|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
A dlaczego nie chcecie kamerzysty? Film dobrze zrobiony to bardzo fajna pamiątka. Moja koleżanka, która też nie miała kamerzysty to bardzo żałowała jak zobaczyła mój film z wesela.
Wysłane z mojego HTC Desire Z przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
Jakoś tak nie mieliśmy wewnętrznej potrzeby po prostu
![]() Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
#3333 |
Raczkowanie
|
Zastanówcie się jeszcze nad kamerzysta, wasza decyzja ale posłuchajcie znajomych albo rodziców, warto mieć film z wesela, usłyszeć i widzieć tańczacych rodziców lub dziadków to widok bezcenny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
My też zrezygnowaliśmy z kamerzysty.
Tzn. zrezygnowaliśmy to za duże pojęcie, po prostu od początku wiedzieliśmy, że go nie chcemy, bo to kompletnie nietrafiony pomysł u nas ![]() Serio, nie każdy chce mieć film z wesela. |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki, już sie zastanowilismy, a teraz to i tak jest juz z deczka za późno ![]() Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
![]() |
#3336 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
3 tys. to bardzo przyjemna kwota ![]() A pelener też planujecie ?W innym dniu czy tym samym jak niektórzy sobie robią? Z Red przyworzą na miejsce tylko trzeba dopłacić a z Core nie płacisz za transport? ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
W dzisiejszej dobie Fb rzeczywiście powinno się uaktualniać wszystko,widziałam zdjęcia w studio,można zobaczyć je też na stronie http://www.perfect-bride.pl Mi się podoba jak potrafi uchwycić emocję a za kwestię techniczne zdecydował brat ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
Jeśli jest tak jak inni mówią nie mam się o co martwić. ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- To prawda nie wszyscy chcą mieć film z wesela mimo,że są to inaczej uchwycone momenty z tego dnia niż na zdjęciach. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
monia My nic nie dopłacamy za dostarczenie tortu z Reda, może niekonicznie doliczają za dowóz ![]() A perfect-bride widziałam ![]() ![]() Fotografa zaklepywaliśmy w sierpniu zeszłego roku, więc nie było problemów.
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2014-04-22 o 09:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do "Cora" to dowóz będzie gratis ponieważ mają "punkt cukierni" nie daleko Naszej sali ![]() Zgadzam się z Dotka90 że nie każdy chce mieć kamerzystę, my też początkowo nie chcieliśmy i fakt faktem będziemy mieć ale tylko za namową rodziców bo chcieli pamiątkę ![]() cornflower_girl dzięki kochana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3339 |
Raczkowanie
|
Cornflower może zależy od odległośći ?
Bo ja mam dopłacić 50 zł za transport.. Zamówiłam też mase tych mini deserów. Na stronie perfect bride rzeczywiście nie ma zdjęć najnowszych-widziałam je na komputerze bo oczywiście nie mogłam sobie tego podarować ![]() Widziałam też zdjęcia z jego sesji komercyjnych,najbardziej mnie zniewoliły sesje fryzur-naprawdę zawodostwo.jak znajdę coś na net to Wam pokaże ![]() Listę gości mam zamkniętą-76 osób plus oczywiście foto,film i kilka osób-łącznie 84 osoby plus obsługa ale tego się nie liczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
Witam krakowskie PMki
![]() Jako świeżo upieczona narzeczona dołączam do wątku, narazie szukamy sali, chcemy wziąć ślub we wrześniu 2015 roku ![]() Jestem przerażona organizacją wesela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powolutku wszystko załatwisz, masz już coś ustalone? . Resztę dowiesz się na forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zbieramy płyty od znajomych i słuchamy zespołów. Jestem zaręczona raptem 1,5 tygodnia więc dopiero zaczynamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Niektóre zdjęcia fajne, ciekawe. ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo
![]() ![]()
![]() |
#3346 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy ![]() Ty startujesz a my kończymy przygotowania ![]() Najważniejsza to sala,muzyka i foto. Jak zabukujesz te rzeczy to pozostałe na spokojnie. Będzie doradzać i wspierać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Dziewczyny dziś mam przymiarkę sukni!! Piersi do góry ![]() O 18 jestem umówiona,podekscytowana i zestresowana ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Dziewczyny a tak spoza tematu własnych ślubów-w tym roku mam ślub przyjaciółki i szukam jakiejś fajnej wyszukanej sukienki(nie chcę być jako kolejna w sukni zara itp) Możecie polecić jakieś fajne butiki z oryginalnymi rzeczami? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do fajnego butiku to ja też podpinam się do Twojej prośby ![]() ![]()
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
monia Też dołączam się do próśb o zdjęcia sukni - widziałam zdjęcia katalogowe, są zachwycające. Jestem bardzo ciekawa, jak prezentuje się na żywo
![]() Tak z innej beczki pytanie - udało Ci się gdzieś przymierzyć swój model stacjonarnie? Jeśli tak, to gdzie? Co do butiku, bardzo podobają mi się sukienki z Dezzina. Bardzo dobra jakość ubrań. Zerknijcie tam, może coś ładnego wypatrzycie ![]()
#3349 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
![]() No dopiero startuję ale teraz trzeba załatwić najważniejsze czyli salę i orkiestrę, a nie mamy na co czekać bo jednak z terminami jest różnie Ale trzeba być dobrej myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A kiedy macie termin? Gdzieś mi ucieklo. Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Raczkowanie
|
To rzeczywiście jeszcze macie trochę czasu, ale dobrze, że już zaczęliście coś załatwiać
![]()
#3353 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakiś stres mnie ogarnął,już nie wiem czy związany z weselem czy ze zmianami w pracy ![]() Buuuuuuuu Nawet nie mam nastroju pisać jak przebiegała przymiarka. Suknia co by nie mówić nie jest taka cudna jak oryginał ale powiedzmy,że udała się w 80 %. Zdjęcia oczywiście po ślubie bo mam tu znajomą i nie chciałaby,że podglądnęła ![]() Zresztą nawet mama nie widziała! ![]() Więc czeka na ten wymarzony dzień. Jeszcze jest lekko poprawiana-szwy pod pachami trzeba poprawić i jeszcze mini miseczki wszyć żeby się wszystko trzymało ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() A jeśli chodzi o moją suknie to mierzyłam oryginał we Włoszech ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak udała się w 80% to na pewno będzie wow!!! ![]()
![]() |
#3355 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny!!
Kto slubuje 17 maja ?? Moj dzien sie zbliza i powoli sie stresuje ![]() Zwlaszcza ze na co dzien nie mieszkam w Polsce, przylece dop okolo 8 maja wiec mam tydzien na dogranie szczegolow ![]() Pozdrawiam wszystkie krakowskie i specjalnie te majowe panny mlode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Wiele z nich jest ciekawych, oryginalnych, tylko z tego co widziałam - sporo bardziej dla młodych dziewczyn o nienagannej figurze (wiele kiecek ledwo zakrywało mi pośladki, mnie już nie przystoją takie rzeczy
![]() Ale za to jak któraś szuka odświętnej sukienki poprawinowej, to polecam zajrzeć. Jest kilka fajnych modeli.
#3359 |
Przyczajenie
|
Witajcie, własnie odkryłam to fantastyczne forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To ja polecę swojego "Exclusive Dj's" którego mamy na swoim weselu ![]() ![]() http://www.exclusivedjs.pl/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.