobaczysz ze niedlugo i ty doczekasz sie swojej fasolki ![]() ja dzis chyba zaczelam 7 miesiac...zastanawiam sie co dzis ciekawego robic i jak narazie nie mam pomyslu..;( colorady a ty jak sie czujesz?juz jutro bedziesz miec malo przy sobie! ![]()
#3325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez cala ciaze znioslam superowo nic mi nie dolegalo jedynie czasami zgaga ale to nic... jej to juz 7miesiac ale to leci... kurcze troszke ci zazdroszcze bo ciaza to cudowny stan brakuje mi strasznie brzuszka pomimo ze mam mojego kochanego skarba przy sobie... ale nie zamierzam poprzestac na jednym dziecku za 3latka znow wznawiamy staranka chcemy teraz trafiac w chlopca choc wiem ze to nie od nas zalezne ![]() ![]() ![]() a jak bedziesz rodzila sn???
![]() |
#3326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamela pamiętam Cię,córeczka śliczna i jaka już duża ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() edziu a tobie nakopać ![]() cora i dobra decyzja dzieciątko najważniejsze,a po co masz się mećzyc najpierw naturalnie,a i tak byś poszła na cięcie i uwierz mi szybciej dojdziesz do siebie wiedzac,ze masz cc.Ja namęczyłam się tyle i tak skończyło się cięciem,a mogli mi tyle dni bólu oszczędzić,a i tak bym nie urodziła naturalnie,ale niestety u mnie mecza i dopiero później na cc robią jak kobieta nie ma sił.Więc nie ważne jak dziecko przychodzi ważne ,aby było zdrowe i bezpieczne.Mam nadzieje,ze ty usłyszysz ten pierwszy krzyk,mi niestety nie było dane i nad tym stale ubolewam,ale no niestety znieczulenie nie zadziałało na mnie i dlatego szybka narkoza.To w piątek już będziesz tulić Lilke ![]() izabela cudna ![]() pamela urocza córeczka i już 3 meisiace ale czas leci a ja w ciązy przytyłam 20kg ![]() ![]() ![]() A ciąża to cudowny stan ja bym mogła chodzic i chodzic,ale jak któras bedzie rodzic za mnie ![]()
#3328 | ||
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Karolca ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A sobie kochana daj troszkę czasu na odnalezienie się w nowej sytuacji. Pięknie i różowo od samego początku to tylko w filmach jest ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Zadomowienie
|
cora to juz jutro bedziesz tulic malutką, ale super, jak to szybko zleciało.
dra to juz mało kg Ci zostało do zbicia. karolca ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
zbieram sie pomału do lekarza, jeszcze musze wyniki badan odebrac i jak zwykle stresa mam przed wizytą...... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny z kubkiem kawy i pysznymi ciastkami
![]() Cora jak samopoczucie przed?? Jeszcze raz trzymam kciuki i życzę szybkiego powrotu do siebie po porodzie ![]() Trzymaj się Skarbie ![]() Madziu to ja porwę sobie fliudka od Twojej niuni ![]() Trzymam kciuki za wizytę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.