O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-06, 23:57   #3301
friks
BAN stały

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Wybacz ale kazda tak pisze... Wiec nie dziw sie ze to nas drazni. Mialysmy tu taka jedna ktora np. Zapytala nas w pierwszym poscie czy bzykajac sie codziennie z mezem WPADNIE W TEN SPOSOB. To slowo nas urazilo bo watek jest o STARANIU sie o dziecko. Jesli chcesz zostac na dluzej to prosze bardzo. Napisz cos o sobie-ile masz lat czy masz dzieci lub czy jestes w ciazy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
30 lat . Oczywiście jestem w ciąży , termin na wrzesień , . Gdyby było inaczej nie widzę sensu mojego bycia tutaj
friks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 23:58   #3302
agabiwro
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Cytat:
A teraz jedza Ruda. Podpisuje sie pod tym i jak najbardziej jestem za tym co napisala Kami. To robi sie juz nudne ze zyjecie naszymi problemami i radosciami ale skoro nie macie swojego zycia to znak ze trzeba cos z tym zrobic. To tyle ode mnie.

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Yss tym razem sie sie wystraszylam 😄dobrze ze jestescie juz w domku. Tz przyjedzie pewnie za jakies3tygodnie wiec troche poteskimy. Boje sie jutro reakcji Kostusia jak sie zorientuje ze tatusia nie ma 😪

Ziajka my dopiero przed19ta na dwor wyszlismy i kapiel nam sie godzine przesunela... Kubula kochany smieszek.
Tz wlasnie pojechal...
Misti czesc 😚

ode mnie

wszystkie posty w stylu: "kochałam się z mężem codziennie, czy jestem w ciąży? pierwszy miesiąc starań i nic. Czy powinnam zrobić badania? czy można wpaść...? BĘDĄ IGNOROWANE przynajmniej przeze mnie

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 00:01   #3303
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
ode mnie

wszystkie posty w stylu: "kochałam się z mężem codziennie, czy jestem w ciąży? pierwszy miesiąc starań i nic. Czy powinnam zrobić badania? czy można wpaść...? BĘDĄ IGNOROWANE przynajmniej przeze mnie
Wielka lofka dla Ciebie.😍

13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 00:01   #3304
Ziajka
Wtajemniczenie

Kluska może kiedyś uda mi się złapać moment i pokonać technikę.

Zmykam spać, spokojnej nocy.

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 00:13   #3305
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Ja tez spadam... Chociaz nie wiem czy zasne... Dobranoc Laski 😚

Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-07-07, 00:14   #3306
agabiwro
Wtajemniczenie

Dziewczyny, po tym filmie będzie następny?

Kluska, bo to tak jest ze wszystkim. Za jakiś czas stwierdzisz, że zrobiłaś za mało zdjęć Hani, a to to a to tamto.

zajefajnie poszłam spać...że aż nie poszłam...

Ziajka, dobrze masz z tą uprawą rolną...będę musiała grubiej obierać.

moja Lala właśnie sama przewróciła się na boczek. Podniecam się, bo ona tego normalnie nie robi, bo przez to napięcie mięśniowe nie ogarnia takich pozycji (tak mi to tłumaczyła pani fizjo).

Stary 2014-07-07, 06:37   #3307
Ziajka
Wtajemniczenie

Cytat:

'uprawy' jest tylko troszkę bo to miniogródek przy domu.
dla Dżas za obroty, czyli są postępy fizjo.

Dzień dobry!
Od 5 nie śpimy. Obudziło nas coś szeleszczące w torbie, tż musiał zostać bohaterem w swoim domu i nas uratować.

Stary 2014-07-07, 07:44   #3308
_Kluska_
Zakorzenienie

hej

Agabi, o co chodzi z filmem?
super, że Dżass robi postępy :juoi:

Ziajka brawo dla tż, patrz jaki dzielny :p

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 07:51   #3309
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość

'uprawy' jest tylko troszkę bo to miniogródek przy domu.
dla Dżas za obroty, czyli są postępy fizjo.

Dzień dobry!
Od 5 nie śpimy. Obudziło nas coś szeleszczące w torbie, tż musiał zostać bohaterem w swoim domu i nas uratować.

Ziajki, Wy to jesteście udani. Co to mysz była?

My wstałyśmy przed 7, ale Dżas cichutko leżała w łóżeczku.

no chyba mamy postępy, bo do tej pory przewroty były, ale tylko do zabawek, a dziś w nocy pierwszy raz bez niczego...sama z siebie.

Dziś Dżas kończy 4 miechy, i już mnie korci żeby dać marchewkę...mogę? czy lepiej poczekać 2 tygodnie? wiem, że brzmi to tak, jak:"kochałam się dziś z mężem? czy jestem w ciąży? aaaaa

Iza, jak @? spokojnie?

miłego dnia dziewczynki

a i jeszcze jedno pytanie: pani fizjo kazała ćwiczyć z piłeczką dłonie, kupiłam piankową, neonowy pomarańczowy w decathlonie...wymyłam w płynie do naczyń dla dzieci...może ją ślinić? czy raczej średnio?

Kluska, no wiesz...film z nami w roli głównej...to o czym pisała Ziajka

Stary 2014-07-07, 08:18   #3310
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Alez tutaj wczoraj wrzalo

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 08:38   #3311
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość

Mysiu zastanawiałam się, czy to pisać ale napiszę. wiesz, myślałam, że Wam się udało. przegapiony cykl, napięcia z tż i nocne wycieczki do toalety. tak mi to pachniało. smutno mi, że się myliłam
Głowa do góry. Uda mi się. Kiedyś.
My mieliśmy może 3 przytulanki w tym cyklu.. także raczej wątpliwa sprawa

Cześć.

Kawy!!!!!!!!!
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 08:39   #3312
Ziajka
Wtajemniczenie

Agabi nie wiem co to było, nie zaglądałam chyba jakiś duży robal bo to coś wleciało w nocy przez otwarty balkon, a gdzie mysz na 4 piętrze? Zresztą wyleciało z torby na balkonie chyba bo jak tż szukał po chwili to nic już nie było

Gianka jak Natka?

Przymknęło mi się oko na chwilę i nie mogę się rozbudzić. Kuba śpi cały mokry, ale dziś skwar.

Stary 2014-07-07, 08:48   #3313
CoffeeHeaven
Zadomowienie

dzień dobry!

Agabi będę się dalej podniecać, zawsze tak mam przy muzyce torba w 75% gdzieś jest już spakowana, więc chyba mogę rodzić, kruszyna już tak się wierci, że chyba też już ma dość bycia w formacie zip.

Kama brawo za interwencję tez podpisuję się rękami i nogami, że chorym i krótkim wpisom tutaj na forum mówię STOP

Kluska też sobie tak myślę, że za nami już najpiękniejsze młodzieńcze lata niestety, ale za to dużo nowych i bardziej intensywnych wrażeń przed nami, związane chociażby z macierzyństwem i odpowiedzialnością, chyba trzeba szukać plusów, w końcu teraz jesteśmy komuś potrzebne

Mysia zaraz też lecę po kawę, upały zabijają
Stary 2014-07-07, 08:57   #3314
agabiwro
Wtajemniczenie

lecę z Jaśką do sklepu póki nie ma jeszcze mega upału.

Stary 2014-07-07, 09:10   #3315
kasiab91
Zakorzenienie

Hej, Hej.

U mnie weekend długi, jak już wczoraj pisałam... W piątek byliśmy poprosić chrzestną Oli zeszło z kąpaniem i usypianiem do 23 i padłam jak kawka a jeszcze pozmywać itp... W sobotę rano zakupy, później przyszła kuzynka siedziała z 6 godzin, ale ja chociaż się odchamiłam, a w międzyczasie szykowałam żarełko na grilla u moich rodziców. No i grill i znów ok północy spanie. A niedziela no to Kościół, obiad u babci i awantury z tym moim panem Myślałam że w kosmos Go wyślę. A wieczorem przegiął pałę całkowicie. Popłakałam się i poszłam spać... Menda jedna!

Kami - jak dobrze, że mnie tak nie przywitałyście A ogólnie bo niektórzy na serio nie wiedzą co i jak piszą

Kluska - ja też mam takie okresy, że myślę że te życie za szybko ucieka I niekiedy mówiąc szczerze żałuję że to tak szybko się potoczyło i tak szybko dojrzeliśmy. Z P jestem już 8 lat i ciągle była pogoń za kasą. Zawsze na weekendy wyjeżdżał i nigdy się nie wyszaleliśmy. Za szybko zawitała dorosłość. Ale Oli nie żałuję, chociaż nie raz usłyszałam że za młoda jestem na dziecko

Agabi - właśnie o jaki film chodzi?? dla Jaśminka za 4 miesiące. Już się doczekać nie mogę kiedy Ola je skończy. No ja bym dziś podała marcheweczkę

Ewcia - Tż wróci już niedługo. Jak Kostuś dziś po wyjeździe taty?

Ziajka - dla Tż. Mój by mnie wysłał Ot taki bohater

mysia - bo też oczy na zapałki dziś.

Gianka - jak butla idzie teraz, widziałam że wcześniej ok było.
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 09:16   #3316
Lila_27
Zakorzenienie

Cześć kochane U nas nieprzespana noc, Natek co chwilę się budził, a że spał z Nami to ja razem z Nim Od 5 już w ogóle nie śpimy, Mały gada jak najęty Z TZ nadrobiliśmy już wczorajszy spacer, bo jest mega upał i na pewno do wieczora nie opuścimy domu, tu przynajmniej da się wytrzymać Ten full romantic spacer był na bazar Kupiłam małemu kaszkiecik letni

Dziewczyny ja ciągle myślę o przemijaniu i czasem nie mogę uwierzyć, że na prawdę mam dzidzię, to takie niesamowite, niedawno życie było takie beztroskie, a tu tyle się zmieniło Ale nie zamieniłabym mojego życia mimo iż mały ograniczył mnie w wielu rzeczach

Brawo dla Jasieńki za 4 miesiące A mój Natoli kończy dzisiaj 3 miesiące

To na razie tyle, będę pewnie cał dzień podczytywać, bo na pewno na razie jesteśmy w chałpie
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 09:33   #3317
zophiee
Zakorzenienie

cześć dziewuszki
u na maakryczny i zarazem cudowny czas
sprzatanie własnej chaty wczoraj i w sobotę czyściliśmy górę okna, framugi, łazienki...
dzi

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

dzrzwi,
dzis został dół, kuchnia, podłogi, kominek, taras i wszytko przed wejsciem, co by juz sasiadów nie szokowac burdelem

sorry za brak polskich liter, ale młodego karmie i pisze lewa reka

Kluska- mnie tez tak nachodzi, i przeraza tempo w jakim mija czas
byłych nie wspominam, bo nie warto
Ruda 3 tygodnie szybko zlecą łazienka już gotowa??
Agabi dla Jaśminki
Ziajkaech... U nas też ciężka noc, obudziłam się z bólem głowy

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Coffe uper, że już większość torby ogarnęłaś- dla mnie to był jakiś koszmar, nie mogłam się w ogóle zabrać do tego

Agabi za obrót!! Co do marchewki to

Ziajka super masz z tymi własnymi warzywami, my też powstrzymujemy się od spacerów, zero przyjemności w tym upale
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 09:54   #3318
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Kasia to miałaś pracowity weekend, ale weekendy zazwyczaj szybko zlatują

Agabi możesz spróbować dać troszkę marchewki, nie powinno jej zaszkodzić, a może nawet bardzo posmakuje

Zophiee torba w miarę ogarnięta, ale nie obyło się bez listy jak dla "młota", nie daję sobie jednak głowy, czy wszystko mam, trochę muszę jeszcze dopakować, ale myślę, że będzie dobrze.

Od wczoraj mam wrażenie, że Magda już nie daje rady, wierci się i przeciąga, coś w stylu "wypuść mnie w końcu"!
Stary 2014-07-07, 09:55   #3319
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór.

Przepraszam, ale miałam mega intensywny weekend i nie maiłam jak podejść do kompa.Nie uciekłam Jutro pocytuję i wyczytam wszystko.
Ogólnie mam doła jakiegoś i jakoś mi źle...

Miłego wieczorku

co sie stało?

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
a mnie wzięło na sentymenty.
siedzę na balkonie i sobie myślę. .o moich byłych, o tym jak żyłam. o mojej suni, 31 sierpnia minie 6 lat jak jej nie ma. wtedy skończyło się dla mnie dzieciństwo.
nie mogę uwierzyć, że jestem dorosła. że mam 30 lat, męża, dom, koty. i dziecko. i poważną pracę.
kurde, na co dzień nie czuję tego, to się stało tak szybko. jeszcze wczoraj byłam dziewczyną, trzpiotką taką a już dziś jestem dorosłą kobietą.
dziwne to dla mnie
chyba pierwszy raz poczułam przemijanie

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Madziu ale fajnie, góry a księciunio się odzywa?

Kasiu opowiadaj co robiłaś jak z tż?

Basiu cieszę się, że już z nami jesteś za 1,5mca Wania będzie miała już roczek. ale to leci wracasz do pracy?

Agabi masz jakieś nowe zdjęcia Sznuróweczki?

Mysiu zastanawiałam się, czy to pisać ale napiszę. wiesz, myślałam, że Wam się udało. przegapiony cykl, napięcia z tż i nocne wycieczki do toalety. tak mi to pachniało. smutno mi, że się myliłam

chyba każda z nas ma takie myśli.Czas leci nieubłagalnie..

Cytat:
Tz spi,jedzie o23ej. Juz mam dolaaaa...

Klusia ja tez miewam takie chwile ze wracam myslami do tego co bylo...do pierwszego Tz... Ale teraz wiem ze mam szczescie i swoich kochanych Chlopakow.

Madziu,Basiu czesc Kochane nasze😚

Ja wzorem kobitek tez spadam. Moze pozniej jeszcze zajrze. Dobranic😚

Nie smuć sie niedługo znowu przyjedzie
Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
UWAGA UWAGA

Podgladacze i podgladaczki wiem ze nasz watek jest ogolnodostepny i rozumiem ze mozecie go podczytywac ale bez przesady to nie informacja ani przystanek.
Tu ma byc kultura i ogolne zadowolenie. Nowe osoby niech sie ogarna i nie wlaza tu z buciorami tylko moze tak uprzejmie najpierw zapytac czy mozna, napisac cos o sobie a nie tako bo mi sie podoba. Jesteśmy otwarte na nowe osoby ale jeśli macie wpasc tu na trzy posty to lepiej wcale nie pisac .

Tyle ode mnie

Zgadzam sie w 100%.

Cytat:

Kluska, bo to tak jest ze wszystkim. Za jakiś czas stwierdzisz, że zrobiłaś za mało zdjęć Hani, a to to a to tamto.

zajefajnie poszłam spać...że aż nie poszłam...

Ziajka, dobrze masz z tą uprawą rolną...będę musiała grubiej obierać.

moja Lala właśnie sama przewróciła się na boczek. Podniecam się, bo ona tego normalnie nie robi, bo przez to napięcie mięśniowe nie ogarnia takich pozycji (tak mi to tłumaczyła pani fizjo).

dla Dzas

Cytat:
Ziajki, Wy to jesteście udani. Co to mysz była?

My wstałyśmy przed 7, ale Dżas cichutko leżała w łóżeczku.

no chyba mamy postępy, bo do tej pory przewroty były, ale tylko do zabawek, a dziś w nocy pierwszy raz bez niczego...sama z siebie.

Dziś Dżas kończy 4 miechy, i już mnie korci żeby dać marchewkę...mogę? czy lepiej poczekać 2 tygodnie? wiem, że brzmi to tak, jak:"kochałam się dziś z mężem? czy jestem w ciąży? aaaaa

Iza, jak @? spokojnie?

miłego dnia dziewczynki

a i jeszcze jedno pytanie: pani fizjo kazała ćwiczyć z piłeczką dłonie, kupiłam piankową, neonowy pomarańczowy w decathlonie...wymyłam w płynie do naczyń dla dzieci...może ją ślinić? czy raczej średnio?

Kluska, no wiesz...film z nami w roli głównej...to o czym pisała Ziajka

Poczekaj jeszcze ze 2 tygodnie.

Z @ nie jest tak zle,choć wiadomo że @ w taką pogode to żadna przyjemność.

Cytat:
Hej, Hej.

U mnie weekend długi, jak już wczoraj pisałam... W piątek byliśmy poprosić chrzestną Oli zeszło z kąpaniem i usypianiem do 23 i padłam jak kawka a jeszcze pozmywać itp... W sobotę rano zakupy, później przyszła kuzynka siedziała z 6 godzin, ale ja chociaż się odchamiłam, a w międzyczasie szykowałam żarełko na grilla u moich rodziców. No i grill i znów ok północy spanie. A niedziela no to Kościół, obiad u babci i awantury z tym moim panem Myślałam że w kosmos Go wyślę. A wieczorem przegiął pałę całkowicie. Popłakałam się i poszłam spać... Menda jedna!

Kami - jak dobrze, że mnie tak nie przywitałyście A ogólnie bo niektórzy na serio nie wiedzą co i jak piszą

Kluska - ja też mam takie okresy, że myślę że te życie za szybko ucieka I niekiedy mówiąc szczerze żałuję że to tak szybko się potoczyło i tak szybko dojrzeliśmy. Z P jestem już 8 lat i ciągle była pogoń za kasą. Zawsze na weekendy wyjeżdżał i nigdy się nie wyszaleliśmy. Za szybko zawitała dorosłość. Ale Oli nie żałuję, chociaż nie raz usłyszałam że za młoda jestem na dziecko

Agabi - właśnie o jaki film chodzi?? dla Jaśminka za 4 miesiące. Już się doczekać nie mogę kiedy Ola je skończy. No ja bym dziś podała marcheweczkę

Ewcia - Tż wróci już niedługo. Jak Kostuś dziś po wyjeździe taty?

Ziajka - dla Tż. Mój by mnie wysłał Ot taki bohater

mysia - bo też oczy na zapałki dziś.

Gianka - jak butla idzie teraz, widziałam że wcześniej ok było.
Fajny weekend miałas

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:11   #3320
Gianna M
Zakorzenienie

Aga jak Jaska jest na mm to ja bym juz pomalu startowala ze sloiczkami ale to jeszcze niech dziewczynki sie wypowiedza.Brawo za 4miechy

Lila brawo dla Natanka za 3mies

Yss ciesze sie ze szczesliwie dojechaliscie, mocno cie sciskam i kciukuje nadal z calych sil!

Mysiu ja tez dzis zdecydowanie dzien nastawiam na kawe

Zophee alez emocje juz sprzatac swoj dom super jeszcze chwilka i bedziecie u siebie.

Ewciu ale zlecial tydzien, szkoda ze tz musial jechac:/kiedy teraz bedzie?

Kasia widze ze week intensywny a tz sie nie martw, tylko twarda badz nie miekka

Kami alez nam riposty zapodalas no brawo za odwage

Iza jak zab?przeszlo cos?

Arletko czy Lenka juz przyzwyczaila sie do tej pieluszki?jak sobie radzi?

Ziajka dziekuje Natka juz dobrze, dzis odsypia chyba wczorajszy dzien bo wlasnie ma drzemke juz prawie 2h:/ opisalam tez w k.

Hmmm zapomnialam co jeszcze

Stary 2014-07-07, 10:12   #3321
tasia02
Raczkowanie

Witam!
Ja musze sie pochwalić ze komoda zapełniona Haniowymi rzeczami. Musze pare drobiazgów kupić. Tż ma dziś łożezko wyczyścić i pomalować. Ja musze jeszcze wyprać wózek mam nadzieje ze zdąrze ze wszystkim.

Ruda długo teraz na Tza będziesz czekała? Dzielna kobieto

Kasia to udany czas miałaś. Dlaczego ci smutno?

Mysia śniłaś mi sie dzisiaj.

Aga dorasta ta twoja kruszynka. Super ze taka silna pewnie po mamusi

Coffee jeszcze chcwilka i będzie wilkie bum.

Zophiee zazdroszcze swojego domku. Musi być super uczucie sprzątać na swoim

Mysti leci ten czas. Wole myśleć ze to dzieci dorastają a nie my sie starzejemy.
tasia02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:16   #3322
Gianna M
Zakorzenienie

A wiem Cofee Madzia juz wreszcie chce cie poznac i juz dobitnie daj znac ze pora wychodzic

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Mysti to czekamy na wiesci

Tasiu czesc;* jak sieczujesz?widze juz wszystko prawie dla Hani naszykowane

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Kluska alez sentymenty cie dopadly dalas kazdej z nas do myslenia i powrotu do przeszlosci

Stary 2014-07-07, 10:18   #3323
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Tasia no to super na pewno zdążysz ze wszystkim, jeszcze trochę czasu zostało.

Gianka pewnie masz rację, choć mogłaby sobie jeszcze chwilę podrosnąć.
Stary 2014-07-07, 10:32   #3324
Gianna M
Zakorzenienie

Frisk no ladnie byloby sie przedstwic i pow cos o sobie na poczatek a nie tak ni z gruchy ni z pietruchy.Nie jestesmy zolzami tylko ladnie byloby tak zaczac a nie tylko wpasc na sekunde...
Ubranka to raczej metoda prob i bledow mysle ze kilka zestawow na 56 powinnas kupic ale bardziej skup sie juz na 62 i sprawdz wielkosc kosci udowej jak mowila Aga to pewno duzo pomoze plus info o wadze.Mysle ze z iloscia nie ma co szalec bo i tak dopiero jak pojawi sie maluszek to bedziesz wiedziec co dla was najwygodniejsze i wtedy ewentualnie dokupisz sobie braki.Juz jestes na finiszu wiec zycze ci szczesliwego rozwiazania.

Stary 2014-07-07, 10:50   #3325
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Aga jak Jaska jest na mm to ja bym juz pomalu startowala ze sloiczkami ale to jeszcze niech dziewczynki sie wypowiedza.Brawo za 4miechy

Lila brawo dla Natanka za 3mies

Yss ciesze sie ze szczesliwie dojechaliscie, mocno cie sciskam i kciukuje nadal z calych sil!

Mysiu ja tez dzis zdecydowanie dzien nastawiam na kawe

Zophee alez emocje juz sprzatac swoj dom super jeszcze chwilka i bedziecie u siebie.

Ewciu ale zlecial tydzien, szkoda ze tz musial jechac:/kiedy teraz bedzie?

Kasia widze ze week intensywny a tz sie nie martw, tylko twarda badz nie miekka

Kami alez nam riposty zapodalas no brawo za odwage

Iza jak zab?przeszlo cos?

Arletko czy Lenka juz przyzwyczaila sie do tej pieluszki?jak sobie radzi?

Ziajka dziekuje Natka juz dobrze, dzis odsypia chyba wczorajszy dzien bo wlasnie ma drzemke juz prawie 2h:/ opisalam tez w k.

Hmmm zapomnialam co jeszcze

Tak zab przeszedł pod koniec miesiąca pójde na plombe.

Cytat:
Napisane przez tasia02 Pokaż wiadomość
Witam!
Ja musze sie pochwalić ze komoda zapełniona Haniowymi rzeczami. Musze pare drobiazgów kupić. Tż ma dziś łożezko wyczyścić i pomalować. Ja musze jeszcze wyprać wózek mam nadzieje ze zdąrze ze wszystkim.

Ruda długo teraz na Tza będziesz czekała? Dzielna kobieto

Kasia to udany czas miałaś. Dlaczego ci smutno?

Mysia śniłaś mi sie dzisiaj.

Aga dorasta ta twoja kruszynka. Super ze taka silna pewnie po mamusi

Coffee jeszcze chcwilka i będzie wilkie bum.

Zophiee zazdroszcze swojego domku. Musi być super uczucie sprzątać na swoim

Mysti leci ten czas. Wole myśleć ze to dzieci dorastają a nie my sie starzejemy.
Przygotowania pełną parą

Za wcześnie pochwaliłam i @ mi daje w d.upe

Stary 2014-07-07, 10:57   #3326
mysia1986
Zakorzenienie

Tasia, widzę już prawie przygotowana Śniłam Ci się mówisz

A ja dzisiaj mam w cholerę pracy

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Za wcześnie pochwaliłam i @ mi daje w d.upe
o widzisz. A ja już prawie nie mam ....
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 11:05   #3327
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Bry z rana!
Cytat:
Czad normalnie

Ruda Dajesz dziś radę?

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Haha uwielbiam takie akcje. A TŻ +1000 punktów męskości .

Cytat:
A niedziela no to Kościół, obiad u babci i awantury z tym moim panem Myślałam że w kosmos Go wyślę. A wieczorem przegiął pałę całkowicie. Popłakałam się i poszłam spać... Menda jedna!
A co się stało?

Wstałam, bo musiałam. Jezu tak mi się do pracy nie chce iść. I jeszcze muszę jakiś obiad wyczarować.
W ogóle to jak nas nie było to mi jajko w lodówce pękło i zgniło . Smród był okropny. Wywaliłam półkę na jajka na dwór, ale w końcu muszę to okiełznać . Idę po kawę i śniadanie jakieś.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 11:10   #3328
iza243
Zakorzenienie

Mały ma drzemke a ja musze ogarnąć chate i wstawić pranie.

Stary 2014-07-07, 11:11   #3329
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Witam się i japo 6tej Kostello wylądował u mnie i spalimy do 9tej,chodzi i TZta szuka,popłakuje i ciągle chce na ręce

Agabi Dżasss już 4mce ma więc możesz dać marcheweczkę jak ten czas leci....

Zophiee super że już na swoim, jak się ogarniecie ze wszystkim prosimy o fotki

Tasia,Coffe Wy to już bliżej jak dalej

Gianka jak tam akcja BUTLA? Nacia załapała czy nie bardzo?

Mysia ja już po kawie masz jakieś przepisy od sis?

Klusia co się nie meldujesz od rana?

Kasiu ale miałaś aktywny weekendlubię takie

Lecę posiedzieć do mamy-będę później faaak ale ukrop
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-07-07, 11:13   #3330
Ziajka
Wtajemniczenie

Agabi za 4miechy myślę, że możesz startować ze słoiczkami. Powoli, żeby smaki poznawała

Ewcia jak Kostuś?

Coffee torba gotowa Madzikowi pewnie ciasno i chce już spotkać się z mamą. Jak znosisz upały?

Tasia za zorganizowanie, druga ciąża to chyba spokjniej podchodzisz? Uważaj na siebie w upały, a starszak daje odpocząć?

Gianka bidulko, czytałam w k. pewnie wykończona psychicznie jesteś.

Mysia ja to twojej pracy nie lubię, że Cię tak męczą.

Iza nich już @ nie męczy

Zophiee ale super sprzątanie na swoim , miedy pierwsza noc? Boryska pokój gotowy? Musisz nam wrzucić fotki, już nie mogę doczekać

Kasia oj działo się u Ciebie.

Oj, Kubulek bawi się książeczką i co chwilę woła mamma

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości