|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Raczej podziękowania a nie pretensje Sweet
![]() Ja tutaj przylazłam za Navi . I też często bym cos chciala napsać, ale nie mogę bo to forum publiczne... Już i tak przestałam zamieszczać fotki, bo nie chciałabym aby ktoś z kim mam kontakty "zawodowe" mnie wypatrzył.
|
#3332 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja swojemu szefowi zawsze powtarzam, że ma mnie nie wkurzać, bo ja nie mogę tracić nerwów na niego - muszę magazynować energię na przyszłego męża i dzieci - wtedy on tylko kiwa głową, zaczyna się śmiać i idzie w siną dal, żeby czegoś głupszego nie usłyszeć![]() Cytat:
U mnie też Ja będę się już powoli żegnała z Wami - muszę się spakować, bo za godzinkę wyjeżdżam Czekają mnie dwa urocze dni na wsi z moimi psiakami. Miłego weekendu życzę (i jak będą jakieś fotki to pozwólcie im wisieć tu do poniedziałku )Papapa
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Misiaczku ja nigdy nie ukrywałam ile pracuję
![]() ![]() Miłego wypoczynku
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Ines, widzę że wrażliwe stworzenie z Ciebie.
niestety dzisiaj trzeba mieć twardy tyłek ja też sie rozklekjam strasznie i martwię byle głupotą.A mama pewnie i tak wyniucha żeś załamana Mamy to czują i rozumieją bez słów.Może pogadaj z szefem, zobrazuj mu sytuację, nakreśl jak to wygląda. Najpierw on musi odpowiednio ''przypilić'' resztę załogi, wprowadzić jakiś rygor, żeby pilnowali porządku i swoich spraw. Albo upoważnić do tego Ciebie. Bo ty sama przeciwko tylu ludziom nie poradzisz sobie choćby nie wiem co ![]() Trzym się A co do spamowania to ja tu od niedawna przesiaduję, sama was znalazłam i tak se zostałam ![]() Misiaczku wypoczywaj
|
#3335 |
|
Wtajemniczenie
|
Śnieg?!?!?! Nie straszcie mnie! Ja w domu nie mam butów zimowych
w Krakowie zostawiłam.No ja spamuję od samego początku, ale coś w tym wątku mnie mało
|
#3336 |
|
Wtajemniczenie
|
ufff skończyłam walczyć z towarem, nasza designerka nie przyjechała
![]() sama musiałam się z tym uporać. aneczko ja jestem przez osoby "trzecie" na bieżąco podczytywana, więc siłą rzeczy za dużo nie moge się rozpisać ... ehhh szkoda że to jest taki "otwarte", wystrczy się tylko zalogować,a by widzieć zdjęcia, lub też nie aby podczytywać treść.
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem czy jestem podczytywana, ale wiem jedno nie mam nic do ukrycia, gorzej z tym, że bym się czuła dziwnie jakby tak było i chyba bym czuła, że mi nie ufa (chodzi o męża)
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nauczyłam że internet bardzo się skurczył i nie należy zbyt wiele pisać o sobie.
Nie chciałabym żeby ktoś przeczytał wszystkie moje wnętrzności
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet! I jak, masz zdjęcia? To dzisiaj miałaś mieć, czy z tego wszystkiego już coś pokręciłam?
Wiecie co.. Wstyd się przyznać... ale zjadłam przed chwilą prawie całą tabliczkę czekolady. Ja to zawsze tak po kawałeczku a teraz tak przysiadłam i jadłam... Ech to sobie kolacje zafundowałam ![]() Vibesko, ja niestety twardego tyłka nie posiadam. Chociaż nie ukrywam, że bardzo bym chciała... Nie wiem czy kiedykolwiek znajdę pracę, która będzie mnie w 100% satysfakcjonowac i nie doprowadzać do takich sytuacji jak dzisiaj... A mój szef nic nie zdziała bo ci ludzie są na równi z nim, albo nawet nad nim. Więc on nie może ich postawić do pionu. Poza tym ja nie wszystko potrafię mu wytłumaczyć i to jest ten ból... Nie mogę zażartować tak jak napisała Misiaczek, nie mogę mu też dokładnie wytłumaczyć co mnie męczy... Bariera językowa robi swoje, łatwo zostać źle zrozumianym, już nie raz się o tym przekonałam .
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam a później jak sobie przypomniałam to stwierdziłam, że chcę pojechać z mężem by on też ze mną wybrał, więc pojedziemy w poniedziałek
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeesc!!! ![]() stesknilam sie ![]() zaleglosci nadrobie pewnie dopiero w poniedzialek ![]() cos szczegolnego sie wydarzylo podczas mojej nieobecnosci??
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chyba nic szczególnego... Tzn. cięzko tak powiedzieć... Jak nadrobisz zaległosci to się wszystkiego dowiesz . I o relacji dla nas nie zapomnij
|
|
#3343 |
|
Wtajemniczenie
|
czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść NAvi! jeżu ajk milo że jesteś.
ciesze sie, że milo spędzilas czas! juhu. ja juz się zdąrzłam dowiedzieć, że moj facet, i nie nazwę go TŻ czy podrzutkiem! bo sobie na to nie zasługuje! mój facet jak zwykle wtrącił swój zakichany nos i przeczytał wszystko! a co! zero "prywatności", nic sobie czlowiek nie może poplotkować, bo pełna kontrola! ja pierdziule w jakich aj czasach żyje! ale dobrze że NAVI już wrociła
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
witamyyyyyy NAVIIIII
super że już jestes mam nadzieje że jakiesfotki masz ines to chyba już troszkę lepiej , wypoczywaj cały weekendos i niczym sie nie martw mowie Ci !! ja też jestem bardzo wrażliwa i uczuciowa i nie raz w pacy zdarza mi się płakac bo ludzie teraz są naprawdę straszni gr.... ale jakos trzeba się zbierać w sobie idalej brnąć ![]() ka.si dobraze że zaradna babka z Ciebie i uporałas się tym wszystkim ne bedzie ludzie olewać !o misiaczek nam wyjechała
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Ines oczywiscie ze pamietam
![]() to ja tak na powitanie jedno zdjątko wrzuce ![]() ka.si nie skomentuje .... ![]() dlatego ja bym nie chciala zeby moj TZ mnie tu odkrył
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-10-19 o 23:14 |
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodkie ![]() Jak masz więcej takich to nie mogę się doczekać...
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Navi śliczna focie !!!! matko wiesz co ślicznie naprawdę wyszłaś i Twój Tata jakiś taki młodziutki chyba co nie
a siostra ile ma latek ? opowiadaj nam jak było i to raz
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Ines ![]() mamy ok. 300 zdjec same słodkie ![]() a tak serio to musze poczekac a CD od taty co potrwa oj potrwa... ale dostalam sliczne perfumy mexxa. normalnie sie zakochalam w tym zapachu ![]() musze isc spac zaraz, bo jutro pobudka o 6:30 ![]() caly tydzien bylo tak milo, ledwo wrocilam i od nowa zaczela sie szarpanina z mamą ehh edit: karaa dziekuje bardzo ![]() tata 45 od miesiąca, siostra 6. wiec jest miedzy nami jedyne 16 lat roznicy. a dokladniej 194 miesiace ... o jezu podrzutek sie smial, ze przerzuci sie na nią za 16 lat, bo ja wtedy bede juz "stara" a i tak wszystko zostanie w rodzinie
|
|
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Navi !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Kasi, ja nie mam słów, to jest... Oj, nie wiem co powiedzieć, ja bym takiego czagoś nie darowała, to brak poszanowania prywatności
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi no to ładnie
uważaj bo konkurencja rośnie ojj a co z Mamką sie dzieje ?? jeśli można zapytać oczywiście ja też zaraz mykam spac buziaki ![]()
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
hej Vibesko
![]() karaa oj dlugoby mowic. ogolnie ciezko znosze jej przekwitanie tak w skrocie telegraficznym ![]() no a konkurencja rosnie i to jaka ![]() to dobrej nocki ![]() edit: jak by ktos chcial foto to na @ wysle ![]() uciekam spac i tak ciezko sie bedzie wstawalo... zajrze jakos jutro fajnie znowu byc z wami
|
|
|
|
#3352 |
|
Raczkowanie
|
cześć Dziewczyny
![]() U mnie cos sie pomnieszało i nie mogłam wejsć na stary nick kama98 z niewiadomych przyczyn, kazałam sobie wysłać hasło na maila i koazało sie, że owszem wysłali ale na jeszcze starszy nick.... do którego juz dawno straciłam hasło, strasznie się coś namieszało, wogóle wyświetliło mi że ostatni raz odwiedziłam wizaż 01-01-1970 ![]() Nawi super, że już wróciłaś
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko, niedobrze
![]() Uderzej do złośliwca, może on pomoże? Navi ja chcem fotki, ja na foty zawsze chętna Baby spałam do 8.40 i wczoraj całe popołudnie ![]() Toż to w moim wykonaniu rekord!
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
wczoraj straciłam przytomność mam wielkiego siniaka na czole, jestem cała obolała nie wiem co się stało ale u mnie to normalka, często mi się to w przeszłości zdarzało i nikt nie wie dlaczego.NAVI a też chcę
|
#3355 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dostałam zdjęcia jak ma sklep wyglądać i od poniedziałku walczę![]() Cytat:
obiecał że nie wejdzie ![]() Cytat:
![]() dziś byle do 21 i jutro woOOOOooooolne ![]() edit: navi i ja poproszę o fotki. sweet OMG cóż to tak! teraz ja bede krzyczała - do lekarza !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, tak nie może być
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Ka.si ja byłam nieraz i zawsze mi mówią to samo, że to od stresu, zdenerwowania itp bo ja to taki nerwus jestem
![]() a wczoraj się zdenerwowałam i to dlatego
|
#3358 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiec czekam ... Cytat:
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale może dziś z mężem gdzieś pójdziemy i trochę odreaguję
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh...ja Was poganiać nie będę, człowiek się broni przed lekarzem rękami i nigami.
Czasem gdy tam dociera wkońcu, jest już za późno ![]() Sweet, uważaj na siebie, i nie denerwuj się tak, uspokój się, żeby nic złego Ci sie nie przytrafiło ![]() U mnie dziś masamrycznie zimno, chyba wogóle z domu nie będę wychodzić. Robię tartę z grzybami, TŻ przyjdzie na obiad
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

. 

niektóre naprawdę są super, ehhh... jak ja bym chciała żeby wypaliło z tą działką 9 listopada, musi się udać.
Ale ja swojemu szefowi zawsze powtarzam, że ma mnie nie wkurzać, bo ja nie mogę tracić nerwów na niego - muszę magazynować energię na przyszłego męża i dzieci
- wtedy on tylko kiwa głową, zaczyna się śmiać i idzie w siną dal, żeby czegoś głupszego nie usłyszeć
ja też sie rozklekjam strasznie i martwię byle głupotą.