|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Może w Skalance by Ci zrobili
![]() Bo ja pytałam i powiedzieli, że zrobią, co wymyślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
Cukiernia, bo przecież o cukierniach jest rozmowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Raczkowanie
|
Jakiegoś zawiasa dostałam
![]() Znalazłam coś takiego http://piekarniaskalanka.pl/slubne |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Oni na stronie mają mało fotek, jakbyś się umówiła na spotkanie, to właścicielka pokaże Ci 3 albumy zdjęć, a niektóre z tortów to takie cudeńka, że szok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Raczkowanie
|
Postawiłam na Red i obym się nie zawiodła a torcik będzie klasyczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja się tak ostatnio wkręciłam na wizaż,że nie wyobrażam sobie dnia bez napisania do Was
![]() Jeju a czasu coraz mniej! W ten weekend zapraszamy a w następnym tygodniu załatwiamy wszystkie pozostałe rzeczy-garnitur,buty,dodatki i decyzje co do bukietu,koloru przewodniego. Ale jestem podekscytowana!!! Nasze zaproszenia są w tym stylu |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A dokładny projekt zrobił nam znajomy na prezent (oczywiście z wydrukiem ) miło ![]() Chyba mam wszystkich znajomych z każdego fachu ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Myśle,że będzie Cie stać,nie są kosmicznie drogie-możesz zrobić sobie jedno albo dwa piętra,najważniejsze żeby był pyszny ![]() Masz jeden post więc startujesz dopiero tutaj? Macie już jakiś plan weselny,termin? ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() I dokładnie taki wyszedł?Bez problemu sobie z nim poradzili? Czy możesz przesłać zdjęcie na monia503@interia.eu? Będę wdzięczna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=monia503;45975402]Zaproszenia znalazłam gdzieś na stronce -wiadomo te najlepsze to amerykańskie
![]() A dokładny projekt zrobił nam znajomy na prezent (oczywiście z wydrukiem ) miło ![]() Chyba mam wszystkich znajomych z każdego fachu ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Myśle,że będzie Cie stać,nie są kosmicznie drogie-możesz zrobić sobie jedno albo dwa piętra,najważniejsze żeby był pyszny ![]() Masz jeden post więc startujesz dopiero tutaj? Macie już jakiś plan weselny,termin? ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Tak,termin mam na 6 czerwca 2015,a Ty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
O moja data
![]() Wysłano z Windows Phone 8S by HTC. |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Raczkowanie
|
Witam krakowskie PM, zbieram informacje na temat firm które macie wynajęte do filmowania.
Edytowane przez Maniula87 Czas edycji: 2014-04-11 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Raczkowanie
|
Ale daaaaawno mnie tu nie było
![]() ![]()
#3317 |
Raczkowanie
|
Mysza a kogo masz do filmowania
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Ładny ten torcik. Powiem ze ładniejszy niż ja miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=anastazja_25;459835 44]
Cytat:
![]() Powoli możesz już wypisywać sobie listę i zamawiać sale,fotografa,muzykę. My mamy 11 maja ale tego roku więc odliczam dni!! Powodzenia i na pewno będziemy w kontakcie ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Dziewczyny z Krakowa widziałam ,że w M1 mają być teraz dni mężczyzny więc za pewno garniturki itp będą dostępne na wyciągniecie ręki ![]() My już mamy zakupiony ale informuje,może komuś się przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=monia503;46056287]
Cytat:
![]() ![]() Kiedy dokładnie? W tym tygodniu? Po Świętach?
![]() |
#3320 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=rossifumi;46056777]
Cytat:
Coś takiego,wczoraj byłam i narazie stały samochody.. Może to nie to co mysle? Jestem zakierunkowana ślubem i wszystko mi sie kojarzy ze ślubem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jako,że jesteśmy z jednego terenu-miasta Krakowa jakich wybrałyście fotografów i w jakim przedziale cenowym?
Nie pisałyśmy w ogóle o tym a fotograf to mega ważny ślubny temat. My chcieliśmy wydać 5 tys. ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Dziewczyny jako,że jesteśmy z jednego terenu-miasta Krakowa jakich wybrałyście fotografów i w jakim przedziale cenowym? Nie pisałyśmy w ogóle o tym a fotograf to mega ważny ślubny temat. Czym się kierowaliście przy wyborze? Bo za nas zdecydował mój braciszek,który hobbystycznie interesuję się fotografią i na dodatek razem z fotografem mają te same profesjonalne aparaty ![]() Hobbystycznie ale mega profesjonalnie,żeby nie było ![]() Ten temat zostawiłam bo ufam bratu a zresztą fotografa prześwietliłam na wszystkie strony ![]() My chcieliśmy wydać 5 tys i w takiej kwocie się zmieścimy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do ceny dostaliśmy "przyjacielski rabat" więc wyszło ok 3 tys. ![]() A co do cukierni również myśleliśmy o "RED" ale jednak zdecydowaliśmy się na "Core" ponieważ dowiezie Nam torta od razu na sale, a opinie też mają dobre ![]()
13.09.2014 ![]() Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-04-17 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
My mamy fotografa z Mielca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
monia Szkoda, ze Łukasz Radzięta nie ma bloga ani tez nie aktualizuje tak czesto swojej strony na fb, bo jego zdjęcia z sezonu ślubnego 2013 chętnie bym pooglądała
![]() U nas Fotopracownia - Jacek Taran (ceny aktualne są na welonik.pl) . Kryterium decydującym było to, aby wybrany fotograf odpowiadał mnie i TŻ-towi. Oprócz gustu i odczuć subiektywnych, oceniałam jakość zdjęć, kompozycję, kolory, wybór momentu oraz obróbkę (czyli przeładowanie efektami graficznymi, photoshop bijący po oczach odpadał). Iliy Na kogo się zdecydowaliście? Dobrze, że to kolega - więc pierwsze lody przełamane ![]()
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2014-04-17 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://blog.witoldsaternus.pl/ chociaż przyznam szczerze że swoje prace które Nam pokazał osobiście są o wiele lepsze niż te na blogu, zresztą sam Nam mówił że po prostu brak czasu ![]() ![]() ![]() O "Fotopracownia" słyszałam same dobre opinie więc będziecie mieli na pewno śliczne zdjęcia ![]()
![]() |
#3327 |
Raczkowanie
|
Ja nie miałam dylematów w kwestii fotografa - zdecydowałam się na tego samego, który focił ślub mojej kumpeli (byłam wtedy jej świadkową): Piotr z Adency.pl. Widziałam go przy pracy, widziałam efekty i bardzo mi się podobały jego zdjęcia, nie mam więc żadnych obaw
![]()
![]() |
#3328 |
Raczkowanie
|
Oglądałam te zdjęcia na adency.pl i powiem że nie zrobiły na mnie wrażenia. Ładniejsze zdjęcia mam od swojego fotografa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Raczkowanie
|
Zdrowych i Wesołych Świąt, zadowolenia
z małżonków i TŻów, tego wam Maniula87 życzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Raczkowanie
|
My kamerzysty nie mamy, a fotograf to jakubociepa.pl
Mamy już za sobą sesję narzeczeńską i jesteśmy baaaardzo zadowoleni z samych zdjęć, ale też z atmosfery, bo Kuba jest naprawdę fajnym człowiekiem. A jako że ja nie lubię ogólnie pozować, to atmosfera jest bardzo ważna, żebym mogła się wyluzować ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.