|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
BAN stały
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
wszystkie posty w stylu: "kochałam się z mężem codziennie, czy jestem w ciąży? pierwszy miesiąc starań i nic. Czy powinnam zrobić badania? czy można wpaść...? BĘDĄ IGNOROWANE przynajmniej przeze mnie
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3304 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska może kiedyś uda mi się złapać moment i pokonać technikę.
Zmykam spać, spokojnej nocy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez spadam... Chociaz nie wiem czy zasne... Dobranoc Laski 😚
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3306 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, po tym filmie będzie następny?
Kluska, bo to tak jest ze wszystkim. Za jakiś czas stwierdzisz, że zrobiłaś za mało zdjęć Hani, a to to a to tamto. zajefajnie poszłam spać...że aż nie poszłam... Ziajka, dobrze masz z tą uprawą rolną...będę musiała grubiej obierać. moja Lala właśnie sama przewróciła się na boczek. Podniecam się, bo ona tego normalnie nie robi, bo przez to napięcie mięśniowe nie ogarnia takich pozycji (tak mi to tłumaczyła pani fizjo).
|
#3307 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() 'uprawy' jest tylko troszkę bo to miniogródek przy domu. dla Dżas za obroty, czyli są postępy fizjo. Dzień dobry! Od 5 nie śpimy. Obudziło nas coś szeleszczące w torbie, tż musiał zostać bohaterem w swoim domu i nas uratować. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Agabi, o co chodzi z filmem? ![]() super, że Dżass robi postępy :juoi: Ziajka brawo dla tż, patrz jaki dzielny :p
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#3309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My wstałyśmy przed 7, ale Dżas cichutko leżała w łóżeczku. no chyba mamy postępy, bo do tej pory przewroty były, ale tylko do zabawek, a dziś w nocy pierwszy raz bez niczego...sama z siebie. Dziś Dżas kończy 4 miechy, i już mnie korci żeby dać marchewkę...mogę? czy lepiej poczekać 2 tygodnie? wiem, że brzmi to tak, jak:"kochałam się dziś z mężem? czy jestem w ciąży? aaaaaIza, jak @? spokojnie? miłego dnia dziewczynki a i jeszcze jedno pytanie: pani fizjo kazała ćwiczyć z piłeczką dłonie, kupiłam piankową, neonowy pomarańczowy w decathlonie...wymyłam w płynie do naczyń dla dzieci...może ją ślinić? czy raczej średnio? Kluska, no wiesz...film z nami w roli głównej...to o czym pisała Ziajka
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Alez tutaj wczoraj wrzalo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mieliśmy może 3 przytulanki w tym cyklu.. także raczej wątpliwa sprawa Cześć. Kawy!!!!!!!!!
|
|
#3312 |
|
Wtajemniczenie
|
Agabi nie wiem co to było, nie zaglądałam
chyba jakiś duży robal bo to coś wleciało w nocy przez otwarty balkon, a gdzie mysz na 4 piętrze? Zresztą wyleciało z torby na balkonie chyba bo jak tż szukał po chwili to nic już nie było ![]() Gianka jak Natka? Przymknęło mi się oko na chwilę i nie mogę się rozbudzić. Kuba śpi cały mokry, ale dziś skwar. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3313 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry!
Agabi będę się dalej podniecać, zawsze tak mam przy muzyce torba w 75% gdzieś jest już spakowana, więc chyba mogę rodzić, kruszyna już tak się wierci, że chyba też już ma dość bycia w formacie zip.Kama brawo za interwencję tez podpisuję się rękami i nogami, że chorym i krótkim wpisom tutaj na forum mówię STOP ![]() Kluska też sobie tak myślę, że za nami już najpiękniejsze młodzieńcze lata niestety, ale za to dużo nowych i bardziej intensywnych wrażeń przed nami, związane chociażby z macierzyństwem i odpowiedzialnością, chyba trzeba szukać plusów, w końcu teraz jesteśmy komuś potrzebne ![]() Mysia zaraz też lecę po kawę, upały zabijają
|
|
|
|
#3314 |
|
Wtajemniczenie
|
lecę z Jaśką do sklepu póki nie ma jeszcze mega upału.
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Hej.
U mnie weekend długi, jak już wczoraj pisałam... W piątek byliśmy poprosić chrzestną Oli zeszło z kąpaniem i usypianiem do 23 i padłam jak kawka a jeszcze pozmywać itp... W sobotę rano zakupy, później przyszła kuzynka siedziała z 6 godzin, ale ja chociaż się odchamiłam, a w międzyczasie szykowałam żarełko na grilla u moich rodziców. No i grill i znów ok północy spanie. A niedziela no to Kościół, obiad u babci i awantury z tym moim panem Myślałam że w kosmos Go wyślę. A wieczorem przegiął pałę całkowicie. Popłakałam się i poszłam spać... Menda jedna! Kami - jak dobrze, że mnie tak nie przywitałyście A ogólnie bo niektórzy na serio nie wiedzą co i jak pisząKluska - ja też mam takie okresy, że myślę że te życie za szybko ucieka I niekiedy mówiąc szczerze żałuję że to tak szybko się potoczyło i tak szybko dojrzeliśmy. Z P jestem już 8 lat i ciągle była pogoń za kasą. Zawsze na weekendy wyjeżdżał i nigdy się nie wyszaleliśmy. Za szybko zawitała dorosłość. Ale Oli nie żałuję, chociaż nie raz usłyszałam że za młoda jestem na dziecko![]() Agabi - właśnie o jaki film chodzi?? dla Jaśminka za 4 miesiące. Już się doczekać nie mogę kiedy Ola je skończy. No ja bym dziś podała marcheweczkęEwcia - Tż wróci już niedługo. Jak Kostuś dziś po wyjeździe taty?Ziajka - dla Tż. Mój by mnie wysłał Ot taki bohater ![]() mysia - bo też oczy na zapałki dziś. Gianka - jak butla idzie teraz, widziałam że wcześniej ok było.
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Od 5 już w ogóle nie śpimy, Mały gada jak najęty Z TZ nadrobiliśmy już wczorajszy spacer, bo jest mega upał i na pewno do wieczora nie opuścimy domu, tu przynajmniej da się wytrzymać Ten full romantic spacer był na bazar Dziewczyny ja ciągle myślę o przemijaniu i czasem nie mogę uwierzyć, że na prawdę mam dzidzię, to takie niesamowite, niedawno życie było takie beztroskie, a tu tyle się zmieniło Ale nie zamieniłabym mojego życia mimo iż mały ograniczył mnie w wielu rzeczach ![]() Brawo dla Jasieńki za 4 miesiące ![]() To na razie tyle, będę pewnie cał dzień podczytywać, bo na pewno na razie jesteśmy w chałpie
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewuszki
u na maakryczny i zarazem cudowny czas sprzatanie własnej chaty dzi ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- dzrzwi, dzis został dół, kuchnia, podłogi, kominek, taras i wszytko przed wejsciem, co by juz sasiadów nie szokowac burdelem ![]() sorry za brak polskich liter, ale młodego karmie i pisze lewa reka Kluska- mnie tez tak nachodzi, i przeraza tempo w jakim mija czas ![]() byłych nie wspominam, bo nie warto Ruda 3 tygodnie szybko zlecą Agabi Ziajkaech... U nas też ciężka noc, obudziłam się z bólem głowy ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Coffe uper, że już większość torby ogarnęłaś- dla mnie to był jakiś koszmar, nie mogłam się w ogóle zabrać do tego ![]() Agabi za obrót!! Co do marchewki to Ziajka super masz z tymi własnymi warzywami, my też powstrzymujemy się od spacerów, zero przyjemności w tym upale
|
|
|
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
Kasia to miałaś pracowity weekend, ale weekendy zazwyczaj szybko zlatują
![]() Agabi możesz spróbować dać troszkę marchewki, nie powinno jej zaszkodzić, a może nawet bardzo posmakuje ![]() Zophiee torba w miarę ogarnięta, ale nie obyło się bez listy jak dla "młota", nie daję sobie jednak głowy, czy wszystko mam, trochę muszę jeszcze dopakować, ale myślę, że będzie dobrze. Od wczoraj mam wrażenie, że Magda już nie daje rady, wierci się i przeciąga, coś w stylu "wypuść mnie w końcu"!
|
|
|
|
#3319 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
co sie stało? Cytat:
chyba każda z nas ma takie myśli.Czas leci nieubłagalnie.. Cytat:
![]() Nie smuć sie niedługo znowu przyjedzie Cytat:
Zgadzam sie w 100%. Cytat:
dla Dzas![]() Cytat:
Poczekaj jeszcze ze 2 tygodnie. Z @ nie jest tak zle,choć wiadomo że @ w taką pogode to żadna przyjemność. Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||||||
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Aga jak Jaska jest na mm to ja bym juz pomalu startowala ze sloiczkami ale to jeszcze niech dziewczynki sie wypowiedza.Brawo za 4miechy
![]() Lila brawo dla Natanka za 3mies ![]() Yss ciesze sie ze szczesliwie dojechaliscie, mocno cie sciskam i kciukuje nadal z calych sil! Mysiu ja tez dzis zdecydowanie dzien nastawiam na kawe ![]() Zophee alez emocje juz sprzatac swoj dom super jeszcze chwilka i bedziecie u siebie.Ewciu ale zlecial tydzien, szkoda ze tz musial jechac:/kiedy teraz bedzie? Kasia widze ze week intensywny a tz sie nie martw, tylko twarda badz nie miekka![]() Kami alez nam riposty zapodalas no brawo za odwage ![]() Iza jak zab?przeszlo cos? Arletko czy Lenka juz przyzwyczaila sie do tej pieluszki?jak sobie radzi? Ziajka dziekuje Natka juz dobrze, dzis odsypia chyba wczorajszy dzien bo wlasnie ma drzemke juz prawie 2h:/ opisalam tez w k.Hmmm zapomnialam co jeszcze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3321 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Ja musze sie pochwalić ze komoda zapełniona Haniowymi rzeczami. Musze pare drobiazgów kupić. Tż ma dziś łożezko wyczyścić i pomalować. Ja musze jeszcze wyprać wózek mam nadzieje ze zdąrze ze wszystkim.Ruda ![]() Kasia to udany czas miałaś. Dlaczego ci smutno? Mysia śniłaś mi sie dzisiaj. Aga dorasta ta twoja kruszynka. Super ze taka silna pewnie po mamusi ![]() Coffee jeszcze chcwilka i będzie wilkie bum. Zophiee zazdroszcze swojego domku. Musi być super uczucie sprzątać na swoim ![]() Mysti |
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
A wiem Cofee Madzia juz wreszcie chce cie poznac i juz dobitnie daj znac ze pora wychodzic
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Mysti to czekamy na wiesci ![]() Tasiu czesc;* jak sieczujesz?widze juz wszystko prawie dla Hani naszykowane ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Kluska alez sentymenty cie dopadly dalas kazdej z nas do myslenia i powrotu do przeszlosci Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
Tasia no to super
na pewno zdążysz ze wszystkim, jeszcze trochę czasu zostało.Gianka pewnie masz rację, choć mogłaby sobie jeszcze chwilę podrosnąć. |
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Frisk no ladnie byloby sie przedstwic i pow cos o sobie na poczatek a nie tak ni z gruchy ni z pietruchy.Nie jestesmy zolzami tylko ladnie byloby tak zaczac a nie tylko wpasc na sekunde...
Ubranka to raczej metoda prob i bledow mysle ze kilka zestawow na 56 powinnas kupic ale bardziej skup sie juz na 62 i sprawdz wielkosc kosci udowej jak mowila Aga to pewno duzo pomoze plus info o wadze.Mysle ze z iloscia nie ma co szalec bo i tak dopiero jak pojawi sie maluszek to bedziesz wiedziec co dla was najwygodniejsze i wtedy ewentualnie dokupisz sobie braki.Juz jestes na finiszu wiec zycze ci szczesliwego rozwiazania. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Za wcześnie pochwaliłam i @ mi daje w d.upe
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Tasia, widzę już prawie przygotowana
Śniłam Ci się mówisz ![]() A ja dzisiaj mam w cholerę pracy ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- o widzisz. A ja już prawie nie mam ....
|
#3327 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Bry z rana!
Cytat:
![]() Ruda Dajesz dziś radę? Cytat:
.Cytat:
Wstałam, bo musiałam. Jezu tak mi się do pracy nie chce iść. I jeszcze muszę jakiś obiad wyczarować. W ogóle to jak nas nie było to mi jajko w lodówce pękło i zgniło . Idę po kawę i śniadanie jakieś.
|
|||
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Mały ma drzemke a ja musze ogarnąć chate i wstawić pranie.
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Agabi Dżasss już 4mce ma więc możesz dać marcheweczkę Zophiee super że już na swoim, jak się ogarniecie ze wszystkim prosimy o fotki ![]() Tasia,Coffe Wy to już bliżej jak dalej ![]() Gianka jak tam akcja BUTLA? Nacia załapała czy nie bardzo? Mysia ja już po kawie masz jakieś przepisy od sis?![]() Klusia co się nie meldujesz od rana? Kasiu ale miałaś aktywny weekend lubię takie![]() Lecę posiedzieć do mamy-będę później ![]()
|
#3330 |
|
Wtajemniczenie
|
Agabi
za 4miechy myślę, że możesz startować ze słoiczkami. Powoli, żeby smaki poznawała ![]() Ewcia jak Kostuś? Coffee torba gotowa Madzikowi pewnie ciasno i chce już spotkać się z mamą. Jak znosisz upały?Tasia za zorganizowanie, druga ciąża to chyba spokjniej podchodzisz? Uważaj na siebie w upały, a starszak daje odpocząć?Gianka bidulko, czytałam w k. Mysia ja to twojej pracy nie lubię, że Cię tak męczą. Iza nich już @ nie męczy Zophiee ale super Kasia oj działo się u Ciebie. Oj, Kubulek bawi się książeczką i co chwilę woła mamma Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

dla Dżas za obroty, czyli są postępy fizjo. 

aaaaa

torba w 75% gdzieś jest już spakowana, więc chyba mogę rodzić, kruszyna już tak się wierci, że chyba też już ma dość bycia w formacie zip.
Myślałam że w kosmos Go wyślę. A wieczorem przegiął pałę całkowicie. Popłakałam się i poszłam spać... Menda jedna!
Tż wróci już niedługo. Jak Kostuś dziś po wyjeździe taty?
bo też oczy na zapałki dziś. 

. Idę po kawę i śniadanie jakieś.

myślę, że możesz startować ze słoiczkami. Powoli, żeby smaki poznawała
Kubulek bawi się książeczką i co chwilę woła mamma