|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
kodus az szkoda gadac
![]() u mni w pracy zaszły wielki zmiany ![]() zwolnili 5 kelnerek ![]() yovi zazdroszcze balu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
Ale Ciebie Madziu nie zwolnili mam nadzieje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
AGA :)
|
Dzien dobry
![]() brrr jak zimno ![]() ja tak tylko chciałam się zameldowac i uciekam bo mi sie ziemniaki właśnie rozgotowują ![]() po obiedzie nadrobie ![]() ![]()
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
nie archi mnie nie zwolnili,ale z 11 kelnerek zostało 6
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
Witaj Ag
![]() smacznego obiadku Archi Twój też taki antytaneczny TŻ-et jest ![]() madziu ale może to i dobrze że zredukowali ilość kelnerek, może teraz będziesz mogła pracować "normalnie" a nie raz na tydzień z marną wypłatą ![]() Tylko fakt- 12h. to "lekka" przesada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Ja wpadłam tylko na momencik podczytać co tam u Was i zaraz zabieram się za robinie obiadu ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#3338 |
Wtajemniczenie
|
No to witam Kozly po długiej nieobecności
![]() Wolne się skończyło niestety... ![]() Niech ten rok się juz kończy bo mam go ogółem dosyc ![]()
![]() |
#3339 |
|
madzik właśnie, może teraz tj pisze koduś bedziesz pracowac normalnie. A co za tym idzie bedziesz miała większą wypłatę. No ale 12 godzin w barze? :/ padłabym :/
dobrze, że Ciebe nie zwolnili ![]() archi o prosze, a ja myślałam że w Tokio są wsyztskie mozliwe sklepy, a tu prosze, to nawet u mnie HM był szybciej ![]() ![]() agniesiu na jakie kółko chodzisz? ![]() mooooniu jak dobrze że jesteś ![]() teśkniłyśmy tu za Tobą! ![]() co się dzieje? ![]()
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-18 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Wtajemniczenie
|
Cieszę się, że tęskniłyście
![]() ![]() W sumie nic się nie dzieje co się nie działo, ale ani o troszeczkę nie jest lepiej. Wciąz mam pod górę, nie wiem dlaczego, ale życie wystawia mnie na coraz to nowe próby... ech.
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
koduś, Ag będą mi się pewnie zdarzały dłuższe zmiany
![]() ![]() moniu ![]() ![]() ![]() miło Cię widzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
|
moniś
![]() ![]() ![]() madzia przecież to to z 15 godzin albo nawet więcej wyjdzie! padnieeeesz ! ![]()
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Dzisiaj mam wolne i ...zero bolu-zaczyna sie jak ide do pracy....i czytam smutne ksiazki i sobie wyobrazam rozne smutne rzeczy...no ale i tak ide do lekarza. Yovi-fajnie z tym balem ![]() ![]() ![]() Wogole z ta praca w weekendy to troche przerabane- szukam zastepstwa na dwie godziny na niedziele 23 listopada(bo chce isc na pokaz mody w naszym miescie ) ale nikogo jeszce nie znalazlam-nie ma chetnych ![]() Archi-niezle z tym H&M.Mojemu Tz tez by sie przydala dieta.Ja bym chetnie przeszla np na diete wegetarianska(nigdy nie przepadalam za miesem) ale on nawet nie chce o tym slyszec.Jedzenie w Japonii to chyba zdrowe jest?czy przeszlas juz calkowicie na ich jedzenie ?ja uwielbiam Sushi ![]() Mysle ze jakbym byla w Japonii to smakowaloby mi ich jedzenie-nie znosze jedzenia w Usa ![]() Kodeina-moj tez nie lubi imprez ,glosnych dyskotek itp.Na bal chodzi ze mna ale nie tanczy-wydaje mi sie ze ma jakis uraz zwiazany z tanczeniem,bo wiem ze wyczucie rytmu ma-w koncu napisal dla mnie piosenke ktora zaspiewal i zagral.Tanczy tylko wolne-szybkich nie ![]() Madziaczek ![]() M0nia1986 ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2008-11-18 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
Ag no niestety może tak wyjść...
![]() ja już wczoraj padałam...to jest normalnie ciężka fizyczna praca ![]() Elfku Tż napisał dla Ciebie i do tego zagrał i zaśpiewał piosenkę? ![]() suuuuuuuper to musiało być ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
Znowu nie spie
![]() ![]() Madziu to bardzo nieciekawie sie porobilo . A przyjma kogos na miejsce tamtych kelnerek? Elfie no wlasciwie to przeszlam, z pewnymi wyjatkami. Bardzo zdrowa jest ich dieta co widac w wynikach badan ![]() Witaj Moniu ![]() Koduś moj TZ taneczny za to ja nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
|
elifku piosenka dla Ciebei
![]() ![]() madzi no pewnie że tak :/ praca biurowa może męczyć (sprawdziłam na praktykach ![]() ![]()
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Wiajcie
![]() Mój TŻ też nie jest tancor niestety ![]() Jutro mam dwie prezentacje ![]() Ciężki dzień przede mną więc trzymajcie kciuki ![]() monia ![]() ![]() ![]() madziu, godziny Twojej pracy są przerażające ![]() ![]() archi, biedactwo Ty się musisz w końcu wyspać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Wtajemniczenie
|
Madziu coz za powitanie
![]() ![]() Ja też mam taka nadzieję Agatko ![]() Ile można zyć w rozchwianiu... I je Elfie nie wiedziałam, że i Ty mnie tak przywitasz ![]() To bardzo miłe ![]() I ja Ciebie witam archi ![]() Dziekuje Puchatko ![]()
![]() |
#3349 |
|
puszku ojjjj to powodzenia! trzymam kciukasy !!
![]()
![]() |
#3350 |
Wtajemniczenie
|
Puchatko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-no zaspiewal i to w dodatlku przez telefon-nie powiem ujelo mnie to
![]() Archi-a masz jakies fajne przepisy?Godne polecenia-lub Twoje ulubione?Widzialam juz jajko ![]() ![]() Siedze sobie i pije zielona cherbate-moja ulubiona-do tego serek wiejski ze slodka polewa malinowa ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2008-11-18 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Informatyk-artysta ![]() ![]() Wiec bardzo lubie makaron Soba z gestym Dashi na zimno ,kolo nas jest bardzo fajna knajpka z soba i chodzimy tam co sobote. Wszystkie skladniki mozna dostac w spozywczym i czasem robie sobe domowa na kolacje. Uwielbiam sushi i robie tez sama tylko niestety wychodzi mi brzydkie. Lubie tez tempure ,ale gotuje tak tylko warzywa (liscie miety sa booooskie ![]() Lubie tofu na ostro ,sprzedaja tu sos typu Knorr ktory wytarczy wrzucic do pokrojonego tofu i jest ![]() W zasadzie nie jemy teraz miesa (bardzo malo) bo raz ze drogie a dwa ze przy tym bogactwie owocow morza i ryb to az szkoda by bylo. Krewetki w spozywczym sa wielkosci dloni ![]() Czesto wrzucam owoce morza na patelnie z imbirem i warzywami albo gotuje je w dashi i jemy to oczywiscie z ryzem ![]() Podam jakis fajny przepis jutro. ![]() Puszku prezentacje napewno beda /sa swietne. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-18 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Archi-az glodna sie zrobilam-krewetki wielkosci dloni-wow
![]() Czekam na przepis jak bedziesz miala czas-u nas w sklepie sa produkty z roznych stron swiata wiec moze cos znajde ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Madziaczku-nie dziwie sie ze Ciebie zostawili slicznoto
![]() Co do pracy kelnerki to ja probowalam nia byc tu w stanach-wytrzymalam jeden dzien i ucieklam-nie nadaje sie.Podziwiam Cie bo to ciezka praca i wymaga duzo cierpliwosci ![]() Przykro mi z powodu Twoich przezyc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Elfku dziękuję Ci
![]() ![]() a praca jest ciężka,ale narazie jakoś daję radę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Jesteście kochane!!!!!!!!!!!!
![]() Bardzo Wam wszystkim dziękuję ![]() ![]() Jem właśnie kolację, później trochę seriali, później przeczytam moje części prezentacji i spać bo jutro na 8. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa zacytowałam wszsytkich i coś mi sie nacisnelo i szlag trafił wszystko
![]() Wpadłam tylko na chwilę ..zmykam porobic coś pożytecznego ![]() Monia! ![]() archi u Ciebie środek nocy a ty tutaj ![]() puchatko ![]() Madziu 15h w pracy ![]() Elfiku ale masz romantycznego TŻ ![]() agniesiu miłej imprezki ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-18 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Zerknęłam do Was pochwalic się że żyję ![]() Oczy nadal mi tak nachrzaniają że ledwo widzę ![]() ale kupiłam dzisiaj nowe krople przepisane przez okulistę, może mi pomogą..... zauważyłyście że za niedługo grudzień i znowu będą nasze urodzinki ![]() monia, fajnie że wróciłaś ![]() madziaczku biedactwo przecież się nam zaharujesz ![]() mam nadzieję że wkońcu uda Ci znaleźc spokojniejszą i mniej wyczerpującą pracę archi chyba zostaniesz naszą konsultanką od egzotycznego jedzenia ![]() ![]() puchatko powodzenia na prezentacjach, trzymam kciuki agniesia udanej zabawy trzymajcie się ciepło koziołki!!! i dobrej nocy wszystkim aaaaaaaa zapomniałam napisac, ze wizytę z teściami przeżyłam, nie było rewelacji, ale najważniejsze że mamy to już za sobą. Teściowie nie są za szczęśliwi że mieszkamy osobno i przez to moje stosunki z nimi są poprawne aczkolwiek oziębłę ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez blush Czas edycji: 2008-11-18 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
blush
![]() Mam nadzieję,że nowe krople przyniosą Ci ulgę ![]() a ja się chyba nie zaharuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.