![]() |
#3301 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dekupażystki się wymieniają :))
Cytat:
![]() Kasiu zapytam, ale pewnie zrobi
pozdrawiam Basia ![]() moje decou serwetki na wymianę decoupage i inne robótki blog w powijakach Edytowane przez decomanka Czas edycji: 2012-05-11 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Wtajemniczenie
|
Schody gdzieś tam w dalekiej perspektywie mam
![]() ![]()
#3303 | |
Osiołek z zakątka :)
|
Piękna Zieloniutkiej konewka
![]() ![]() ![]() A nasionka też Madzia zdekupażowała???? Cytat:
![]() Podpisu nie mogę usunąć, to odgórnie wizaż podpisuje zdjęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
chodziło mi o Twoj osobisty podpis pod postem
![]() ![]() ![]() faktycznie Poppy jeszcze była.... to już wszystko wyjaśnione ? ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Zielonka miała przecież tyle czasu, że nasionka zdążyłaby po 2 razy zdekupażować ![]()
#3305 |
|
Aaaaa mój osobisty podpis
![]() Ale zaraz usunę całuśnego osiołka, coby nie zaburzał oglądania galerii ![]() ![]() ![]() No to wszystko jasne, może tylko Terenia, tak jak prosiła DDosiek wstawi zdjęcia swojej pracy? Bo tylko jeszcze jej nie mogłyśmy obejrzeć ![]() Ja jutro uzupełnię galerię o te cztery ostatnie prace. Dzisiaj za oknem już grzmi a parzystokopytny strachliwe stworzenie ucieka do pierzynowa ![]() No i czas na kolejną wymiankę - może morską??? Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2012-05-11 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Wtajemniczenie
|
Ooo, widzę nowe prezenty, co jeden to piękniejszy . Konewka Martusi bajeczna! Kasetka na biżutki też cudna!
No i nareszcie wiadomo kto zrobil mój, śliczny rewelacyjnie postarzony chustecznik. Elu, kochana , ![]() ![]() ![]() ![]() No i prezent bardzo na czasie, bo przeziębienie mnie dopadło, katar, gardło, bolą wszystkie mięśnie ![]() ![]() ![]()
babagaga moje DECOUPAGE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238581 blog ![]() Edytowane przez babagaga Czas edycji: 2012-05-11 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
pupilku a tak
Dodatkowe opcje -> różne opcje -> pokaż mój podpis to jest w tutaj na dole przy edycji postu ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- wymianka morska zdecydowanie nie ![]() Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2012-05-11 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Wtajemniczenie
|
Sylwuś, mamy koneweczki, mamy,
![]() ![]() O jakiej morskiej wymiance mowicie???? bo ja się już zgubilam, chyba na dodatek mam gorączkę, lecę łyknąć garść medykamentow, coby jutro trzymać się jako tako ![]()
babagaga moje DECOUPAGE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238581 blog ![]() Edytowane przez babagaga Czas edycji: 2012-05-11 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
Basiu zapytaj za ile
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- a jak by miała morska wyglądac? ![]()
#3310 |
|
Ok Emi przeedytuję każdego posta
![]() ![]() Grażynko kuruj sie kochana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Temat morski, motywy związane z morzem - kotwice, statki, plaża, słońce itp itd. I prawdziwie morskie dodatki - muszle i inne głowonogi i rozgwiazdy. Czyli takie 3D o tematyce wakacyjno-morskiej. Może być też trawa morska, bryza morska, morskie zwierzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Ewuniu
![]()
#3312 |
Zakorzenienie
|
oj taka wymianka nie dla mnie
![]()
#3313 |
Zakorzenienie
|
to nie jestem sama
![]()
#3314 |
Zakorzenienie
|
Wspaniałe prezenty wszystkie dostałyśmy. Wprawdzie mój najpiękniejszy ale Wasze też śliczne. Zabawy było co niemiara.
Dziękuję Sylwi za zorganizowanie tej wymianki, która była SUPER!!!!!! Jeżeli chodzi o następną to jestem za. Jednak mi tematyka morska nie odpowiada. Nawet w preferencjach wspominałam, że nie lubię takich motywów. Ale jak większość wybierze to się dostosuję. Ja wolała bym coś w typie: "Lato motylami kolorowe i śpiewem ptaków brzmiące" "Lato pachnące ziołami" |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Wtajemniczenie
|
Ja również nie przepadam za motywami morskimi. Natomiast tematy zaproponowane przez Bożenkę bardzo mi się podobają
![]() ![]() No i potwierdzam, że moją koneweczkę ![]() Madziu, jeszcze raz wieeeelkie dzięki ![]() ![]() ![]()
#3316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pojechałam do niej pewnego dnia z zapodkładowaną konewką i planem wykonania jej, różnymi technikami, ale generalnie miało być dużo malowania. Terenia, jak to Terenia, zaperzyła się trochę i mówi: " No pewnie, będzie mi się tu grzebać z malowaniem, oszalała chyba, tu proszę serwetki wybierać, naklejać.... tą .... tą... może tą.... no i już.... klej.... raz dwa.... tu czasu nie ma na te twoje banialuki" Serio serio.... Terenia może potwierdzić. ALe potem to już musiałam swoje dodać....np koroneczkę.... co to do końca nie wiem czy pasuje:P Martuś, ty pciągnij to może jeszcze lakierem, bo jest 10 warstw, może za mało... Ja również dziękuję Sylwii za świetną zabawę no i za WSPANIAŁE od niej podarunki, bo taka ci ona dobra z serca jest!!! Co do motywów marynistycznych...... jeszcze zrobić to bym mogła bo mam materiały itd, ale np nie wiem co miałabym zrobić z pracą, którą bym dostała od kogoś z tymi motywami, bo mi do niczego nie pasuje. A może, czy mogę coś nieśmiało zaproponować. Jest taki piękny maj, wszystko kwitnie, jest ZIELONO\ Może wymianka zielona, pod tytułem "ZIELONO MI"??? Buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam,że wczoraj nie napisałam ale ....
Tak potwierdzam Popitka ukochana przysłała mi tą piękną szkatułeczkę na biżuterię. Aż żałuję ,że nie zrobiłam tak pięknej sesji zdjęciowej jaką miała koneweczka. Zielonka a jakże prawdę prawi motywy i całą resztę dobierałyśmy razem. Ino pomysł z koroneczką nie mój /piękny lecz niepraktyczny ![]() Prezent dla Dosieczka ja robiłam. Jest to okrągła duża deska do używania / pisała w pref.,że lubi rzeczy praktyczne/ a drugiej jest motyw kwiatuszkowy. Nie wiem czy mam zdjecie - będę szukać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I wcale nie zgadzam się co do koroneczki... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Ja Basiu też byłabym chętna na takie domki - herbaciarki
![]() ![]() ![]() Kochane moje czas na podsumowanie wymianki "Wiosna, wiosna, ach to Ty" ![]() ![]() Kochane dziewczyny jestem zachwycona każdą pracą, którą wykonałyście i baaardzo się cieszę, że wszystkie prace doszły praktycznie w tym samym czasie bardzo ale to bardzo wam dziewczyny dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DZIĘKUJĘ WAM Z CAŁEGO SERCA ZA UCZESTNICTWO W WYMIANCE WIOSENNEJ
![]() ![]() ![]() ![]() przyjmijcie te kwiatki z wyrazami podziękowania - szkoda, że nie da się przesłać zapachu. P.S. Ja jestem chętna na następną wymiankę ale nie marynistyczną może być letnio - zielarska ![]() ![]() ![]()
#3321 |
Zadomowienie
|
Kasia my mogłybyśmy wysłać dwa słoiki:
1) z piaskiem morskim 2) z morskim powietrzem ![]() ![]() ![]() To tak jak pisałam wyżej: garść piasku i morskie powietrze |
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Aga można by ewentualnie jakiego kamienia na plaży poszukać i dorzucić zdekupażowanego
![]() ![]()
#3323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
![]() Jednakowoż nadal mnie morskie motywy nie kręcą zupełnie ja mogę zorgnizować dekupażystki niedekupażowo, ale już Emii Aga się odgrażały, że nie, choć z xxx to można cuda wyczarować i wcale nie muszą być duże, malutki obrazeczek, albo hafcik na poduszeczce, igielniczek. No ale zielona wymianka też brzmi dobrze
#3325 |
Zadomowienie
|
Oj tam oj tam
Ja po prostu jestem zdania, że nie każdej się podobają xxx i nie każda byłaby zadowolona z tego, że te xxx otrzyma ![]() A morska chyba też nie dla mnie, bo jak bym coś o tematyce marynistycznej dostała to nie wiem do czego by mi to pasowało. Czy do żółto-białej sypialni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
no ja nie wiem czy tu są takie co xxx nie lubią w ogóle
![]() Są takie? ![]()
#3327 |
Zakorzenienie
|
JA Z CHĘCIĄ BYM PRZYGARNĘŁA XXX
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zawsze można dać dłuższy czas na taką wymiankę ![]() ![]()
#3328 | |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale podziwiać piękne krzyżyki u innych jak najbardziej ![]() No chyba, że znalazła by się jakaś samobójczyni ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- zawsze można też ustawić losowanie na chcące i nie chcące xxx ![]() nie no żartuję, to może faktycznie zielona wymianka?
#3330 |
Zakorzenienie
|
Co do wymianki niedekupażowej to przecież każda z nas zrobi to co robi niedekupażowego nie muszą to być krzyżyki przecież bo nie każda z nas się nimi zajmuje.
A wymianka zielona też brzmi świetnie. To może zróbmy jakieś nie wiem głosowanie albo najlepiej jak ktoś po prostu ogłosi temat i zajmie się organizacją ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.