|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
BAN stały
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
ok, kolegę żegnamy.
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-20 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
czeeeeść Dziewczyny!
#3333 |
Rozeznanie
|
#3334 |
Zakorzenienie
|
/nefre,z tabletek biore czasami omega 3 jak sobie o tym przypomne ale tak to nic ,no czasem cos przeciwbolowego.twarz mi dziwnie puchnie,nie wiem co sie dzieje
![]() ![]() byl tz .najpierw ja sie boczylam na niego,potem on,wieczor uplynal w zajefajnej atmosferze,nie ma co ![]() wzielam prysznic,wyskubalam brwi,zrobilam wosk,posmarowalam sie mascia cynkowa,zalozylam pas i ide zaraz spac;( nigdzie mi sie nie chce isc ![]() mam pare zdjec mnie w sukience. Wszytsko byloby ok gdyby nie moja wypchana buzia, ja nie wiem co to sie dzieje.Nigdy nie mialam tak wypchanych policzkow. Przez ta wygladam na gruba ![]() ![]() tz chcial zebym z nim jechala jutro po krawat,ale nie jade.nie mam ochoty. kopnijcie mnie w d ![]() Tarantulku,masz fajne wymiary,ja mam podobne tylko wiecej w udzie mam ![]() wszytsko jest do d. ![]() ![]()
#3335 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale wiadomo... Kilka nocy to nie to samo co cały czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak tam u siebie Aguś, mam nadzieję, że się poprawiło, od naszych ostatnich rozmów ? Cytat:
I ta świadomość, że wchodzisz na profil gwałciciela... Orzeszku... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Było ciężko, ale jakoś dałam radę. Niestety musiałam zacząć coś robić, bo moje wydatki były przeogromne, jak na osobę w tym wieku, uczącą się jeszcze w Liceum na dodatek. Aż się dziwię, jak dawałam sobie radę zanim podjęłam pracę, w zasadzie od jakichś 3 lat już sama dbam o własne potrzeby, nie chcąc obciążać nimi matki. Jednakże miesięcznie szło mi kilkaset złotych i to wcale nie było jedzenie (a jeśli już to w małych ilościach) ani rachunki ![]() Idealnie to ujęłaś ![]() Salve ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czy czuję się gruba - to nie tak. Mój TŻ trochę mi namieszał w główce i zrobił ze mnie 'ideał' w swoich oczach i hm... czasami naprawdę przy nim czuję się wspaniale, że nic nie chciałabym zmieniać, daje mi takie miłe poczucie że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Ale ja jestem kobietą i jak chyba większość, dbam o siebie bo chcę wyglądać dobrze dla siebie i dla swojej Drugiej Połówki. Dążę częściowo do nieosiągalnej perfekcji. W sumie to dobrze, że nieosiągalnej, bo zawsze na tej drodze jest tyle ciekawych, niespodziewanych zmian ![]() Nie napisałam, że nie czuję się atrakcyjnie, bo jest wręcz odwrotnie, jednakże drobna redukcja ze 3 kg, byłaby w porządku, ale jeszcze dobrze to przemyślę. Zbyt długo miałam niską wagę, przyzwyczaiłam się najzwyczajniej w świecie, to była dla mnie duża zmiana, ale musiałam przytyć, aby wszystkie procesy życiowe w moim organizmie wróciły do normy. Wiem, że nie mogę za dużo schudnąć. Zdrowie najważniejsze, myślę przyszłościowo, bo kiedyś chcę mieć dziecko. I nie wyobrażam sobie zaprzepaścić tego marzenia, przez głupie błędy młodości. Jeśli mój organizm będzie miał złą tolerancję na tą drobną zmianę, wrócę do stanu wyjściowego. I będę musiała żyć dalej bo świat się nie skończy ![]() Dobry wieczór Stokrotki ![]() ![]() Chora, chora, chora... Geez... Jest piątek. Piątek. PIĄTEK! A ja siedzę (tak właśnie, a jak nie siedzę to śpię) i NIC, kompletnie NIC nie robię. Nudzę się, żalę sama do siebie a i tak każdy ma mnie gdzieś, bo kto by nie miał mnie mieć gdzieś, skoro nikogo nie ma ? ![]() I tak tydzień spędziłam sama. Sama. Pierwszy tydzień sama od... wielu miesięcy. Ale choróbsko ustępuje na szczęście. A jutro może w końcu zobaczę się z TŻ'em, śmieję się bo to nasza najdłuższa przerwa od miesięcy, nie widzieliśmy się aż 6 dni ^^ Coś tam mruczał przez telefon, że już nie wytrzymuje i przyjedzie. Jak się zarazi ode mnie to chyba mnie krew zaleje, brakuje mi jeszcze, żeby i on się rozłożył. Ocho... rodzeństwo wróciło chyba z imprezy urodzinowej. Hm... marzy mi się trzeci tatuaż... ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no nie! Pierwszy ''towar'' na plotkowym i od razu ban ![]() ![]() Cytat:
![]() dobranoc ![]()
![]() |
#3337 |
Rozeznanie
|
Witam.
![]() Miałam jakieś problemy z Wizażem, ciągle mnie wylogowywało, ale wygląda na to, że już jest dobrze. ;] Pomijając fakt, że straciłam długiego posta, którego nie mam już siły odtwarzać. -__- No ale chociaż trochę. ;] Właśnie wróciłam ze spotkania z przyjaciółkami na pizzy, droga nań była bardzo wesoła, gdyż do mojej dzielnicy pług zbyt często nie zagląda. Dziś wprawdzie zajrzał, odśnieżył to i owo, ale i tak zakopałam sobie samochód usuwając się w popłochu przed jakimś kolesiem wymuszającym pierwszeństwo. ![]() ![]() Miłego weekendu. ![]()
#3338 |
Rozeznanie
|
Agolek, Ather - co do Waszych wypowiedzi na temat odchudzania, wyglądu itd. chciałam dodac tylko 2 słowa: Otóz to.
![]() Agolek rozbawiłas mnie tym" towarem" ![]() Ather zdrowiej kochana jak najszybciej ![]() ![]() ![]() Orzeszku, co Ty znowu opowiadasz!jesteś sliczną dziewczyną, pokaz te zdjęcia , jak mozesz, moze się bedzie lepiej dało ocenić co się z Twoimi pućkami dzieje ![]() ![]() ![]()
#3339 |
Zakorzenienie
|
powitać i nie przeczytałam
![]() ![]()
#3340 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakie masz jelitowe objawy? Ja także miałam fazę na zamartwianie się przyszłym-niedoszłym, to było tydzień po otrzymaniu diagozy. Heh komiczne rzeczy się wtedy działy ![]() ![]() ![]() A, i biorę asentrę. A Ty? Orzeszku, może to uczulenie, albo woda? Bo zgaduję, że nie sterydy ![]() ![]() Ather, dobrze, że masz takie zdroworozsądkowe podejście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam, bo przecież wieczór przed komputerem nie jest najlepszym sposobem spędzania czasu, może poczytam albo się wyśpię... Miałam trochę męczący dzień, musiałam się szybko zebrać - okazało się, że tata jest sam w pracy i muszę mu pomóc. W pobliskim lombardzie doszło dzisiaj do morderstwa, zestresowaliśmy się... Dobrej nocki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |||
Zakorzenienie
|
A co, już by się poflirtowało, nie ? żartuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A drugi... W intymnym miejscu ![]() Trzeci (i ostatni) chciałam lewej na stópce, na maleńkim fragmencie, z lewej strony nad paluszkami. Wzór w sumie też już mam... Jak zwykle z ważną dla mnie symboliką... Teraz muszę tylko czekać na mojego Lubego, bo chcę zrobić w tym samym dniu co on, jego pierwszy tatuaż ![]() Dobranoc Aniołki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dodasz zdjecia w sukience? ![]() I dosyc z policzkami ! I z tym ze bedziesz grubo wygladac ! Bo baciki poleca i juz nie ręcze za siebie wtedy ;p Cytat:
![]() ![]() Ale na pewno w przyszłosci będą chwilę gdy takie odstępstwa czasowe beda nawet i większe/ I nie jesteś sama bo ja ci wysyłam wirtualne pozdrowienia i uściski ![]() Cytat:
![]() ![]() więc na pewno z 3 też bedziesz swietnie wygladac. Sama bym chciala tatuaż... ![]() Dzień dobry ![]() Słonce mam za oknem ![]() ![]() A dziś moze pojde do rodzinki i muszę zabrac sie za konkurs z Wosu ![]() w żadnej ksiazce niczego nie ma tylko trzeba to od osob wyciagac. Bo niby skąd ja mam wiedzieć co było w roku 1989 ? Ech..zalezy mi na tym konkursie zeby 6 miec na koniec ,ale czarno to widze niestety... DObra nie marudzęę..Miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ather - szczerze mówiąc na pewno jest lepiej... pewnie nie do końca idealnie, bo teraz mam pewien problem, nie jest związany z odchudzaniem... jednak on musi się rozwiązać, bo jeśli nie, to nie wiem co zrobię... moje całe życie zmieni się o 360 stopni... strasznie często myślę o tym i nie mogę się nawet na nauce skupić... Trzymajcie kciuki, aby wszystko się ułożyło i wyjaśniło... ![]() Trzymajcie się ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry laleczki ![]() my z TZ jak w zeszlym tygodniu postanowilismy spac na dole i juz od rana TVN ogladamy w lozku przed TV ![]() ![]() Popijam teraz kawusie pyszna...Piekny poranek, na dworze sloneczko..az sie chce zyc ![]() ![]() potem planuje pojechac i umyc i wyczyscic moje autko a tz swoje i na silownie sie zapisac chyba ![]() ![]() mileog dnia kochane ![]()
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=T5yUA08Rv7U
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Dzisiaj zapowiada się fajny dzień,chociaż jak sobie pomyślę ile mam nadrabiania w szkole,to już mam przed oczami wizję jak zostaje w klasie ![]() ![]() Nie wiecie czym mogę sobie ręce smarowac żeby mi zeszły sianiaki po wenflonach? bo wyglądam jak narkoman ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-02-21 o 10:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 | |||||||||||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Jestes bardzo wartosciowa, zaradną i piękną dziewczyną, nie możesz myśleć o sobie źle bo będzie Cię to tylko hamować ![]() A a propos spotkania - dam znac jak bede miala grafik na nxt week - czyli jutro ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że koniec Twoich problemow jest mimo wszystko coraz blizej ![]() Cytat:
![]() To ja dalej kciukuję za wyniki ![]() I mam nadzieje, ze sie porzadnie wczoraj wieczorem zrelaksowalas i wybawilas ![]() Cytat:
![]() A co do TŻ, pałam do niego coraz mniejszą sympatią... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja swoją pracę też polubiłam, mimo użerania się z klientami i fuzycznego zmęczenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że TŻ się nie zarazi, a Ty zaczniesz wracać do normalnego życia ![]() ciekawy pomysł ![]() Ja za jakiś tydzień-dwa idę zrobić mój pierwszy, na łopatce. Przyszłosciowo myśle też o malutkim na stopie, podobają mi się bardzo, ale nie ukrywam, że trochę boję się bólu, stopa wydaje mi się takim delikatnym wrażliwym miejscem... Cytat:
![]() I dobrze, że o tym piszesz, wszystkie młode dziewczyny, które chcą się odchudzać bez potrzeby powinny wryć sobie Twoje słowa do głowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety nie wiem czym możesz smarować ręce, ale na pewn na Wizażu coś znajdziesz ![]() Dzień dobry hop siup! ![]() Wczorajszy dzien bardzo udany, spacer dodał mi pozytywnej energii - nie ma to jak wolny dzien ![]() ![]() Minusy - nie ruszyłam pracy lic. tak jak planowałam. No, ale trudno - mam więcej energii uporam się z tym jakoś przez najbliższe dni, nie ma tego az tak duzo poki co ![]() Wieczorem dzis pracuje i obawiam sie, ze bedzie spooooory ruch. Pogoda dopisuje, a co wiecej - nad morzem jest "impreza" czyt. wernisaż rzeźb lodowych wiec na pewno troche ludu się zejdzie. No, ale nic- przynajmniej szybciej czas w pracy zleci ![]() A teraz nie wiem co będę robić. Przydałoby się ruszyc na male zakupy, a pozniej zrobic cos naukowego. Słonce przygrzewa mocno, wiosna w powietrzu mimo sniegu na ziemi ![]() Milego dnia wszystkim ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-02-21 o 11:05 |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, ja wlasnie zaleglam na sofie i zaraz Brzydula 2 h ![]() milego kochane
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() dzien zaczelam wczesnie bo o 7 jak zwykle,wwstalam,ogarnelam sie i musialam isc do sklepu na jakies zakupy i po rajtki.wzielam dwie pary,znajac moja tendencję do ich dziurawienia ![]() ![]() juz 15,za godzinke ,półtorej ide sie pieknic,malowac bo o 17przyjezdza Tz i o 17.30 jedziemy. Tia, ![]() ![]()
#3349 |
Rozeznanie
|
Ja dzis przelotem
![]() Ather tauaz to świetna sprawa, ja też planuje kiedyś sobie zrobic jakis nieduzy ![]() Agness trzymam kciuki zeby Ci się poukładało ![]() Baby ciasto snickers, juz próbowałam trochę za słodkie wyszło no ale ![]() Madamme pokazesz oczywiscie tatuaz co nie? ![]() Lolciu moze zimne okłady na te siniaki Ci pomogą ![]() Orzeszku widziałam Twoje zdj na nk, wyglądasz ślicznie, nic się nie martw będzie dobrze ![]() ![]() ok leeece, wpadne wieczorem ![]()
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-02-21 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeeść!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mi się marzy... ale pierwszy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super, że spotkanko się udało, też się obijam umysłowo, Monochrome, kopnij mnie, żebym się zmobilizowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... a ja wróciłam niedawno z refleksyjno-zabijającego czas spaceru i myślałam, i myślałam o sprawach istotnych (i tych mniej też ;]). a do jakich wniosków doszłam? że stoję przed przymusem odpowiedzi sobie na trudne pytanie, od której zależy rozwiązanie równie trudnego problemu. Problem btw można nazwać tragicznym,bo chwilowo mam wrażenie, że niezależnie od mojej decyzji ktoś i tak będzie nieszczęśliwy. Czy to ja i x, czy ja i y, czy tylko ja. Haha, oczywiscie, jedna osoba jest stała w każdym wypadku ![]() poza tym dzień upłynął mi leniwie, co robiłam konstruktywnego? - nic, ale chciałabym upiec ciasto jogurtowe, a co! przepis wygląda na banalny, więc może nawet mój anty-talent kulinarny nie przeszkodzi mi w stworzeniu czegoś mniaaaaam ;] zawsze zazdrościłam koleżankom, których mamy w dzieciństwie ciągle piekły drożdżowe ![]() ![]() ![]() ![]() o Matko, mam wrażenie, że piszę straszne bzdury, więc lepiej skończę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Mercy - mówiłam, że się nie wdrożę
![]() ![]() a ktoś tu gada o tatuażach mi się marzy drugi... ![]()
#3352 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do tego co wcześniej pisałaś (bo się nie zacytowało ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a siniaki to nie wiem.. może altacetem smaruj? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() uzależnienie? ![]() Heloł ![]() jestem u rodziców, tu mnie przywiało ![]() ![]() Przyjechaliśmy razem do J-na, ja posiedziałam z kuzynkami bo były akurat a zaraz znów do TŻ-a śmigam ![]() ![]() a wyników egzaminu nadal brak ![]() miłego wieczorka ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym wybrała wersję z y. Dobra, żartuję, możesz napisać mi o tym na pw? To to, o czym myślę? Czy zupełnie inna beczka (taaa, beczka piwa, zgadłam?)? Trzymam kciuki za ciasto, mnie zawsze mama gasi i krzyczy... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No nie, zmarzłam wczoraj w pracy i teraz jestem chora ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
Zadomowienie
|
Guten Nacht
![]() Ejli- Jako zeszłoroczna maturzysta, istota iście leniwa,która rozpoczęła 'naÓkę'za 5 dwunasta powiem Ci,że niet. Owszem ciut adrenaliny jest, ale pytania nie są tak skomplikowane i zawiłe żeby się zamęczyć. Osobiście polałam trochę wody,improwizowałam i z takiego polskiego rozszerzonego dostałam 70 % (a wróżyli mi 37 ==') Iza-Heh Moja też nie piecze,gotować nauczyła się z 3 lata temu ,ale jakoś nie głodujemy xD Mnie też korcą różniaste przepisy np z mojewypieki.blox.pl *_____* acz lenistwo bierze górę i zawsze kupuję coś na mieście ;P Co do sytuacji z wyborem pomiędzy.. Nie orientuję się kompletnie jak to jest w Twoim przypadku, ale może po prostu posłuchałabyś intuicji,tego wewnętrznego głosu, często tłumionego przez wiele ewnętrznych czynników et.c Niby bujda' jak twierdzą pff znawcy pseudo, ale w tej materii jest niezastąpiona. W każdym razie trzymam kciuki,aby wsio się dobrze ułożyło ![]() Lolcia-Na siniaki z własnego doświadczenia poleciłabym Ci maść Linomag. Tania,skuteczna ,nie podrażnia skóry u mnie,gdy po 10 dniowym kwileniu z kroplówkami w nadgarstkach miałam wręcz fioletowe przeguby,drętwiały mi chwilami z bólu przyniosła oczekiwany rezultat. tzn.się rojaśniły az do konca,skóra była mniej napięta i nawilżona. O specyfiku z wyciągiem z arniki też słyszałam,że skuteczny ![]() Hmm wspominaliście tu o głupim jasiu ;> Jak po tymże specyfiku nie miałam zbytniego odlotu,chyba,że sennośc, tak po przebudzeniu z tzw.spiaczki farmakologicznej dobe po zabiegu, szpikowana morfiną,relanium et.c z nikłym skutkiem uspakajającym zresztą oO dosłownie obnażyłam się (pod przescieradlem 'jeszcze' nic nie było..) przed doglądającym mnie lekarzem z oddziału anestezjolog [brunet z tego co pamiętam ![]() ![]() niby miałam spore przebłyski świadomości,ale puściły mi pewne hamulce Ten aż się wzdrygnął ze zdumienia geez ,wstyd,że kur zapiał ![]() Kilka godzin po,na swym oddziale podkur..iona se leżę se, a to szarpię za wężyka od przetaczanej yy krwi próbując wyszarpać ów,a to nabluzgałam na starszych i najgorsze wchodzi mój prowadżący dr'ek , to z szelmowskim usmieszkiem odslonilam przescieradlo z 'dekoltu' ![]() Potem pielegniarki raczyly mnie odziac.. ![]() Ot takie me wynurzenia ,trudno poniekad tak od razu zapomnieć . Ather- Mhmm tatuaż powiadasz ^^ Też mnie korci, zwłaszcza taki w stylistyce vintage ,projekt w stylu Sail'ora Jerryego ,kolorowy z kartami,gwiazdkami i trupią czaszką ;P np: http://www.sailorjerry.com/gallery.p...lery&m=6&a=290 albo http://www.sailorjerry.com/gallery.p...ery&m=16&a=192 *__________* nie ma rady,trza będzie zacząć oszczędzać,co by w profesjonalnym studio się ciut ozdobić ![]() Co do ostatnich dni. Minęły nadwyraz spokojnie. Wczoraj Sopot,spacer, poślizg na molo, kiedy to z impetem upadłam na kość ogonową, boli,ale żyję ;] szarlotka w kafejce i ostatecznie kierunek-dom. Trochę poplotkowałam telefonicznie z koleżanką, na wtorek umówiona jestem na c.d ich w jej nowo wynajętym wspólnie z chłopakiem mieszkanku . W sobotę wylegiwałam się w łóżku gdzieś do 11 i pognałam na enty,relaksujący spacer,tym razem do Orłowa. geez to przjerzyste morze odbijające jarzące słońce *________* Normalnie poczułam się niczym w wakacje ;D Jutro zapewne znowuż 'gdzieś coś' może zmobilizuję się do rozważań nad zarysem pracy zaliczeniowej z warsztatów pracy nad tekstem, powinnam nawet. Ale zobaczymy ![]() Zważywszy na wieczorową porę życzę, znikam z wizażowych ( i nie tylko) czeluści ;> Dobrej Nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przesłała bys mi przepis na te ciasteczka marchewkowe? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego wieczorku ![]()
![]() |
#3356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hello ja wlasnei sie klade , po 5 (slownie : pieciu) ![]() ![]() dobranoc laleczki
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Wszystko się wyjaśniło, problem rozwiązany, dziękuję za kciuki!
![]() Agolku - och, nie ma to jak zadowolony mężczyzna, że pograł z żoną na Playstation ![]() ![]() ![]() Ewuś - Ty imprezowiczko ![]() ![]() I w ogóle miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Rozeznanie
|
Mam do Was kilka pytań,a nie wiem w którym wątku najlepiej napisać
![]() 1.z czym najlepiej jeść ser żółty będąc na diecie?wiem,że jest kaloryczny,ale czy np.plasterek na waflu ryżowym to przestępstwo? :P i o której porze najlepiej jeść?dodać do omletu na kolacje,z wasą albo waflami na śniadanie,czy w ciągu dnia (wlasciwie nie mam pomyslu jak jeszcze mozna go jesc xD)? 2.jakie (łatwe do przygotowania) dania polecacie na kolacje i śniadanie na R?czy na sniadanie mogą być np.wafle ryżowe posmarowane cieniutko dżemem...? 3.co jeść między posiłkami? Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No niestety, nie byłam. Pojechałam do biblioteki - okazało się, że niepotrzebnie bo nie znalazłam czego szukałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zadne bzdury i pleć nam tak jak najczęściej ![]() a konkretnie? w jakim miejscu i jaki wzór? ![]() Cytat:
![]() To jest SUPER pomysł ![]() Od jutra ruszamy do bojuuuu i podbijemy razem naukowy świat! ![]() to ja dalej kciukuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A z czego zdajesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się kochana ![]() Cytat:
![]() To nie jest odpowiedni wątek bo tutaj rozmawiamy o wszystkim, ale nie o dietach, to taka odskocznia. Polecam najzwyczajniej w świecie zaznajomić się z wyszukiwarką, na pewno znajdziesz to czego szukasz. Na początek wejdź na Nasze Codzienne Jadłospisy ![]() ![]() Bonjour ![]() Wczoraj miałam całkiem miły wieczór. W pracy umiarkowany ruch tzn. nie nudziło mi się, ale też nie padałam ze zmęczenia. SKończyłam po 1 i kiedy wychodziłam z pracy zadzwonił do mnie kolega mówiąc, że ma jeszcze jedno zaproszenie na imprezę (urodziny dja) i żebym wpadała. No to co sobie będę żałować ![]() ![]() ![]() Lecę się ogarniać pomału, odezwę się po powrocie. Na wieczór nie mam jeszcze planów, ale mam nadzieję, że uda mi się cokolwiek zrobić w nieco wstydliwej już sprawie licencjatuuu^^ MIłego dnia kochane ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-02-22 o 09:43 |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ale obiecuję poprawę ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.