Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-17, 13:33   #3331
agnusek22
Wtajemniczenie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Uuu, to malutko

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 13:35   #3332
zielony_motylek
Rozeznanie

My też nie bardzo mieliśmy z czego przetapiać, a najlepsze jest to że TŻ jak był mały to znajdował co chwile w piaskownicy albo na basenie (jak nurkował) jakieś łańcuszki złote, albo zawieszki i właśnie jego bracia mieli z tego obrączki przetopione, a teraz jakby się TŻ'towi przydało to nie ma nic do przetopienia, no ale co tam
Stary 2008-12-17, 14:09   #3333
Daysy85
Zakorzenienie

nooo dobre z tym znajdowaniem...
Ja pamiętam raz jak miałam z 10 lat bawiłam się z koleżanką w znajdowanie skarbow i znalazłam łańcuszek srebrny taki na szyje dośc długi ale cienki.
Ale skarb był
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 14:17   #3334
baja_86
Zakorzenienie

Dzień dobry Jeszcze tydzień do wigilii, a ja prawie wcale za porządki się nie wzięłam, njakoś natchnienia nie mam.

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
to zapodaje, tylko nie patrzcie na moja straszna mordke dzis i na rozczochranca na glowie
wszystkie suknie które przymierzałaś śliczne, prawie wszystkie mi się podobają, nie mogę się zdecydować, w której ci lepiej

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
kurde az zaczelam ogladac moje zdjecia w sukni slubnej bo zwatpilam czy ladnie wygladam :P i szczerze mowiac sama nie wiem heheh Chyba kaze jednak zlikwidowac te falowania na mojej sukni Przynajmniej na dzien dzisiejszy tak mysle hehe
ja bym wyprostowała

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
brakuje mi czasu zeby do was teraz zagldac pewnie i tak o mnie zapomnialyscie nio ale malo sie udzielam ostatnio..a jutro zmykam do pl samochodzikiem trzymajci kciuki bo denewruje sie ta podroza w nocy slisko i wogole..mam nadzieje ze w pl znajde wiecej czasu na wizaz
buziaki
szerokiej i spokojnej drogi

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
wiecie, że moja szefowa zamyka sklep w którym mam staz, wchodze na radiowa giłede pracy a tam.... ogłoszenie z salonu kosmetycznego na moim osiedlu że przyjmia kosmetyczke
Dzwoniłam a babaka mi powiedziała że ma jeszcze kilka osób i w sumie umówiłyśmy sie na poniedziałek... w sumie ja to gówniara jestem i dopiero w tym orku szkołe kończe kosmetyczna, ale mam ukończonych kilka szkolen... np. IPL i Spa touch - metody trwałego usuwania owłosienia, bielenda profesjonalna, jadwiga, activ klamry na wrastające pazkoncie mam nadzieje że mi cos takiego pomoże ... uuuuf i trzymajcie kciuki w poniedziłek za mnie
bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki mam nadzieję, ze ci się uda

Cytat:
Jejku nie mam pojęcia co robić... cholera a jak nie dostanę tej roboty albo będzie cos nie tak i zrezygnuja ze mnie za miesiąc lub 2 albo mnie się nie spodoba
jak nie dostaniesz to znajdziesz coś innego, jak cie po okresie próbnym wywalą to znów pójdziesz na staż i w między czasie coś nowego będziesz szukać, nie martw się, ułoży się.

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Zastanawiamy się jaki wstęp zrobic do płytki z wesela. Koles może nam coś zaproponować ale my chcemy cos innego i orginalnego.
Także dziewczyny jakieś podpowiedzi?
no mnie też ta kwestia interesuje, nie mam pojęcia co by wymyślić, bo nie chcemy zdjęć z dzieciństwa tak jak wszyscy, tylko coś innego, ale z sensem

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Nasz nabytek:

P.S. Caly czas bym ją przymierzała, wiec pstrnęłam fotkę na moim paluszku
piękne

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Ładne obrączki widze, że taki klasyczny model, elegancko, mnie tez podobaja sie raczej proste my chcemy takie ścinane po bokach i wszystko.
mi też się takie podobają, tzn te trapezowane

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2008-12-17 o 14:18 Powód: literowki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 15:03   #3335
martucha84
Zakorzenienie

domi7ks sukienka jest piekna tez ja kiedys ogladalam
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha jak załączałam linka to właśnie o Tobie pomyślałam
dziekuje kawalka caly czas slucham

Cytat:
Rosette ja nie kupuję pasa, będę miała takie gatki między figami a szortami. Nie wiem dokladnie jak one się nazywają, no ale mają taka koronkę co pięknie na pośladkach leży :d a z przodu nie robi się wałeczek na zgięciu pachwiny
Pończochy samonośne
Ostatnio na fotkach u fotografów widziałam, laskę w koronkowych stringach, pasie do pończoch i samonośnych pończochach, średnio to wyglądało
Co innego jak zrzucisz suknię w noc poślubną i wtedy założysz pas ehem... Ale uwierz nie będzie Ci się chciało
ja bede miala tez takie gatki.. a poczochy samonoscne.. o nocy poslubnej nie mysle.. pewnie zrobimy ja w czasie podrozy poslubnej.. bo nieukrywajmy.. w czasie nocy poslubnej wszyscy popadamy..

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Suknie kupujecie, szyjecie czy pozyczacie????
kupuje z kolekcji papilio 2008 za 2600

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Kurcze, coraz bardziej przekonuje sie do falbanek maja jakas taka lekkosc i dziewczecosc w sobie
bo falbanki sa boskie

Cytat:
Domi zdązysz na 100% !!!

Mama mi podpowiada że może lepiej w wódka zaczekac bo jak mamy kase na koncie to mi % rośnie a tak to kasę w wódke zamroże?
Wczoraj powiedziałam TŻ o tym żeby zastanowił się nad tymi goścmi! Bo juz mnie to wnerwia, że nie podejmuje decyzji.
Jego matka nawymyślała ludzi których nazwisk nie pamiętała... luuuuzzzz
Niech on wkońcu ze mną siądzie i obgada to...

wiecie, że moja szefowa zamyka sklep w którym mam staz, wchodze na radiowa giłede pracy a tam.... ogłoszenie z salonu kosmetycznego na moim osiedlu że przyjmia kosmetyczke
Dzwoniłam a babaka mi powiedziała że ma jeszcze kilka osób i w sumie umówiłyśmy sie na poniedziałek... w sumie ja to gówniara jestem i dopiero w tym orku szkołe kończe kosmetyczna, ale mam ukończonych kilka szkolen... np. IPL i Spa touch - metody trwałego usuwania owłosienia, bielenda profesjonalna, jadwiga, activ klamry na wrastające pazkoncie mam nadzieje że mi cos takiego pomoże ... uuuuf i trzymajcie kciuki w poniedziłek za mnie
bede trzymac kciuki

Cytat:
My z moim Tz też załozylismy sobie konta, z tym że w PKO BP 10,5 % na 18 miesięcy. Czyli w marcu 2010 możemy wybrać. Ale te konta rozwiążemy obawiam sie na wakacjach, bo bedziemy musieli częśc swojej kasy na ślub wyłożyc, gdyz od rodziców mielibyśmy zapewniony minimalizm i standar, a tak nie chcemy. Poza tym na wakacjach, gdzies tak po mojej obronie mamy zamiar sie wyprowadzić i wic gniazdko.

dziewczyny jedziecie od razu po ślubie w podróż poślubną????
jedziemy gdzies kupimy cos w poniedzialek wtorek po slubie taki spontan.. a i ja jade na stare nazywisko wiem ze ktoas pytala.. normalnie wpisaujesz panienskie dane i tyle...

Cytat:
Nasz nabytek:

piekne

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2008-12-17 o 15:10
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 15:24   #3336
Daysy85
Zakorzenienie

A co tak cicho?
Pewnie zajete figlami z TŻami
Ja własnie czekam na swojego postanowiłam z nim pogadac tu w pracy o tym- jak wiecie ruch u mnie niewielki wiec jest okazja bo on teraz tyle pracuje że nie ma co liczyc na pogawędkę w domu
Nooo i temat prezentów. nie mam za wiele kasy 150 zł a musze kupic cos mamie , tacie i bratu i Tżowi...
Dla mamy myślę o jakiejś podkoszulce albo bieliźnie, dla tatay to chyba jakiś balsam po goleniu, dla brata ... hmmm problem i dla tż problem...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 15:40   #3337
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

eee was to nawet nadrobic sie nie da

edit:
a my w tym roku nie robimy sobie niespodzianek na swieta. w niedziele jedziemy do Hagi lub Amsterdam na zakupy juz sie nie moge doczekac

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2008-12-17 o 16:07
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-17, 16:15   #3338
jupik
Rozeznanie

Cytat:
my liczymy 0,5 na głowę i jak zabraknie to trudno
Scio szczęściara!!!! śliczne My będziemy mieć szersze
agnes frezowane znaczy sie
My też liczymy po 0,5 l na osobę, jestem pewna że nie zabraknie tylko zostanie jeszcze!

Cytat:
Nasz nabytek:

Nieśmiertelna klasyka Moda się zmienia a ten model zawsze się sprawdza!

Cytat:
kurde to może i ja już sobie obrączki zamówię
No to ja się wyżalę pamiętacie, pokazywałam Wam moje wymarzone obrączki- te niemieckie z palladowego złota (nie ścierają się i mają dożywotnią gwarancję, podobno nie da się ich zniszczyć zwykłym użyciem i są śliczne)- kosztowały 1800 zł i choć to strasznie dużo, to TŻ obiecał że je kupimy. A dziś poszliśmy do tego sklepu i one są już po 2300 prawie bo są w euro, a kurs strasznie skoczył w górę ( wtedy było po 3 złote z małym haczykiem) i jest po 4 złote Więc wyć mi się chce z żalu, bo ich nie kupimy, a mówiłam wtedy TŻtowi że lepiej kupić od razu jak jest niski kurs bo później nie wiadomo co będzie... a on mi ściemniał, że to nie szkodzi, bo będziemy już zarabiać nieźle i i tak je kupimy.A ja jestem bezrobotna, on zarabia grosze i będę mieć g...o nie wymarzone obrączki w ogóle dzień miałam fatalny- jechałam sobie na drugi etap rozmowy kwalifikacyjnej a tu mi babsztyl dzwoni z innego miejsca że tam mnie nie przyjęli ( pisałam wam, że rozmowa tam była i tak okropna i nie zależało mi na tej pracy za bardzo ale taki telefon jest strasznie dołujący mimo wszystko). Więc na rozmowę przyszłam lekko wybita z rytmu. Rozmowa fajna, ale wypadłam gorzej niż w 1 etapie a na to wszystko okazało się, że jest etap 3 - "zadanie domowe" (przygotować podane dokumenty) po którym jest kolejna ostateczna rozmowa z prezesem no to już mnie kompletnie zgnębiło- bo ja się naprodukuję jak głupia a na koniec pracy nie dostanę i tak...

Cytat:
Nooo i temat prezentów. nie mam za wiele kasy 150 zł a musze kupic cos mamie , tacie i bratu i Tżowi...
Dla mamy myślę o jakiejś podkoszulce albo bieliźnie, dla tatay to chyba jakiś balsam po goleniu, dla brata ... hmmm problem i dla tż problem...
Ja tacie kupiłam książkę (24 zł, bardzo chciał ją dostać) TŻtowi sweterek (99 zł) mamie miałam kupić krem do rąk albo bombkę-figurkę (kolekcjonuje je) ale zamiast tego kupujemy razem z bratem i tatą jej wymarzony krem (razem 200 zł, ja dorzucam 50 zł) a bratu kupię coś słodkiego moi rodzice kupili mu zestaw dezodotant+ wodę toaletową Lamborghini, chyba z 50 zł wyszło

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 16:27   #3339
agnusek22
Wtajemniczenie

Jupik nie smuć sie... Jeśli chodzi o obrączki, to faktycznie 500 zł więcej, to już duża suma...a facet madry po szkodzie...może poczekajcie do przyszłego roku? Trzeba liczyć, że kurs znów spadnie

Ja też jestem bezrobotna i czekam na drugi etap w tej pracy, o której pisałam...bardzo mi zależy, bo czuję się taka niepotrzebna... Dobra, miałam Cie pocieszyć a nie smęić Trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że wszystko sie uloży

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2008-12-17, 16:27   #3340
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jupik to moze poczekajcie jak euro bedzie spadało i wtedy kupcie te obraczki??

Stary 2008-12-17, 16:29   #3341
domi7ks
Zakorzenienie

Jupik może euro jeszcze spadnie, poczekajcie jeszcze troszke...

Dziewczyny skoro mowa o obraczkach, to kto Wam w Kościele będzie niósł??? Kupujecie jakąś poduszke na nie???

co sądzicie o tej:http://www.allegro.pl/item501921880_...data_haft.html

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-17, 16:35   #3342
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jeszcze nie wiem jak bedzie u nas z tym niesieniem obraczek do ołtarza. w sumie fajnie by bylo jakby jakies dziecko to zrobiło, ale nawet nie mam kogos konkretnego jeszcze na oku a u was??

Stary 2008-12-17, 16:38   #3343
domi7ks
Zakorzenienie

Ja właśnie nie mam pojęcia, jak to będzie, mam chrześniaka, który w maju będzie miał komunie moze z nim się coś sie wymysli, ale chyba lepiej jakby to parka była

Stary 2008-12-17, 16:38   #3344
agnusek22
Wtajemniczenie

Ja sobie wymarzyłam, że moja trzyletnia chrześnica będzie mi sypać kwiatki, a Jej 9letnia siostra będzie niosła obrączki Myślę, że i nam i im sprawi to dużą frajdę

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2008-12-17, 16:41   #3345
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Ja sobie wymarzyłam, że moja trzyletnia chrześnica będzie mi sypać kwiatki, a Jej 9letnia siostra będzie niosła obrączki Myślę, że i nam i im sprawi to dużą frajdę

Powaga???super, super. Jeny ja nie mam takich małych dzieci w rodzinie
Powiedziałam mojemu Tz, że możemy zrobic tak, że zrobimy sobie szybko dzidzie i na nawozach wychowamy, że szybko podrosło do października

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-17, 16:42   #3346
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tak sie zastanawiam, czy w kosciele ksiądz pozwoli sypac kwiatkami
ja bym napewno chciała aby ktos nas obsypał płatkami róz jak juz wyjdziemy na dziedziniec kosciółka.

Stary 2008-12-17, 16:42   #3347
agnusek22
Wtajemniczenie

Powaga, powaga dziewczynki są słodkie, moje dwa aniołki

Ksiądz pozwolił A po wyjściu z kościoła zostaniemy obsypani kwiatkami przez świadków a groszami przez rodziców

Zawsze będę wierzyć...

Edytowane przez agnusek22
Czas edycji: 2008-12-17 o 16:43 Powód: dopisek
Stary 2008-12-17, 16:52   #3348
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Jupik nie smuć sie... Jeśli chodzi o obrączki, to faktycznie 500 zł więcej, to już duża suma...a facet madry po szkodzie...może poczekajcie do przyszłego roku? Trzeba liczyć, że kurs znów spadnie

Ja też jestem bezrobotna i czekam na drugi etap w tej pracy, o której pisałam...bardzo mi zależy, bo czuję się taka niepotrzebna... Dobra, miałam Cie pocieszyć a nie smęić Trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że wszystko sie uloży
Tak chyba zrobimy, bo nie chcę później żałować że kupiliśmy pierwsze lepsze obrączki jeśli okaże się, że mogliśmy tamte.A faceci są jacyś tacy... leniwi intelektualnie, że zupełnie nie patrzą w przyszłość! I tak ze wszystkim jest, jak coś trzeba zaplanować, szczególnie odnośnie ślubu.
A ja trzymam kciuki za Twoją rozmowę!

Cytat:
Jupik może euro jeszcze spadnie, poczekajcie jeszcze troszke...

Dziewczyny skoro mowa o obraczkach, to kto Wam w Kościele będzie niósł??? Kupujecie jakąś poduszke na nie???

co sądzicie o tej:http://www.allegro.pl/item501921880_...data_haft.html
Obrączki chyba świadek podaje albo kościelny, ja myślałam o poduszeczkach ale z drugiej strony-szkoda nawet tych 30 złotych, w końcu w kosciele mają jakieś poduszki lub tacki!
a te które wkleiłaś nie są w moim guście, ja lubię prostotę. I nie byłoby na nich widać obrączek...

Stary 2008-12-17, 16:57   #3349
domi7ks
Zakorzenienie

Ja jak narazie przeglądam allegro i spisuje, co może nam się przydać...
A tabliece na samochód będziecie kupować?

http://www.allegro.pl/item501951422_..._solidnie.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-17, 16:59   #3350
jupik
Rozeznanie

tablic też raczej nie kupimy, bo po co to komu?? i tak nikt nie zauważy :p

Stary 2008-12-17, 17:00   #3351
agnusek22
Wtajemniczenie

Jupik, gdyby nie ja, to pewnie nadal nie mielibyśmy sali, bo tż, był wielce zdziwiony, że to trzeba 1,5roku wcześniej i pamiętam, ze sie wtedy strasznie pokłóciliśmy ogolnie Kot jest taki, że zostawia wszystko na ostatnią chwilę, a ja jestem bardzo zorganizowana i wszystkie sprawy załatwiam w terminie lub przed, więc czasem dochodzi do spięć

Ja myślę, ze też nie kupimy specjalnie takiej poduszki, bo są drogie i pewnie weźmiemy jakąś srebrną tackę

Tablice też nie są w moim stylu i w ogóle jeśli chodzi o samochód, to najchętniej w ogole bym go nie dekorowała i pewnie przyczepimy jakieś balony i to wsio

Zawsze będę wierzyć...

Edytowane przez agnusek22
Czas edycji: 2008-12-17 o 17:02 Powód: dopisek
Stary 2008-12-17, 17:11   #3352
jupik
Rozeznanie

Agnusek, to tak jak mój TŻ- też krótkowzroczny! W szoku był, że rezerwowałam fotografa ponad rok przed i zespół tak samo. Bo on by 3 miesiące przed czasem zaczął o tym w ogóle myśleć
Jak mu mówiłam, ile się czeka na salę itp to nie chciał mi wierzyć. Dopiero jak ileś osób mu potwierdziło, to uwierzył. Teraz jest ten numer z obrączkami a już się boję co będzie dalej... <kwasny>

Stary 2008-12-17, 17:15   #3353
domi7ks
Zakorzenienie

Hmmm...co ja tu jeszcze widze na tym allegro...

A zawieszki na wódke bedziecie robic, kupowac, w ogóle nie będzie?

My nawet nie mamy od kogo samochodu wziąć jakiegoś fajnego, ale tablice juz oglądamy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-17, 17:20   #3354
jupik
Rozeznanie

My zawieszek na wódkę jak na razie nie planujemy. Jesli będą, to kupne, ale wątpię... jak tak policzyć koszty takich "dupereli" to spore sumy się zbierają, więc z rzeczy zbędnych rezygnujemy. Wolałabym tą kasę wydać na bardziej trwałe rzeczy.

Stary 2008-12-17, 17:24   #3355
domi7ks
Zakorzenienie

A my własnie planujemy tak od stycznia sobie kupować jakieś takie dodatkiTo znaczy ja wole swoja kase ze stypendium zamiast przewalić zainwestować w tego typu duperelki

Stary 2008-12-17, 17:33   #3356
agnusek22
Wtajemniczenie

Jupik a czy nasi Chłopcy, to nie są przypadkiem jacyś bracia brutalnie rozdzieleni w szpitalu? Bo jakbym słyszała mojego

My też w takie drobiazgi nie inwestujemy, planujemy jedynie coś na podziękowanie dla gosci. A samochód możemy wybrać, albo pojedziemy srebrnym wypasionym fordem teściów albo pożyczymy od sąsiada czarną audice

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2008-12-17, 17:40   #3357
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

Jak czytam Wasze przygotowania to zaczynam wątpić późno się za to zabraliśmy, ale doiero po zaręczynach, a one były dla mnie niespodzianką. Jakieś 3 tygodnie tamu nawet nie pomyślałabym, że zostanę PM 2009
Zdązyciemoja kolezanka zareczyla sie w marcu a slub byl w pazdzierniku-8 miesiecy mieli i do tego byli za granicą a dali radę!A Ty masz prawie cały rok

daysy
mozna przeciez jechac na stare dokumenty ,wystraczy ze podasz nazwisko panienskie przy rezerwacji.Wszyscy tak robia.Poza tym kto bedzie wiedzial ze zmienilas nazwisko skoro bedziesz sie poslugiwac starym?Ja np nie zamierzam wymieniac paszportu ani dowodu od razu po slubie ,bo i tak nie dam rady czasowo.Wiec przez ponad pol roku bede poslugiwac sie nazwiskiem panienskim.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2008-12-17 o 17:44 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 17:42   #3358
jupik
Rozeznanie

Agnusek, to bardzo prawdopodobne mój to jeszcze np. twierdzi, że on by chciał, żebym ja wszystkim się zajęła a on by najchetniej tylko przyszedł na ślub ale jak przychodzi co do czego, to we wszystko sie wtrąca
My też planujemy tylko podziękowania dla gości i winietki, bo nie chcę bałaganu i bójek o miejsca na moim weselu!

Stary 2008-12-17, 17:47   #3359
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
jaga czy ja mam jakieś wizje, czy Ty już pokazywałaś suknie, którą wybrałaś? Zmieniłaś zdanie?... bo chyba coś przeoczyłam
Hehe, patrze, ze pamietalas. Owszem, wybralam, ale jeszcze za nia nie zaplacilam, wiec nie jest jeszcze moja. pochodzilam w miedzyczasie po innych salonach by upewnic sie w wyborze. Jeszcze raz zajde w piatek i ja zmierze, bo jak na razie to gdzie bym nie zaszla to porownuje kazda do tej wlasnie. Jak gora przypomina te moja to dol inny, jak dol, to gora do niczego. Swietnie wygladam w kiecy z tafty, sama to widze, ale czulam sie z niej jak w pancerzu. Do tego strasznie ciezka. No i jak mnie z przodu wyszczuplala tak z boku dodawala centymetry. Poza tym tafta, do ktorej ja nie jestem zupelnie przekonana.

Oto zdjecia z dzisiejszych lowow. W ostatnim salonie babka kapnela sie, ze kolezanka robi mi z ukrycia foty i kategorycznie zabronila. Kazala schowac telefon. MisQa, to bylo w Mon Cheri Tam spodobala mi sie ostatnia kieca (wkleje ja jako ostatnia w calym ciagu zdjec w ostatnim poscie z kiecami), ale na zdjeciach ja siebie w niej ie widze. I dlatego jestem zla, ze nie mozna robic zdjec, bo inaczej jest jak czlowiek sie czuje a inaczej jak sie widzi na zdjeciu...

Partia nr 1.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (72,7 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (56,3 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (62,3 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (76,1 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.1.jpg (58,1 KB, 122 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (66,9 KB, 104 załadowań)

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 17:48   #3360
jaga_2001
Zakorzenienie

2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (65,4 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (69,1 KB, 175 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.1.jpg (68,6 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.2.jpg (67,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (78,6 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (61,3 KB, 63 załadowań)

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości