|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
cześć,
nie uwierzycie..ale piszę już 3 raz!!!! nie działał mi dziś wizaż.... u nas pogoda do kitu bardzo sliny wiatr, i leje także Monitka-zazdroszcze tej hiszpanskiej pogody !! ja się kulam...inaczej tego nazwac nie mogę. Cholernie mi ciężko ..dobrze, że to przejściowe nie mogę sobie wyobrazić jak ludzie mogą dawać radę z takimi brzuchami spowodowanymi nadwagą ![]() u nas już 32 tydzień! czy wy wiecie jak mi to szybko zleciało! poprostu jakiś expressssssssssssssssssss s. W srodę idziemy na usg z TŻ, nie mozemy się doczekać Takaya, bardzo fajnie, że tak to wszystko przemyślasz- mam na myślę budowę. To są niemałe pieniądze, a i dom na całe życie, więc warto go zrobić z "głową" ![]() Joasiunia, a kiedy dokładnie ślub? Ewcia, jak Twój Tż? jakies dodatkowe badanie przeszedł? obiad na chrzcinach obowiązkowo ![]() Passion, pokrzye piłam jak byłam w pracy... bo kupiłam sobie, i pamiętałam, a odkąd jestem w domku zapomniałam o niej ...ale jak widac mi niezabardzo pomogła.... cóż ![]() Badzia, w H&Mie o line kupiałm sobie biustonosze do karmienia ładne mają , i poszalałam ostatnio w Croppie , bo mieli obniżkę 40% ![]() noo i kupiłam sobie upragnione new balance ( w sumie jako prezent na święta) miałam coś jeszcze pisać ale zapomniałam..... ubranka dla "nowego członka rodziny" mam już prawie gotowe poprane, część już poprasowana, a część czeka na prasowanie pomału trzeba się przygotowywać nowy materac do łóżeczeka i nowa kołderka z podusią też pościel jeszcze jedną kupię, bo ta po Małym w sumie jeszcze jest idealna, więc nie ma potrzeby kupować więcej.
Edytowane przez DELL Czas edycji: 2015-03-30 o 18:28 |
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas tez lało i wiało teraz troche slonca ale wiatr Ewka jak macie zamiar dlugo siedziec a pewnie tak to prócz obiadu jeszcze jedno ciepłe pasuje. Dell na ktore swieta te co byly ? ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Monita jak urósł bąbel Joasia bardzo ladny zestawik, buty na zdj troche wpadaja w pudrowy róż taki lekki. Jeszcze 2 tygodnie, jaką następna impreze szykujecie ?
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
nie Kuleczko, te które są przed nami, czyli Wielkanocne
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
aa zapomniałam ze wy macie prezenty na wielkanoc.
Ja mam takie buty ale z Turcji, mama mi przywiozła jak była
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
taaa, dokladnie
u nas inaczej sie nie da.dołożyłam sobie część kasiorki i kupiłam.. inaczej to obchodziłam się ich "smakiem" bo są cudne!! i jakie lekkie i wygodne ![]() cieszę się jak gwizdek ![]() a jak Wy spedzacie święta dziewczynki? my pierwszy dzien na sniadanku u mojej sister, obiad u teściowej a potem wyjazd do Mirka babci... a drugi dzien wyjazdowy obiad z moimi rodzicami i siostrą. mam nadzieję, że podołam z tych brzucholem
|
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Dell obiad obowiązkowo
pytam o gorace danie np o 16 ale już postanowione -będzie byliśmy przed chwilą ustalić menu i wszystkie pierd.ołki
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-03-30 o 20:28 |
|
|
|
|
#3307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coz za pogoda i coz za przystojniak Cytat:
Ale zlecialo o jaaa Musisz uaktualnic fotke Bo brzusio na pewno wiekszy! Cytat:
A buciki to niee takie bezowe Kolory przeklamuje moj tel ![]() Cytat:
A Ty dasz rade
|
||||
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Helooo
Ja w sobote poleciałam do fryzjera. Dostałam kasę od męża i znów jestem ciemna W sumie nie bardzo jestem zadowolona z koloru i wcale z obcięcia. Chciałam stopniowo przyciemniać i prosiłam o jasny orzechowy brąz a walnęła mi gożką czekoladę. Prosiłam o boba z mocnym skosem i mam włosy ledwo za ucho przez co potęguje się moja okrągła buzia.Madzia bała się mnie pierwszego dnia Później tez nie było lepiej bo w niedzielę przyjechała siostra i nie wiedziała która z nas to mama. Chodziłam w spiętych włosach z opaską aby mogła nas rozróżnić, ale tak mi jej było szkoda ![]() Monita zazdroszczę temperatur! U nas znów zimno i deszczowo Kuleczka no ja tak tylko głośno myślałam co tu zrobić, ale oboje wolimy jednak tam się budować mimo,że to zadupie ![]() Asiu sukienka super i szpilki extra! Dell Najważniejsze, ze samopoczucie ok!Ewka nie masz co się martwić na przyszłość W kościele zimno, pogłos jak ze studni i jeszcze ci zimną wodę leją na głowę Kurczeee ale mnie korci aby zrobić zakupy w Carters bo są takie śliczne t-shirty po 5$ i darmowa wysyłka a pewnie na święta Ciotki się zlecą. Tyle,że znów nie wiem czy mi Magdalena nie wykiełkuje ostro w górę ![]() Passion będziesz sprzedawać te bluzeczki co razem kupowałyśmy? Ja musze się wziąć i wystawić je na Szafce albo na Tablicy |
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, Qslońcu, wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin, spełnienia marzeń!
swoją drogą 3 lata temu miałyśmy pierwsze spotkanie ![]() ponadrabiam później. |
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
monita daj trochę słoneczka
![]() synuś przystojniaczek dell tez z tz szaleliśmy na zakupach w sobotę właśnie mieliśmy ta zniżkę 40% i zaoszczędziliśmy 140zl ![]() takaya jedyne pocieszenie że kolor szybko się "zmyje" bo też mi ost zrobiła ciemne i szybko się zmyły biedna Madziulka
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
nie dodało
Monita, synuś słodki i jak zwykle stylowy ![]() pogody zazdroszczę bo i u nas paskudnie ![]() dałabym sobie rękę uciąć, że Wy teraz w Polsce ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- DELL, apropos brzucha, to wiesz jak jak się czuje cały czas i fakt, zleciało, zaraz brzuszek będzie wspomnieniem macie imię? powodzenia na usg i daj koniecznie znać po!---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- DELL, to się ładnie ze wszystkim uwinęłaś, jak bęzie kącik/pokój już gotowy to się pochwal
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, Ty to masz pamięć
![]() DELL, zazdroszczę bucików, ja ostatnio chciałam sobie kupić ale na mojej 'masywnej' stopie słabo wyglądały.. no i oczywiscie największy rozmiar był ciasnawy ![]() Mnie strasznie kusi wizyta u fryzjera Takaya, biedna Madzia.. ale już się przyzwyczaiła? |
|
|
|
|
#3313 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buty fajne, w sam raz na spacery z dwójką ![]() u nas Święta szykują się raczej tylko u teściów, w tej chwili moi rodzice się nie popisują ![]() ale z siostrą się pewnie zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Cytat:
zobaczymy za tydzień ja przed spotkaniem farbuję więc będę piękna :Pmuszę sprzedać, ale nei mam kiedy się wziąć. ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#3314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() passion tz kupil bluzę i spodnia a ja bluzę http://www.cropp.com/pl/pl/chlopak/k...ed-jogging-top http://www.cropp.com/pl/pl/dziewczyn...ed-jogging-top butów tz nie widzę na stronie a menu rosół ziemniaki tradycyjne i ćwiartki pieczone schabowy filet nadziewany ppolędwiczki surówka z pekińskiej buraczki marchewka sałatki jarzynowa ananasowa i gyros
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-03-31 o 11:02 |
||
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Dziek dziewczynki.
Passion, jestesmy u tesciow, do PL lece w niedzoele. Takaya, wloski szybko zjasnieja a i Ty sie przyzwyczais. Ja tez niedawno bylam u fryzjera, robilam delikatne pasemka. Dell... juz niedlugo i bedzie po. Koncoka jest trudna. Trzymaj sie!
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ja też muszę swoje odrosty opanować przed spotkaniem
|
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Passion dziękuję za życzenia i pamięć
Takaya dzięki A Madziunia jeeej... wyobrażam sobie Jej minę. Ale już ok?Ewcia aż się głodna zrobiłam Fajnie, że zakupy się udały ![]() Ech mój Antek zaś marudny... Niech się to ustabilizuje ta kupka i to wszystko... Na chwilę obecną nie ma szans na drugie o nieee... |
|
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
bo siara będzie ![]() Cytat:
![]() nastrój chyba dalej nei najlepszy? Ewka, fajne bluzy
|
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Eloooo
Ja to już powoli zaczynam liczyć na wygraną w totka z ta budowa domu M już trochę się przyzwyczaiła, ale dziś rano krzyczała za tatusiem mi nie dawała się wyjąć z łóżeczka (TŻ miał na rano) jeszcze pewnie jej trochę zajmie zanim się przyzwyczai. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, nie chce Ci podcinać skrzydeł, ale wydaje mi się, że za 250 tysięcy to zrobicie stan surowy zamknięty
![]() a jak z tą działką po Twojej rodzinie? ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- aż jestem ciekawa jak wyglądasz skoro córka Cię nie poznaje
|
|
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A humor to jakos mnie dobija to ze Tosiek tak placze ze nie spi całymi dniami Jakos.tak psychicznie mnie to meczy. Ale heh musimy te kolki przejsc jakos...Moj maz mnie dzisiaj zaskoczyl prezentem Piekna wielka roza i zloty komplet-bransoletka i kolczyki
|
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Takaya to może weźmiesz fachowców z innego województwa ?? Zrobiła zamęt dziecku Joasia jeszcze raz najlepszego na tą ...tkę
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko dziekuje
Prezenty wielookazyjne ze tak powiem Ale milo mnie zaskoczył
|
|
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
cześć,
![]() Joasiunia, jeden prezent , ale za to konkretny!! superancko ![]() Passion, to żeś teraz poleciała z tym brzuchem po całości Ewcia, takie przeceny lubię najbardziej aczkolwiek dziś przyszła paczka, i muszę swoją bluzę wymienić stara i ślepa...z przejęcia zamówiłam sobie XS ![]() jejku, u nas cały czas leje : (((((( coś widzę, że wzięło nas na fryzjera ja dzisiaj byłam na standardowym farbowaniu ![]() Takaya, to pojechali ci trochę z tą gorzką czekoladą.. nie możesz zareklamować??? niech Ci teraz ściągną ten kolor... i zrobią jaśniejszy. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Ostatnio wracałam od moich rodziców, i zajechałam z M na basen pomachać mojemu TŻowi podczas zajęć Mały jak zobaczył Mirka i kąpiące się dzieci zaczął mi krzyczeć: "mamo pływać, pływać, kąpać "...ja przerażona, bo nie wzięłam ani kąpielówke ani ręcznika nic!! tak więc moje dziecko kąpało się w majtkach TŻ ma zawsze ręcznik w szafce, więc luzzzz.... poszliśmy za ciosem, a Mały zachwycony i chce chodzić na basen ![]() idą w czwartek ![]() zdjęcie wrzuciałam w klubie... niezbyt wyraźne, ale jest
|
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Asia kochany
Pochwal się Ah te początki Dell s? Wow co za rozmiar M musiał mieć frajdę
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
DELL fajnie
Basenik... Ja chcialam w ciąży chodzic Jakos nie wyszlo M umie plywac? ![]() Passion jutro sie postaram wrzucic
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
asiu łał
pokaż fotke prezentu tz sie spisał ![]() ja chciałam z M chodzić na basen ale tatuś jest na nie ![]() czy u Was też tak wieje?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka, czemu nie chce?
my byśmy chętnie, ale w sezonie chorobowym po prostu się boimy, a latem to albo czasu nei było albo basen na podwórku ![]() weźźź, pogoda paskudna. Otwieram rano rolety, a tu śnieg z deszczem poziomo pada
|
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas dziś pi... jak to mówią jak w kieleckim bez obrazy I_K ![]() Teraz jakiś śnieg czy grad sypie. Wiecie co od tego wszystkiego to albo mi się zdaje albo mi cycki urosły i wogóle czuje się taka spuchnięta, nie wiem co się dzieje ale waga bez zmian
|
|
#3330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

bardzo sliny wiatr, i leje
nie mogę sobie wyobrazić jak ludzie mogą dawać radę z takimi brzuchami spowodowanymi nadwagą 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)