|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Daria podeślij no na te jakieś słodko kwaśne bo ja też szukam i jakieś takie dziwne mi wyszły, popróbuję może twoje może będą lepsze
#3332 |
Flawless
|
Hej, dziewczyny, a macie może jakiś dobry przepis na parówki/kiełbaski w cieście? Szukam takiego, a w sumie nie mogę znaleźć nic ciekawego. ;|
Jennyyy, jak ja mam ochotę na jakieś racuchy xD ale nie, żadnych słodkości do świąt. Dam radę ![]()
![]() |
#3333 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() A ja się właśnie przeprosiłam z TŻ w bardzo przyjemny sposób ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz będę nadrabiać zaległości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z moim tż to tylko dyskusje prowadzimy, żeby się pogodzić. Żadnych miłych przeprosin, więc zazdroszczę. Opisz no ten nowy wymiar ![]() Ja wróciłam od kumpeli i obżarłam się bigosem i czekoladą. Ale to dobrze, bo u mnie od 3 dni pusta lodówka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Moderatorka z pazurem
|
ja wlasnie siedze wysmarowana chlodzacym zelem na cellulit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malwinko czekolada i bigos to bardzo osobliwe połączenie ![]() No to nadrobiłam mniej więcej ![]() Daria dotarłam z TŻ do Inglota i mi zafundował lakier nr 307, jestem zachwycona, piękny głęboki kolor, oczywiście już dziś wieczorem pomaluję nim pazury bo nie wytrzymam ![]() ![]() Phoce na Moim gotowaniu jest przepis Dolly na Hot-Dogi w cieście ![]() To teraz ogólnie ![]() Depilator kupiłam w liceum, byłam z siebie taka dumna. obiecywałam sobie że zacisne zęby i dam radę ![]() ![]() ![]() ![]() Co do kosmetyków i dbania o siebie to ja to uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo lubię się maseczkować, kremować, balsamować itd. ![]() Oczywiście jak łażę po domu np. w weekend to się nie maluję, TŻ podobam się również taka "łysa" ![]() ![]() Wklejam zdjęcie ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2008-12-02 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Moderatorka z pazurem
|
nie ma zdjecia
![]() o juz jest ![]() Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-12-02 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
czekolada......
![]() ![]() ![]() ![]() a te lakiery z Inglota naprawdę takie dobre są? czemu takie dobre? co je wyróżnia? ![]()
#3339 | |
Wtajemniczenie
|
Tak, tak już jest
![]() A właśnie widziałam chyba kolor który by Ci odpowiadał, tzn dla mnie to była zgniła zieleń ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Moderatorka z pazurem
|
z moich pazurow i tak wszystko odpryskuje wiec ja kupuje wg koloru a nie firmy
![]() MrsVargas musze sie wybrac do inglota, bylam 2tyg temu ale nie znalazlam nic ciekawego Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-12-02 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3343 | |
Flawless
|
Cytat:
Znalazłam i w ten weekend będę robić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
e to widzę, że niewiele w nich wspaniałego. ja jakiś wymagań kolorystycznych wielkich nie miewam (czerwień!
![]() ![]() czyż ja nie mam wspaniałych współlokatorek? właśnie jedna robi apple crumble (pieczone jabluszczka z taką kruszonką) z pozostałości jabłek które zostały z andrzejkowego obierania. za godzinkę będzie coś pysznego do zjedzenia ![]()
#3345 |
Zakorzenienie
|
Malinka pogrzebię i poszukam dla Ciebie
![]() Phoce też stawiam na hot dogi w cieście Dolly ![]() ![]() MrsVargas ja mam 706 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wszystko jasne ![]() na dysku wygrzebałam tylko tyle, ale jeszcze poszukam w ksiazkach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Daria dużo masz tych przepisów? ogólnie na dysku? pewnie dużo... a chciałabym mailem... marzy mi się
![]()
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
wiecie co? łatwiej będzie jak założycie sobie konta na chomiku i pościągacie sobie ode mnie
![]() ![]() edit: jeszcze tu http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/redandpale/zachomikowane/kuchnia Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-12-02 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jaka jestem wkurzona i zdołowana!
pamiętacie sprawę promotorów? wysłałam maila kobiecie w czwartek. czekalam na odpowiedź, że mnie wpisała na listę i nic. wiec wczoraj wysłałam jeszcze raz maila. I dzisiaj ejszcze dwa, bo ciągle zero odpowiedzi, a koleżance z grupy odpowiedziala. Posprawdzalysmy z koleżanką i prawdopodobnie moje maile dochodziły do niej do folderu na SPAM. No wiec wysłalam dzis z gmaila, czyli tam gdzie promotorka też ma i... dostałam odpowiedź! Droga Pani, mogę przyjąć na seminarium 12 osób, a Pani zgłoszenie przekracza ten limit. Każdą osobę witam z przyjemnością, ale pozostaje już tylko lista rezerwowa. Jeśli ktoś zrezygnuje lub nie potwierdzi swojego zgłoszenia obecnością na spotkaniu w dniu 12 grudnia o godz. 18-tej w sali 213 - będę mogła wpisać inne osoby. aaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3352 |
Zadomowienie
|
Chyba bezsenna noc przede mna.
Zestaw przedświąteczny antyspokojowy, na który składają się: Dzień przed okresem. Meridia and co.. Moje własne fobie i strachy, które czasem przychodzą tak jak teraz, że siedzę i się trzęsę i ryczę. Na youtube cały czas Imogen Heap - Speeding Cars, na zmianę z Let go. Skasowałam profil na laście, bo coś mnie tam wyjątkowo stresowało, takie spontaniczne skreślenie 3 lat jakichśtam wspomnień. Pamiętam jak mnie raz w życiu napadli i na pare sekund ze strachu zacisnęło mi się gardło i nie mogłam wydobyć z siebie żadnego dźwięku, czasem mi się to śni, tak się teraz czuję, co chwilę. Rzuca mną jakbym miała gorączkę ![]() Czy to już podpada pod psychiatrę? Prawie poza tematem. Ex do mnie dziś napisał smsa, zrobiłam mu dużą krzywdę, minęło trochę czasu, a on napisał czy bym go nie odwiedziła tam gdzie mieszka i że z jego strony nie muszę się niczego obawiać. Wykręciłam się. A najlepsze, że ja nie mam kręgosłupa moralnego, jakbym była z kimś innym niż jestem teraz to bym wymyśliła jakąś bajeczkę i bym pojechała. To się skończy tak, że dostanę w dupę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Daria ja mam chomika i zaraz pościagam
![]() Limo - kuźwa faktycznie bym była wściekła zła itp. powinnaś pójść do niej i pogadać bo faktycznie to nie twoja wina jest, tylko jej ja mimo wszytsko sprawdzam spam, trzymam kciuki ![]() ineczka - ![]()
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale trzymaj się, dużo ciepełka przesyłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
wlasnie o malo nie zostalam napadnieta :|
wrocilam z babskiego piwa- nasza czworka stwierdzila fakty..3 nasze kolezanki sie na nas wypiely, a jedna zrobila sie mega pustakiem- nie mam przyjaciolki :dupa: ![]() wracam a tu koles idzie w moja strona i nagle zaczal biec:| spojrzalam mu w twarz, stanal i juz za mna nie biegl, wyciagnelam telefon i glosno udawalam ze rozmawiam z kims podalam gdzie jestem i zeby po mnie wyszedl- wszystko sciema a niby dziala :| masakra.................. ......................... .............. co do przyjaciolek- balam sie ze to ja jestem jakas popieprzona i nie umiem stworzyc trwalych relacji przyjacielskich z inna dziewczyna, ale nie..naszczescie :| Ponura usmialam sie czytajac o tym Twoim bieganiu na cellulit...bo tak mysle..przeciez sportsemnki tez maja cellulit..najlepiej to wyciac nozem.... ide sie posmarowac balsamem..moze nie dziala ale pachnie bosko czesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobry pomysł z tym telefonem, chyba też tak zacznę robić, chociaż coraz rzadziej zdarza mi się wracać samej skądś do domu wieczorami. Ale swoją drogą, dobrze, że ci tego telefonu nie zabrał!
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Panna umie owinąć sobie wokół palca każdego, na zasadzie sprawdzenia własnych możliwości. Jakiś czas owijała sobie mojego tż-a(jeszcze wtedy nim nie był, chociaż ja bardzo chciałam żeby był), co dodatkowo spotęgowało moje kompleksy na jej punkcie. W trakcie mojego obecnego związku miała jakiś tam z nim kontakt, który się zakończył z momentem gdy się o tym dowiedziałam i się spakowałam, związek przetrwał, ale moja panika na każdą oznakę jej obecności w moim (naszym?) życiu nie da się opisać. Najmniejszą oznakę, adres jej strony w autouzupełnianiu przeglądarki. Chcę uciec od wszystkiego ![]() Do tego kończę studia, nie mam serca do swojej magisterki, wymyśliłam jeden temat, odechciało mi się, wymyśliłam na odczepnego drugi, nie chcę tego pisać, myślę (udaję że myślę) nad następnym, a tak naprawdę spędzam czas przed kompem lub gapiąc się w ścianę i czekam na iluminację. Zmuszam się, żeby chodzić na zajęcia, najchętniej rzuciłabym studia. Wychodzę na zajęcia koło 14 (czasem 12), potem korki z dziećmi, wracam po 19, robię korki na następne dni, siedzę w necie, przychodzi noc i idę spać. Rano te parę godzin upływa mi na niczym. I tak codziennie. Do tego czuję się taka potwornie brzydka, że to aż boli ![]() ![]() I cycki które mogłyby należeć do 50 a nie 23-latki ![]() ![]() ![]() Chociaż w tej chwili nienawidzę nawet własnych kotów ![]() ![]() Cytat:
![]() ;/ na mnie dwóch napadło, jak już odzyskałam głos to wybiegłam na środek ulicy i krzyczałam że się pali. Ludzie wyglądali z okien i jak widzieli że się nie pali tylko że mnie próbują okraść to się chowali, słodkie. Dostałam kopa w plecy na pożegnanie i dali sobie ze mną spokój, widać ich trochę sytuacja spłoszyła :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie możesz się obawiać kogoś kto ma chore ambicje obwijania sobie wokół palca każdej napotkanej osoby, tak dla sportu. Bo to jest nienormalne. A nie ty. I ona robi to dlatego, żeby sobie coś udowodnić, co oznacza, jak dla mnie, że czuje się niedowartościowana. Gdy już zrobi swoje to czuję się super laską. Chciałabyś być kimś takim? Kimś kto potrzebuje się dowartościowywać w ten głupi sposób? ![]() Ja osobiście nie i uważam, że ty również nie chciałabyś tych niepotrzebnych komplikacji w swoim życiu. Pamiętaj, że jeśli ktoś udowadnia na każdym kroku coś tzn., że jest słaby i nie wierzy w swoje możliwości. Myślę, że ty masz ich wiele, jesteś inteligentna, kończysz studia, więc nie czuj się od nikogo gorsza. Nie musisz też nic nikomu udowadniać, zwłaszcza kosztem innych ludzi. Proponuję - wstać jakiegoś pięknego lub mniej pięknego dnia, spojrzeć za okno, w lustro, popatrzeć przed siebie i na siebie, pomyśleć tak: mam 2 sprawne ręcę, nogi, widzę, słyszę, czuję i cenię to w sobie. Skoro wszystko u mnie jest na miejscu to znaczy, że sama mogę sobie pomóc. Biorę się więc w garść. Przesuwam łóżko w inne miejsce, albo szafę, cokolwiek, zmieniam kolor zasłonek i biorę kąpiel z ulubionym olejkiem. Jest trochę inaczej. Postanawiam, że od dziś będzie inaczej, bo wszystko będzie lepiej. A skoro ja jestem panią swojego losu to znaczy, że muszę nad tym zapanować, bo to zależy ode mnie. Wypastuję buty, bo ich nigdy nie pastuję. Ubiorę fikuśną bluzeczkę z sexy dekoltem i pomaluję oczy zielonym cieniem, chociaż jest za odważny. Podkręcę włosy albo pójdę zrobić kilka jaśniejszych pasemek i poprawię tym sobie samopoczucie. Skoro już świetnie wyglądam i dobrze się czuję to zjem coś pysznego i lekkiego. Pomyślę, że jestem super. Tyle już w życiu osiągnęłam. Mam to i tamto, to mi się udało, może prawko zdałam? Chwilę przysiądę i pomarzę. Mam plany? Marzenia? Wyglądam bosko? Wykształciuch ze mnie? Robię to, co lubię? Mam zainteresowania? Znajomych? Tż? Kochaną rodzinkę? Wszystko jest ze mną OK. Jestem świetną babką ![]() No próbujemy. A nie jakieś tam kompleksy, smęty, użalanie się nad sobą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to mimo wszystko, tylko zimowa depresja... a gdyby tak coś zmienić właśnie? włączyć w życie coś nowego, co sprawiałoby radość? np. jakiś kurs tańca? np. tańca brzucha czy bollywood, które sa takimi radosnymi tańcami. poza tym - wiem jak wyglądasz dzięki n-k, i powiem Ci, że chciałabym tak wyglądać! jesteś piękną kobietą! może tego nie czujesz, nie widzisz, ale tak jest. wiem, że jak się ktoś źle czuje we własnym ciele, to takie gadanie nie przemawia do niego. może jeśli chcesz się lepiej poczuć, pójdź np. do kosmetyczki. albo na masaż. a jak pieniążków brak, to spróbuj sobie zrobić dzień dla siebie w domu - zdłuuugą aromatyczną kapielą itp ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.