|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
hmm nie wiedziałam bo nie lubie pilatesa i nawet nie sprawdzałam a SHaPE po prostu kupuję co miesiąc...no dobra wrzucę już do końca jak zaczęłam ale faktycznie SHAPE przegina zaraz też im wysyłam maila!!!!
|
|
|
|
|
#3302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę że mamy takie samo zdanie co do Pilatesa ![]() Mam obie płytki s SHAPE'a i żadnej nie obejrzałam więc się nie orientuję ale na jednej jest napisane że to pilates dla początkujących a na drugiej coś innego. prowadzi ta sama osoba ale różnią się czasem o 10 minut, jak znajdę chwilę to porównam |
|
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
ponawiam prośbę
|
|
|
|
|
#3304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny
mam bardzo wielka prosbe tak jak duzo wizazanek ;D jak byscie mogli wysłac na gadu gadu lub skypa jest w moim profilu mi jakies cwiczenia codzi o np. na brzuch , rozciagajace miesnie , i jak macie to jakis hip hop chodzi u tance lub moze jakis szybszy jakie wedlug was sa dobre i te ktore maicie na kompie niemam wymagan te napewno co macie mi sei spodobaja bo niechce mi sie z ciagac z zadnej strony niewiem moze to wina jakis ustawien czy co ale no niemoge kiedys bezproblemu sciagalam a teraz no nic po prostu..... jak ktos przesle mi te filmiki bede bardzo wdzieczna |
|
|
|
|
#3306 |
|
Raczkowanie
|
a ja znowu ponawiam moją prośbę
niech ktoś wrzuci jakieś linki do pilatesu , callanetisu , lub aerob. będę wdzięczna |
|
|
|
|
#3307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie działa mi ten pliczek crc . przy scalaniu pojawia sie komunikat że plik crc jest niedostępny, choć go ściągnęłam...już nie wiem o co chodzi...
|
|
|
|
|
|
#3308 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu ja też miałam taki komunikat, ale pomimo to scalony filmik działa. Wystarczy go odtworzyć w kliperze
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Przyczajenie
|
W końcu coś i ja "wystawiłem" ;-) Ćwiczenia z "Shape Mama 2006/10".
"Shape Mama - Ćwiczenia dla Kobiet po ciąży (Ćwiczenia po porodzie) Leisa Hart's - fitMama - postnatal workout" Trening składa się z kilku częsci: - 20 minut tańca - 10 minut pilatesa - 10 minut jogi - 10 minut rozciągania i relaksu Size: 556 MB (583 881 692 bytes) Media length: 00:55:09 Video: MPEG1 Video 352x288 (4:3) 25.00fps 1150 Kbps Audio: MPEG Audio 44100 Hz stereo 224 Kbps 1. http://www.megaupload.com/?d=IN5P2W41 (94.73 MB) 2. http://www.megaupload.com/?d=CEO0IGRF (94.73 MB) 3. http://www.megaupload.com/?d=IPBH0GR7 (94.73 MB) 4. http://www.megaupload.com/?d=OO89YS9O (94.73 MB) 5. http://www.megaupload.com/?d=RUV3TM0Y (94.73 MB) 6. http://www.megaupload.com/?d=P9IHNTGS (83.2 MB) 7. http://www.megaupload.com/?d=86G0BBI4 (CRC) |
|
|
|
|
#3314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki wielkie... |
|
|
|
|
|
#3315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?fajne sa?pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=zwichu;2990567]W końcu coś i ja "wystawiłem" ;-) Ćwiczenia z "Shape Mama 2006/10".
"Shape Mama - Ćwiczenia dla Kobiet po ciąży (Ćwiczenia po porodzie) Leisa Hart's - fitMama - postnatal workout" Trening składa się z kilku częsci: - 20 minut tańca - 10 minut pilatesa - 10 minut jogi - 10 minut rozciągania i relaksu Size: 556 MB (583 881 692 bytes) Media length: 00:55:09 Video: MPEG1 Video 352x288 (4:3) 25.00fps 1150 Kbps Audio: MPEG Audio 44100 Hz stereo 224 Kbps wielkie dzięki
Edytowane przez magflieg Czas edycji: 2006-12-21 o 22:30 Powód: rozkaz odgórny |
|
|
|
|
#3317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko w poz 9 chyba powinien być plik crc? bo ściaga się część 5....
|
|
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może kiedyś się przyda ale ćwiczonka raczej lightowe może dla osób,które dopiero zaczynają przygodę z ćwiczonkami albo po dłuższej przerwie zaczynających a najlepiej ściągnąć i samemu ocenić
|
|
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te 20min tańca to taki mini-układ choreograficzny ale chyba nie za bardzo męczący-a póżniej już statyczne ćwiczonka na maciemyślę,że na rozruch oki
|
|
|
|
|
|
#3321 |
|
Raczkowanie
|
cześć DZIEWCZYNY
zakupiłam płytkę z ćwiczeniami AEROBIC DANCE OTO OPIS Suzanne Cox (znana jako Vogue z programu "Gladiatorzy") w profesjonalny sposób przedstawia nowoczesny zestaw dynamicznych, pełnych energii ćwiczeń, odzwierciedlających jej temperament i dynamiczną osobowość. Razem z przyjaciółką Melissą Scott – zawodową trenerką fitnessu – prezentuje układy choreograficzne wykonywane w rytm muzyki funk, salsy i disco, które pozwalają na szybkie pozbycie się nadwagi i przywracają sprawność fizyczną. Specjalnie opracowane zestawy ćwiczeń działają niezwykle skutecznie na wszystkie grupy mięśni. Zapraszamy do wspólnej zabawy! Nagrodą będzie szczupła sylwetka i wspaniałe samopoczucie! Programy przygotowane przez Suzanne przeznaczone są zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych. Łatwe do powtarzania układy choreograficzne pozwolą wzmocnić mięśnie i ujędrnić "strategiczne" partie ciała. ćwiczonka są fajne jeżeli któraś z Was je chce to mogę przesłać płytkę, bo jak pisałam wcześniej jestem otępiała i nie wiem jak się to przesyła pozdrawiam |
|
|
|
|
#3322 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Chciałabym coś polecić ![]() Zobaczcie sobie na tę stronę - www.lesmills.com Są tam opisane ćwiczenia, które są wydawane przez nich co 3 miesiące. Polecam Body Combat - podobne troszke do Turbo Jam, Body Attack (moje ulubione, ale wymaga kondycji), osobom lubiącym taniec (hip hop) spodobać się może Body Jam, jest jeszcze Body Step (nie próbowałam ani nie ściągałam) i inne - same zobaczcie , wydaje mi sie że każdy w sumie powiniec znaleźć dla siebie tam coś ciekawego. Filmiki (różne częsci) są na emulu Jak będę mieć trochę miejsca na dysku to coś wrzucę
|
|
|
|
|
#3323 |
|
Raczkowanie
|
ja mam do ciebie prozbe: wiec jak posciagasz to powrzucaj wszystko plizzz bo ponoc emule teraz juz nie bedzie dzialac bo maja servery usuwac (ja niedawno sciagnelam i nic mi nie dziala... nie moze sie polaczyc z serverem i nie wiem co robic...bo jakby mi sie udalo to z checia bym sciagnela...albo podajcie mi linka do dzialajacego linka na sciagniecie emulka)... ale jakbys mogla potem powrzucac to bym ci byla wdzieczna bardzo 8-)
|
|
|
|
|
#3324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Raczkowanie
|
dokladnie to to ja kupie heh http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/420544
|
|
|
|
|
#3327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() KROBKA Rewelacja po prostu to co znalazłaś dzisiaj wieczorem przeszukam eMula ale co możesz to ściagaj i wrzucaj bardzo proszę ładnie MEGA35 Aerobic Dance z Suzzane Cox jest u nas na wątku
|
|
|
|
|
|
#3328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

. przy scalaniu pojawia sie komunikat że plik crc jest niedostępny, choć go ściągnęłam...już nie wiem o co chodzi...