|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
xxboo byłaś z tym na pogotowiu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A na zagojenie to chyba powinien pomóc taki żółty proszek... (Nie wiem, co to, ale jak byłam mała rodzice mi tym sypali na rany... Zapytam mamy, jak wróci.) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
maszyna, nie człowiek
|
Żółte kojarzy mi się tlyko z rivanolem (?) -> http://www.google.com/search?hl=pl&c...tnG=Szukaj&lr=
tego używa się do ran, ale nie wiem, w jakim dokladnie przypadku etc.
#3335 |
Zakorzenienie
|
ale Rivanol jest w płynie. przyspiesza gojenie, chyba też dezynfekuje trochę. a my mamy na myśli takie coś w proszku
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zadomowienie
|
Dużo szczęścia i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
![]() ![]()
#3337 |
Zakorzenienie
|
xxboo, ożesz, dobrze, że te odłamki nie trafiły w oko
![]()
#3338 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie chcę żeby ten rok był jak 1. styczeń.
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć. ~P.Coelho <3 Edytowane przez sonnerin Czas edycji: 2009-01-01 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zadomowienie
|
Ehh, żle mi
Brakuje mi takiej osoby, z którą mogłabym porozmawiać o wszystkim, która doradziłaby, wysłuchała... Jak mi się wydawało, że znalazłam taką osobę, to okazało się, że zmieniła nr tlefonu i nawet nie raczyła o tym poinformować ;( Mam pecha do ludzi
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
uff to był najlepszy sylwester w moim życiu
![]() najpierw domówka u kuzynki-babska imprezka, o północy na róg(takie miejsce gdzie się wszyscy z okolicy spotykają i składają sobie życzenia), później wbiłyśmy na jakąś domówkę do znajomych i jeszcze na dyskotekę ![]() ![]() ![]() później poszłam do kuzynki po moje rzeczy i wróciłam do domu gdzieś o 5:00 nad ranem ;P kaca nie mam bo nie za dużo wypiłam, jakoś mi nie wchodziło wczoraj.. ale dobrze bo przynajmniej dzisiaj jakoś funkcjonuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no własnie też coś mi się kojarzy ten proszek, ale własnie nie wiem czy to na świeze rany? no a szczęście miałam bo akurat kilka sekund wczesniej obrocilam sie bokiem tak to stalam przodem do tych kolesi i butelki, wiec pewnie dostalabym....w oko...
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
xxboo ja mam blizny z 2 stron oka(nawet symetrycznie)
Jedna z przedszkola jedna z przed roku ![]() Do wesela sie zagoi ![]()
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
Hej babki
![]() ![]() xxboo masakra ![]() ![]() Mi się zapowiadał miły sylwester w kameralnym gronie, ale czułam się dobrze przez 3 godziny... ![]() ![]() A wcale nic nie piłam, ledwo trochę wina i szampana. Nie mam pojęcia, co to było. Teraz się czuję lepiej, ale dalej trochę głowa boli. Masakra. Jak taki ma być mój cały rok, to dziękuję ![]()
![]() |
#3346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie martw się ! Na studiach na pewno poznamy ciekawych ludzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Alexia, Cherry90, załóżmy klub niechcianych.
![]() W ogóle, prawie w każdej kwestii na to liczę. ![]() xxboo, jednak fart, że nie w oko. A mama nie pamięta, jak się nazywał ten magiczny proszek. ![]() I wiecie co... Z nudów (!) uczyłam się dziś historii. ![]() ![]() Nareszcie mamy mróz i odrobinę śniegu, więc w sobotę mykam z tatą, bratem i TŻtem na pobliski stok na deskę! ![]() ![]() Idę już i nie zanudzam, zaraz nurkuję do łóżka, bo trzeba odespać nocne pogaduchy z TŻtem. ![]() Dobranoc ![]() PS. Macie jakichś faworytów, jeśli chodzi o kremy nawilżające? Przekopałam dziś wizaż, ale jakoś nie jestem przekonana. Potrzebuję do cery mieszanej, taki, żeby nie był za tłusty i dobrze nawilżał. Każda podpowiedź mile widziana. ![]() Edytowane przez invissible Czas edycji: 2009-01-01 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
xxboo współczuję
![]() Szybko sie zagoi na pewno ![]() Właśnie ja byłam rok temu an sylwka w Krakowie, i normalnie butelki o godzinie 00:00 latały w powietrzu ![]() ![]() A w tym roku witaliśmy Nowy Rok na rynku we Wrocławiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tylko nadzieje że jakos na 100dniowce wygladac bede ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak ze nie wypowiem sie na ten temat ![]() nawet udalo mi sie spotkac znajomych wsrod tego tlumu! ![]()
![]() |
#3352 | |
Wtajemniczenie
|
xxboo dobrze, że te odłamki nie trafiły w oko
![]() Idź z tym do lekarza. Poradzi co zrobić, żeby się szybciutko zagoiło... Cytat:
Wszystko było ok, a gdzieś właśnie tak koło 22 zaczęła mnie boleć głowa. Później jakoś przeszła albo o niej zapomniałam, ale brzucho się odezwało... Wiedziałam, że jestem przed okresem to myślałam, że od tego. Później zjadłam warzywa na patelnie (jak teraz o nich piszę to już mi niedobrze) w tortilli i jak jadłam to wiedziałam, że coś będzie nie tego. Później było w miarę. 24 lampka szampana - ok. Koło 2 położyłam się spać. Jak wstałam to było mi niedobrze. Wróciłam do domu głowa zaczęła wariować i było mi strasznie niedobrze. Później wymiotowałam, a na koniec dostałam okres i leżałam zwinięta w kłębek... Ale na szczęście dziś wsio ok! Tylko muszę jakąś dietę postosować, bo te 'zatrucia' zdarzają mi się ostatnio coraz częściej. A tak poza tym to wszystkiego najlepszego w nowym roku!
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cery mieszanej nie mam, ale może zobacz jakiś krem Ziaji do takiej cery. Będzie tani, a Ziaja ma dobre kosmetyki ![]() ![]() Wstałam, wezmę się za naukę zaraz. Trzeba, bo ten tydzień będzie straszny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
A mi smutno jakos.
Za 2 dni wracamy do szkoly ![]() ![]()
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() spałam dziś ponad 15h ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz zabieram się za sprzątanie bo mamy dziś kolędę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny...
![]() Powiedzcie mi czy tylko ja jestem taka przerażona na mysl o maturze ( wiem wiem nowy rok ja smęcę) ale im wiecej sie ucze tym bardziej mi sie wydaje ze nic nie umiem. Nie wiem co mnie podkusilo zeby zdawac roz. wos i historie... W ogóle nic mi sie nie chce a jutro studniówka..... może ktoraś pojdzie za mnie? ![]()
![]() |
#3357 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3358 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie w nowym roku
![]() Ja dopiero teraz ale mam jakiś problem z laptopem ![]() Mój sylwester całkiem udany. Domówka u koleżanki. Poszłam spać o 6.30 :P Wstałam o 10. \i wczoraj prawie cały dzień w łóżku Szkoda tylko, że nam się shishy nie udało rozpalić... Ach no i oczywiście w ramach wróżby- jaki sylwester taki cały rok- dostałam @ ![]() Renia gratuluje xxboo do wesela się zagoi. invissible ja mam cerę mieszaną, choć czasami mam wrażenie ze jest meeega przesuszona. Używałam nivea soft (ale taraz na mróz nie jest chyba dobry) bardzo dobry jest też Bielenda beauty milky (o konsystencji bitej śmietany :P) i taki w różowym słoiczku od Eris under 20
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-02 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.... ja wczoraj w nocy wróciłam z tygodniowego pobytu w górach ze znajomymi. Uczyłam się jeździć na snowboardzie i wogóle
![]() Ale widzę, że nie tylko u mnie sylwester to porażka. Równo o północy miałam masakryczną kłótnię z moim facetem, potem było na prawdę źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to chyba jednak były zatoki, bo dzisiaj czuję typowo zatokowy ból. Chyba muszę jakieś leki wziąć, żeby się wykurować szybko. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.