|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
Body Combat 13
1. http://www.megaupload.com/?d=2HIKXDUK 2. http://www.megaupload.com/?d=Q44JFAMD 3. http://www.megaupload.com/?d=KS1MQT94 4. http://www.megaupload.com/?d=D9TU3KEQ 5. http://www.megaupload.com/?d=7MR9Z8GK 6. http://www.megaupload.com/?d=W02KF7IY 7. http://www.megaupload.com/?d=8VEAI765 8. http://www.megaupload.com/?d=I3Q2XV28 9. http://www.megaupload.com/?d=DJRQOHSS Voila! Miłego ćwiczenia! Plik nr 9 to crc, więc w razie probleów z łączeniem trezba zmienić z .009 na .crc i powinno być ok ![]() Edytowane przez Krobka Czas edycji: 2006-11-03 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3333 |
Raczkowanie
|
Kurde już od długiego czasu chce ściągnąć aerobiczek, ale wychodzą z tego nici...
![]() -MEGAUPLOAD-zawsze kiedy dajecie linki do ściągnięcia to ,,All download slots (500) assigned to your country (Poland) are in use. Please try again later" -Wyślij to-zawsze się za późno załapuje i link traci ważność(w wyslij to dzieje sie tak po 7 dniach) -jak dajecie z jakiś innych to raz było trzeba zapłacić czy co ![]() -a jak było na rapidshare(gdzie lubię ściągać ![]() ![]() Nie wiem co zrobić, może to ja jakaś niekumata jestem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3334 |
Przyczajenie
|
witam
ja juz kilkakrotnie czytałam na tym forum że aby ominąć premium najlepiej tak ustawic przegladarkę aby megaupload widział ją jako alexa toolbar i wtedy nie ma żadnych problemów ze slotami. Można też zainstalować sobie alexa toolbar, tylko że u mnie skonczyłó sie to formatem, ponieważ sciągnęłam oprócz filmików mnóstwo wirusów. ja przekonfigurowałam internet explorer, mimo że korzystam z opery. W explorerze wyłącznie ściągam z megaupload. teraz akurat body combat. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3336 |
Raczkowanie
|
Body Attack 46
http://www.megaupload.com/?d=5TV6C904 Moje ulubione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3337 |
Raczkowanie
|
Body Attack 52
http://www.megaupload.com/?d=GHIPTVAS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3338 |
Przyczajenie
|
Krobko
wielkie dzieki ![]() Teraz zamiast robic cos pozytecznego w domu, mam pretekst żeby przy kompusiu posiedzieć. Jednak trzeba wstać. miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3339 |
Raczkowanie
|
kurcze ale ja nie mam nigdy takiego komunikatu.. znaczy nie mialam jeszcze nigdy... 8-( no coz bede czekac az jakas dobra dusza to na mega wrzuci.. PS sciagnelam Core secret accelerated -core trainig ..sa to cwiczenia z pilka i ceizarkami..jak chcecie to wrzuce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3340 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3342 |
Przyczajenie
|
Weronisiu
total commander ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Gosiu. Powiem mężowi, zeby mi taki załatwił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3344 |
Zadomowienie
|
Pingwineczko moja kochana co ja mam zrobic z tym murzynem żeby go wam wrzucić - nie mam tego dvd rip a wszystkie inne pytają mi sie o płytę w napedzie a ja to mam na dysku i nie chce mi sie w nero nagrać na płytę DVD. PORADŹ COŚ bo obiecałam wam że to wrzucę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3345 |
Zadomowienie
|
Krobka wielkie buziaki za te filmiki ja poszukałam też trochę na eMulu ale tego jest strasznie dużo i nie moge się w tych częściach połapać coś tam sie ściąga ale u mnie eMule tak wolno ściąga że jak zza miesiąc będę to miała to będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
A jakich nazw szukać na eMule? Bo on u mnie chodzi non stop, więc też bym sobie pościągała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3348 |
Raczkowanie
|
jest ..ja mam po polsku.. wpisz sobie np w www.google.pl TOTAL COMMANDER DOWNLOAD PL (albo jakos tak..powinno cos byc 8-D )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, już ściągnęłam. Jest do wyboru język polski. Wieczorkiem mąż mi zainstaluje (nie mogę sama, bo się potem wścieka, że to nie w tym miejscu co on chce
![]() Na eMule ściągnął mi się jeden 8-minutowy filmik na brzuszki. Jest super. Tego mi brakowało, bo mimo że chodzę na siłownię to prawie wcale nie trenuję mojego tłustego brzucha ![]() Jestem mokra. Moje dzieci też, bo ćwiczyły ze mną - ubaw po pachy. Miłego weekendu życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo jesli tak to są dwie możliwości: albo nagraj to w nero ale jako obraz płyty np. w menu nagrywarka jest opcja "nagraj plik obrazu" i wtedy wybierz ten filmik i go wypal na płytce. Jeśli tego próbowałaś i nie działało (nie wiem jaką to ma wielkość) to musisz uzyć programy Alkohol 120% albo Daemon tools (oba można znaleść w internecie) i tam podmontować ten filmik w wirtualnym napędzie. I wtedy jak będziesz konwertować, to wybierzesz ten właśnie wirtualny napęd i wszystko powinno pięknie pójść. Jak byś czegoś nie wiedziała to pisz (ale uprzedzam że prawdopodobnie dopiero w niedziele wieczorem tu zajrze) Powodzenia! ![]()
![]() |
![]() |
#3351 |
Raczkowanie
|
ja mam pytanie co do cwiczen BODY ATTACK- czy przez te cwiczenia sie schudnie? bo ja bym chciala schudnac wq nogach i pupie i lanie je uksztaltowac- broz boze nie chce sobie nog umiesnic i miec ich jak kulturystka tylko wysmuklic jak juz..i moje pytanie jeszcze dotyczy tego czy przez te cwiczenia nogi nie zrobia sie przypadkiem masywniejsze? mam nadzieje ze nie ale wole sie was spytac 8-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3352 |
Raczkowanie
|
aaa i cwiczenia mi osobiscie sie bardzo podobaja... czekamy na dalsza partie 8-D a no i jeszcze jedno moje pytanie: czy byl juz wrzucany CORE secret accelerated- core training (cwiczenia glownie z pilka/napilce i z ceizarkami).. bo jak tak to nie bede wrzucac..a jak nie bylo to moge wrzucic... bo nawet fajne.. 8-D moze sie komus przyda..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
No a ja jestem zalamana
![]() Nie wiem co to za ustrojstwo ten Total Commander, o ktorym pisala 01gosia, ale na pewno nie jest program do ogladania filmow. Blagam pomozcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3356 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze sciagniesz klipera?Chwale go sobie,nie tylko ja zreszta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Alunia i elinad, dzięki, zaraz spróbuję ściągnąć. Wczoraj próbowałam jeszcze w All Player, ale nie szło, więc jedyna nadzieja w tych programach, które teraz mi podałyście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Raczkowanie
|
mam pytanie a co ja mam podzielic? bo ja sie nie znam jak robic dgy DVD maja pelno plikow... np w VIDEO_TS sa : VIDEO_TS(3 takie plkiki), VTS_O1_0(3pliki), VTS_01_1, VTS_01_2, VTS_01_3, VTS_01_4, VTS_02_0(3pliki), VTS_02_1 .... pomocy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Zainstalowałam Klipera i większość filmików działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.